Back to Question Center
0

Semalt: 10 πιο δημοφιλή εργαλεία απόκρυψης στο Web για την εξαγωγή δεδομένων σε απευθείας σύνδεση

1 answers:

Αν θέλετε να εξαγάγετε δεδομένα από πολλαπλές τοποθεσίες της επιλογής σας ένα γρήγορο ερευνητικό έργο που θα αναλάβει, αυτά τα εργαλεία απόσπασης ιστού θα βοηθήσουν στην απόσπαση ηλεκτρονικών δεδομένων χωρίς κανένα πρόβλημα. Είναι ευκολότερο στη χρήση και έρχονται με πολύ καλύτερες επιλογές και εγκαταστάσεις από ό, τι άλλα παρόμοια προγράμματα. Αυτά τα εργαλεία έχουν σχεδιαστεί για την άμεση εξαγωγή χρήσιμων πληροφοριών, εξοικονομώντας έτσι πολύ χρόνο και ενέργεια από τους χρήστες - design a logo for my company for free.

Ας σας πούμε εδώ ότι ορισμένα από αυτά τα προγράμματα είναι δωρεάν, ενώ τα άλλα έρχονται σε εκδόσεις τόσο πριμοδότηση όσο και μη πληρωμένες. Θα πρέπει να επωφεληθείτε από το σχέδιο πριμοδότησης μόλις ολοκληρωθεί η δοκιμαστική περίοδος:

1. Import.io:

Η Import.io είναι γνωστή για την πρωτοποριακή της τεχνολογία και είναι εξαιρετική πρόγραμμα για web developers και επαγγελματίες ξύστρες. Μπορεί να βοηθήσει στην πρόσβαση σε δεδομένα από συγκεκριμένες ιστοσελίδες και να τα εξάγει στα αρχεία CSV μέσα σε λίγα λεπτά. Εκατοντάδες έως χιλιάδες ιστότοποι μπορούν να αποξεσθούν χωρίς να γράψουν κάποια γραμμή κώδικα και το Import.io θα δημιουργήσει 1000 API για εσάς σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.

2. Dexi.io: ​​

Το Dexi.io, που ονομάζεται επίσης CloudScrape, θα σας βοηθήσει να βρείτε ακριβή και οργανωμένα δεδομένα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Δεν χρειάζεται να κατεβάσετε αυτό το πρόγραμμα, καθώς το Dexi.io είναι ένας επεξεργαστής που βασίζεται σε πρόγραμμα περιήγησης και ένα εργαλείο αποξένωσης ιστού, το οποίο όχι μόνο καταστρέφει τους ιστότοπούς σας αλλά και ανιχνεύει ή ευρετηριάζει εύκολα. Συλλέγει και αποθηκεύει δεδομένα τόσο στο Box.net όσο και στο Google Drive και τα εξάγει σε JSON και CSV.

3. Webhouse.io:

Webhouse..Το io είναι ένα άλλο πρόγραμμα περιήγησης ιστού που βασίζεται σε πρόγραμμα περιήγησης και μια εφαρμογή που ανιχνεύει και εξάγει τους ιστότοπούς σας με ένα μόνο API. Μπορεί να εξαγάγει δεδομένα σε περισσότερες από 240 γλώσσες και υποστηρίζει μορφές όπως RSS, XML και JSON.

4. Scrapinghub:

Το Scrapinghub είναι ένα πρόγραμμα αποξένωσης ιστού με βάση το σύννεφο και έξοδο δεδομένων. Χρησιμοποιεί ένα συγκεκριμένο, ισχυρό περιστροφέα μεσολάβησης, γνωστό ως Crawlera. Η παράκαμψη bots σας θα σας βοηθήσει να δείξετε τον ιστότοπό σας στις μηχανές αναζήτησης σωστά και θα τη διατηρήσετε χωρίς βλαβερά ή αρνητικά bots. Το σχέδιο πριμοδότησης θα σας κοστίσει περίπου 25 δολάρια το μήνα, ενώ η δωρεάν έκδοση του συνοδεύεται από περιορισμένο αριθμό χαρακτηριστικών.

5. Visual Scraper:

Το Visual Scraper είναι ένας ολοκληρωμένος και έγκυρος εκτυπωτής δεδομένων για ιστό που μπορεί να επεξεργάζεται πολλαπλούς ιστοτόπους και ιστολόγια για τους χρήστες και τα αποτελέσματα αποστέλλονται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Μπορείτε αργότερα να έχετε πρόσβαση στα δεδομένα σας με τη μορφή XML, JSON, CSV και SQL.

6. Outwit Hub:

Το Outwit Hub είναι ένα χρήσιμο και καταπληκτικό add-on για το Firefox που απλοποιεί την αναζήτηση στον ιστό εξαιτίας των θαυμάσιων και ασύγκριτων χαρακτηριστικών εξαγωγής δεδομένων. Μπορείτε να περιηγηθείτε αυτόματα στις ιστοσελίδες και να λάβετε τα επιθυμητά δεδομένα σε πολλαπλές μορφές.

7. Scraper:

Το Scraper είναι γνωστό για τη φιλική προς τον χρήστη διεπαφή και εξάγει τα εξαγόμενα σας δεδομένα στα υπολογιστικά φύλλα της Google. Πρόκειται για ένα δωρεάν πρόγραμμα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο από νεοσύστατες εταιρείες όσο και από εμπειρογνώμονες. Απλά πρέπει να αντιγράψετε τα δεδομένα στο πρόχειρο και αφήστε το Scraper να το επεξεργαστεί για σας.

8. 80legs:

Πρόκειται για ένα ισχυρό και εύκαμπτο εργαλείο αποξένωσης και απομάκρυνσης δεδομένων που μπορεί να υπολογίσει την ποιότητα των δεδομένων σας με βάση τις απαιτήσεις σας. Λειτουργεί γρήγορα και συγκεντρώνει τα επιθυμητά δεδομένα σε πέντε έως δέκα δευτερόλεπτα. Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιείται από εταιρείες όπως το PayPal, το MailChimp και άλλοι.

9. Spinn3r:

Με το Spinn3r, είναι πολύ εύκολο να αντλήσετε ολόκληρα δεδομένα από επαγγελματίες ιστότοπους, κοινωνικά δίκτυα μέσων ενημέρωσης, ροές RSS, τροφοδοσίες ATOM και ειδησεογραφικά καταστήματα. Σας δίνει τα επιθυμητά αποτελέσματα με τη μορφή αρχείων JSON.

10. ParseHub:

Το ParseHub μπορεί να κλέψει ιστοσελίδες που υποστηρίζουν AJAX, JavaScript, ανακατευθύνσεις και cookies. Ανιχνεύει πολλαπλές τοποθεσίες για εσάς και διαθέτει μια εξαιρετική τεχνολογία εκμάθησης μηχανών για την εύκολη αναγνώριση των εγγράφων σας. Είναι διαθέσιμο δωρεάν και είναι προσβάσιμο σε Mac OS X, Windows και Linux.

December 7, 2017