Back to Question Center
0

Πώς μπορώ να βρω τις λέξεις-κλειδιά για το μεγάλο όγκο αναζήτησης για τη βελτιστοποίηση της λίστας του Amazon;

1 answers:

Αν έχετε ένα βιώσιμο προϊόν για να πουλήσετε στο Amazon, θα πρέπει επίσης να έχετε μια καλή στρατηγική για το πώς να το λιανικής πώλησης. Πρέπει να κάνετε τους δυνητικούς πελάτες σας να αγοράζουν ακριβώς τα προϊόντα σας αντί των ανταγωνιστών σας στην αγορά. Στο κατώτατο σημείο της καμπάνιας βελτιστοποίησης, θα πρέπει να πραγματοποιήσετε μια ολοκληρωμένη έρευνα λέξεων-κλειδιών - winter fuschia. Για να το κάνετε με σωστό τρόπο, μπορείτε να προσλάβετε έναν εμπειρογνώμονα στον τομέα βελτιστοποίησης του Amazon ή να χρησιμοποιήσετε ειδικό λογισμικό έρευνας λέξεων-κλειδιών. Είναι σημαντικό να βρούμε ταυτόχρονα όλους τους στοχευμένους όρους αναζήτησης, ώστε να μην επανέλθουμε στο θέμα αυτό στο μέλλον. Ξεχνώντας ορισμένες κρίσιμες λέξεις-κλειδιά μπορεί να οδηγήσει σε χρήματα, και νέες ευκαιρίες χάνουν. Οι λέξεις-κλειδιά που έχουν υψηλό όγκο αναζήτησης στο Amazon θα σας βοηθήσουν να έχετε καλύτερη θέση από τους ανταγωνιστές σας και να κάνετε καλύτερες πωλήσεις.

Σε αυτό το άρθρο, θα μιλήσουμε για μερικά πρακτικά κόλπα για να κάνετε μια ολοκληρωμένη έρευνα λέξης κλειδιού και να βελτιώσετε την ορατότητα της καταχώρισής σας στην αναζήτηση του Amazon. Επιπλέον, θα συζητήσουμε τα καλύτερα εργαλεία έρευνας λέξεων-κλειδιών που θα χρησιμεύσουν ως πρόσθετη βοήθεια στη διαδικασία της βελτιστοποίησης της λίστας σας στο Amazon.

Amazon λέξη-κλειδί έρευνα

Η έρευνα λέξεων-κλειδιών αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της βελτιστοποίησης της λίστας προϊόντων σας για το Amazon. Απαιτεί αναζήτηση όλων των σχετικών και στοχευμένων όρων αναζήτησης για ένα συγκεκριμένο προϊόν. Οι όροι αναζήτησης μεγάλου όγκου είναι εκείνοι οι λέξεις που ο δυνητικός πελάτης σας θα χρησιμοποιήσει για να βρει το προϊόν σας στη σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης του Amazon.

Η έρευνα για την επαγγελματική λέξη-κλειδί πρέπει να περιλαμβάνει δραστηριότητες όπως η ανάλυση της αγοράς, ο έλεγχος μάρκετινγκ και η ανταγωνιστική ανάλυση. Επιπλέον, θα πρέπει να κάνετε μια ανάλυση της συμπεριφοράς του αγοραστή για να καταλάβετε τι αναζητούν στις περισσότερες περιπτώσεις.

Κατά κανόνα, είναι σχεδόν αδύνατο να συγκεντρωθούν όλες αυτές οι πληροφορίες με μη αυτόματο τρόπο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι περισσότεροι έμποροι σε απευθείας σύνδεση τείνουν να χρησιμοποιούν ηλεκτρονικό λογισμικό.

Σας συνιστώ να χρησιμοποιήσετε τα ακόλουθα εργαλεία για να σας δώσουν τα πιο ακριβή δεδομένα:

 • Google Keyword Planner
Το πιο συχνά χρησιμοποιούμενο εργαλείο για την αναζήτηση λέξεων-κλειδιών είναι το Google Keyword Planner. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα δεδομένα που παρέχονται από αυτό το εργαλείο ως διακομιστή μεσολάβησης για τη βελτιστοποίηση του περιεχομένου σας στο Amazon. Ωστόσο, πρέπει να γνωρίζετε ότι το σύστημα κατάταξης του Amazon είναι ελαφρώς διαφορετικό από το Google. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι προτάσεις λέξεων-κλειδιών, που θα λάβετε χρησιμοποιώντας αυτό το εργαλείο, δεν θα είναι ακριβείς. Πρέπει να εφαρμόσετε ορισμένα φίλτρα του Amazon για να λάβετε μια εικόνα των τύπων και των αριθμών των αναζητήσεων που πραγματοποιούνται για προϊόντα στο Amazon.

Είναι η πρώτη λέξη-κλειδί προτείνει το εργαλείο στον ιστό. Παρέχει αυτόματα δεδομένα για τα Amazon, το Google, το YouTube και το Bing. Είναι πολύ βολικό αν θέλετε να συγκρίνετε τις διαφορές στον τρόπο αναζήτησης των δυνητικών πελατών σας σε διαφορετικά συστήματα αναζήτησης.

Αυτό το εργαλείο μπορεί να υποστηρίζει αυτόματα πρόσθετους όρους αναζήτησης μεγάλου μήκους προσθέτοντας τη λέξη-κλειδί που καταχωρίσατε στο σύστημά της. Όταν επιλέγετε όλα τα προτεινόμενα αποτελέσματα και κάνετε κλικ στο κουμπί προτάσεων, το εργαλείο εκτελεί όλες τις προτάσεις λέξεων-κλειδιών πίσω από το πλαίσιο αναζήτησης του Amazon. Αυτή η έρευνα θα παρέχει πιο συγκεκριμένες φράσεις αυτοσυγκέντρωσης.

Αν είστε νέος στο Amazon και θέλετε να αποφασίσετε ποια εξειδικευμένη αγορά είναι η πιο κατάλληλη για τις ανάγκες της επιχείρησής σας, το Amazon Niche Ο αναλυτής είναι αυτό που χρειάζεστε. Βοηθά να καθορίσετε ποια προϊόντα μπορείτε να πουλήσετε και σε ποια τιμή. Επιπλέον, χρησιμοποιώντας αυτό το εργαλείο, μπορείτε να υπολογίσετε πόσα κέρδη θα κερδίσετε από αυτό.

Επιπλέον, αυτό το εργαλείο θα σας βοηθήσει να παρακολουθείτε τις στρατηγικές και τις θέσεις κατάταξης του ανταγωνιστή σας. Μπορείτε να προσδιορίσετε τη στρατηγική τιμολόγησης τους, να παρακολουθήσετε τις λέξεις κλειδιά και να υπολογίσετε τα έσοδα από τις πωλήσεις.

 • Semrush
 • Semrush είναι ένα λογισμικό βελτιστοποίησης επάγγελμα που χρησιμοποιείται για πολλούς σκοπούς βελτιστοποίησης, συμπεριλαμβανομένων των λέξεων-κλειδιών έρευνα. Αυτό το εργαλείο μπορεί να σας παρέχει τους πιο σχετικούς και στοχευμένους όρους αναζήτησης μέσα σε λίγα λεπτά. Επιπλέον, δείχνει τις λέξεις-κλειδιά του ανταγωνιστή σας και τον τρόπο κατάταξης τους. Όλα όσα χρειάζεστε είναι να αντιγράψετε τη διεύθυνση URL του καταλόγου του ανταγωνιστή σας και το εργαλείο Semrush θα σας παρέχει κάθε λέξη-κλειδί που ταξινομεί.

  Πώς μπορεί η έρευνα λέξεων-κλειδιών να αυξήσει τις πωλήσεις σας στο Amazon;

  Τα προϊόντα σας Amazon θα εμφανίζονται στη σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης αν οι καταχωρίσεις σας περιέχουν όλες τις λέξεις-κλειδιά που ένας πελάτης πληκτρολογούσε στο ερώτημα αναζήτησης. Εάν έχετε χάσει τουλάχιστον μία λέξη, τότε το προϊόν σας δεν έχει την ευκαιρία να εμφανιστεί στα αποτελέσματα αναζήτησης και, στη συνέχεια, θα χάσετε τη συγκεκριμένη πώληση.

  Ο κύριος στόχος της έρευνας λέξης-κλειδιού είναι να συντάξει μια λίστα με όλους τους όρους αναζήτησης που σχετίζονται με ένα συγκεκριμένο προϊόν. Εάν μπορείτε να συμπεριλάβετε στρατηγικά τις λέξεις-κλειδιά Amazon με υψηλό όγκο αναζήτησης στο κείμενό σας με καταχωρίσεις προϊόντων, η έρευνα λέξεων-κλειδιών θα οδηγήσει στο γεγονός ότι περισσότεροι πελάτες θα δουν το προϊόν σας, κάντε κλικ σε αυτό και τελικά θα γίνουν οι πελάτες σας που πληρώνουν.

  Πώς να βρείτε όρους αναζήτησης μεγάλου όγκου για τα προϊόντα σας Amazon;

  Η πρώτη πτώση, θα ήθελα να αναφέρω ότι πρέπει να είστε συστηματικοί όταν κάνετε έρευνα λέξης-κλειδιού για τα προϊόντα σας. Θα σας βοηθήσει να είστε ακριβείς και να μην χάσετε οποιεσδήποτε βασικές πληροφορίες. Η ομαδοποίηση λέξεων-κλειδιών σε διαφορετικές κατηγορίες θα σας δώσει τη δυνατότητα να είστε συστηματικοί και λεπτομερείς. Αυτές οι λέξεις-κλειδιά μπορούν να είναι πρωτογενείς και δευτερεύουσες. Οι κύριες λέξεις-κλειδιά είναι αυτές που διανέμουν το βασικό προϊόν. Μπορεί να είναι περιγραφικοί όροι αναζήτησης που προσδιορίζουν ένα προϊόν και διεκδικούν τα βασικά χαρακτηριστικά του. Οι δευτερεύουσες λέξεις-κλειδιά είναι πιο γενικοί όροι αναζήτησης που μπορούν να χρησιμοποιηθούν κατά την αναζήτηση των κύριων λέξεων-κλειδιών. Μπορεί να εφαρμοστεί σε λέξεις που αφορούν συγκεκριμένη ομάδα-στόχο, τύπο ατόμου, τύπο χρήσης ή άλλα χαρακτηριστικά του προϊόντος.

  Έτσι, για να κάνετε την αναζήτηση λέξεων-κλειδιών σας προκλητική, θα πρέπει να διαιρέσετε όλους τους προτεινόμενους όρους αναζήτησης σε δύο βασικές κατηγορίες - πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια. Με το πέρασμα του χρόνου, θα σας βοηθήσει να βρείτε τους πιο συναφείς συνδυασμούς αναζήτησης που μπορούν να ενισχύσουν την κατάταξή σας στο Αμαζόνιο.

  December 22, 2017