Back to Question Center
0

Μπορείτε να μου δείξετε πώς να πάρετε backlinks χωρίς να βλάψει τις βαθμολογίες μου;

1 answers:

Πριν σας δείξει πώς να πάρει backlinks τον καλύτερο τρόπο και χωρίς να κερδίσετε τον εαυτό σας μια σοβαρή ποινή κατάταξης, ας δούμε βαθύτερα στο θέμα. Δεν χρειάζεται να πείτε ότι πρέπει να δημιουργήσετε συνδέσμους ποιότητας για να αντλούν περισσότερη επισκεψιμότητα αναζήτησης στον ιστότοπο ή το ιστολόγιό σας. Και υπάρχει ίσως το πιο εμφανές, αλλά ακόμα πολύ ευρύ και συντριπτικό καθήκον να "κερδίζετε" αυτά τα άξιζε backlinks με το περιεχόμενό σας. Ως εκ τούτου, θα πρέπει πάντα να δημιουργεί μεγάλο περιεχόμενο για να προσελκύσει περισσότερες συνδέσεις φυσικά, i. μι - enviar datos por post desde php. , με τον ασφαλέστερο δυνατό τρόπο. Αλλά το ερώτημα παραμένει - πώς να αποκτήσετε backlinks με τα τέλεια ελκυστικά γραπτά σελίδας σας, δεδομένου ότι για να προσελκύσετε ένα μόνιμο κοινό και να το τραβήξετε μαζί στον ιστοχώρο σας ή στο blog σας, θα χρειαστείτε ήδη ένα καλό προφίλ συνδέσμου - απλά για να προσελκύσετε πιο πιστούς επισκεπτών και αφήνοντας τους να συνδεθούν με εσάς;

Περιεχόμενο είναι ο βασιλιάς ξανά και ξανά

Σημαίνει ότι πρέπει να ενεργήσετε ενεργά και να αρχίσετε να επεξεργάζεστε το μοναδικό και σχετικό περιεχόμενο σελίδας σας τώρα. Αλλά θέλετε να μάθετε πώς να αποκτήσετε backlinks με ασφάλεια, ώστε να μην ανησυχείτε για τις δυνητικά επιβλαβείς επιπτώσεις που προκύπτουν από τον ιστοχώρο σας ή το ιστολόγιό σας, σωστά; Ας το παραδεχτούμε - η αποφυγή κυρώσεων που σχετίζονται με την κοινή προσπάθεια οικοδόμησης συνδέσμων δεν αφορά την τύχη σας - είναι μόνο για να κερδίζετε υψηλής ποιότητας backlinks μόνο φυσικά και οργανικά. Αυτό σημαίνει ότι η ύπαρξη ενός πραγματικά φυσικού backlink με ένα καλά κατασκευασμένο άγκυρα κείμενο τοποθετημένο σε μια αξιόπιστη και αξιόπιστη πηγή τρίτου που σχετίζεται με την εξειδικευμένη ή επαγγελματική βιομηχανία σας - δεν θα τιμωρηθεί ποτέ. Και είναι αυτονόητο ότι θα πρέπει να αποφεύγονται τυχόν αμειβόμενα, ανταλλασσόμενα ή χύδην σχέδια οικοδόμησης συνδέσμων αν δεν θέλετε να σηκώσετε μια κόκκινη σημαία με την Google και να κερδίσετε μια γρήγορη και συχνά μη αναστρέψιμη ποινή κατάταξης.

Εδώ είναι πώς μπορείτε να πάρετε backlinks υψηλής ποιότητας για να απολαύσετε μια άμεσα ενισχυμένη διαδικτυακή κυκλοφορία - η ποιότητα δεν έχει σημασία μόνο για να αισθάνονται ασφαλείς αλλά για να σας εξυπηρετήσουν μετακινώντας όλο το έργο σας προς τους παγκόσμιους στόχους της σε SEO σε κλίμακα. Έτσι, παρακάτω θα σας παρουσιάσω δύο βασικές προσεγγίσεις που μπορούν να βοηθήσουν στην παραγωγή ενός ήχου περιεχομένου - φυσικά, κυρίως για χάρη της οικοδόμησης συνδέσμων.

Έχετε ένα Finely-Tuned περιεχόμενο σελίδας που πληρώνει με μετρητά

Αναθέστε το έργο σε έμπειρους freelancers - προσπαθήστε να βρείτε τους κορυφαίους επαγγελματίες συγγραφείς στο γενικό σας εξειδικευμένες. Δεν είναι μια τρελή σκέψη - τελικά, αξίζει να πληρώνετε για όλα τα χρήματα και ειδικά προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας. Τουλάχιστον για την αρχή, μέχρι να κερδίσετε την ορμή και θα είστε σε θέση να χειριστείτε μερικά κομμάτια ήχου χωρίς καμία βοήθεια από τρίτους. Συμβουλή: μην βιάζεστε ποτέ με υπερβολική ώθηση, προτιμάτε να ενεργείτε μετριοπαθώς και να ξεκινήσετε μια ευχάριστη ηλεκτρονική συνομιλία, να παρουσιάζετε τον εαυτό σας, το online έργο σας και φυσικά να αφιερώνετε αρκετό χρόνο για να αξιολογήσετε κάθε υποσχόμενο συγγραφέα περιεχομένου πριν από την πρόσληψη.

Γίνετε αλτρουιστές - δώστε τις καλύτερες γνώσεις σας Πληρώνοντας με το χρόνο

Συνήθως, όταν κερδίζετε backlinks με τη δική σας εργασία, οι περισσότεροι από εμάς πιστεύουν εσφαλμένα ότι το blogging των επισκεπτών είναι μάλλον η μόνη λύση που μπορεί να ασκηθεί. Αλλά δεν είναι όλη η ιστορία, μπορώ να σας διαβεβαιώσω. Εδώ είναι μια σύντομη λίστα με κουκκίδα για τη μελλοντική σας αναφορά:

  • Δοκιμάστε να γράψετε μερικές τυπικές αναρτήσεις επισκεπτών για να έχετε αυτό το αξίζει backlink από βιο τμήμα. Αυτό θα ήταν καλό για ένα kickass ξεκίνημα, αλλά αυτή η διαδρομή δεν είναι τόσο αποτελεσματική για τη δημιουργία μιας πραγματικά ισχυρής σύνδεσης.
  • Εξετάστε το ενδεχόμενο να επενδύσετε το χρόνο και την προσπάθειά σας στη δημιουργία των ακόλουθων τύπων περιεχομένου που είναι πιο δημοφιλείς για να μοιραστείτε και να συνδέσετε, όπως πρακτικούς οδηγούς, δικές σας περιπτωσιολογικές μελέτες, ελκυστικά ενημερωτικά φυλλάδια, χρήσιμα υπολογιστικά φύλλα κ.λπ.Σημείωση: δοκιμάστε να αναδιαμορφώσετε ένα μέρος του υπάρχοντος περιεχομένου σας - δεν χρειάζεται να επανεφεύρετε τον τροχό, σωστά;
  • Εργαστείτε επίμονα για να ξεκινήσετε μια σταθερή παρουσία στο διαδίκτυο σε κοινωνικά μέσα, όχι μόνο για να προωθήσετε το σύνδεσμο και το κοινόχρηστο περιεχόμενό σας, αλλά και για να βελτιώσετε ταυτόχρονα το εμπορικό σας σήμα ή την επιχειρηματική σας αρχή.
  • Για τους πιο πολύτιμους αλλά δύσκολα προσιτούς συνδέσμους από εκπαιδευτικούς ή κυβερνητικούς ιστότοπους με την τελικά υψηλή βαθμολογία PageRank και το βάρος ζεύξης, σκεφτείτε να δημιουργήσετε μια υποτροφία, να διοργανώσετε διαγωνισμό ή ακόμα και τολμηρή κολακεία - να τους προσφέρετε ένα ειδικά προσαρμοσμένο άρθρο ακριβώς τι θέλουν να ακούσουν. Θυμηθείτε, τα πιο πολύτιμα και ασφαλή backlinks δεν είναι μόνο χρήματα μετά από όλα.

December 22, 2017