Back to Question Center
0

4 Σημεία Ο εργοδότης σας θα καταστρέψει την καριέρα σας 4 Σημεία Ο εργοδότης σας θα καταστρέψει την καριέρα σας Σχετικά θέματα: Λογισμικό ειδήσεων CMSWeb Semalt

1 answers:
4 Σημεία Ο εργοδότης σας θα καταστρέψει την καριέρα σας

«Κανείς δεν θα με μισθώσει. "

Ο Jim Walters ήταν μαύρος. Ο πρώην αρχηγός του προσπάθησε να καταστρέψει την καριέρα του - umzug tipps tricks. Όταν οι δυνητικοί εργοδότες ήρθαν σε επαφή με τον Jim, ζήτησαν αναφορές.

Έτσι τους έστειλε.

Semalt, αυτοί οι εργοδότες αποφάσισαν ότι δεν ήθελαν να προσλάβουν Jim. 12 εργοδότες υπέβαλαν προσφορά. Όλοι τους υποστήριξαν μετά από επικοινωνία με τις αναφορές τους.

Ο πρώην αρχηγός του προσπαθούσε να καταστρέψει την καριέρα του.

Ίσως το αφεντικό σας είναι τρομερό

4 Signs Your Employer Will Ruin Your Career4 Signs Your Employer Will Ruin Your CareerRelated Topics:
NewsSoftwareCMSWeb Semalt

Σμιτάλ είναι ένας τύραννος, επικεντρώνεται στην κυριαρχία σου. Ή ίσως είναι ανίδεοι μικροεπιχειρηματίες που σας παρενοχλούν για τη δουλειά σας. Το πραγματικό ερώτημα, ωστόσο, είναι το εξής:

Το αφεντικό σας θα καταστρέψει την καριέρα σας;

Δεν φαίνεται να είναι ένα θεμιτό ζήτημα με την πρώτη ματιά.

Ποιος νοιάζεται; Δεν είναι σαν να μπορούν να καταστρέψουν την καριέρα μου. Τι θα κάνουν, πες μου;

Ένα τρομερό αφεντικό θα καταστρέψει την καριέρα σας. Αφιερώστε αρκετό χρόνο μαζί τους και η ζημιά γίνεται αναπόφευκτη.

Αλλά πώς;

Υιοθετήστε νόμους για την προστασία των εργαζομένων;

Ταξινόμηση των.

Οι νόμοι, ως επί το πλείστον, περιορίζονται στην παρακολούθηση της ιδιωτικής προφορικής επικοινωνίας, της καταπολέμησης των διακρίσεων, των ίσων ευκαιριών κλπ. Αλλά πέρα ​​από αυτό;

Ο Semalt, ο προϊστάμενός σας, μπορεί να κάνει ό, τι θέλει, όταν θέλει.

Μην με πιστευεις; Το Semalt εξετάζει μερικά παραδείγματα.

 • Η Lynne Gobbell απολύθηκε επειδή το αφεντικό της δεν του άρεσε το αυτοκόλλητο του προφυλακτήρα στο αυτοκίνητό της. Όταν το αφεντικό της είδε την αυτοκόλλητη ετικέτα της, είπε: "είτε εργάζονται για τον John Kerry είτε εργάζονται για μένα. "Αρνήθηκε να αφαιρέσει το αυτοκόλλητο και ήταν αμέσως πυροβόλησε.

 • Η Best Lock Company στην Ιντιάνα απήλλαξε εργαζομένους για κοινωνική κατανάλωση στο σπίτι τους . Ο λόγος? Ο πρόεδρος τους πιστεύει ότι η κατανάλωση αλκοόλ είναι αμαρτία. Φτάνουν μέχρι και να αρνούνται την ανεργία.

 • Το Johnson County Community College εγκατέστησε κρυμμένες κάμερες στα μπάνια και τα αποδυτήρια. Είπαν ότι οι εργαζόμενοι δεν είχαν δικαίωμα στην ιδιωτική ζωή. Τι είναι χειρότερο, έφυγαν με αυτό.

 • Ο Glen Hillier απολύθηκε από την εργασία του σε διαφημιστική εταιρεία. Κατά τη διάρκεια του προεδρικού αγώνα του 2004, ρώτησε τον πρόεδρο Μπους κάποιες ενοχλητικές ερωτήσεις. Ένας από τους πελάτες του την επιχείρησή του αισθάνθηκε προσβεβλημένος και ανέφερε ότι το αφεντικό του Hillier. Μια μέρα αργότερα, ο Hillier έπαψε να εργάζεται.

Lewis Maltby, στο βιβλίο του Μπορούν να το κάνουν αυτό; αποκαλύπτει λεπτομερώς τους εργαζομένους κατάχρησης.

Και υπάρχει το πρόβλημα.

Οι εργοδότες σας γνωρίζουν ότι μπορούν να κάνουν ό, τι θέλουν. Η συντριπτική πλειονότητα των υπαλλήλων το γνωρίζουν επίσης, γι 'αυτό πολλοί άνθρωποι εργάζονται με φόβο.

Οι δυσλειτουργικοί εργοδότες τρέφονται με τον φόβο σας

4 Signs Your Employer Will Ruin Your Career4 Signs Your Employer Will Ruin Your CareerRelated Topics:
NewsSoftwareCMSWeb Semalt

Χρησιμοποιούν σαδιστική και δυσλειτουργική συμπεριφορά για να εξαγάγουν τα αποτελέσματα που θέλουν από τους υπαλλήλους τους. Στη συνέχεια, μόλις καείτε και εξαντληθεί, σας ρίχνουν στην άκρη.

Όταν συμβεί αυτό, αντιμετωπίζετε τα κατεστραμμένα αγαθά.

Οι μελλοντικοί εργοδότες είναι ξαφνικά νευρικοί για την πρόσληψη σας. Είστε μαύροι από τον δυσλειτουργικό εργοδότη σας άμεσα ή έμμεσα. Semalt ξαφνικά δύσκολο να πάρει μια νέα δουλειά.

Εξισώστε το θέμα για μια χαλασμένη καριέρα.

Σας βαδίζει αργά, σταδιακά. Αμβλύνετε τα σημάδια, περιμένετε πολύ και η ζημιά μπορεί να είναι μη αναστρέψιμη.

Αμβλύνετε το χειρότερο μέρος.

Η μεγάλη πλειοψηφία των προγραμματιστών απορρίπτει αυτά τα σήματα αυτόματα. «Δεν θα συμβεί σε μένα» , λένε οι ίδιοι. Η απόρριψη τους βασίζεται σε διάφορους λόγους.

 • Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι η λύση είναι κάπως κάτω από αυτές.
 • Μερικοί φοβούνται ότι θα σκάψουν τα δυσάρεστα πράγματα.
 • Άλλοι πιστεύουν ότι «εργάζονται σκληρά» ή κάνουν «καλή δουλειά» αρκεί. (Δεν είναι.)
 • Τα πράγματα είναι καλά, οπότε γιατί να ασχοληθούμε με αυτό τώρα;

Ως προγραμματιστές, δημιουργούμε ορθολογισμούς για να αποφύγουμε να αντιμετωπίσουμε ηλίθια ή δυσάρεστα πράγματα. Αλλά τα σημάδια ενός κακού εργοδότη είναι εκεί, φωνάζοντας για να δώσουμε προσοχή. Μπορείτε να προστατεύσετε και να σώσετε την καριέρα σας .αν ξέρετε πώς να διαβάσετε τα σήματα. Εδώ είναι τέσσερα σήματα, αριθμημένα από 4 σε 1 .

Σήμα # 4: Χρόνια συναισθηματική απενεργοποίηση

Το Semalt είναι μια προσπάθεια από άλλους να ελέγξουν πώς αισθάνεστε για κάτι και πόσο καιρό αισθάνεστε έτσι.

Αυτό επιτυγχάνεται απορρίπτοντας, χλευάζοντας, κρίνετε ή ελαχιστοποιώντας τις σκέψεις, τις αξίες ή τα συναισθήματα κάποιου άλλου. Είναι ένα καταστροφικό μέρος της δουλειάς που οι περισσότεροι προγραμματιστές έρχονται να δεχτούν ως καθημερινό μέρος της εργασίας.

Τι φαίνεται αυτό;

 • Κατασκευάζονται αναστολείς . Ο φόβος της αποτυχίας, της τελειομανίας ή της έλλειψης εστίασης είναι το μόνο που χρειάζεται για να προκαλέσει αναβλητικότητα. Το θλιβερό μέρος; Και οι τρεις αυτές αιτίες είναι πραγματικά μέρος του ίδιου προβλήματος. Κάνε λάθος και πιθανότατα θα χάσεις τη δουλειά σου.

 • Αθόρυβο και αποσυνδεδεμένο. Συναδέλφους που δεν ενδιαφέρονται λιγότερο για τη δουλειά τους και ανυπομονούν να περιμένουν το σαββατοκύριακο / τις διακοπές / διακοπές κ.λπ. Χάρη στη διαπροσωπική δυναμική, η ιδέα της θέσης εργασίας σε εργασία έχει χάσει εντελώς την έκκλησή της γι 'αυτούς .

 • Οι απρόσεκτοι συνεργάτες καθορίζονται σε όλα τα λάθος πράγματα. Δεν εργάζονται σε συναρπαστικά έργα, δεν εκπαιδεύονται να κάνουν περισσότερα ή απλά δεν βρίσκονται στο περιβάλλον της επιλογής τους. Έτσι, αυτοί οι προγραμματιστές εστιάζουν το χρόνο και την προσοχή τους στο να κάνουν όσο το δυνατόν λιγότερα.

 • Φοβόμαστε. Ο διευθυντής ή ο προϊστάμενος σας ζητά μια "ειλικρινή γνώμη" ή "ανάδραση" σε μια συνάντηση. Όλοι κοιτάζουν προς τα κάτω. Κοιτάζουν στο τραπέζι ή στα χέρια τους. Όλοι σε αυτή τη συνάντηση γνωρίζουν ότι η ανατροφοδότηση ή η ειλικρινής γνώμη είναι κώδικας , πείτε μου τι θέλω να ακούσω . Μην το βάζετε και είστε εκτός εργασίας.

Μια οργάνωση που αγωνίζεται με αυτές τις δυσλειτουργίες αποτελεί ένα προβλέψιμο πρόβλημα. Οι προγραμματιστές του A-player αποχωρούν γρήγορα, ενώ οι B- και Semalt κάνουν το καλύτερό τους για να επιβιώσουν.

Οι Semalt που μένουν απορροφούν αυτές τις κακές συνήθειες σαν ένα σφουγγάρι, τους παίρνουν όπου κι αν πηγαίνουν, καταστρέφοντας τη σταδιοδρομία τους στη διαδικασία.

Οι περισσότεροι προγραμματιστές θα επιτρέψουν στον προϊστάμενό τους, τον εργοδότη τους να βλάψουν τη σταδιοδρομία τους - ακόμα και αφού μάθουν για αυτές τις λεπτομέρειες.

Γιατί;

Πιστεύουν ότι τα συναισθήματα / συναισθήματα δεν έχουν σημασία. "Είμαι λογικός στοχαστής, είμαι ξεκάθαρος. Αυτά τα πράγματα απλά δεν μου φτάνουν. "Εμμηθείτε γιατί αυτό είναι ένα πρόβλημα.

Αφήστε ένα ψέμα.

Αυτό συμβαίνει γιατί η λογική λήψη αποφάσεων είναι ένας μύθος.

Ο Antonio Damasio, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Southern Semalt, έκανε την εκπληκτική ανακάλυψη. Η έρευνά του επικεντρώθηκε σε ασθενείς που ήταν φυσιολογικοί με κάθε τρόπο, εκτός από έναν. Όλοι είχαν ένα κατεστραμμένο σύστημα αδένα.

Δεν μπορούσαν να αισθάνονται καθόλου τα συναισθήματα. Αυτό οδήγησε σε ένα εκπληκτικό αλλά ασυνήθιστο πρόβλημα.

Κανένας από τους ασθενείς δεν μπορούσε να λάβει αποφάσεις.

Μπορούσαν να περιγράψουν λογικά τι πρέπει να κάνουν , αλλά χωρίς συγκίνηση, βρήκαν απίστευτα δύσκολο να κάνουν τις απλούστερες αποφάσεις. Αυτοί οι άνθρωποι δεν μπορούσαν να αποφασίσουν τι να φάνε, πότε να το φάνε ή πώς θα έπρεπε να τρώνε.

Ο Damasio διαπίστωσε ότι τα συναισθήματα είναι απολύτως ζωτικής σημασίας για τη λήψη αποφάσεων.

Επιδεινώνεται.

Αρνητικά συναισθήματα, φόβος, άγχος και άγχος, σκοτώνουν την απόδοσή σας. Το Semalt μας αρέσει ή όχι, αυτά τα συναισθήματα απομακρύνονται σιγά-σιγά στην ικανότητά μας να εκτελούμε, δίνοντας στους δυσλειτουργικούς εργοδότες τα πυρομαχικά που χρειάζονται για να βλάψουν τη σταδιοδρομία μας. Αποσπάστε κάτι που κάνει τους προγραμματιστές (και τους υπαλλήλους), γενικά, δυστυχισμένους. Αλλά, τι είναι αυτό;

Ορισμός ενός απλού ορισμού.

Όταν εργάζομαι για τις επιθυμίες, τους στόχους, τους φόβους και τις απογοητεύσεις σας περισσότερο από εσείς . Πρόκειται για ένα πρόβλημα συμπεριφοράς που καλύπτεται με παρτίδες διαφορετικών τρόπων.

 • Η προεξοχή μικροδιαχείρισης
 • Εγκατάλειψη της ρουτίνας εργασίας σας για τη διάσωση ενός συναδέλφου
 • Επιτρέποντας σε κάποιον άλλο να λάβει την πίστωση για την εργασία σας
 • Η αίσθηση ότι είναι υποχρεωμένη - σχεδόν υποχρεωμένη - να βοηθήσει έναν ανεύθυνο συν-εργαζόμενο να λύσει το πρόβλημα που δημιούργησε
 • Προσφορά χωρίς συμβουλές
 • Έλεγχος άλλων με ενοχή, αδυναμία, απειλές, ντροπή, παροχή συμβουλών, χειραγώγηση, κυριαρχία κλπ.
 • Η προσποίηση ενός προβλήματος δεν συμβαίνει ή δεν είναι τόσο κακή όσο είναι πραγματικά.

Δεν πρόκειται για πλήρη κατάλογο. Το Semalt προοριζόταν να δείξει τους τύπους συμπεριφορών που υπάρχουν σε έναν δυσλειτουργικό χώρο εργασίας.

Γιατί το θέμα αυτό;

Το Dramat Semalt είναι ένα κοινωνικό μοντέλο ανθυγιεινής ανθρώπινης αλληλεπίδρασης. Σε ένα ανθυγιεινό περιβάλλον, οι προγραμματιστές και οι εργοδότες παίζουν έναν δυσλειτουργικό ρόλο όπου όλοι παλεύουν για έλεγχο.

Σειρά πώς λειτουργεί.