Back to Question Center
0

Πώς μπορώ να γράψω μια τέλεια λίστα με κουκκίδες του Amazon για να αυξήσω τις μετατροπές μου;

1 answers:

Δεν χρειάζεται να πούμε ότι πιθανώς τίποτα δεν μπορεί να είναι πιο ικανοποιητικό για εκείνους τους ανθρώπους που πωλούν στο Amazon από το να έχουν μια άλλη επιτυχή συμφωνία πώλησης. Μεταξύ των άλλων, η ύπαρξη ενός έγκυρου και καθαρά συναρπαστικού καταλόγου σφαιρών του Amazon είναι ακριβώς αυτό που παίζει σημαντικό ρόλο, όταν πρόκειται για την τελική απόφαση αγοράς από τους επισκέπτες σας. Φυσικά, για να αποκτήσετε μια πραγματικά εντυπωσιακή ενότητα bullet θα χρειαστεί να επενδύσετε λίγο χρόνο και προσπάθεια για να δημιουργήσετε ένα ειδικά προσαρμοσμένο κομμάτι περιεχομένου που πωλεί. Από την άλλη πλευρά, όμως, κάθε λεπτό που δαπανάται για να ολοκληρωθεί η εργασία θα αποδώσει πάντα, είμαι σίγουρος. Το πράγμα είναι ότι τα σημεία σφαίρας σας στο Amazon μπορούν εύκολα να μετατραπούν σε απόλυτο πλεονέκτημά σας που πείθουν το μερίδιο του λέοντος των πιθανών πελατών σας να γίνουν οι πραγματικοί αγοραστές. Και είναι αυτονόητο ότι ο τίτλος του προϊόντος σας έχει καίρια σημασία - make large flower fascinators. Αλλά παρακάτω θα επικεντρωθώ ιδιαίτερα στην ανύψωση των μετατροπών σας στο Amazon με τη λίστα των σημείων σφαίρας γραμμένα με τον σωστό τρόπο. Εδώ είναι πώς μπορείτε να επιτύχετε σε αυτό το εγχείρημα.

1. Πρώτα απ 'όλα, έχετε μόνο πέντε εφεδρικές σφαίρες τμήματα στη διάθεσή σας. Έτσι, σκεφτείτε δύο φορές πριν βάλετε αυτά τα στοιχεία βασικής σημασίας στην περιγραφή της σελίδας του προϊόντος σας.

2. Στη συνέχεια, βεβαιωθείτε ότι έχετε θέσει τα πιο γνωστά χαρακτηριστικά του αντικειμένου σας προς πώληση πλησιέστερα στις πρώτες σφαίρες σας, ακολουθούμενη από τα υπόλοιπα κατά σειρά σπουδαιότητας. Με άλλα λόγια, συνιστάται να τοποθετήσετε τα πιο δυνατά και πειστικά στοιχεία σας στην κορυφή της λίστας.

3. Κάθε σφαίρα έχει δύο πλευρές του μετάλλου. Εννοώ ότι η κατοχή έως 500 χαρακτήρων που επιτρέπονται για καθένα από αυτά φαίνεται να είναι σίγουρα επαρκές ποσό. Από την άλλη πλευρά, ωστόσο, δεν πρέπει ποτέ να προσπαθήσετε να χρησιμοποιήσετε ολόκληρο το χώρο με κάθε κόστος. Φυσικά, εάν δεν θέλετε να μοιάζετε με την παραπλανητικότητα των πελατών σας.

4. Κάθε επόμενο σημείο στον κατάλογο των σφαγών θα πρέπει πάντα να κεφαλαιοποιείται στην αρχή.

5. Δεδομένου ότι δεν υπάρχουν αυστηρές ή επιτακτικές απαιτήσεις για τη στίξη εκεί, η εστίαση στη συγγραφή περισσότερων κατακερματισμένων προτάσεων και σύντομων δηλώσεων θα ήταν μια καλά διαμορφωμένη απόφαση.

6. Φυσικά, είστε ελεύθεροι να συμπεριλάβετε κάποιες επιπλέον πληροφορίες για τα πιο συγκεκριμένα πλεονεκτήματα ή στοιχεία που αναφέρονται. Με αυτόν τον τρόπο, βεβαιωθείτε ότι δεν παρακάνετε μαζί τους.

7. Η Amazon δεν επιτρέπει στον κατάλογο σφαιρών να φέρει τα στοιχεία σχετικά με την τιμολόγηση ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία για ανοικτούς διαφημιστικούς σκοπούς.

8. Να είστε προσεκτικοί όταν καλύπτετε ορισμένες συγκεκριμένες λεπτομέρειες, όπως το χρώμα του αντικειμένου, το σχήμα, το υλικό, το μέγεθος κλπ. Φυσικά, εκτός αν είναι πραγματικά σημαντικές την ιδιαίτερη έμφαση. Η χρήση των κύριων λέξεων-κλειδιών που εξακολουθούν να μην χρησιμοποιούνται στον κύριο τίτλο του προϊόντος σας θα αποτελέσει το άλλο σας πλεονέκτημα για να κερδίσετε μια διακριτική απόφαση ανταγωνισμού πάνω από την πολυπληθή αγορά του Αμαζονίου.

10. Επιτέλους, παρά το γεγονός ότι μπορεί να φαίνεται ότι δεν έχει νόημα, οι κορυφαίοι βαθμοί σφαίρας του Αμαζονίου είναι αυτοί που μπορούν εύκολα να αποβουτυρωθούν. Μετά από όλα, δεν είναι πολύ κάθε δυνητικός αγοραστής σας πληρώνει μια επίσκεψη μόνο για να χωνέψει ολόκληρο το άρθρο λέγοντας γιατί το προϊόν σας αξίζει να αγοράσει, σωστά;

December 13, 2017