Back to Question Center
0

Πρέπει να ξεκινήσω τη σύνδεση κτιρίου με καταλόγους για να υποβάλω ιστοσελίδα για backlinks πριν από οτιδήποτε άλλο;

1 answers:

Σήμερα, οι κύριοι παράγοντες της εκτός σελίδας βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης έχουν γίνει πολύ πιο εξελιγμένοι από οποιοδήποτε άλλο μέσο SEO on-page. Στην πραγματικότητα, η οικοδόμηση ποιότητας συνδέσεων (συμπεριλαμβανομένων των ενεργειών που απαιτούνται για την υποβολή της ιστοσελίδας για backlinks) σχετίζονται ακριβώς με off-page SEO, που είναι ένα ζωτικής σημασίας μέρος του πλήρους παζλ για τις ταξινομήσεις μηχανών αναζήτησης σε κλίμακα. Αυτό σημαίνει ότι κάθε δικτυακός τόπος ή ιστολόγιο πρέπει να έχει ένα ισχυρό προφίλ backlink που συμβάλλει στη συνολική ανάπτυξη όσον αφορά την οικοδόμηση μιας υψηλής εξουσίας, καθώς και τον τελικό στόχο να κυριαρχήσουν τα SERP της Google. Φυσικά, το μερίδιο του λέοντος των στρατηγικών οικοδόμησης συνδέσεων χρειάζεται συνήθως πολύ χρόνο, και μερικές φορές μπορεί ακόμη και να απαιτήσει λίγη επένδυση μετρητών. Παρόλα αυτά, η ύπαρξη ενός ισχυρού δεσμού συνδέσεων είναι μια άξια πράξη ούτως ή άλλως, η οποία θα αποδώσει πάντα, ιδιαίτερα από την άποψη μιας μακροπρόθεσμης προοπτικής.

Γρήγορες νίκες για το κτίριο Link

Όπως ήδη είπα,. Φυσικά, αν αποφασίσετε να υποβάλετε ιστοσελίδα για backlinks ή ακόμα και ήδη έχουν όλα εκεί έξω στη θέση - καλό για σας! Αλλά αυτό δεν θα ήταν αρκετό για να απολαύσετε ένα καλό kickstart για το προφίλ backlink του ιστοτόπου σας. Δοκιμάσατε τόσο τους καταλόγους επιχειρήσεων όσο και τους τοπικούς καταλόγους επιχειρήσεων να υποβάλουν ιστοσελίδα για backlinks; Και αν εξακολουθείτε να διστάζετε τι προσεγγίζει να δοκιμάσετε πρώτα - εδώ είναι. Παρακάτω θα αναφέρουμε τις κορυφαίες τακτικές οικοδόμησης συνδέσμων που μπορούν να σας προσφέρουν άμεσα μερικά μετρήσιμα αποτελέσματα στο SEO.

Τοπικοί κατάλογοι επιχειρήσεων

Δεν χρειάζεται να πούμε ότι η χρήση τοπικών καταλόγων για την υποβολή της ιστοσελίδας για backlinks είναι ίσως ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε την οικοδόμηση backlinks. Εάν εργάζεστε με αυτά τα βασικά στοιχεία από την πρώτη περίοδο μετά την εκκίνηση του ιστοτόπου ή του ιστολογίου σας - κινούνται ήδη στο σωστό δρόμο. Μην διστάσετε να πληρώσετε κάποιο χρόνο και προσπάθεια για να βεβαιωθείτε ότι είστε καταχωρημένοι σε όλους τους σημαντικούς τοπικούς καταλόγους. Περιλάβετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, όπως την τοποθεσία της επιχείρησής σας, τις ώρες εργασίας, τα στοιχεία επικοινωνίας κ.λπ.Με αυτόν τον τρόπο, όχι μόνο θα έχετε ένα πολύτιμο backlink, αλλά θα βελτιώσετε την προβολή σας σε απευθείας σύνδεση για τους τοπικούς ερευνητές, καθώς και τη συνολική επιχειρηματική σας απόδοση σε κλίμακα.

Κατάλογοι ειδικών για τη βιομηχανία

Ας το παραδεχτούμε - αυτοί οι κατάλογοι επιχειρήσεων μπορεί να φαίνονται αόριστοι,. Παρόλα αυτά, δεν θα πρέπει ποτέ να παραμεληθούν οι καταλόγους που αφορούν συγκεκριμένους κλάδους, καθώς εξακολουθούν να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ενισχύσετε το δυναμικό οικοδόμησης συνδέσμου όταν ο ιστότοπός σας ή το ιστολόγιό σας ζωντανά. Σημειώστε, ωστόσο, ότι η υποβολή σε αυτούς τους καταλόγους θα χρειαστεί λίγο περισσότερο χρόνο, αλλά μην φοβηθείτε. Συχνά, τέτοιες λίστες θα πρέπει να ολοκληρώσετε μια διαδικασία εγγραφής πριν υποβάλλετε τελικά την ιστοσελίδα για backlinks - αλλά τα προβλέψιμα οφέλη σας αξίζουν κάθε προσπάθεια που δαπανάται εκεί, σίγουρα.

Bottom Line

Προσπαθείτε να δημιουργήσετε συνδέσεις με τους καταλόγους ιστού, να έχετε κατά νου ότι όλες οι πληροφορίες της επιχείρησής σας πρέπει να είναι καλά ενοποιημένες και να ταιριάζουν πλήρως με κάθε αποκόμιση επιχειρηματικών δεδομένων Ιστός. Διαφορετικά, μπορείτε να αντιμετωπίσετε ορισμένα προβλήματα από την πλευρά των μεγάλων μηχανών αναζήτησης, καθώς και μια σωστή διαδικασία ευρετηρίασης. Επιτέλους, εργάζονται επίμονα και βεβαιωθείτε ότι έχετε διπλό έλεγχο ότι βρίσκεστε στο σωστό και εξ ολοκλήρου σχετικό σημείο προτού ολοκληρώσετε κάθε διαδικασία υποβολής για να αποκτήσετε αυτές τις αξίες backlinks σε αντάλλαγμα Source .

December 22, 2017