Back to Question Center
0

Μπορείτε να μου δείξετε πώς να ολοκληρώσετε την περιγραφή του προϊόντος μου στο Amazon SEO;

1 answers:

Πολλοί έμποροι περιεχομένου πιστεύουν ότι μόλις το στοιχείο σας έχει βρεθεί με επιτυχία από τους ενεργούς αγοραστές ηλεκτρονικού εμπορίου, τα πάντα για την περιγραφή προϊόντων της Amazon SEO πρέπει να είναι ήδη σε ισχύ. Αλλά, δυστυχώς, είναι τρομερά λάθος. Φυσικά, εάν εργάζεστε στην καταχώρισή σας για να το κάνετε καλύτερα βελτιστοποιημένο και πιο "αναζητήσιμο" για τους ζωντανούς χρήστες - πιθανότατα θα είστε ήδη στα μισά του δρόμου για την αύξηση των πωλήσεων εκεί. Αλλά το πράγμα είναι ότι όπως και με την παραδοσιακή SEO, ο καθορισμός του γάντζου για να προσελκύσει τον αυξανόμενο αριθμό των δυνητικών πελατών είναι μια χαρά, αλλά σίγουρα δεν είναι αρκετό για σας να επιβιώσετε κάτω από αυτό το ασταθές ανταγωνισμό της αγοράς. Και εδώ είναι ακριβώς όταν η περιγραφή του προϊόντος Amazon SEO έρχεται στο παιχνίδι! Παρακάτω θα σας δείξω πώς να κάνετε μια πραγματικά συναρπαστική και προσοχή-grabbing περιγραφή που απλά σας εξυπηρετεί τραβώντας περισσότερους επισκέπτες στις καταχωρίσεις προϊόντων σας.

Amazon Περιγραφή Προϊόντος SEO - Συμβουλές & Κόλπα

blogs) έχουν μόνο περιορισμένες ευκαιρίες για να γεμίσει τις λέξεις-κλειδιά τίτλου σας, το προϊόν Amazon SEO αφήνει την πόρτα ανοιχτή στους 500 χαρακτήρες - reinigungs firma. Έτσι, έχοντας ένα τόσο μεγάλο δωμάτιο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μέχρι και 500 χαρακτήρες, ρίχνοντας περιστασιακά τις κύριες λέξεις-κλειδιά στόχο σας εκεί. Σημαίνει ότι δεν θα υπάρξουν προβλήματα για να ταιριάζει σε οποιονδήποτε δυνητικά κερδοφόρο συνδυασμό λέξεων-κλειδιών μεγάλης ουράς.

Σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων στο Amazon, τα προϊόντα μπορούν να ενσωματωθούν με τίτλους που επιτρέπονται έως και 200 ​​χαρακτήρες συμπεριλαμβανομένων των διαστημάτων. Και δυστυχώς, δεν υπάρχει κανένας ειδικός κανόνας εκεί. Γι 'αυτό το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να εκτελέσετε μια ανταγωνιστική έρευνα και να πάρετε την πιο αποτελεσματική εντολή τίτλου ειδικά προσαρμοσμένη στην κατηγορία προϊόντων σας. Σας προτείνω να δοκιμάσετε το εργαλείο Jungle Scout σε απευθείας σύνδεση για να σας βοηθήσει με αυτό. Με αυτό τον τρόπο, μην ξεχνάτε ότι κάθε λέξη στον τίτλο του προϊόντος πρέπει να κεφαλαιοποιηθεί και όλοι οι αριθμοί πρέπει να είναι γραμμένοι μόνο σε αριθμούς.

Βήμα τρίτο: Καθαρίστε και καθαρίστε τον κατάλογο των σφαίρων

Όλοι αγαπούν να βρουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που εμφανίζονται με μια καθαρή και ξεκάθαρη λίστα με κουκκίδες. Και οι αγοραστές του Amazon δεν αποτελούν αποκλεισμό σε αυτόν τον κανόνα. Γι 'αυτό πρέπει να έχετε έναν διπλό έλεγχο για να βεβαιωθείτε ότι οι σφαίρες σας παρουσιάζουν όλες τις λειτουργίες του προϊόντος που προσφέρετε προς πώληση με έναν συμπαγή και συνοπτικό τρόπο. Με άλλα λόγια, όλα τα περιλαμβανόμενα στις περιγραφές των σφαγών θα πρέπει να είναι σύντομα αλλά ακόμα εντελώς ενημερωτικά, ώστε να μπορούν να καλύψουν ολόκληρη την επισκόπηση στοιχείων μόνο με μια ματιά.

Φυσικά, δεν πρέπει ποτέ να έχετε τις καταχωρίσεις προϊόντων σας γεμισμένες με πάρα πολλές ανοιχτές προωθητικές ενέργειες, όπως "αγοράστε τώρα", "καλύτερα" deal ", κλπ. Εκτός αν θέλετε να μοιάζουν με spam. Ωστόσο, σκεφτείτε να ενσωματώσετε την καταχώρισή σας με κάποιες χρήσιμες συμβουλές CTA, οι οποίες έχουν ως στόχο να οδηγήσουν τον υπανάπτυκτη πελάτη σας να μετακινηθεί στο τελικό checkout.

Βήμα πέντε: Αφήστε τις ακραίες εικόνες να οδηγήσουν τις πωλήσεις σας

Μπορεί να φανεί σαν ένα μη-brainer, αλλά εκείνες τις παλιές ημέρες όταν θα μπορούσατε να είστε ένας επιτυχημένος πωλητής στο Amazon με μια απλή εικόνα για σας οι καταχωρίσεις προϊόντων έχουν εξαφανιστεί. Θέλω να πω ότι έχετε σκοπό να δώσετε στους επισκέπτες σας την πλήρη εικόνα του αντικειμένου σας στην πώληση - αποδεικνύοντας το από διαφορετικές γωνίες και παρέχοντας ποιοτικές επιλογές ζουμ για να επιθεωρήσετε ακόμη και τις πιο μικρές λεπτομέρειες. Μετά από όλα, έχοντας ένα διαδραστικό βίντεο που προβάλλει το προϊόν σας σε δράση θα είναι εξίσου επωφελής όχι μόνο για την καλή εμπειρία του χρήστη, αλλά και τη συνολική προσπάθειά σας στην επιτυχημένη SEO προϊόν του Amazon.

December 13, 2017