Back to Question Center
0

Μπορείτε να με βοηθήσετε με την κορυφαία στρατηγική SEO για την καλύτερη backlinks το 2016;

1 answers:

Ποια είναι η σωστή προσέγγιση για τα καλύτερα backlinks το 2016, ιδιαίτερα από την άποψη του SEO; Πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή, ο καλύτερος τρόπος για αποτελεσματική οικοδόμηση συνδέσεων ενεργεί διακριτικά για να διατηρήσει όλα τα καλά εδραιωμένα και πλήρως ελεγχόμενα. Πολλοί SEO και εμπειρογνώμονες webmasters πιστεύουν ότι έχοντας επανειλημμένες εξετάσεις για να αποκλείσει όλα τα ξεπερασμένα και στρατηγικές σύνδεση κτιρίου θα είναι το κλειδί για την οδήγηση SEO με τον καλύτερο δυνατό τρόπο με backlinks το 2016. Θέλω να πω ότι δεν υπάρχει καθολική στρατηγική στη Μηχανή Αναζήτησης Βελτιστοποίησης με 100% εγγυημένα και οπωσδήποτε προβλέψιμα αποτελέσματα που αναμένεται εύλογα για τις θέσεις κατάταξης αναζήτησης σε μακροπρόθεσμη βάση.

Αποφύγετε τα κοινά σφάλματα

Λοιπόν, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε - πρέπει να το ομολογήσω - είναι να αποφύγουμε τη χρήση μη δοκιμασμένων και όχι πλήρως αξιόπιστων μεθόδων της σύνδεσης κτιρίου. Θέλω να πω ότι πρέπει πάντα να σκεφτείτε δύο φορές πριν εφαρμόσετε ακόμη και σε όλα αυτά τα πρόσφατα αναδυόμενα μοντέρνα κόλπα στο SEO, ανεξάρτητα από το πόσο ελπιδοφόρα μπορούν να δουν με την πρώτη ματιά. Επομένως, καλύτερα να ξεχνάτε για τέτοιες "καινοτομίες", βεβαίως, εκτός εάν ενεργείτε ενεργά και έχετε ήδη καταλάβει σαφώς - ακριβώς τι πρόκειται να κάνετε και για ποιο συγκεκριμένο σκοπό. Παρ 'όλα αυτά, πιστεύω ότι σχεδόν ο καθένας μπορεί να απολαύσει ένα αποδεδειγμένο αποτέλεσμα στην οικοδόμηση ενός ισχυρού προφίλ σύνδεσης για την ιστοσελίδα ή το blog. Θέλω να πω ότι υπάρχουν πολλά παλιά σχολικά και δοκιμασμένα τρόπους για την καλύτερη backlinks το 2016, ακόμη και χωρίς την πρόσληψη μιας ομάδας πραγματικά έμπειρων SEOs ή apt webmasters τροχαίο στη βιομηχανία για χρόνια. Παρακάτω θα έχω μια σύντομη επισκόπηση των κορυφαίων χαρακτηριστικών πρακτικών μου και σαφή όραμα από πού να αρχίσω την οικοδόμηση συνδέσεων ποιότητας για να βελτιώσω την SEO σε κλίμακα.

Κατηγοριοποιήστε το προφίλ σύνδεσής σας

Ας θεωρήσουμε δεδομένο - όλοι οι εισερχόμενοι σύνδεσμοι μπορούν να χωριστούν σε "δύο" επίπεδα. Με απλά λόγια, τα πάντα εξαρτώνται συνήθως από τις πηγές τους και την κατάλληλη στιγμή για να αρχίσουν να κατασκευάζονται χωρίς να φαίνονται ύποπτα από την άποψη των μεγάλων μηχανών αναζήτησης όπως το ίδιο το Google. Νιώστε σίγουροι για τις πιο συχνές παγίδες και ποινές που μπορούν να μειώσουν ξαφνικά τις βαθμολογίες σας - σχεδόν σε χρόνο μηδέν. Για να είστε από την ασφαλή πλευρά, θα πρέπει να ακολουθήσετε την σωστή πορεία των δράσεων από την αρχή. Με αυτό τον τρόπο προτείνουμε να κατηγοριοποιήσετε τις δυνατότητες δημιουργίας συνδέσμων ως εξής:

Tier 1 Links

  1. Top άρθρα σχετικά με το Wiki.
  2. Υποβολές τοπικού καταλόγου.
  3. Επιχειρηματικές καταχωρίσεις επιχειρήσεων.
  4. Προτεινόμενοι κατάλογοι άρθρου για να συνδεθείτε στον ιστότοπο ή το ιστολόγιό σας (προτείνω τα ακόλουθα να δοκιμάσουν πρώτα και κύρια - Ezinearticles. com, GoArticles. com, ή Articlebase. com).

Tier 2 Links

  1. Οικοδόμηση κοινωνικών μέσων ενημέρωσης με την προβολή επιχειρηματικών προφίλ στις πιο πολυσύχναστες πλατφόρμες όπως Facebook, Twitter, LinkedIn. (Συμβουλή: μπορείτε να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε το FanPageRobot, ένα εύχρηστο εργαλείο για να δημοσιεύσετε τους συνδέσμους σας σε αυτά τα δημοφιλή μέσα κοινωνικής δικτύωσης με σχεδόν αυτοτροφοδοτούμενο τρόπο.
  2. Δημοσίευση blog στο blog για να κερδίσετε ένα backlink σε αντάλλαγμα).
  3. Σχολιάζοντας τα σχετιζόμενα με το εξειδικευμένα ιστολόγια.
  4. Συμμετέχετε σε καυτές συζητήσεις σχετικά με blogs, φόρουμ και ιστότοπους που σχετίζονται με τη βιομηχανία για ερωτήσεις και απαντήσεις. (Συμβουλή: Πριν από οτιδήποτε άλλο, σας συνιστώ να προσπαθήσετε να δημιουργήσετε backlinks από τις απαντήσεις Quora και LinkedIn).
  5. Το μάρκετινγκ βίντεο στο YouTube, το δεύτερο στον κόσμο που επισκέπτεστε τον κόσμο, δεν πρέπει ποτέ να υποτιμηθεί. Μην διστάσετε να ξεκινήσετε το κανάλι σας βίντεο και να εκτελέσετε ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό μάρκετινγκ στο διαδίκτυο με την προώθηση επωνυμίας, σύμφωνα με την αρπαγή πολλών πολύτιμων συνδέσμων ταυτόχρονα. (Συμβουλή: μπορείτε να δημιουργήσετε ζευγάρι που δημιουργούν άμεσα συνδέσμους - απλώς συμπληρώνοντας τις κύριες ενότητες του προφίλ σας που είναι διαθέσιμες για την απομάκρυνση των επιστροφών με τον ιστοτόπο ή το ιστολόγιό σας από προεπιλογή) Source .
December 22, 2017