Back to Question Center
0

Ένα αποτελεσματικό πρόγραμμα Scraping Web που προτείνεται από το Semalt

1 answers:

Αυτή τη στιγμή, η απόξεση ιστού με σχεδόν όλες τις οργανώσεις που την υιοθετούν. Δυστυχώς, η τεχνική δεν έχει αξιοποιηθεί πλήρως λόγω ορισμένων προκλήσεων. Φυσικά, μπορείτε να κάνετε μια αναζήτηση στο διαδίκτυο για να πάρετε το περιεχόμενο που θέλετε και μπορείτε να το αντιγράψετε. Ωστόσο, αυτό είναι δυνατό μόνο με λίγο όγκο δεδομένων. Σίγουρα θα χρειαστείτε ένα εργαλείο απόξεσης ιστού για τη συλλογή τεράστιου όγκου δεδομένων. Η μεγαλύτερη πρόκληση εδώ είναι η απαίτηση προγραμματισμού - calcio balilla per bambini bib.

Πρέπει να έχετε ένα ορισμένο επίπεδο εμπειρίας προγραμματισμού και γνώσης ώστε να μπορείτε να ρυθμίσετε τα περισσότερα εργαλεία απόξεσης ιστού σωστά. Αλλά μόνο λίγοι άνθρωποι έχουν εμπειρία προγραμματισμού. Εκτός από αυτό, η κωδικοποίηση του εργαλείου απόξεσης ιστού είναι αρκετά κουραστική και χρονοβόρα για τους πολύ έμπειρους προγραμματιστές. Για να κάνετε τα πράγματα χειρότερα, ίσως χρειαστεί να τροποποιήσετε τον κώδικα του λογισμικού σας για κάθε στοχευμένο ιστότοπο, επειδή κάθε ιστότοπος είναι μοναδικός. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το νέο εργαλείο απόσπασης ιστού έχει πάρει τον κόσμο από τη θύελλα. Δεν απαιτεί γνώσεις προγραμματισμού και είναι αποτελεσματική. Το όνομα του εργαλείου είναι το OutWit Hub

Το OutWit Hub είναι στην πραγματικότητα ένα πρόσθετο για το Firefox που μπορείτε να το κατεβάσετε και να το εγκαταστήσετε στο πρόγραμμα περιήγησης. Με το λογισμικό, θα ξύσετε διαφορετικούς ιστότοπους με μόνο μερικά κλικ του ποντικιού σας. Παρόλο που το πρόγραμμα έχει τις δυνατότητες να ξεφυλλίζει διαφορετικούς τύπους ιστότοπων με προεπιλεγμένες ρυθμίσεις, μπορείτε επίσης να το προσαρμόσετε ώστε να ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Εδώ είναι πώς να χρησιμοποιήσετε το λογισμικό

Θα πρέπει να το κατεβάσετε από το κατάστημα Mozilla και να το εγκαταστήσετε στο πρόγραμμα περιήγησης Firefox. Μετά την εγκατάσταση, το πρόσθετο δεν θα τεθεί σε ισχύ μέχρι να κάνετε επανεκκίνηση του προγράμματος περιήγησης. Θα βρείτε μερικές απλές επιλογές απόξεσης στο αριστερό παράθυρο της εφαρμογής. Αν και αυτές οι επιλογές είναι βασικές, αρκούν για να εξάγετε τις απαιτούμενες εικόνες και κείμενο από μια ιστοσελίδα ή από οποιονδήποτε από τους συνδέσμους της σελίδας.

Ωστόσο, οι βασικές επιλογές δεν μπορούν να πραγματοποιήσουν προηγμένες εργασίες απομάκρυνσης ιστού. Αν χρειάζεστε προχωρημένες επιλογές, θα πρέπει να μεταβείτε στο Automators και, στη συνέχεια, να μεταβείτε στην ενότητα Scrapers. Ο πηγαίος κώδικας της ιστοσελίδας προορισμού σας θα εμφανιστεί εδώ. Το επόμενο βήμα είναι να αναζητήσετε τα χαρακτηριστικά που έχουν επισημανθεί στον κώδικα. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως δείκτες για τα απαιτούμενα στοιχεία δεδομένων σας πριν από την εξαγωγή.

Τώρα, θα πρέπει να συμπληρώσετε τα πεδία "Marker πριν" και "Marker after" και να κάνετε κλικ στο κουμπί εκτέλεσης. Μετά από αυτό, πρέπει μόνο να καθίσετε και να παρακολουθήσετε πώς το OutWit Hub κάνει τη δουλειά του. Αυτό το πρόγραμμα σας δίνει την ελευθερία να χρησιμοποιείτε ταυτόχρονα πολλαπλές ξύστρες, βελτιώνοντας έτσι τον χρόνο ανακύκλωσης.

Πρόκειται μόνο για μια γενική διαδικασία για την εξαγωγή δεδομένων. Η ενότητα τεκμηρίωσης του πρόσθετου έρχεται με διαφορετικά σεμινάρια για διαφορετικές αιτήσεις / ανάγκες εξαγωγής δεδομένων. Θα βρείτε τις διαδικασίες πιο γρήγορα και πιο εύκολα όταν τις καταφέρετε. Επομένως, είναι σκόπιμο να μελετήσετε με θρησκευτικό τρόπο τα μαθήματα.

Το OutWit Hub έχει τις δυνατότητες να χειρίζεται πολύπλοκες εκχυλίσεις δεδομένων με τις πολυάριθμες εξελιγμένες λειτουργίες του. Έτσι, ίσως χρειαστεί να καταλάβετε τη χρήση κάθε λειτουργίας. Για παράδειγμα, για να εξαγάγετε δεδομένα από πολλές τοποθεσίες στόχων που έχουν παρόμοιες δομές, χρειάζεστε τη λειτουργία που ονομάζεται "Στήλη μορφοποίησης".

Συμπερασματικά, το OutWit Hub είναι ένα εξαιρετικό add-on για την απόκτηση δεδομένων τόσο για τους προγραμματιστές όσο και για τους μη προγραμματιστές. Έχει επίσης πολλές λειτουργίες που πρέπει να μάθετε. Οι πιο πολύπλοκες λειτουργίες που χρησιμοποιείτε, τόσο γρηγορότερα και καλύτερα, τα αποτελέσματα της απόκτησης ιστού θα είναι.

December 22, 2017