Back to Question Center
0

Ποιες είναι οι καλύτερες τεχνικές για την κατασκευή ισχυρών backlinks για την ιστοσελίδα μου;

1 answers:

Μια σωστή στρατηγική σύνδεσης με τη σωστή προσέγγιση για την απόκτηση ισχυρών backlinks θα παρέχει πάντα καλύτερα κέρδη στην κυκλοφορία ιστού και μια μετρήσιμη βελτίωση θέσης στον κατάλογο των SERPs. Πριν κοιτάξουμε τον κατάλογο των πλέον αποτελεσματικών τεχνικών και πρακτικών για να δώσετε μερικές ισχυρές συνδέσεις στον ιστοχώρο σας ή στο blog σας, επιτρέψτε μου να ξεκινήσω με την προσωπική μου εμπειρία. Συνιστώ να ρίξετε μια ματιά σε μερικές μεθόδους για να αποφύγετε όταν τρέχετε μια σωστή στρατηγική κτίριο li για SEO.

powerful backlinks

Μετά από όλα, υπάρχουν πολλοί καλοί τρόποι για την οικοδόμηση ισχυρών backlinks. Ταυτόχρονα, υπάρχουν επίσης πολλοί λανθασμένοι τρόποι που μπορούν εύκολα να οδηγήσουν σε σοβαρή ποινή κατάταξης από την Google και η ανάκτηση του ιστότοπού σας είναι συνήθως μια πολύ δύσκολη διαδικασία. Επιπλέον, όσον αφορά τα άκρα, η διαδικασία μπορεί επίσης να γίνει εντελώς μη αναστρέψιμη στο σύνολό της. Για να αποφευχθεί μια τέτοια δυσάρεστη κατάσταση, πρέπει να αποφευχθεί με κάθε κόστος:

 • αγορές και πωλήσεις επιχειρήσεων με backlinks?
 • για την εφαρμογή αυτοματοποιημένων συστημάτων σύνδεσης κτιρίων.
 • μαζικές ανταλλαγές με συνδέσμους.
 • που ασχολούνται με δίκτυα διασύνδεσης.
 • δημιουργώντας άσχετους backlinks και κάνοντάς τους να ζουν.
 • χρησιμοποιώντας ποσοτικές και όχι υψηλής ποιότητας συνδέσεις.
 • να αναλάβει δράση για τη σύνδεση των εκμεταλλεύσεων ή των δακτυλίων που δημιουργούν backlink.

Φυσικά, η χρήση αυτών των συστημάτων μπορεί επίσης να σας δώσει μια άμεση αλλά ακόμα βραχυπρόθεσμη ώθηση κατάταξης. Παρ 'όλα αυτά, όλοι τους θα αναληφθούν και θα τιμωρηθούν αναπόφευκτα από την Google, αργά ή γρήγορα. Θυμηθείτε, οι ιστότοποι χαμηλής ποιότητας και οι τομείς δεν είναι ο τρόπος για να πάτε για οποιαδήποτε ισχυρή backlinks και μακροχρόνια πρόοδο με υψηλότερες βαθμολογίες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θεωρεί ότι η Google κάνει πάντα το καλύτερο για να βρει μόνο ποιοτικούς συνδέσμους, θα σας παρουσιάσω διάφορες τεχνικές και πρακτικές που βρήκα το πιο λογικό προς το παρόν. Παρεμπιπτόντως, δοκιμάσαμε όλα αυτά στην ιστοσελίδα της δικής μου επιχείρησης. Εδώ είναι πώς μπορείτε να κερδίσετε ισχυρά backlinks για τα καλύτερα αποτελέσματα SEO:

1. Οι εσωτερικοί σύνδεσμοι στο πλαίσιο ενός πλήρους προφίλ backlink του ιστότοπου παραμελούνται συχνά από πάρα πολλούς ανθρώπους. Φυσικά, οι εσωτερικοί σύνδεσμοι στην πραγματικότητα προέρχονται από τη μια σελίδα στην άλλη - ακριβώς μέσα σε έναν ενιαίο ιστότοπο. Σημειώστε, ωστόσο, ότι όταν γίνονται σωστά και ενσωματώνονται με μια καλή λέξη-κλειδί long-tail, οι εσωτερικοί σας σύνδεσμοι μπορούν να προσφέρουν τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:

 • καλύτερη αρχή σελίδας ολόκληρης της ιστοσελίδας.
 • ίση κατανομή του χυμού σύνδεσης,
 • χαμηλότερο ποσοστό εγκατάλειψης στο σύνολο του ιστότοπου.
 • βελτίωση της κυκλοφορίας και της έκθεσης του περιεχομένου της προηγούμενης σελίδας.
 • η στρατηγική διασύνδεση μπορεί να συμβάλει στην υψηλότερη κατάταξη λέξεων-κλειδιών.

powerful seo backlinks

2. Οι αναφορές των τοπικών επιχειρήσεων είναι οι ιδανικές ευκαιρίες για να αποκτήσετε ισχυρά backlinks στον κύριο ιστοχώρο της επιχείρησής σας. Φροντίστε να βελτιώσετε τις τοπικές θέσεις αναζήτησης και να ενισχύσετε την εξουσία του ιστότοπού σας ταυτόχρονα. Το μόνο που χρειάζεστε είναι να διατηρήσετε τις ίδιες ιδιότητες του NAP καθ 'όλη τη διάρκεια των συνδέσεών σας στις κύριες μηχανές αναζήτησης όπως το Google, το Yahoo και το Bing.

3. Η αναδιαμόρφωση του περιεχομένου της απλής σελίδας σε κάτι πιο συναρπαστικό, όπως τα infographics, είναι επίσης μια μεγάλη τεχνική για την οικοδόμηση πιο ισχυρών backlinks στην ιστοσελίδα ή το blog σας. Επιπλέον, θα ήταν ένα πραγματικά δημιουργικό και δροσερό σχέδιο για τη βελτίωση της δημόσιας προσέγγισής σας ταυτόχρονα. Πριν ξεκινήσετε να κερδίζετε υψηλής ποιότητας backlinks, βεβαιωθείτε ότι τα ενημερωτικά σας στοιχεία είναι όσο το δυνατόν πιο σαφή, απλά και συναφή με το κοινό σας. Επίσης, προσπαθήστε να διατηρήσετε μια γρήγορη ταχύτητα φόρτωσης με το μέσο μέγεθος τους να ανέρχεται σε 2000 pixels. Προσέξτε σε τρία χρώματα και το πολύ 2 γραμματοσειρές. Και μην ξεχάσετε να δημιουργήσετε μια συναρπαστική ιστορία που θα διατηρεί την περιέργεια του χρήστη μέχρι το τέλος. Μετά την ολοκλήρωση των καλύτερων ενημερώσεών σας, απλώς τις υποβάλετε στους πιο πρόσφατους αποκλειστικούς ιστότοπους - χρησιμοποιήστε συγκεκριμένες εντολές στο Google, όπως "υποβάλετε infographic", "inurl / intitle: submit infographic", "allintext: submit infographic" κ.λπ Source .

December 22, 2017