Back to Question Center
0

Πώς θα ακολουθήσουν τα backlinks το 2018;

1 answers:

Καθώς οι μηχανές αναζήτησης αλλάζουν συνεχώς τους αλγόριθμους ταξινόμησης και παρέχουν νέες ενημερώσεις κατάταξης, πολλοί webmasters αναρωτιούνται εάν πρέπει να επενδύσουν στην οικοδόμηση backlinks dofollow ή όχι. Υπό το πρίσμα των τελευταίων ενημερώσεων του Google Penguin και του Panda, οι ιδιοκτήτες ιστότοπων έχουν κάποιες αμφιβολίες σχετικά με τη δύναμη των εισερχόμενων συνδέσμων στο 2018. Αυτό το άρθρο έχει σχεδιαστεί για να διαλύσει όλες τις παρερμηνείες σχετικά με τη δύναμη της backlinks και να σας διδάξει πώς να οικοδομήσουμε την ποιότητα backlinks σε αυτό και το επόμενο έτος.

Backlinks στα μάτια των μηχανών αναζήτησης

Από την αρχή της ιστορίας μηχανών αναζήτησης, backlinks αποτελούν αναπόσπαστο μέρος των αλγορίθμων τους. Πρώτα απ 'όλα, χρησίμευαν για να ανακαλύψουν νέο περιεχόμενο και να υπολογίσουν την εξουσία ενός εγγράφου. Ωστόσο, αρχικά, η Google αξιολόγησε μόνο τον αριθμό των backlinks χωρίς να δώσει σημασία στην ποιότητα των πηγών από τις οποίες έρχονται. Όσο περισσότερες αναφορές έχει αποκτήσει μια πηγή ιστού, τόσο μεγαλύτερη είναι η εξουσία της στα μάτια των μηχανών αναζήτησης. Αυτήν τη στιγμή, τα backlinks χρησιμοποιούνται για την ανακάλυψη του νέου ή ενημερωμένου περιεχομένου καθώς και για την ιεράρχηση της ανίχνευσης.

Για να αποφευχθεί η παραβίαση όλων των ενεργειών ανεπιθύμητης αλληλογραφίας και των παραβιάσεων των κανόνων μηχανών αναζήτησης, η Google θέσπισε τις Οδηγίες για Webmaster συμπεριλαμβανομένων των καλύτερων πρακτικών οικοδόμησης. Αυτοί οι κανόνες δεν έχουν αλλάξει πολύ με την πάροδο του χρόνου. Παρόλα αυτά, οποιεσδήποτε δραστηριότητες webmaster που προορίζονται να χειραγωγήσουν την κατάταξη του site αξίζουν να τιμωρηθούν με τις αυστηρές κυρώσεις της Google.

Με την εξέλιξη της βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης, όλο και περισσότερες επιχειρήσεις αναζητούσαν διαφορετικούς τρόπους απόκτησης επιστροφής. Οι υπεύθυνοι ιστού προσπάθησαν να βρουν μικρές νίκες για να αποκτήσουν υψηλότερες θέσεις στο Google SERP. Ως αποτέλεσμα, οι ιστότοποι που δεν άξιζαν να κατατάξουν τις υψηλές θέσεις TOP της Google, συμμετέχοντας στις παραβιάσεις των Οδηγιών για Webmasters Google. Ξεκίνησε μια μαζική εκστρατεία πωλήσεων και αγορών συνδέσεων σε μια ψηφιακή αγορά. Ως εκ τούτου, η βιομηχανία βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης έχει σπάσει ορισμένες αποτελεσματικές τεχνικές σύνδεσης κτιρίου, όπως η απόσπαση επισκέπτη, δελτία τύπου, άρθρο μάρκετινγκ, σχόλια blog, κοινωνικές δημοσιεύσεις μέσων, θέσεις φόρουμ, κ.λπ.


Επί του παρόντος, η Google εξακολουθεί να απαιτεί να backlinks να θεωρηθούν από τον κάτοχο του ιστότοπου ή να μην περάσουν PageRank.

Το 2012, η ​​Google καθιέρωσε τον αλγόριθμό της Penguin, σύμφωνα με τον οποίο όλες οι spamming backlinks υποτιμήθηκαν και οι ιστότοποι που τις δημιούργησαν τιμωρήθηκαν. Την ίδια χρονιά, η Google δημιούργησε εργαλείο απόρριψης στην Κονσόλα αναζήτησης Google για να επιτρέψει στους κατόχους ιστότοπων να απαλλαγούν από τις ανεπιθύμητες συνδέσεις κακής ποιότητας με ένα κλικ.

Όπως μπορείτε να δείτε από την αρχή, η άποψη της Google ήταν να αποφύγετε την οικοδόμηση συνδέσμων για να αυξήσετε την κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης. Πολλοί άπειροι webmasters έχουν ερμηνεύσει λανθασμένα αυτήν την πολιτική και οι ποινές σύνδεσης που προκύπτουν από αυτήν την πολιτική ως "το Google είναι ενάντια στη δημιουργία συνδέσμων ή η σύνδεση κτιρίου δεν αξίζει πλέον επενδύσεις". Για να διαλέξετε τα πράγματα, η Google δεν είναι ενάντια σε backlinks. Αντιθέτως, η Google χρησιμοποιεί backlinks ως κριτήριο κατάταξης για οτιδήποτε άλλο 200 κριτήρια. Ωστόσο, η Google εργάζεται σκληρά για να βελτιώσει την εμπειρία αναζήτησης χρηστών. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Google αγωνίζεται συνεχώς κατά την κατάταξη των χειρισμών για να δώσει σε αναζητήσεις μόνο πολύτιμους ιστότοπους που σχετίζονται με το περιεχόμενο των ερωτημάτων τους Source .

December 22, 2017