Back to Question Center
0

Πώς να ερευνήσετε και να χρησιμοποιήσετε σωστά τις λέξεις-κλειδιά της Amazon;

1 answers:

Μου αρέσει να ξεκινήσω τα άρθρα και τα σεμινάρια μου προς τη βελτιστοποίηση και εμπορία του Amazon με τα στατιστικά στοιχεία, όπως υποθέτω ότι οι αριθμοί διαλύουν όλες τις αμφιβολίες εκείνων που εξακολουθούν να διστάζουν αν αξίζει να καθιερώσουν την επιχείρησή τους σε αυτή την πλατφόρμα συναλλαγών ή όχι.

Σύμφωνα με τα πρόσφατα στοιχεία της βιομηχανίας, η Amazon είναι η κορυφαία πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου στις Ηνωμένες Πολιτείες με σχεδόν 136 δισ. Δολάρια σε 2016 καθαρές πωλήσεις. Από το τρίτο φρούριο του 2016, οι έμποροι σε απευθείας σύνδεση ανέφεραν περισσότερα από 310 εκατομμύρια ενεργούς λογαριασμούς πελατών παγκοσμίως. Η Amazon θεωρείται η πιο πολύτιμη μάρκα παγκοσμίως και ο ιδρυτής της Jeff Bezos είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος παγκοσμίως με συνολικά έσοδα ύψους 91 δισ. Δολ - hyseac aha krema.

Ξέρετε τι σημαίνει αυτό; Αυτό σημαίνει ότι απολύτως όλοι οι έμποροι που πωλούν τα προϊόντα τους στο Amazon έχουν την ευκαιρία να είναι ευημερούσες. Το μέγεθος της φέτας σας εξαρτάται από το να βρεθεί και να μετατρέψει τους ερευνητές που θα σας βρουν στους αγοραστές σας. Η σωστή έρευνα βελτιστοποίησης και αναζήτησης λέξεων-κλειδιών από την Amazon μπορεί να λύσει και τα δύο αυτά προβλήματα. Εάν η καταχώρησή σας στο Amazon έχει απαιτήσει όλους τους σχετικούς και τους μεγάλους όγκους όρους αναζήτησης, μπορείτε να βρείτε τον μεγαλύτερο αριθμό χρηστών για ανακαλύψεις και αγορές. Εάν η καταχώρισή σας είναι έλλειψη κατάλληλων και στοχευμένων λέξεων-κλειδιών ή χρησιμοποιούνται όχι στρατηγικά, απλά χάσετε τα χρήματά σας και πιθανούς πελάτες.

Γι 'αυτό σε αυτό το άρθρο θα συζητήσουμε πώς να δημιουργήσουμε μια επαγγελματική έρευνα λέξεων-κλειδιών για τα bots του Amazon και ταυτόχρονα να τα ενσωματώσει σε ένα αντίγραφο των πωλήσεων για να γίνει ευανάγνωστο και σαφές για τους μέσους χρήστες.

Πώς χρησιμοποιούνται στρατηγικά οι λέξεις-κλειδιά της Amazon;

Εάν τα προϊόντα σας κάνουν ακριβώς εντάξει στο Amazon, είναι πολύ πιθανό να χάσετε τεράστια ποσά χρημάτων. Εάν αυτό που πουλάτε είναι υψηλής ποιότητας, θα πρέπει να κάνετε τέλεια στο Amazon. Ωστόσο, δεν αρκεί να κάνετε φωτογραφίες των αντικειμένων σας και να γράψετε μια καταχώριση. Πρέπει να εργαστείτε σκληρά κάτω από τη βελτιστοποίηση της λίστας σας για να γίνει σωστά μετατραπεί και να δημιουργήσει πωλήσεις. Επιπλέον, θα πρέπει να βελτιώσετε την ποιότητα των υπηρεσιών σας και την παράδοση των πελατών σας. Όπως δείχνει η πρακτική, οι πωλητές που κάνουν τα πάντα για να αφήσουν τους πελάτες τους ικανοποιημένοι, κερδίζουν τα περισσότερα έσοδα στο Amazon.

Λοιπόν, ας συζητήσουμε εν συντομία την ανατομία του Amazon και τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να κάνουμε τα ρομπότ και τους χρήστες ευτυχισμένους.

Η λίστα του Amazon αποτελείται από τις ακόλουθες ενότητες - τίτλο, τιμή, κουκκίδες, περιγραφή, φωτογραφίες και αναφορές. Όλα αυτά τα τμήματα αξίζουν ιδιαίτερη προσοχή σας σχετικά με τη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης.

  • Τίτλος

Ο τίτλος είναι το πρώτο πράγμα που μπορεί να προσελκύσει ή να αδιαφορήσει τον ερευνητή του Αμαζονίου. Ωστόσο, δημιουργώντας τον τίτλο σας, πρέπει να έχετε κατά νου όχι μόνο τους ερευνητές του Amazon, αλλά και τους bots του Amazon που ανιχνεύουν τους τίτλους προϊόντων για να δείξουν τα πιο σχετικά αποτελέσματα στο ερώτημα του χρήστη.

Για να ικανοποιήσετε τις ανάγκες τόσο των χρηστών όσο και των bots, πρέπει να δημιουργήσετε σχετικούς, περιγραφικούς και αναγνώσιμους τίτλους, στους οποίους περιλαμβάνεται ο στοχευμένος όρος αναζήτησης, ο τύπος του προϊόντος, το μέγεθος, το χρώμα και άλλα σημαντικά χαρακτηριστικά.

Η Amazon παρέχει σε απευθείας σύνδεση εμπόρους με το σεμινάριο σχετικά με τον τρόπο βελτιστοποίησης του τίτλου..Αυτό το σεμινάριο ονομάζεται "Βελτιστοποίηση λιστών αναζήτησης και αναζήτησης" και μπορείτε να το βρείτε εδώ .

  • Τιμή

Μια άλλη σημαντική πτυχή της ισχυρής παρουσίας σας στο Amazon είναι η ανταγωνιστική τιμολογιακή πολιτική. Η τιμή χρησιμεύει ως παράγοντας κατάταξης του Αμαζονίου και σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε ένα κουτί αγορών. Μπορείτε να βρείτε την "τιμή πώλησης" και "την τιμή σας" στον Πωλητή Central, που είναι η ευκαιρία σας να δημιουργήσετε ένα συναίσθημα "συμφωνίας". Ωστόσο, εάν το στοιχείο σας είναι αυστηρό, αυτή η κάθετο τιμή μπορεί να είναι απρόσφορη. Ό, τι κάνετε, σιγουρευτείτε ότι φαίνεται αξιόπιστη. Για παράδειγμα, η τιμολόγηση κάτω από $ 200 έως $ 170 φαίνεται φυσική, ενώ η τιμολόγηση κάτω από $ 200 έως $ 55 ακούγεται απίστευτη. Οι συμφωνίες τιμολόγησης δεν πρέπει να θέτουν σε αμφισβήτηση την αξία ή να υποτιμούν το εμπορικό σήμα σας.

Για να αυξήσετε τα προϊόντα σας κατάταξη και να πάρετε περισσότερες θετικές κριτικές, μπορείτε να βάλετε μια τιμή χαμηλότερη από το μέσο όρο. Κάνοντας πωλήσεις σε χαμηλότερα περιθώρια, αυξάνετε τις πιθανότητές σας να κερδίσετε το Amazon Buy Box και να γίνετε ο TOP πωλητής στην εξειδικευμένη σας θέση.

Επιπλέον, είναι λογικό να εξετάσετε τη δυνατότητα δημιουργίας κοινόχρηστων κωδικών κουπονιών για να παρέχετε στους τακτικούς πελάτες σας μικρές εκπτώσεις (π.χ. από 5% έως 20% έκπτωση). Μπορείτε να ανταμείψετε τους πελάτες σας αγοράζοντας πολλά στοιχεία, παρέχοντας έκπτωση στη δεύτερη αγορά.

  • Φωτογραφίες

Η ποιότητα των φωτογραφιών του προϊόντος σας παίζει σημαντικό ρόλο στους πελάτες που αγοράζουν τις αποφάσεις. Τους κάνουν να κάνουν κλικ στη λίστα σας αντί για άλλους. Η Amazon έχει τις απαιτήσεις της για την ποιότητα και το μέγεθος των φωτογραφιών. Μπορείτε να τα βρείτε στη σελίδα βοήθειας του Amazon με αυτόν τον σύνδεσμο .

Από την πλευρά μου, θα ήθελα να προσθέσω ότι οι αγοραστές του Amazon δεν αγοράζουν τα προϊόντα σας, αγοράζουν ό, τι κάνει γι 'αυτούς..Εάν έχετε μια έξυπνη προσέγγιση στη βελτιστοποίηση της λίστας σας στο Amazon με φωτογραφίες, μπορείτε να δείτε διαφορετικές περιπτώσεις χρήσης των προϊόντων σας για να δείξετε την πραγματική τους αξία. Επιπλέον, δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στην ποιότητα και τη μοναδικότητά τους. Είναι καλύτερο να προσλάβετε έναν επαγγελματία φωτογράφο για να τραβήξετε φωτογραφίες από τα πράγματά σας.

Εάν ο δυνητικός πελάτης σας ενδιαφέρεται για αυτό που πουλάτε, το δεύτερο πράγμα που θα παρατηρήστε αφού ο τίτλος είναι κουκκίδες. Οι χρήστες χρειάζονται κάποιες πειστικές και λεπτομερείς πληροφορίες, γι 'αυτό βλέπουν τα σημεία των σφαίρων σας. Πρέπει να τους δώσετε όλες τις λειτουργίες του προϊόντος με την πιο ακριβή μορφή. Επιπλέον, είναι ένα σωστό μέρος όπου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στρατηγικά τους συγκεκριμένους όρους αναζήτησης. Ωστόσο, μην υπερφορτώνετε τις σφαίρες σας με πάρα πολλές λέξεις-κλειδιά, καθώς θα φανεί αφύσικο και μπορεί να προκαλέσει ύποπτη Amazon. Δώστε έμφαση στις τρεις πρώτες κουκίδες καθώς θεωρούνται ως οι πιο αναγνώσιμες, ειδικά από κινητές συσκευές. Να μην απαριθμεί μόνο τα χαρακτηριστικά του στοιχείου που πουλάτε, αλλά να τονίσω τα βασικά του οφέλη.

Έτσι, αν η αξία των αντιληπτών οφελών του προϊόντος σας περισσότερο από ό, τι οι ερευνητές αξίζει τα χρήματά τους, αγοράζουν.

  • Λέξεις-κλειδιά

Πιστεύω ότι πρέπει να αφιερωθεί συγκεκριμένη παράγραφος στην έρευνα και χρήση λέξεων-κλειδιών. Προτείνω να θεωρήσετε τους συγκεκριμένους όρους αναζήτησης ως πυραμίδα. Στο υψηλότερο επίπεδο πρέπει να τοποθετηθούν οι κύριοι όροι αναζήτησης και είναι λογικό να συμπεριληφθούν σε έναν τίτλο. Στη συνέχεια, οι λέξεις-κλειδιά στα σημεία και την περιγραφή σφαίρας. Αυτές οι λέξεις παίρνουν επίσης ευρετήριο και γι 'αυτό πρέπει να είναι σχετικές και όχι πολύ ανταγωνιστικές. Στο χαμηλότερο επίπεδο, μπορούμε να παρατηρήσουμε άλλους όρους αναζήτησης. Είναι ένα διαφορετικό σετ.

Η δημιουργία του τίτλου σας, των κουκίδων, της περιγραφής και των φωτογραφιών θα αντιπροσωπεύει το 80% των αποτελεσμάτων σας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι καλύτεροι όροι αναζήτησης πρέπει να τοποθετηθούν εδώ. Και αν έχετε κάποιες επιπλέον φράσεις που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ακόμα, μην τις απορρίπτετε και να τις συμπεριλάβετε σε συμπληρωματικά πεδία.

December 13, 2017