Back to Question Center
0

Πώς μπορώ να εντοπίσω τις καλύτερες από τις λέξεις-κλειδιά που πρέπει να κερδίσω για την Amazon;

1 answers:

Ο καθορισμός της σωστής εστίασης και η στόχευση των καλύτερων δυνητικά επικερδών λέξεων-κλειδιών για το Amazon είναι ίσως το πιο σημαντικό πράγμα σε ολόκληρο το εμπορικό. Το πράγμα είναι ότι μια σε βάθος έρευνα λέξη-κλειδί είναι ακριβώς αυτό που έχει άμεσο αντίκτυπο στις πωλήσεις σας. Απλά επειδή κάθε πιθανός πελάτης μπορεί μόνο να κάνει κλικ και να κάνει μια αγορά μαζί σας - αν το προϊόν σας εμφανίζεται στην κορυφή της αναζήτησης αγορών εκεί - ruby on rails codeacademy. Εν πάση περιπτώσει, σημαίνει ότι θα πρέπει να περάσετε από μια ολοκληρωμένη έρευνα λέξης-κλειδιού που θα αναλάβει δράση κυρίως στα εξής:

Να κατανοήσετε σαφώς τον αλγόριθμο αναζήτησης A9 που χρησιμοποιείται από το σύστημα κατάταξης προϊόντων της Amazon

 • Χρησιμοποιήστε τον όγκο μηνιαίων αναζητήσεων για να καθορίσετε και να ταξινομήσετε τους πιο συναφείς όρους αναζήτησης
 • Αναλύστε και
 • Εστίαση περισσότερο στον εντοπισμό μόνο μοναδικών λέξεων-κλειδιών για την Amazon Seller Central. κ. ένα.
 • Και ας το ξανασυζητήσουμε - σε περίπτωση που τα ικανοποιητικά σας αποτελέσματα δεν βρεθούν κάπου μέσα στις πρώτες δύο ή τρεις σελίδες της λίστας των SERPs του Amazon, θα πρέπει να επαναδιατυπώσετε αμέσως αυτές τις ακριβείς στοχευμένες ερωτήματα αναζήτησης για να σας βοηθήσουν να εξυπηρετήσετε τον κύριο στόχο σας. Με αυτόν τον τρόπο, εδώ είναι ένας σύντομος οδηγός βήμα προς βήμα για να διαχειριστείτε τις πιο πολύτιμες λέξεις-κλειδιά σας για τη βελτιστοποίηση της λίστας προϊόντων του Amazon με τον σωστό τρόπο.

  Βήμα πρώτο: Φροντίστε τη σπορά Λέξεις-κλειδιά

  Μην σπαταλάτε το χρόνο και την προσπάθειά σας για να μάθετε τα χαρακτηριστικά του προϊόντος-οφέλη σας για να κατανοήσετε πλήρως τις βασικές πτυχές της απόδοσης και της καθημερινής χρήσης. Μπορεί να μοιάζει με ένα όχι-brainer, αλλά είναι μια πραγματικά σταθερή γραμμή, επειδή λείπει οποιοδήποτε χαρακτηριστικό ή ακόμα και οι πιο μικροσκοπικές λεπτομέρειες μπορεί να οδηγήσει στην εξάλειψη ενός αρκετά μετρήσιμου μέρους των δυνητικών πελατών σας. Με άλλα λόγια, τοποθετήστε τον εαυτό σας στα παπούτσια του αγοραστή και παρακολουθήστε προσεκτικά τα καλύτερα ευρήματα των λέξεων-κλειδιών που χρησιμοποιούνται από τους ανταγωνιστές σας.

  Εδώ είναι πότε πρέπει να επιλέξετε ένα καλό εργαλείο αναζήτησης λέξεων-κλειδιών ή μια ηλεκτρονική πλατφόρμα ειδικά σχεδιασμένη για να διαμορφώσετε το κύριος κατάλογος των λέξεων-κλειδιών που έχετε στοχεύσει για το Amazon. Με αυτό τον τρόπο, μην ξεχνάτε ότι τα αυτόματα προτεινόμενα ερωτήματα του Amazon και οι κορυφαίοι συνδυασμοί αναζήτησης είναι επίσης χρήσιμοι. Και φροντίστε να δώσετε προτεραιότητα στη λίστα σας με βάση τον όγκο αναζήτησης, το εκτιμώμενο επίπεδο ανταγωνισμού και την πρόθεση αγοράς.

  Και τώρα είναι καιρός να ερευνήσουμε τελικά τον κύριο κατάλογο ελέγχου για τους όρους αγορών μακριάς ουράς για να τους κάνουμε ακόμα πιο ακριβείς στοχεύοντας. Θυμηθείτε, όσο υψηλότερο είναι ο όγκος αναζήτησης μιας συγκεκριμένης λέξης-κλειδιού, τόσο πιο δύσκολη θα είναι η κατάταξη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μπορείτε να προσελκύσετε μεγαλύτερη επισκεψιμότητα και κατά συνέπεια πιθανώς αυξημένη τιμή μετατροπής, θα πρέπει να ταξινομήσετε αυτούς τους όρους αναζήτησης και να εξαλείψετε όσους έχουν υπερβολικό ανταγωνισμό. Συνεχίστε να υποβάλλονται προσφορές για τις πιο μακροπρόθεσμες λέξεις κλειδιά - και τελειώσατε.

  December 22, 2017