Back to Question Center
0

Πώς να κυριαρχήσει Amazon λίστα κατάταξης των πωλήσεων;

1 answers:

Η Amazon είναι η μεγαλύτερη πύλη ηλεκτρονικού εμπορίου στον κόσμο. Κάθε μέρα εκατομμύρια άνθρωποι κάνουν αγορές σε αυτήν την πλατφόρμα, αυξάνοντας τα έσοδα των μεμονωμένων πωλητών και το συνολικό κέρδος του Αμαζονίου. Η αύξηση της κατάταξης πωλήσεων του Amazon στη λίστα αποτελεσμάτων αναζήτησης μπορεί να αυξήσει σημαντικά την προβολή της επωνυμίας σας και να αυξήσει τα έσοδά σας - lampada tavolo fungo. Πιθανώς ο καλύτερος τρόπος για τη βελτίωση της κατάταξης των πωλήσεων είναι τα προϊόντα λιανικής που διαθέτουν τα καλύτερα προϊόντα στην κατηγορία τους για μια λογική τιμή. Επιπλέον, τα προϊόντα σας θα πρέπει πάντα να είναι σε απόθεμα. Άλλοι παράγοντες κατάταξης, όπως η άριστη εμπειρία αναζήτησης χρήστη, η γρήγορη αποστολή και η παράδοση εξαρτώνται μόνο από εσάς. Αυτά τα βασικά στοιχεία θα χρησιμεύσουν ως οι πιο βιώσιμες μέθοδοι για την ισχυρή παρουσία σας στο Amazon.

Εντούτοις, εκτός του πρωτογενούς pitch merchandising, υπάρχουν κάποιες περισσότερες προτάσεις που πρέπει να γνωρίζετε. Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε τις μεθόδους που πρέπει να προσπαθήσετε να βελτιστοποιήσετε τη στρατηγική σας για την αύξηση της κατάταξης των πωλήσεών σας.

  • Κοινότητες διαπραγμάτευσης
θα θέλατε να αυξήσετε τις πωλήσεις σας στο Amazon, η τέλεια παραλλαγή θα είναι να χρησιμοποιήσετε πρόσθετες πηγές επισκεψιμότητας, όπως οι κοινότητες συναλλαγών. Υπάρχουν πολλές κοινότητες φόρουμ για τους αγοραστές του Amazon που αξιολογούν τις προσφορές και παρέχουν σε άλλους συμβουλές πού και πότε μπορούν να κάνουν μια καλή συμφωνία. Τέτοια μέλη της κοινότητας είναι εξαιρετικά καλοί στο να βρουν τα καλύτερα πράγματα για μια λογική τιμή. Αυτοί οι τύποι θα βρουν τυχόν σφάλματα τιμολόγησης, τυχόν προσφορές και ευκαιρίες. Μην χάσετε την ευκαιρία σας για την πώληση περισσότερο και να γίνει μέλος μιας από τις δημοφιλείς κοινότητες συμφωνία. Βεβαιωθείτε ότι οι εκπτώσεις σας είναι αρκετά σημαντικές ώστε οι αγοραστές των αγορών να τις λάβουν υπόψη. Εάν τα προϊόντα σας είναι υψηλής ποιότητας και έχουν καλή τιμή, θα είστε σε θέση να παρατηρήσετε ουσιαστική και γρήγορη ακίδα πωλήσεων.

Όπως ίσως έχετε παρατηρήσει, τα καλύτερα προϊόντα πώλησης τοποθετούνται πάντα στην κορυφή της σελίδας αποτελεσμάτων αναζήτησης Amazon. Μπορεί να εξηγηθεί από τον πρωταρχικό σκοπό του Amazon να μεγιστοποιήσει τα έσοδα. Έτσι, όσο καλύτερα τα αποτελέσματα σας πωλούν, τόσο υψηλότερα εμφανίζονται στα αποτελέσματα αναζήτησης, τα οποία στη συνέχεια οδηγούν σε περισσότερες πωλήσεις. Σύμφωνα με τους κανόνες αλγορίθμου κατάταξης του Amazon, η θέση κάθε προϊόντος στα αποτελέσματα αναζήτησης υπολογίζεται ανά όρο. Έτσι, ακόμα και αν το στοιχείο σας κατατάσσεται ψηλά στην κατηγορία σας, αυτό δεν σημαίνει ότι θα τοποθετηθεί στην κορυφή του Amazon αναζήτηση για τους σχετικούς όρους.

Για να αλλάξετε αυτήν την κατάσταση και να επηρεάσετε θετικά την κατάταξή σας στο Amazon στις λίστες αποτελεσμάτων αναζήτησης, πρέπει να χρησιμοποιήσετε πρακτικούς τρόπους για να παραβιάσετε την κατάταξη των πωλήσεων. Ας συζητήσουμε μερικά από αυτά.

Η κρίσιμη πτυχή της καμπάνιας βελτιστοποίησης του Amazon είναι η έρευνα λέξεων-κλειδιών. Πρέπει να βρείτε συναφείς και μεγάλου όγκου λέξεις-κλειδιά μακριάς ουράς που χρησιμοποιούν οι αγοραστές για να βρουν ακριβώς το προϊόν σας. Μπορείτε να λάβετε αυτά τα δεδομένα χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα Amazon Sales Central ή το Amazon Retail Analytics. Επιπλέον, είναι πιθανό να χρησιμοποιείτε τα Google Trends για δεδομένα αναζήτησης ιστού ως ασθενές πληρεξούσιο, εάν είναι απαραίτητο. Μόλις δημιουργήσετε μια λίστα σχετικών όρων αναζήτησης, θα πρέπει να κάνετε έρευνα στο Amazon για τους όρους υψηλού όγκου. Βρείτε το προϊόν σας σε μια σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης, κάντε κλικ στη σελίδα λεπτομερειών και αγοράστε τη. Κάνετε αυτό ξανά και ξανά μέχρι να μην παρατηρήσετε τις πρώτες βελτιώσεις. Η επίδραση αυτής της στρατηγικής θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες, όπως η διάρθρωση του κόστους του προϊόντος, μια διαπραγματευόμενη συμφωνία με την Amazon. και τα λοιπα.

  • Κουπόνια ισχύος πωλητών

Μπορείτε να βρείτε Amazon ισοδύναμο συχνά πωλώντας αντικείμενα στα κουπόνια Amazon. Μπορεί να χρησιμεύσει ως ένα χρήσιμο όχημα προώθησης για διάφορους λόγους. Τα κουπόνια ισχύος προμηθευτών είναι δημοφιλή στους πελάτες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μπορούν να επηρεάσουν θετικά την προώθηση της επωνυμίας σας και την κατάταξη των πωλήσεων. Μπορείτε να τα αντιμετωπίσετε στο Gold Box ή στο κατάστημα πώλησης. Υπάρχουν λίγα συνολικά κουπόνια, ώστε να μπορείτε να βελτιώσετε την επωνυμία σας ακόμη και με μηδενική ταχύτητα πωλήσεων.

Είναι απλό στη χρήση και τη διαχείριση τους, καθώς μπορείτε να δημιουργήσετε κουπόνια δύναμης προμηθευτή από τον εαυτό σας σε κεντρικό πωλητή. Επιπλέον, μπορείτε να έχετε τον πλήρη έλεγχο του προϋπολογισμού σας. Τα κουπόνια σβήνουν μόλις εξαντληθεί ο προϋπολογισμός. Ένα ακόμα πλεονέκτημα είναι ότι τα κουπόνια εξουσίας πωλητών δεν απαιτούν σημαντικές επενδύσεις. Μπορείτε να χρηματοδοτήσετε τις εκπτώσεις και να πληρώσετε μια αμοιβή ανά εξαγορά.

Για να ενισχύσετε τις πωλήσεις σας και να βελτιώσετε την κατάταξη των πωλήσεων προϊόντων στη λίστα αποτελεσμάτων αναζήτησης Amazon, μπορείτε απλά να δημιουργήσετε το δίκτυό σας. Όσο περισσότερες συμφωνίες έχετε, τόσο υψηλότερο θα κατατάσσεστε στην αναζήτηση του Αμαζονίου. Έτσι, μπορείτε να αυξήσετε την κατάταξη των πωλήσεων αυξάνοντας τις συνολικές πωλήσεις. Πρώτα απ 'όλα, μπορείτε να δεσμεύσετε τους φίλους και τους συγγενείς σας να αγοράσουν τα στοιχεία σας. Μπορείτε επίσης να ξοδέψετε μερικά χρήματα μόνοι σας για τα αντικείμενα και απλώς δώστε τα για τους ανθρώπους. Με τον τρόπο αυτό, θα πάρετε την μπάλα τροχαίο.

  • Κοινωνικά μέσα ενημέρωσης και blogging

Οι πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης μπορούν να χρησιμεύσουν ως πρόσθετες πηγές επισκεψιμότητας για τα προϊόντα σας στο Amazon. Γι 'αυτό δημιουργήστε τους λογαριασμούς σας σε δημοφιλείς κοινωνικές πλατφόρμες όπως το Facebook, το Instagram, το Twitter και το Pinterest. Αυτές οι σελίδες πρέπει να διαθέτουν τα προϊόντα σας και να εμπλέκουν τους χρήστες για την αγορά τους. Βεβαιωθείτε ότι έχετε συνδέσει τη λίστα με τον Amazon στην κεφαλίδα της σελίδας. Πρέπει να ενημερώνετε τακτικά τις πληροφορίες στους λογαριασμούς πολυμέσων σας για να διατηρείτε τη δραστηριότητα του ακόλουθου.

Είναι λογικό να δημιουργηθεί ένα τακτικό blog αφιερωμένο στα προϊόντα σας. Κάντε τον εαυτό σας έναν αναγνωρίσιμο εμπειρογνώμονα, δημιουργώντας συναρπαστικά και με βάση την έρευνα κομμάτια περιεχομένου. Επιπλέον, μπορείτε να αφήσετε τα σχόλιά σας σε άλλα σχετικά blogs ή φόρουμ συζητήσεων. Ο αποτελεσματικός τρόπος για να βελτιώσετε την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας σας είναι η δημοσίευση επισκεπτών. Για να εξοικονομήσετε χρόνο στο ξεκίνημα και την προώθηση του προσωπικού ιστολογίου, μπορείτε να συνεργαστείτε με αν και επηρεαστές μέσα στην εξειδικευμένη σας θέση.

Ένας ακόμη πιο δημιουργικός τρόπος για να επεκτείνετε την προβολή της επωνυμίας σας στον ιστό είναι να αποκτήσετε δημοσιότητα για τα προϊόντα σας στο Amazon. Μπορείτε να δημιουργήσετε δελτία τύπου ή άρθρα και να τα στείλετε σε ειδησεογραφικούς οργανισμούς μέσα στην αγορά σας. Αν έχετε κάποιες επαφές με κανάλια μαζικών μέσων όπως τηλεόραση, εφημερίδες κ.λπ., μπορείτε να τους ζητήσετε να διαθέτουν τα προϊόντα σας. Διαφορετικά, μπορείτε να πληρώσετε για τα προϊόντα σας διαφήμιση σε διαδικτυακά μέσα με έναν σύνδεσμο προς τη σελίδα σας στο Αμαζόνιο.

December 22, 2017