Back to Question Center
0

Πώς θα δημιουργήσουμε εύκολα backlinks το 2019;

1 answers:

Η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης μπορεί να είναι μάλλον σκληρή και εκφοβιστική, ειδικά για νέους ειδικούς χωρίς συγκεκριμένη εμπειρία. Αυτή η σφαίρα περιλαμβάνει πολλές τεχνικές βελτιστοποίησης, στατιστικά στοιχεία, εργαλεία, προγράμματα και ενημερώσεις αλγορίθμων. Επιπλέον, το ψηφιακό μάρκετινγκ δεν είναι σταθερή αγορά. Όλο και περισσότερες καινοτομίες εμφανίζονται καθημερινά σ 'αυτή την σφαίρα και είναι περίπλοκο ακόμη και για τους ειδικούς να ακολουθούν όλες τις εισερχόμενες πληροφορίες. Παρά όλες αυτές τις κακουχίες, υπάρχει ένας απλός τρόπος για να σκεφτείτε SEO. Αυτή η διαδικασία αποτελείται από τρία αλληλένδετα και διασυνδεδεμένα στοιχεία που χρησιμεύουν για την αύξηση της κυκλοφορίας - eau legere. Αυτά τα στοιχεία περιλαμβάνουν - το περιεχόμενο, τους εισερχόμενους συνδέσμους και τα κοινωνικά μέσα. Εφαρμόζοντας αυτές τις τεχνικές βελτιστοποίησης με τον σωστό τρόπο, θα έχετε εύκολη πρόσβαση στο backlinks το 2019. Πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή σε όλα αυτά τα τρία στάδια βελτιστοποίησης καθώς είναι απαραίτητα για να πετύχετε κάθε σύγχρονη καμπάνια SEO. Εάν χάσετε τουλάχιστον ένα στάδιο βελτιστοποίησης, θα καταλήξετε στη 10η σελίδα του Google SERP με εξαιρετικά χαμηλή ροή κυκλοφορίας.

Πριν αρχίσουμε να συζητάμε για αυτά τα τρία βασικά στοιχεία, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να καταλάβουμε για το πώς λειτουργούν στο σύνθετο.


αλληλεξάρτηση συστατικών SEO

Είναι σημαντικό να έχουμε περιεχόμενο, backlinks και κοινωνικά μέσα καθώς σε σύνθετα δημιουργούν μια επιτυχημένη πρωτοβουλία βελτιστοποίησης. Για να πραγματοποιήσετε μια ποιοτική και εξελιγμένη βελτιστοποίηση ιστότοπου, δεν μπορείτε να αφήσετε ένα από αυτά τα στοιχεία, καθώς η διαδικασία βελτιστοποίησης που κερδίζει απαιτεί επιμέλεια σε καθέναν από αυτούς τους τρεις τομείς. Επιπλέον, κάθε ένα από αυτά τα βασικά συστατικά SEO ενισχύει τα άλλα. Εάν ένα στοιχείο, π.χ.σολ. , το περιεχόμενο εκτελέστηκε με τον σωστό τρόπο, άλλα δύο στοιχεία (backlinks και κοινωνικά μέσα) θα προσφέρουν πιθανότατα αξία στην πηγή σας στο διαδίκτυο. Η βελτιστοποίηση της μηχανής αναζήτησης με τον σωστό τρόπο είναι ένας τόνος επακόλουθης και προσεγμένης εργασίας. Δεν μπορείτε να κάνετε συντομεύσεις στην καμπάνια βελτιστοποίησης καθώς προκαλεί επιβλαβείς επιπτώσεις στον ιστότοπό σας SEO και καταστρέφει τις προσπάθειές σας σε άλλους τομείς βελτιστοποίησης. Ευτυχώς, μπορείτε να απευθυνθείτε σε ειδικούς SEO. Τόσο οι ελεύθεροι επαγγελματίες όσο και οι εμπειρογνώμονες SEO μπορούν να σας βοηθήσουν να εκπληρώσετε τους επιχειρηματικούς στόχους σας.

Έτσι, ας συζητήσουμε αυτά τα τρία στοιχεία SEO που είναι εξαιρετικά σημαντικά για την εύκολη απόκτηση backlinks το 2019.

1. Περιεχόμενο

Το περιεχόμενο είναι ένα πρώτο βασικό στοιχείο οποιασδήποτε εκστρατείας βελτιστοποίησης, καθώς το περιεχόμενο εξακολουθεί να είναι βασιλιάς. Επηρεάζει άμεσα την εμπειρία των χρηστών από τον ιστότοπό σας και δείχνει την επαγγελματισμό σας στον κλάδο. Κάθε ιστότοπος έχει περιεχόμενο που μπορούν να παρατηρήσουν μόνο οι μηχανές αναζήτησης, το περιεχόμενο αυτό ονομάζεται περιεχόμενο meta. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να βεβαιωθείτε ότι όχι μόνο δημιουργείτε ένα περιεχόμενο που βασίζεται στην ποιότητα και την έρευνα, αλλά και να βελτιστοποιήσετε τα μεταδεδομένα σας, όπως διευθύνσεις URL, τίτλους, περιγραφές, επικεφαλίδες και ρομπότ. κείμενο.

Παρόλο που μπορεί να έχετε έναν καλά βελτιστοποιημένο και καλά σχεδιασμένο ιστότοπο, δεν έχετε κάνει με βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης. Ένα blog μπορεί να είναι μια εξαιρετική συμβολή στην ιστοσελίδα βελτιστοποίηση SEO σας. Σας συμβουλεύω θερμά να μην παραμελήσετε το blog, καθώς το ποιοτικό περιεχόμενο προσελκύει τους χρήστες από την αναζήτηση και τα καθιστά βαθύτερα στις σελίδες του ιστότοπού σας.

Αν θέλετε να είστε καλός blogger και να προσελκύσετε νέους πελάτες στις σελίδες σας, τότε θα πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

    Δημιουργήστε συνεχώς κάτι νέο

Θα πρέπει να δημοσιεύσετε νέα άρθρα στις σελίδες του ιστολογίου σας για να εμφανίσετε τις μηχανές αναζήτησης που η πηγή σας είναι ενεργή και ζωντανή. Όσο πιο συχνά το ιστολόγιό σας ενημερώνεται, τόσο καλύτερη απάντηση θα έχετε από την Google. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να διατηρήσετε το ιστολόγιό σας φρέσκο.

Η επιτυχία του ιστολογίου σας εξαρτάται άμεσα από τον αριθμό των αναγνωστών του περιεχομένου σας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στην ποιότητα του περιεχομένου που δημοσιεύετε στο ιστολόγιό σας. Οι χρήστες δεν θέλουν να ξοδεύουν το χρόνο τους διαβάζοντας όχι μοναδικό, άσχετο και χαμηλής ποιότητας περιεχόμενο. Πρέπει να τους εμπλακείτε με κάτι μοναδικό και επίκαιρο. Το περιεχόμενό σας πρέπει να είναι τόσο καλό ώστε οι αναγνώστες να το μοιράζονται μεταξύ τους.

2. Backlinks

Οι τακτικές οικοδόμησης συνδέσμων περιλαμβάνουν το blogging των επισκεπτών, τη διανομή του δελτίου τύπου, τα σχόλια και άλλες τακτικές δημιουργίας συνδέσμων.

Το κτίριο συνδέσεων είναι σημαντικό για τη βελτιστοποίηση και την προώθηση της επωνυμίας σας, καθώς οι μηχανές αναζήτησης αναγνωρίζουν την αρχή και τη φήμη του ιστοτόπου σας με βάση το είδος των ιστοτόπων που συνδέονται με εσάς. Όσο πιο υψηλές πηγές ιστού συνδέονται με εσάς, τόσο πιο ψηλά θα ταξινομήσετε στη σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης. Για να αποκτήσετε ποιοτικό χυμό σύνδεσης από έγκυρους ιστότοπους, πρέπει να είστε ένας ιστότοπος καλής ποιότητας με μοναδικό και σχετικό περιεχόμενο και καλή φήμη μεταξύ των χρηστών.

Για να βρείτε έγκυρες πηγές ιστού μέσα στην εξειδικευμένη σας θέση, πρέπει να διεξάγετε έρευνα αγοράς και να βρείτε ιστολόγια και ιστότοπους που συσχετίζονται θεματικά με τη δική σας και επιτρέπουν την ανάρτηση επισκεπτών. Στη συνέχεια, πρέπει να επικοινωνήσετε με αυτούς τους ιδιοκτήτες ιστοτόπων και να τους ζητήσετε σχετικά με τις ευκαιρίες σύνδεσης για εσάς. Βεβαιωθείτε ότι έχετε δημιουργήσει συνδέσεις dofollow καθώς μόνο αυτός ο τύπος backlinks μπορεί να φέρει πολύτιμο χυμό σύνδεσης στον ιστότοπό σας. Κανένας ιστότοπος δεν μπορεί να επιτύχει τη βελτιστοποίηση της μηχανής αναζήτησης, εκτός αν συνδέονται με άλλους ιστότοπους.

Ας συζητήσουμε ποιοι είναι οι καλύτεροι τρόποι για να κερδίσετε ποιοτικά backlinks στον ιστότοπό σας είναι:

  • Blogging Guest
  • ) Η διαδικασία πώς μπορείτε να αποκτήσετε backlinks μέσω blogging guest, που περιγράψαμε προηγουμένως σε αυτό το άρθρο. Είναι η καλύτερη επιλογή για την οικοδόμηση των συνδέσμων καθώς σπάνια θεωρεί τις μηχανές αναζήτησης ως spam. Επιπλέον, είναι μια καλή ευκαιρία να επικοινωνήσετε με το κοινό-στόχο σας και να προσελκύσετε νέους δυνητικούς πελάτες στο εμπορικό σήμα σας.

Η δημιουργία δελτίων τύπου είναι ένας πολύ απλός τρόπος για να βελτιώσετε την αναγνωρισιμότητα της μάρκας σας και να ενημερώσετε τους ανθρώπους για τις καινοτομίες και τις αλλαγές σας. Όλα όσα χρειάζεστε είναι να αναπτύξετε ένα καλά γραπτό κομμάτι για κάτι γεμάτο από την εταιρεία σας και να το υποβάλετε σε μια εταιρεία διανομής τύπου.

Ένας οργανικός τρόπος για να αποκτήσετε ποιοτικό χυμό σύνδεσης είναι να δημιουργήσετε πολύτιμο περιεχόμενο που οι χρήστες θα μοιράζονται και θα αρέσουν. Το κλειδί για την επιτυχία είναι η δημοσίευση εκκρεμών υλικών βασισμένων στην έρευνα, τα οποία ακολουθούν τακτικά τα πληροφοριακά στοιχεία.

Είναι λογικό να προσθέσετε την πηγή σας στον κατάλογο επιχειρήσεων, καθώς εξακολουθούν να υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που αναζητούν οργανισμούς μέσω αυτών των καταλόγων. Οι σύνδεσμοι από οποιαδήποτε αξιόπιστη πηγή θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την κατάταξη του ιστότοπού σας, οπότε μην χάσετε την ευκαιρία σας. Υπάρχουν πολλές υπηρεσίες στο διαδίκτυο που παρέχουν στους ιδιοκτήτες ιστοτόπων τις ευκαιρίες να δημιουργήσουν συνδέσμους από μεγάλους τοπικούς καταλόγους.

Μπορείτε να επωφεληθείτε από τους ανταγωνιστές σας στην αγορά που έχουν ήδη βάλει τις προσπάθειές τους στη δημιουργία συνδέσμων. Πρώτα απ 'όλα, πρέπει να διεξάγετε μια ανταγωνιστική ανάλυση και να ανιχνεύσετε τους ανταγωνιστές σας στον τομέα TOP5. Στη συνέχεια, προσδιορίστε τις συνδέσεις που έχουν οι ανταγωνιστές σας και πηγές από τις οποίες προέρχονται αυτοί οι σύνδεσμοι. Βρείτε τους ανταγωνιστές σας που συνδέουν τους δωρητές και τους ρωτήστε για τις ευκαιρίες σύνδεσης για την επιχείρησή σας.

3. Κοινωνικά μέσα ενημέρωσης

Το να είσαι ενεργός στα κοινωνικά μέσα είναι το εισιτήριό σου στην υψηλότερη θέση στο SERP. Τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης στις μέρες μας αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης. Μέσω των καναλιών κοινωνικής δικτύωσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους πελάτες σας και να δημιουργήσετε μαζί τους φιλικές σχέσεις. Απλώς η απόκτηση πολλών συμπαθειών και μετοχών μπορεί να αυξήσει την εξουσία μιας σελίδας και επομένως η κατάταξή της, με αποτέλεσμα μεγαλύτερη κοινωνική κίνηση.

Όταν πραγματοποιείτε την καμπάνια μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, λάβετε υπόψη τις παρακάτω συμβουλές:

Εάν δημιουργήσετε το εμπορικό σήμα σας σε μια από τις δημοφιλέστερες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων, όπως Το Google+, το Facebook ή το Twitter, πρέπει να εργάζεστε καθημερινά. Δεν αρκεί να δημοσιεύσετε μια θέση μία φορά την εβδομάδα, καθώς οι οπαδοί σας θα βαρεθούν γρήγορα και θα σας απαγορευτούν. Έτσι, αν θέλετε να πετύχετε στην κοινωνική σκηνή, πρέπει να παρέχετε στους οπαδούς σας καθημερινές δημοσιεύσεις σε συναρπαστικά θέματα, έρευνες και διαγωνισμούς. Πρέπει να χρησιμοποιήσετε όλους τους πιθανούς τρόπους για να επικοινωνήσετε με το κοινό σας και να το καταστήσετε πιστοί στο εμπορικό σήμα σας.

Βρείτε τις κοινωνικές θέσεις που σχετίζονται με τη βιομηχανία σας. Φυσικά, είναι απαραίτητο να δημιουργήσετε τον εταιρικό σας λογαριασμό στο Facebook, το Instagram και το Twitter, αλλά αυτές οι πλατφόρμες δεν είναι παρά ένα μέρος των κοινωνικών ιστότοπων που έχετε στη διάθεσή σας. Είναι λογικό να αναζητήσουμε άλλους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης που εξυπηρετούν εξειδικευμένους πελάτες.

Συμπέρασμα

Τα τρία συστατικά που περιέγραψα σε αυτό το άρθρο (περιεχόμενο, σύνδεση κτιρίου και προώθηση των κοινωνικών μέσων). Η επιτυχία SEO είναι δυνατή, αλλά όχι χωρίς να υπάρχει και να εμπλέκεται σωστά κάθε ένα από αυτά τα βασικά στοιχεία. Σήμερα, είναι δύσκολο να κάνετε μηχανές αναζήτησης παιχνιδιών και να αυξήσετε την κατάταξή σας με λίγα κομμάτια. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να επενδύσετε το χρόνο και τις προσπάθειές σας για τη δημιουργία καμπάνιας βελτιστοποίησης. Ως αποτέλεσμα, θα έχετε υψηλή απόδοση των επενδύσεων.

Πρέπει να ακολουθήσετε μια σοβαρή προσέγγιση στην καμπάνια βελτιστοποίησης και να σχεδιάσετε ένα σχέδιο το οποίο πρέπει να βασίζεται στην οικοδόμηση εξωτερικών συνδέσμων από έγκυρες πηγές στην εξειδικευμένη σας θέση, δημιουργώντας ποιοτικό και ερευνητικό περιεχόμενο βελτιστοποιώντας ανάλογα και με μεγάλο όγκο λέξεις-κλειδιά και τελικά να δημιουργήσετε μια ισχυρή κοινωνική παρουσία καθώς το μεγαλύτερο μέρος των πιθανών πελατών σας χρησιμοποιεί τα κοινωνικά δίκτυα κάθε μέρα.

Εφόσον εξασφαλίζετε ότι η βελτιστοποίηση του επιτόπιου σχεδιασμού σας (web design, διασύνδεση, μάρκετινγκ περιεχομένου, έρευνα λέξεων-κλειδιών, βελτιστοποίηση μεταδεδομένων) κυλά ομαλά. έχετε μια αποτελεσματική και κερδοφόρα εκστρατεία οικοδόμησης συνδέσμων και προωθήσετε το εμπορικό σήμα σας στις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, πρόκειται να πετύχετε σε απευθείας σύνδεση επιχείρηση.

December 22, 2017