Back to Question Center
0

Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω τα backlinks των ανταγωνιστών για δικό μου πλεονέκτημα;

1 answers:

Φυσικά, ο γίγαντας της παγκόσμιας αναζήτησης συνεχίζει να μας λέει ότι οι κύριοι αλγόριθμοι επικεντρώνονται κυρίως σε περιεχόμενο υψηλής ποιότητας που προσφέρει πραγματική αξία στον χρήστη. Δεν υπάρχουν αμφιβολίες, το περιεχόμενο εξακολουθεί να είναι ο βασιλιάς. Παρ 'όλα αυτά, το οργανικό προφίλ σύνδεσης κάθε ιστοτόπου παραμένει ο δεύτερος πιο σημαντικός παράγοντας κατάταξης για την Google. Γι 'αυτό δεν χρειάζεται να πούμε ότι οι backlinks ποιότητας είναι από τα βασικά συστατικά της σύγχρονης ιδέας της βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης - paramount appraisals llc. Εννοώ να κάνω λάθος με το προφίλ backlink σας όχι μόνο δεν μπορεί να αποφέρει οποιεσδήποτε μετρήσιμα κέρδη, αλλά μπορεί επίσης να βλάψει την τρέχουσα πορεία σας κατάταξης. Επιπλέον, εάν η Google υποπτεύεται τον ιστοχώρο ή το ιστολόγιό σας σε εξαπάτηση, μπορεί να έρθει ακόμη και στα άκρα όταν όλα καταλήγουν με την αποδυνάμωση από τα αποτελέσματα αναζήτησης μία και για πάντα (διαφορετικά, μια μόνιμη απαγόρευση αναζήτησης). Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αναλύοντας τους ανταγωνιστές backlinks - με τα πολλά υποσχόμενα κέρδη τους και τις σοβαρές βλάβες - θα ήταν μια καλά διαμορφωμένη απόφαση που χρειάζεστε για να τρέξετε την ασφαλέστερη στρατηγική οικοδόμησης συνδέσεων. Και θα σας δείξω πώς να αναλύσετε τους ανταγωνιστές σας. Έτσι, παρακάτω είναι τρία απλά βήματα για να εκτελέσετε μια σωστή έρευνα και να αξιοποιήσετε στο έπακρο τους ανταγωνιστές της αγοράς σας.

competitor backlinks

Προσδιορίστε τους αντιπάλους της θέσης σας

Πριν ερευνήσετε τυχόν backlinks ανταγωνιστών, θα πρέπει να προσδιορίσετε τις πιο επιτυχημένες ιστοσελίδες που ανήκουν στους στενούς αντιπάλους στην αγορά, ή την κύρια βιομηχανική σας σφαίρα. Και η εργασία είναι στην πραγματικότητα πολύ πιο εύχρηστη, που ίσως σκεφτείτε. Όσο για μένα, ενεργούσα ενεργά και μελετούσα νίκες και αποτυχίες των αντιπάλων μου εκ των προτέρων. Στην ιδανική περίπτωση, ο εντοπισμός των αντιπάλων της αγοράς σας θα πρέπει να γίνει πολύ πριν από την προβολή του ιστοτόπου ή του ιστολογίου σας. Τέλος πάντων, είναι πλέον καιρός να προχωρήσετε στη διεξαγωγή μιας ολοκληρωμένης ανάλυσης ανταγωνιστών για να χρησιμοποιήσετε τους καλύτερους backlinks ανταγωνιστών για δικό σας πλεονέκτημα. Δεν ξέρω από πού να ξεκινήσω; Σας συνιστώ να χρησιμοποιήσετε το Serpstat, ένα δωρεάν online εργαλείο που με βοήθησε πολύ με την κατανόηση των κύριων αντιπάλων μου. Κάνοντας το σε απλό αγγλικό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το εργαλείο για να βρείτε τις ιστοσελίδες των πιο επιτυχημένων αντιπάλων σας. Λαμβάνοντας υπόψη τον αριθμό των λέξεων-κλειδιών, το μέσο μέγεθος του ιστότοπου και το γεγονός ότι κατατάσσεται καλά, θα καταλάβετε από πού να ξεκινήσετε.

Γνωρίστε τους Κύριους Στόχους σας

Συχνά, η PA (αρχή σελίδας), η DA (εξουσιοδότηση τομέα), καθώς και η PR (σελίδα rank) είναι οι κύριες ιδιότητες του προφίλ backlink κάθε ιστοτόπου. Προφανώς, ο στόχος σας είναι να έχετε το υψηλότερο σκορ και συγκεκριμένα σε αυτές τις τρεις μετρήσεις. Με αυτόν τον τρόπο, θα πρέπει να γνωρίζετε επίσης τα ακόλουθα δεδομένα: τον αριθμό των αναδρομικών σας συνδέσμων σε κλίμακα (με σελίδες παραπομπής και τομείς) και τη μεγάλη εικόνα των κειμένων άγκυρας που βελτιστοποιήθηκαν για SEO (αριθμός, διανομή και ποικιλία λέξεων-κλειδιών, branding , και οι υπόλοιπες κρίσιμες ιδιότητες).

backlinks for seo

Αναλύστε τον ανταγωνιστή σας Επιστροφής

Φυσικά, δεν υπάρχει καθολική φόρμουλα για επιτυχία. Παρ 'όλα αυτά, η χρήση αναλυτικών εργαλείων για να κατανοήσετε σε βάθος τους ανταγωνιστές σας backlinks είναι ίσως ο καλύτερος τρόπος να παραμείνουν εκτός του ανταγωνισμού της αγοράς. Έτσι, θα χρειαστείτε μια ανταγωνιστική ανάλυση για κάθε δικτυακό τόπο με ένα αξιόλογο προφίλ σύνδεσης που βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής αναζήτησης. Με αυτό τον τρόπο σας συνιστώ να δοκιμάσετε ένα από τα παρακάτω εργαλεία ανάλυσης backlink - Open Site Explorer (Moz), Semalt Analyzer, Screaming Frog ή Ahrefs - Δοκίμασα όλα. Όσο για μένα, όμως, το κύριο σύνολο των λειτουργιών τους είναι πλήρως συγκρίσιμο, παρόλο που υπάρχουν αρκετά προσαρμοσμένα χαρακτηριστικά και μερικά προηγμένα φίλτρα που παρέχονται από τον Analyzer (Semalt) και τον Open Site Explorer (Moz). Επομένως, εναπόκειται μόνο σε εσάς να αποφασίσετε ποια θα δοκιμάσετε πρώτα. Μόλις αρπάξετε τη σωστή γνώση, το μόνο που χρειάζεστε είναι να αντιγράψετε τα πιο ισχυρά backlinks των αντιπάλων σας ή τουλάχιστον να έχετε πλήρη κατανόηση της διαδικασίας οικοδόμησης συνδέσεων στη θέση σας.

December 22, 2017