Back to Question Center
0

Πώς να οικοδομήσουμε μια αποτελεσματική στρατηγική βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης Amazon;

1 answers:

Στις μέρες μας η Amazon θεωρείται ως η μεγαλύτερη και πιο κερδοφόρα πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου με σχεδόν 80 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες. Το σύστημα κατάταξης του Αμαζονίου είναι χτισμένο με τέτοιο τρόπο ώστε οι χρήστες να αγοράζουν όλα τα διαθέσιμα προϊόντα σε μια πλατφόρμα. Προσπαθούν να προσφέρουν στους αγοραστές την καλύτερη δυνατή εμπειρία αγορών για να τους κάνουν να επιστρέψουν για περισσότερα. Με τη βοήθεια του αλγορίθμου A9, η Amazon παρέχει στους χρήστες τα πιο ακριβή αποτελέσματα αναζήτησης με βάση τις προσωπικές τους προτιμήσεις και το ιστορικό αναζήτησης - smoking t3s. Με άλλα λόγια, η Amazon κάνει όλα τα δυνατά για να τους διευκολύνει να κάνουν μια αγορά.

Έτσι, ό, τι πρέπει να κάνουμε για να επιτύχουμε στο Amazon είναι να βελτιστοποιήσουμε την καταχώρησή σας σύμφωνα με τις οδηγίες κατάταξης του Αμαζονίου. Οι τρεις βασικές πτυχές που επηρεάζουν την κατάταξη του προϊόντος στο Amazon περιλαμβάνουν την συνάφεια, το ποσοστό μετατροπής και την αρχή του προϊόντος. Σε αυτή τη σύντομη ανάρτηση, θα βρείτε πώς να οικοδομήσουμε μια αποτελεσματική στρατηγική Amazon SEO και να βελτιώσετε την κατάταξη των προϊόντων σας σε αυτούς τους τρεις τομείς.

Αυξήστε τη συνάφεια της σελίδας του προϊόντος σας

Το βασικό στοιχείο του αλγόριθμου κατάταξης του Amazon είναι να ταιριάζει με τα σχετικά προϊόντα με το ερώτημα του χρήστη. Αυτό σημαίνει ότι η συνάφεια της σελίδας του προϊόντος σας θα επηρεάσει άμεσα την κατάταξη των προϊόντων σας. Υπάρχουν τουλάχιστον επτά σημαντικές ενότητες της καταχώρισης προϊόντων που πρέπει να λάβετε υπόψη:

  • Τίτλος

Η βελτιστοποίηση τίτλου του Amazon είναι πολύ περισσότερο είναι πιο περίπλοκο από ό, τι στο Google. Η Amazon έχει τις απαιτήσεις της για βελτιστοποίηση τίτλου, καθώς αυτός ο παράγοντας μπορεί να επηρεάσει την απόφαση αγοράς του χρήστη. Σημαίνει ότι εάν ο τίτλος σας δεν έχει βελτιστοποιηθεί σωστά, ποτέ δεν θα κατατάσσεστε ψηλά στο SERP του Amazon. Εδώ δεν πρέπει να ενδιαφέρεστε μόνο για τις στοχευμένες λέξεις-κλειδιά σας. Θα πρέπει να ενδιαφέρεστε περισσότερο για τον περιγραφικό τίτλο. Είναι λογικό να γράφετε σχετικά με τα βασικά χαρακτηριστικά και τα χαρακτηριστικά του προϊόντος σας, εξαιρουμένων όλων των πρόσθετων πληροφοριών. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Amazon έχει αρχίσει να διορθώνει και να τυποποιεί τον τίτλο.

  • Σημεία σφαιρών

Αυτή η ενότητα καταχώρησης βρίσκεται ακριβώς πάνω από τον τίτλο. Εδώ πρέπει να περιγράψετε βασικά σημεία προϊόντων, δίνοντας έμφαση στα οφέλη της. Τα σημεία των κουκίδων είναι σύντομες προτάσεις που περιγράφουν σύντομα ένα στοιχείο πώλησης. Διαβάζοντας αυτές τις πληροφορίες, ο αγοραστής του Amazon θα πρέπει να καταλάβει εάν χρειάζεται να αγοράσει ένα προϊόν ή όχι.

Η περιγραφή του προϊόντος παρέχει λεπτομερέστερες πληροφορίες από τις κουκκίδες. Αυτό το πεδίο χρησιμεύει για να απαντήσει σε όλες τις πιθανές ερωτήσεις του χρήστη και να τους βοηθήσει να κάνουν μια σωστή απόφαση αγοράς. Είναι λογικό να βελτιστοποιήσετε την περιγραφή του προϊόντος σας και να εισαγάγετε εκεί τους πιο συναφείς όρους αναζήτησης. Θα επηρεάσει θετικά την κατάταξη των προϊόντων σας και θα ενισχύσει τις πωλήσεις.

  • Μάρκα και κατασκευαστής

Αν λιανικώς αγοράζετε τα εμπορικά σήματα που είναι γνωστά για τους ανθρώπους,.

  • Κατηγορίες

Αποτελέσματα αναζήτησης Amazon εμφανίζονται ανάλογα με την κατηγορία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να βάλετε τα εμπορεύματα κάτω από τη σωστή κατηγορία.

  • Όροι αναζήτησης

Όπως προαναφέρθηκε, υπάρχουν επτά πρώτες κατηγορίες στην Amazon. Είναι λογικό να συμπεριλάβετε τους στοχευμένους όρους αναζήτησης σε κάθε μία για να καταστήσετε την καταχώρισή σας ορατή στο SERP του Amazon. Αξίζει να αναφέρουμε ότι πρέπει να αποφύγετε επαναλήψεις λέξεων-κλειδιών, καθώς μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την προώθηση της καταχώρισής σας στο Amazon.

  • URLs

Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί στη βελτιστοποίηση των διευθύνσεων URL του Amazon, καθώς είναι ένας τέλειος τρόπος για να προσδιορίσετε τη συνάφεια της καταχώρισης και αναζήτησης. Ένα τυπικό σχήμα διευθύνσεων URL μοιάζει με λέξη-κλειδί = προϊόντα + λέξη-κλειδί. "Μπορείτε να το συντομεύσετε χρησιμοποιώντας ειδικό λογισμικό στο διαδίκτυο και, τέλος, να το οδηγήσετε σε αυτό. Ως αποτέλεσμα, η Amazon θα καθορίσει ότι οι επισκέπτες έχουν αναζητήσει τα προϊόντα σας για τις λέξεις-κλειδιά προορισμού σας.

Κάντε την καταχώρισή σας καλά μετατραπεί

Κάντε την καταχώρησή σας καλά μετατραπεί είναι απαραίτητη για υψηλές ταξινομήσεις Amazon. Εάν έχετε υψηλό ποσοστό μετατροπής, εμφανίζει το Amazon ότι οι χρήστες αγαπούν τα προϊόντα σας και πιθανότατα η καταχώρισή σας θα εμφανιστεί στην κορυφή της αναζήτησης του Amazon. Θα πρέπει να σημειώσετε τα ακόλουθα σημεία για να αυξήσετε το ποσοστό μετατροπής των προϊόντων σας.

  • Πωλήσεις

Ο πιο αποτελεσματικός παράγοντας κατάταξης στην Amazon είναι οι πωλήσεις. Εάν έχετε ένα μακρύ και θετικό ιστορικό πωλήσεων, θα κατατάξετε υψηλότερα στο SERP της Amazon. Τα προϊόντα με τις υψηλότερες πωλήσεις κατατάσσονται πάντα στην μπροστινή σελίδα του Αμαζονίου καθώς φέρνουν περισσότερα έσοδα στο Amazon. Σχόλια πελατών

Ένας άλλος κρίσιμος παράγοντας για την κατάταξη του Amazon είναι ο αριθμός και η ποιότητα των αξιολογήσεων των προϊόντων. Πριν από την πραγματοποίηση μιας αγοράς, οι χρήστες συνήθως ελέγχουν τις προηγούμενες κριτικές πελατών για να ελέγξουν τι λένε οι άλλοι χρήστες γι 'αυτό. Πρέπει να δημιουργήσετε περισσότερες οργανικές κριτικές, ειδικά όταν υποβάλλετε μια νέα καταχώριση. Ωστόσο, βεβαιωθείτε ότι δεν ενθαρρύνετε τους πελάτες σας να γράψουν θετικές κριτικές, καθώς ενδέχεται να επηρεάσουν αρνητικά τις βαθμολογίες σας.

  • Q'A

Δεν ξέρω ακριβώς πώς το τμήμα ερωτήσεων και απαντήσεων επηρεάζει την κατάταξη των προϊόντων, αλλά είναι σημαντικό όταν σχετίζεται με την καταχώριση λόγω της ικανότητάς του να επηρεάζει την τιμή μετατροπής. Εάν δεν υπάρχουν σαφείς απαντήσεις στις ερωτήσεις των πελατών, μπορεί να θεωρούν ότι δεν είστε εξοικειωμένοι με το προϊόν ή ότι είστε πολύ τεμπέλης για να φροντίζετε τις απαιτήσεις των πελατών σας.

  • Εικόνες

Η ποιότητα των εικόνων του προϊόντος σας είναι επίσης κρίσιμη για την κατάταξη του Amazon. Πρέπει να παρέχετε στους χρήστες τη δυνατότητα να ελέγχουν τη γωνία κάθε προϊόντος. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο προτιμάται η διάσταση των εικονοστοιχείων εικόνας να είναι τουλάχιστον 1000 px ή μεγαλύτερη. Επιπλέον, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιπλέον φωτογραφίες της εικόνας σας για να εμφανίσετε όλες τις απαιτούμενες λεπτομέρειες.

  • Πολιτική τιμολόγησης

Εάν είστε έμπορος λιανικής πώλησης στο Amazon, πιθανότατα θα λάβετε μέρος σε έναν πόλεμο τιμών. Οι χρήστες τείνουν να αγοράζουν τα φθηνότερα προϊόντα στην αγορά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να διατηρήσετε τις τιμές σας ανταγωνιστικές. Εκτός αυτού, είναι ένας από τους παράγοντες αν ένας πωλητής μπορεί να κερδίσει το κουτί αγορών.

Το ποσοστό εγκατάλειψης, καθώς και ο χρόνος που ένας χρήστης ξοδεύει στη σελίδα του προϊόντος σας, μπορεί να επηρεάσει το ποσοστό μετατροπής. Εάν ο αγοραστής παραμείνει πολύς χρόνος στη σελίδα σας, θα επηρεάσει θετικά το ποσοστό μετατροπής σας και η Amazon πιθανότατα θα βελτιώσει την κατάταξη σας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα πρέπει πάντα να παρακολουθείτε τέτοιες μετρήσεις για να μπορείτε να επανεξετάσετε τη στρατηγική σας εγκαίρως.

December 22, 2017