Back to Question Center
0

Πώς μπορώ να βελτιώσω την SEO μου, καθορίζοντας σπασμένες αναδρομικές ανακατευθύνσεις;

1 answers:

Ναι, είναι δυνατόν να δώσετε μια πολύ ωραία ώθηση στη συνολική προσπάθεια σας στο SEO - απλώς καθορίζοντας ήδη υπάρχοντες συνδέσμους σας και εφαρμόζοντας αναδρομικές ανακατευθύνσεις. Πως? Λοιπόν ας δούμε.

Τρεις κύριοι λόγοι για την ανάκτηση των σπασμένων συνδέσεων:

1. Μπορείτε να αποκτήσετε πλήρη έλεγχο της διαδικασίας υλοποίησής του (σε αντίθεση με το μερίδιο του άλλου έργου, π.χ.

2 - arbeiten beim einlagern. Καθορισμός σπασμένων συνδέσεων, μπορείτε όχι μόνο να ενισχύσετε τις ταξινομήσεις αναζήτησης αλλά να αποκτήσετε πολλά άλλα κρυφά πλεονεκτήματα (e. σολ. , καλύτερη εμπειρία χρήστη).

3. Θα αξιοποιήσετε στο έπακρο την προσπάθεια που έχετε ήδη αντιμετωπίσει.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι όλη η διαδικασία που έχει ληφθεί σε κλίμακα μπορεί να αποδειχθεί μάλλον αντίθετη-διαισθητική και δυνητικά δύσκολη να αντιμετωπιστεί σωστά, εδώ είναι ένα σύντομο σύνολο ενεργειών για να το χειριστείτε με τον σωστό τρόπο:

  • Προσδιορίστε όλους τους σπασμένους συνδέσμους που έχετε στον ιστότοπο ή το ιστολόγιό σας.
  • Διαχωρίστε τα με τα κύρια μοτίβα ανακατεύθυνσης.
  • Χρησιμοποιήστε το online link building και βοηθητικό εργαλείο για να γράψετε ανακατευθύνσεις.
  • Ολοκληρώστε τις εργασίες σας με αναδρομικές ανακατευθύνσεις και πραγματοποιήστε γενικό έλεγχο.

Εντοπισμός σπασμένων συνδέσεων

Ας την προφέρουμε για άλλη μια φορά - πρόκειται να αναζητήσουμε ανακατευθύνσεις backlinks οδηγώντας τον δρόμο σε σπασμένες σελίδες στον ιστότοπό σας ή blog. Με αυτόν τον τρόπο, θα χρειαστεί να πάρετε μια ειδική περίληψη έκθεσης σχετικά με αυτά - χρησιμοποιώντας είτε την Google Search Console είτε οποιοδήποτε εξειδικευμένο βοηθητικό εργαλείο online για πολύ καλύτερα και σαφέστερα δεδομένα, όπως το Open Site Explorer (Moz), Semalt Analyzer (Semalt) Κραυγή Frog SEO αράχνη. Εξάλλου, εξαρτάται μόνο από εσάς να αποφασίσετε ποιο πλαίσιο θα επιλέξετε για το έργο αυτό.

Με τον τρόπο αυτό, θυμηθείτε - θα πρέπει επίσης να διορθώσετε όλους τους σπασμένους εσωτερικούς συνδέσμους που έχετε στην ιστοσελίδα σας ή στο blog σας, καθώς μπορεί να υπάρχουν πολλές διευθύνσεις URL που έχουν μεταναστεύσει τα τελευταία χρόνια. Επομένως, το μόνο που χρειάζεστε είναι να προετοιμαστείτε για πολλή χειρωνακτική και προφανώς χρονοβόρα εργασία - χρησιμοποιώντας την Κονσόλα αναζήτησης Google για να ανακατευθύνετε τις συνδέσεις με το χέρι με. htaccess ή πρόσθετο plugin εάν χρησιμοποιείτε το WordPress. Ή μπορείτε επίσης να ανακατευθύνετε γρήγορα πολλούς συνδέσμους που χρειάζονται μια επιδιόρθωση - απλά χρησιμοποιώντας έναν από τους προαναφερόμενους ηλεκτρονικούς βοηθούς.

Ως χρήστης στο WordPress, αναμενόταν να αναγνωρίσω τα παλιά πρότυπα διευθύνσεων URL μου (για παράδειγμα, έρχομαι ως domain + year + month + post name. html) και Νέα μοτίβα διευθύνσεων URL (π.χ.σολ. , domain name + post). Με τη χρήση απλών αγγλικών, θα χρειαστεί να γράψετε μια ειδική οδηγία για τα bots ανίχνευσης της Google που να τους λέει σχετικά με αυτές ή οποιεσδήποτε άλλες μόνιμες αλλαγές - τόσο στην ίδια τη διεύθυνση URL όσο και στον κώδικα σελίδας HTML (διαφορετικά, εργάζονται σε 301 ανακατευθύνσεις).

Redirects γραφής

Όσον αφορά εμένα, χρησιμοποίησα τα Helper Tools για να δουλέψω με τις διευθύνσεις URL. Όλα θα πρέπει να είναι αυτονόητα εκεί, αλλά να θυμάστε να έχετε το πρότυπο διεύθυνσης URL ως τις διευθύνσεις URL που αρχίζουν από τον τομέα σας, ακολουθούμενες από αριθμούς και μια κάθετο, να τελειώνουν με τη μεταβλητή ηλικία από το WordPress και σημειώστε σε HTML που διαφεύγει από την περίοδο. Θυμηθείτε ότι η μεταβλητή πρέπει πάντα να ξεκινάει και να τελειώνει με μια κάθετο.

Για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία, απλώς ενσωματώστε το σύνδεσμο. htaccess αρχείο με τον κώδικα μέσω σύνδεσης FTP με το διακομιστή σας. Προσοχή - βεβαιωθείτε ότι όλα είναι στη θέση τους. Εννοώ ότι διέπει την πρόσβαση στον ιστοτόπο σας ή στο blog σας. Htaccess, αν κάτι πάει στραβά, ίσως και να καταρρέεις τα πάντα - ακόμα και με ένα ελαφρώς ελαττωματικό κώδικα. Με αυτόν τον τρόπο, το μόνο που χρειάζεστε είναι να χωρίσετε την ανακατεύθυνσή σας σε Source and Target, να εκτελέσετε μια διαδικασία ελέγχου με ένα εργαλείο ανίχνευσης - και τελειώσατε!

Συμβουλή: Η ίδια διαδικασία θα μπορούσε να εφαρμοστεί και σε σπασμένες εσωτερικές συνδέσεις. Φυσικά, ιδανικά δεν θα πρέπει να περάσουν από ανακατευθύνσεις, αλλά, δυστυχώς, δεν είναι πάντοτε εφικτό. Θυμηθείτε - η ανακατεύθυνση είναι πολύ καλύτερη από 404.

December 22, 2017