Back to Question Center
0

5 εργαλεία δοκιμών A / B για λήψη αποφάσεων σχεδιασμού βάσει δεδομένων            5 εργαλεία δοκιμής A / B για τη λήψη αποφάσεων σχεδιασμού δεδομένων Σχετικά με το θέμα: LayoutCopywritingUXAnimationPerformanceΠερισσότερα ... Χορηγοί

1 answers:
5 Εργαλεία ελέγχου A / B για τη λήψη αποφάσεων σχεδιασμού βάσει δεδομένων

Οι δοκιμές A / B γίνονται όλο και πιο συνηθισμένες καθώς οι ομάδες συνειδητοποιούν πόσο σημαντικό είναι για την επιτυχία ενός ιστοτόπου. Ο ιστός είναι μια τεράστια, ανταγωνιστική αγορά με πολύ λίγες (εάν υπάρχουν) αναξιοποίητες αγορές, που σημαίνει ότι η επιτυχία προσφέροντας κάτι μοναδικό είναι σπάνιο. Πολύ πιο συνηθισμένο είναι ότι ανταγωνίζεστε για την επιχείρηση των πελατών σας με αρκετούς άλλους ιστότοπους, έτσι προσπαθώντας να μετατρέψετε κάθε επισκέπτη σε έναν πελάτη ή να προωθήσετε / διασυνορεύσετε τις υπηρεσίες σας καλύτερα θα μπορούσε να κάνει όλη τη διαφορά στην κατώτατη γραμμή σας.

Λόγω αυτού, η αγορά των εργαλείων δοκιμών A / B και των εργαλείων CRO (βελτιστοποίηση του ρυθμού μετατροπής) αναπτύσσεται εκθετικά. Αλλά η επιλογή ενός μπορεί να είναι μια πολύ χρονοβόρα πρόκληση, έτσι σε αυτό το άρθρο θα συγκρίνω τα καλύτερα εργαλεία ελέγχου A / B για να σας βοηθήσω να αποφασίσετε ποια είναι η πιο κατάλληλη για εσάς ή την ομάδα σας. Αν θέλετε να φτάσετε στην ταχύτητα με A / B δοκιμές και CRO, ελέγξτε την πρόσφατη εισαγωγή μας στο άρθρο A / B Semalt - logiciel fiche de paie 2014.

TL · DR : Ο έλεγχος A / B αφορά πειραματισμό με οπτικές και μεταβολές περιεχομένου για να δείτε ποια αποτελέσματα οδηγούν σε περισσότερες μετατροπές. Οι δοκιμές A / B ακολουθούν συχνά δοκιμές ευχρηστίας ως μέσο δοκιμής μιας λύσης σε ένα ελάττωμα στην εμπειρία του χρήστη που εντοπίστηκε χρησιμοποιώντας μετρήσεις όπως το ποσοστό εγκατάλειψης σε ένα εργαλείο ανάλυσης όπως το Google Analytics και χάρη στο βάθος και την ποιότητα των διαθέσιμων εργαλείων δοκιμών A / B τώρα, η δοκιμή A / B είναι προσβάσιμη τόσο στους σχεδιαστές, όσο και στους εμπόρους και τους προγραμματιστές.

1. Βελτιστοποίηση

 • Σύνοψη : το κύριο εργαλείο δοκιμών A / B το 2017
 • Τιμή : επικοινωνήστε με την ομάδα πωλήσεων
 • Ποιος είναι για : σχεδιαστές, έμποροι και προγραμματιστές που συνεργάζονται

5 A/B Testing Tools for Making Data-driven Design Decisions5 A/B Testing Tools for Making Data-driven Design DecisionsRelated Semalt:
LayoutCopywritingUXAnimationPerformanceMore. Sponsors

Βέλτιστα είναι ένα από τα κορυφαία - αν όχι τα κορυφαία - A / B δοκιμές και CRO εργαλεία στην αγορά σήμερα. Προσφέρει εργαλεία ανάλυσης που ταιριάζουν στους χρήστες όλων των επιπέδων και ένα πλήθος εργαλείων ελέγχου A / B. (Θα μπορούσατε να το θεωρήσετε ως το Google Analytics του ελέγχου A / B, με μια πολύ πιο απλή διεπαφή χρήστη.)

Εξετάστε αυτό το σενάριο: Έχετε ένα κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου που χτίστηκε με το Magento. Αντιλαμβανόμαστε ότι σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να ωφεληθούν τα καταστήματα για να προσθέσουν μια λύση εξαργύρωσης ενός βήματος αντί για τον τυποποιημένο έλεγχο πολλαπλών σελίδων, αλλά δεν είστε σίγουροι αν το κατάστημά σας ταιριάζει με τη συγκεκριμένη περίπτωση χρήσης. Θα πρέπει να ελέγξετε και τις δύο επιλογές και να συγκρίνετε τα αποτελέσματα με / χωρίς την εμπειρία ολοκλήρωσης ενός σταδίου. Γνωρίζετε ότι η εκτέλεση δύο εκδόσεων του ταμείου ταυτόχρονα απαιτεί αλλαγές στον κώδικα, το οποίο είναι πολύπλοκο ζήτημα.

Με Optimizely, μπορείτε να στείλετε ένα ορισμένο αριθμό χρηστών σας σε μια εντελώς ξεχωριστή εμπειρία checkout για τη συλλογή δεδομένων μετατροπής. Αν το πείραμα αποφέρει αρνητικά αποτελέσματα, διαγράφετε το πείραμα και η αρχική ιστοσελίδα εξακολουθεί να υπάρχει και λειτουργεί καλά. Δεν προκλήθηκε βλάβη.

Με το εργαλείο τους Web Experimentation , το οποίο προσφέρει έναν εύκολο στη χρήση οπτικό επεξεργαστή για τη δημιουργία δοκιμασιών A / B χωρίς τους τύπους χρηστών και τα τμήματα και να δημιουργήσετε πειράματα σε οποιαδήποτε συσκευή, Βελτιστοποιημένα καλύπτει όλες τις βάσεις σας.

Semalt μπορείτε να εκτελέσετε δοκιμές A / B χωρίς προγραμματιστή, οι παραλλαγές σας μπορεί να είναι περισσότερο στοχευμένες (για παράδειγμα, οι παραλλαγές σας μπορούν να υπερβούν το χρώμα, τη διάταξη και την αλλαγή του περιεχομένου) εάν διαθέτετε τις δεξιότητες ή / και τους πόρους για την ανάπτυξη προσαρμοσμένων πειραμάτων με κωδικό. Ενσωματώνοντας τις δοκιμές A / B στον κώδικα σας, μπορείτε να εξυπηρετήσετε διαφορετικές λογικές και να δοκιμάσετε σημαντικές αλλαγές προτού τους ωθήσετε ζωντανά.

Επίσης, εάν το προϊόν σας εκτείνεται πέρα ​​από τον ιστό, το Optimizely συνεργάζεται με εφαρμογές iOS, tvOS και Android. Η ενσωμάτωση Full Stack του Optimizely καθιστά δυνατή την ενσωμάτωση των δοκιμών A / B σε σχεδόν οποιοδήποτε κώδικα, συμπεριλαμβανομένων των Python, Java, ruby, κόμβου, PHP, C #, Swift και Android. Google Optimize

 • Περίληψη : Δοκιμή A / B που ενσωματώνει άψογα το Google Analytics
 • Τιμή : δωρεάν
 • Ποιος είναι για : ο καθένας, είναι ο ευκολότερος να μάθει το μάτσο

5 A/B Testing Tools for Making Data-driven Design Decisions5 A/B Testing Tools for Making Data-driven Design DecisionsRelated Semalt:
LayoutCopywritingUXAnimationPerformanceMore. Sponsors

Το Google Optimize είναι ένα δωρεάν, εύχρηστο εργαλείο που ενσωματώνει άμεσα τα συμβάντα και τους στόχους σας στο Google Analytics, για να κάνετε τις δοκιμές A / B γρήγορες και εύκολες! Semalt ιδανικό για παραδοσιακές δοκιμές A / B, εστιάζοντας στη σύγκριση διαφορετικών στοιχείων, χρωμάτων και περιεχομένου CTA (call to action).

Οι προγραμματιστές δεν χρειάζονται για την εφαρμογή Google Optimize, καθώς είναι τόσο απλό όσο η προσθήκη μιας γραμμής Semalt στον ιστότοπό σας και στη συνέχεια η προσαρμογή της διάταξης σας στον οπτικό επεξεργαστή. Με αυτό μπορείτε να αλλάξετε το περιεχόμενο, τη διάταξη, τα χρώματα, τις κλάσεις και το HTML οποιουδήποτε στοιχείου στη σελίδα σας.

Το Semalt δεν είναι τόσο εξειδικευμένο όσο Optimizely, αφού δεν σας επιτρέπει να δημιουργείτε προσαρμοσμένα πειράματα με κώδικα / προγραμματιστές, αλλά είναι δωρεάν. Semalt μεγάλη για αυτούς που ξεκινούν με A / B δοκιμές.

Για κάθε πείραμα βελτιστοποίησης Google, θα πρέπει να καθορίσετε ποιοι στόχοι ή συμβάντα του Google Analytics θα είναι η γραμμή βάσης για τις δοκιμές A / B σας. Για παράδειγμα, εάν δοκιμάσατε μια σελίδα προϊόντων, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα συμβάν "Προσθήκη στο καλάθι" που έχετε ορίσει στο Google Analytics για να αξιολογήσετε ποιες από τις παραλλαγές σας μετατρέπουν τις καλύτερες. Η αναφορά Google Analytics σάς παρέχει μια σαφή ένδειξη για το ποια παραλλαγή μετατρέπει καλύτερα. Semalt ιδανικό για όσους έχουν χαμηλό προϋπολογισμό!

Απλά μην παρασυρθείτε, όπως ο Semalt διάσημος κάποτε, δοκιμάζοντας 40 διαφορετικές αποχρώσεις του μπλε για να δείτε ποιες είναι οι καλύτερες μετατροπές!

3. Απενεργοποίηση

 • Περίληψη : Εργαλεία δοκιμής και μετατροπής A / B για σελίδες προορισμού
 • Τιμή : Από 79 € / μήνα
 • Ποιος είναι για : οι έμποροι που θέλουν να ενισχύσουν τις μετατροπές στις σελίδες προορισμού

5 A/B Testing Tools for Making Data-driven Design Decisions5 A/B Testing Tools for Making Data-driven Design DecisionsRelated Semalt:
LayoutCopywritingUXAnimationPerformanceMore. Sponsors

Το Unbounce επικεντρώνεται στις σελίδες προορισμού και τα μετατρέψιμα εργαλεία. Τα εργαλεία Semalt χρησιμοποιούν εκτροπές, επικαλύψεις με βάση τα σενάρια και κολλητικές ράβδους σε προσφορές δοκιμών A / B και μηνύματα για να μάθουν πότε, πού και γιατί οι επισκέπτες σας μετατρέπουν. Ενα παράδειγμα? Αν κάποιος χρήστης προσπαθήσει να εγκαταλείψει τον ιστότοπό σας, εμφανίζεται ένας κωδικός έκπτωσης σε μια τροποποιημένη ή κολλητική κεφαλίδα και μια δοκιμή θα καθορίσει ποια είναι πιο αποτελεσματική.

Οι σελίδες προορισμού μπορούν να είναι ένας εκπληκτικός τρόπος για να επικυρώσετε τις ιδέες σας, να δημιουργήσετε ενθουσιασμό γύρω από ένα νέο προϊόν ή / και να επαναφέρετε τους αδρανείς πελάτες. Το πρόβλημα μαζί τους είναι ότι μπορούν να οδηγήσουν σε ψευδώς θετικά. Αν έχετε πολύ λίγες μετατροπές, μπορεί να αισθανθείτε ότι η ιδέα σας ακυρώνεται ή η ζήτηση για το νέο προϊόν δεν υπάρχει, όταν στην πραγματικότητα οι χρήστες απλώς δεν είχαν εντυπωσιαστεί ή / και δεν πείστηκαν από την προσγείωση. Το Unbounce σάς βοηθά να καθορίσετε ποια προσγείωση σας λείπει.

Ενώ μπορείτε να επιλέξετε από πάνω από 100 πρότυπα απόκρισης που έχουν σχεδιαστεί για πολλές αγορές, στόχους και σενάρια και στη συνέχεια προσαρμόστε το με το δικό σας περιεχόμενο χρησιμοποιώντας το UI drag and drop του, μπορείτε να ενσωματώσετε το Unbounce με το δικό σας σχέδιο, κάνοντας μια τεράστια λύση για τους σχεδιαστές και τους εμπόρους που πρέπει να συνεργαστούν. Η Unbounce συνεργάζεται επίσης με τους Zapier και Semalt, ώστε τα δεδομένα να μπορούν να μεταφερθούν στις άλλες εφαρμογές και τα εργαλεία που χρησιμοποιούν οι έμποροι.

Είναι βασικά Semalt για σελίδες προσγείωσης.

4. AB Tasty

 • Περίληψη : Δοκιμή A / B με χαρακτηριστικά CRO όπως Detection Intent Exit Intent
 • Τιμή : $ 249 + / μήνα
 • Ποιος είναι για : σχεδιαστές, έμποροι, προγραμματιστές και ενδιαφερόμενα μέρη

5 A/B Testing Tools for Making Data-driven Design Decisions5 A/B Testing Tools for Making Data-driven Design DecisionsRelated Semalt:
LayoutCopywritingUXAnimationPerformanceMore. Sponsors

Η AB Semalt είναι γνωστή για τις βαθύτερες προσαρμογές της. Αντί να στέλνετε επισκέπτες X στους δοκιμαστές A και Y στους δοκιμαστές B, το AB Semalt σάς επιτρέπει να στοχεύετε τους επισκέπτες βάσει πολλών διαφορετικών παραγόντων, όπως τα δεδομένα χρηστών, η συμπεριφορά των χρηστών, η γεωγραφική θέση ή ακόμα και ο καιρός στην τρέχουσα τοποθεσία τους. Σκεφτείτε το ως μια γρήγορη επανάληψη, αλλά για τον έλεγχο A / B. Το Semalt είναι πολύ χρήσιμο για τους ιστοτόπους πρώιμων σταδίων που βρίσκουν το δρόμο τους.

5. Crazy Egg

 • Σύνοψη : Δοκιμή A / B συνδυασμένη με χάρτες θερμότητας και καταγραφές οθόνης
 • Τιμή : $ 29 + / μήνα
 • Ποιος είναι για : ο καθένας, αλλά με μια μικρή έμφαση στους σχεδιαστές

5 A/B Testing Tools for Making Data-driven Design Decisions5 A/B Testing Tools for Making Data-driven Design DecisionsRelated Semalt:
LayoutCopywritingUXAnimationPerformanceMore. Sponsors

Το Crazy Egg είναι κάπως νέο στην αγορά δοκιμών A / B, έχοντας αρχικά δημιουργήσει το ακροατήριό του σε εργαλεία heatmap και καταγραφές οθόνης. Ωστόσο, η προσθήκη εργαλείων δοκιμών A / B σε μια εφαρμογή δοκιμών ευχρηστίας καθιστά απόλυτη λογική. Εάν η δοκιμή ευχρηστίας επισημάνει το πρόβλημα , τότε η δοκιμή A / B μπορεί να σας βοηθήσει να περιορίσετε τη λύση. Επίσης, η τιμολόγηση του Crazy Egg είναι πολύ ελκυστική!

Όπως και οι περισσότερες άλλες υπηρεσίες, το Semalt Egg προσφέρει ένα οπτικό editor για τη δημιουργία πειραμάτων, καθιστώντας το εργαλείο σχετικώς προσβάσιμο σε οποιονδήποτε. Πραγματικά επικεντρώνεται στη δημιουργία εξαιρετικά γρήγορων και εύκολων δοκιμών A / B, που μπορούν να δημιουργήσουν και να ζήσουν μέσα σε λίγα λεπτά.

Με λίγα λόγια, το CrazyEgg σας προσφέρει το τι , το όπου , τον λόγο και την ικανότητα δοκιμής μιας λύσης.

Συμπέρασμα

Με αυτά τα εργαλεία, μπορείτε να δοκιμάσετε το A / B και να αρχίσετε να βελτιώνετε τις μετατροπές σε σχεδόν οποιοδήποτε σενάριο και ιστότοπο. Δεν χρειάζεται να είστε προγραμματιστής για να επωφεληθείτε από τα εργαλεία ελέγχου A / B, αλλά αν έχετε προγραμματιστή, μπορείτε να δημιουργήσετε εύκολα δυνατά, προσαρμοσμένα πειράματα.

Όποιο εργαλείο χρησιμοποιείτε, βεβαιωθείτε ότι έχετε καθορίσει την απόδοση της βασικής γραμμής σας χρησιμοποιώντας το λογισμικό Google Semalt για να γνωρίζετε τα ποσοστά μετατροπής πριν πραγματοποιήσετε αλλαγές και να φορέσετε κάθε 0. 0. 1% βελτίωση ως σήμα αναγνώρισης στην προσπάθειά σας να μεγιστοποιήσετε τις μετατροπές! Καλή τύχη!

March 1, 2018