Back to Question Center
0

Ξέρετε πώς να αποκτήσετε δωρεάν backlinks για μικρές επιχειρήσεις SEO;

1 answers:

Ναι, ξέρω πώς να αποκτήσετε δωρεάν backlinks για μικρά διαδικτυακά έργα, καθώς έχω κάποια εμπειρία εργασίας με τοπικούς οργανισμούς SEO, καθώς και περιφερειακά στοχευμένες εκστρατείες SEO πελατών. Πιστεύω ότι εκτός από την ιδέα του τοπικού SEO, η κύρια πρόκληση εδώ είναι η οικοδόμηση δεσμών White-Hat για επιχειρήσεις με προϋπολογισμό, ακόμη και σε πολύ σφιχτό. Και είμαι πάντα συγκλονισμένος από τον αριθμό των αρχαρίων webmasters και των ανειδίκευτων ιδιοκτητών ιστότοπων, ιδίως σε τοπικό επίπεδο, να στοιχηματίζουν σε PBNs (Private Blog Networks) ή ακόμα και να συνδέουν πωλητές μερικές φορές ακόμα και ανοιχτά δηλώνοντας ότι έχουν το HQ και τα υψηλά backlinks PageRank προς πώληση . Δεν χρειάζεται να πούμε ότι οι "πελάτες" τους παίζουν απλώς ένα πολύ επικίνδυνο και επικίνδυνο παιχνίδι - τελικά, μπορεί να οδηγήσει σε κερδοφόρες ποινές με την Google. Μερικές φορές η ποινή αυτή μπορεί να γίνει ακόμη και μη αναστρέψιμη, για να μην πω σχεδόν καθόλου. Λοιπόν, ας το παραδεχτούμε - θα πρέπει να ξέρετε πώς να αποκτήσετε δωρεάν backlinks χρησιμοποιώντας μόνο White-Hat μεθόδους σύνδεσης κτιρίου στο SEO - oculos de sol feminino preco. Διαφορετικά, ίσως μπορείτε να αφαιρέσετε πλήρως την ιστοσελίδα σας ή το ιστολόγιό σας από την αναζήτηση Google, αντί να επιτύχετε κάποια μετρήσιμη πρόοδο με υψηλότερες θέσεις κατάταξης. Και ας επιστρέψουμε τελικά στο σημείο - παρακάτω θα σας δείξω πώς να αποκτήσετε δωρεάν backlinks χρησιμοποιώντας τρεις έξυπνες τακτικές ειδικά σχεδιασμένες για μια μικρή επιχείρηση. Φυσικά, είναι δύσκολο να οικοδομήσουμε συνδέσεις υψηλής ποιότητας οργανικά, ειδικά σε έναν σφιχτό (αν όχι μηδενικό) προϋπολογισμό. Αλλά το έργο είναι ακόμα ένα οριστικά διαχειρίσιμο όταν χειρίζεται σωστά.

Τοπικές αναφορές και επιχειρησιακοί κατάλογοι

Γιατί να ξεκινήσετε με τοπικές αναφορές και επιχειρηματικούς καταλόγους, πρώτα απ 'όλα; Ακριβώς επειδή αυτοί οι τύποι backlinks είναι μια μεγάλη ευκαιρία για να ξεκινήσετε με. Θυμηθείτε, οι περισσότεροι από τους τοπικούς ιστότοπους και τα online επιχειρηματικά προγράμματα δεν έχουν καθόλου ή δεν υπάρχουν καθόλου υπάρχοντες backlinks..Επιπλέον, οι τοπικές αναφορές, οι κατάλογοι και οι λίστες επιχειρήσεων είναι τα πρώτα πράγματα που πρέπει να γίνουν για τη δημιουργία μιας φυσικής τοποθεσίας και την ένδειξη μιας σφαίρας λειτουργίας για κάθε νέα επιχείρηση, ιδιαίτερα για εκείνους που δραστηριοποιούνται σε τοπικό επίπεδο. Εδώ είναι πώς να αποκτήσετε δωρεάν backlinks εκεί έξω - απλά επιλέξτε ένα εργαλείο εντοπισμού παραπομπών σε τοπικό επίπεδο, συνθέστε ένα υπολογιστικό φύλλο που περιέχει την περιγραφή της επιχείρησής σας με τα υπόλοιπα γενικά δεδομένα, περάστε τυποποιημένες διαδικασίες υποβολής για κάθε αναφορά, κατάλογο ή κατάλογο που χρειάζεστε - Έγινε.

Συμβουλή: Μεταξύ των άλλων, συνιστώ να προσπαθήσω το Whitespark να σας βοηθήσει να βρείτε τις σωστές ευκαιρίες λαμβάνοντας υπόψη την τοποθεσία σας και την κύρια φράση-στόχος-στόχο.

Top Influencer ή Local Το Blogger Outreach

Λαμβάνοντας υπόψη ότι οι χορηγίες είναι πολύ συχνά άσχετες (ιδιαίτερα στις βιομηχανίες όπως τα οικονομικά, κλπ.), η ανταλλαγή επισκεπτών θα ήταν μεγάλη όχι μόνο για να αρπάξει κάποιους επιπλέον συνδέσμους ποιότητας αλλά για να μοιραστείτε τις γνώσεις σας για μια αμοιβαία επωφελή έκθεση σε ένα ευρύτερο κοινό και να ξεκινήσετε να δημιουργείτε την ισχυρή εξουσία και την εμπιστοσύνη των χρηστών σας με την πάροδο του χρόνου. Προς το σημείο των διαφημιστικών δημοσιεύσεων στο blog - δεν συστήνω αυτή τη λύση Grey-Hat, γιατί πληρώνω για μια backlink με μια χορηγία, παίζετε ακόμα ένα αρκετά επικίνδυνο παιχνίδι σαν να αγοράζετε πραγματικά πληρωμένες συνδέσεις.

Συμβουλή: όταν όλα τα άλλα φαίνονται να αποτυγχάνουν, μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε την προσθήκη του επισκέπτη. Ναι, είναι ένα πραγματικά χρονοβόρο έργο που θα χρειαστεί να έχετε μια συγκεκριμένη ικανότητα να γράφετε καλά άρθρα. Αλλά λαμβάνοντας υπόψη ένα σφιχτό προϋπολογισμό της πρώιμης περιόδου μετά την εκκίνηση, η επίσκεψη επισκέπτη σε μερικές σχετικές πηγές μπορεί να γίνει μια πραγματικά καλή λύση για να αποκτήσετε ένα κτίριο σύνδεσης kickstart για τις μικρές επιχειρήσεις σας. Απλά βεβαιωθείτε ότι έχετε εξοφλήσει εκ των προτέρων όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις της συμφωνίας και εργάζεστε επίμονα σε ένα μοναδικό κομμάτι γραφής με πραγματική αξία - και αξίζετε μερικές φορές υψηλής ποιότητας backlinks σε αντάλλαγμα.

December 8, 2017