Back to Question Center
0

Μπορείτε να μου δείξετε πώς καταφέρατε να αυξήσετε την κυκλοφορία στην καταχώρισή σας στο Amazon;

1 answers:

Αν εξακολουθείτε να αναρωτιέστε και θέλετε να καταλάβετε πώς να κατευθύνετε την κυκλοφορία στην καταχώρισή σας στο Amazon, τότε πιθανότατα έχετε ήδη δημιουργηθεί για επιτυχία. Και ας το αντιμετωπίσουμε αμέσως - ο απώτερος στόχος σας είναι να ταξινομήσετε την κύρια λέξη στόχου (ή τη λέξη-κλειδί μεγάλης ουράς) ως το κορυφαίο βιολογικό προϊόν που προσφέρεται προς πώληση. Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει κανένας άλλος τρόπος να οδηγηθεί η κυκλοφορία στην καταχώρησή σας στο Amazon, εκτός αν περάσετε επιτυχώς μια αρκετά καλά διαμορφωμένη διαδικασία της έρευνας λέξης-κλειδιού. Με απλά λόγια, θα πρέπει να τοποθετήσετε τον κατάλογο προϊόντων σας και να τον βελτιστοποιήσετε για τις σωστές λέξεις-κλειδιά που χρησιμοποιούνται συχνά από τους πραγματικούς αγοραστές, έτσι ώστε τα προϊόντα σας να ταιριάζουν και συνεπώς να είναι και της υψηλότερης ζήτησης.


Και υπάρχουν πολλά εργαλεία για να σας βοηθήσουμε με αυτό - free 1 hour play casinos. Αλλά προσωπικά βρήκα μερικές από τις καλύτερες λύσεις. Παρακάτω θα μοιραστώ μερικές από την προηγούμενη εμπειρία μου για να ξέρετε με σιγουριά πώς να οδηγείτε την κυκλοφορία στην καταχώρησή σας στο Amazon - με τον ακόλουθο σύντομο και εύκολο οδηγό. Εκτός αυτού, δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε ούτε μία δεκάρα, μόνο και μόνο επειδή είμαι αφοσιωμένος σε εκείνα τα παλιά εργαλεία λογισμικού που παρέχονται από τον γίγαντα αναζήτησης του κόσμου από προεπιλογή. Σοβαρά. Θέλω να πω ότι σήμερα σας δείχνω ότι το ηλικιωμένο εργαλείο λέξεων-κλειδιών, το οποίο είχε ολοκληρωθεί κάτι περίπου πριν από πέντε χρόνια, για να μοιάσει με αυτό που το γνωρίζουμε σήμερα.

Εδώ είναι πώς να κατευθύνετε την κυκλοφορία στον κατάλογο προϊόντων σας στο Amazon - σας προτείνω να κάνετε ένα kickstart χρησιμοποιώντας το εργαλείο Google Keyword Planner. Το πρώτο βήμα στο δρόμο για την ολοκλήρωση της εργασίας είναι μια μη-brainer - το μόνο που χρειάζεστε είναι να εισαγάγετε την κύρια λέξη-κλειδί στη γραμμή αναζήτησης για να εμφανιστεί μια λίστα με τις κορυφαίες σχετικές λέξεις-κλειδιά. Μην ξεχνάτε, ωστόσο, ότι πρέπει να αναζητήσετε τις ιδέες λέξεων-κλειδιών (όχι οι ιδέες της ομάδας διαφημίσεων!).

Εδώ είναι τα πιο σημαντικά στοιχεία για να τον δώσετε ακόμη πιο ακριβή προσοχή:

  • Λέξη-κλειδί από τη συνάφεια - αντιπροσωπεύει αυτόν τον κύριο κατάλογο των κορυφαίων λέξεις-κλειδιά που αρχικά είχαν ληφθεί από το Εργαλείο σχεδιασμού λέξεων-κλειδιών Google. Αυτό είναι.

  • Μέσος όρος μηνιαίου όγκου αναζήτησης - φυσικά, ο πραγματικός όγκος για το Amazon δεν είναι αναμφισβήτητα το ίδιο πράγμα που που πιθανότατα θα εμφανίζεται με αυτόν τον βοηθό του Google στο διαδίκτυο. Παρ 'όλα αυτά, ο υποτιθέμενος σχετικός αριθμός θα είναι σίγουρα αρκετά καλός για να αισθανθείτε πώς να οδηγείτε την κυκλοφορία στην καταχώρισή σας στο Amazon δίνοντας προτεραιότητα στις σωστές λέξεις-κλειδιά.
  • Προτεινόμενη προσφορά που εκκρεμεί στον ανταγωνισμό - Διστάσετε να παραλείψετε αυτή την ενότητα αν είστε νέοι εδώ. Αλλά αν έχετε ήδη τρέξει έναν ιστότοπο, πιθανόν να γνωρίζετε ότι αυτές οι στήλες που έχουν σχεδιαστεί για τη δημιουργία καμπάνιας του AdWords δεν έχουν καμία σχέση με τις καταχωρίσεις προϊόντων σας στο Amazon. Ωστόσο, δεδομένου ότι δεν είστε αρχάριος εδώ, αυτή η ενότητα μπορεί να γίνει μια ωφέλιμη για εσάς. Θέλω να πω ότι φυσικά πρέπει να υπάρχει ένα πολύτιμο δεδομένο, αν είστε πρόθυμοι να οδηγείτε ιδιαίτερα καταβαλλόμενη επισκεψιμότητα στις σελίδες σας.

December 7, 2017