Back to Question Center
0

Πώς μπορείτε να πραγματοποιήσετε επανασύνδεση μέσω σχετικών συνδέσιμων στοιχείων;

1 answers:

Αυτή είναι η σωστή συζήτηση θεμάτων, κυρίως επειδή η εξασφάλιση μιας μακρόχρονης προόδου με το προφίλ σας backlinks δεν μπορεί ποτέ να επιτευχθεί μόνο με τη δημιουργία συνδέσιμων περιουσιακών στοιχείων, ακόμη και υψηλής ποιότητας. Φυσικά, είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε πώς να δημιουργήσουμε τη δημιουργία συνδέσεων backlinks με καλά συνδεδεμένα περιουσιακά στοιχεία. Τι κάνει ένα καλό περιουσιακό στοιχείο; Σε γενικές γραμμές, ένα καλό συνδεόμενο περιουσιακό στοιχείο αντιπροσωπεύει ένα μερικώς αναμορφωμένο περιεχόμενο σελίδας που θα σας εξυπηρετήσει για τη δημιουργία περισσότερων μετοχών, ακολουθούμενων, συνδρομών, συμπαθειών και ούτω καθεξής, σύμφωνα με το να λέτε ευπρόσδεκτοι σε μια αυτοτροφοδοτούμενη διαδικασία φυσικής σύνδεσης κτιρίων. Αλλά το γεγονός είναι ότι κάθε δεσμευτικό περιουσιακό στοιχείο έχει ανάγκη προώθησης - και αυτή η πολύ απλή ιδέα εξακολουθεί να υποτιμάται πολύ συχνά από τους ψηφιακούς έμπορους και τους SEO. Ναι, γνωρίζουν πώς να κάνουν τη συμμετοχή των χρηστών για backlinks πρέπει να παραδεχτώ, για παράδειγμα με προηγμένα μέσα οπτικά ελκυστική και έξυπνη διανομή περιεχομένου. Αλλά ας το παραδεχτούμε - τα υπόλοιπα έργα προώθησης και εμπορίας στο διαδίκτυο παραμελούνται πάρα πολύ συχνά, ακόμη και από τους πραγματικά κατάλληλους διαδικτυακούς εμπόρους και τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων στο διαδίκτυο - watermark design online. Αυτός είναι ο λόγος που παρακάτω πρόκειται να καταλάβω όλα σχετικά με τις κορυφαίες αποτελεσματικές προσεγγίσεις για να ξέρετε πώς να κάνετε περισσότερα backlinks με περιεχόμενο μάρκετινγκ.

Πριν από οτιδήποτε άλλο, εδώ είναι αυτό που πρέπει να θεωρήσουμε δεδομένο - το μάρκετινγκ περιεχομένου δεν έχει σχεδόν τίποτα να κάνει με την παροχή ώθησης για σύνδεση απόκτησης, τουλάχιστον άμεσα. Εννοώ ότι η στρατηγική περιεχομένου που λαμβάνετε σε κλίμακα δεν μπορεί πραγματικά να χρησιμοποιηθεί για να χρησιμεύσει ως "μαγνήτης συνδέσμου. "Αλλά αυτό που μπορεί να γίνει εδώ είναι η ευθυγράμμιση ενός μέρους της συνολικής προσπάθειάς σας - ακριβώς για να ενθαρρύνετε τη συνεχή απόκτηση συνδέσμων για τη δική σας επιχειρηματική ιστοσελίδα ή blog με εμπορικό στοιχείο. Έτσι, ακολουθεί μια σύντομη λίστα με κουκκίδες για να σας βοηθήσει με αυτό.

  • Ανάλυση ευκαιριών - είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να ληφθεί υπόψη για την εκστρατεία σύνδεσής σας και την εξαγορά. Το μόνο που χρειάζεστε για μια πραγματική εκκίνηση kickass είναι ένα αναγνωρίσιμο όνομα μέσα στη σωστή θέση ή την επιχειρηματική βιομηχανία - τον τόπο που δημιουργεί ευκαιρίες για ποιότητα σύνδεση κτιρίου.

  • Δυνατότητα μόχλευσης - το επόμενο σημαντικό πράγμα που πρέπει να ληφθεί υπόψη για τα συνδεδεμένα περιουσιακά σας στοιχεία. Φυσικά, μπορεί να υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι και μορφές μόχλευσης, που εξαρτώνται κυρίως από τον έντονο ανταγωνισμό στην αγορά, τον τύπο της ποικιλομορφίας της αγοράς, τον τρόπο μείωσης των προσπαθειών για την επίτευξη των στόχων, καθώς και την ευθυγράμμιση των ευκαιριών με τον προϋπολογισμό σας - όροι της προώθησης από μόνοι τους, καθώς και δημιουργικό και έξυπνο σύστημα διανομής περιεχομένου.
  • Ανταγωνιστική ανάλυση για να αξιοποιήσετε τις στρατηγικές εξαγοράς κορυφαίων συνδέσμων που έχουν ήδη χρησιμοποιηθεί από τους ανταγωνιστές της αγοράς σας, σύμφωνα με τις περισσότερες πιθανότητες να αποφύγετε σοβαρές παγίδες που ήδη παγιδεύουν τους άτυχους αντιπάλους σας.
  • Συμμετοχή της Κοινότητας ώστε να υπάρξει μια ευρύτερη ηλεκτρονική έκθεση για μετοχές, αναφορές, συνδέσεις και παραγωγή μολύβδου.
  • Εφαρμογή για τη δημιουργία σπασμένων συνδέσεων και έξυπνη χρήση των ιδιόκτητων εικόνων.
  • Εξέλιξη των εταιρικών σχέσεων, εμβάθυνση της συγχρονικής ολοκλήρωσης και αμοιβαία διαβούλευση για τις μελλοντικές πρωτοβουλίες για ακόμη μεγαλύτερη συμμετοχή της κοινότητας και απόκτηση συνδέσμων.
December 22, 2017