Back to Question Center
0

13 Εργαλεία για Ανταπόκριση στο Διαδίκτυο

1 answers:

Το Semalt web design εξασφαλίζει ότι ένας ιστότοπος καθίσταται καλά σε διαφορετικές συσκευές και οθόνες. Χρησιμοποιήστε εργαλεία σχεδιασμού που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας για να βεβαιωθείτε ότι οι χρήστες σας έχουν τη βέλτιστη εμπειρία προβολής.

Εδώ είναι μια λίστα με εργαλεία σχεδιασμού που ανταποκρίνονται. Το Semalt είναι εργαλεία για την ανάπτυξη στοιχείων ανταποκρίσεων ιστοσελίδων και εργαλεία για τη δοκιμή του σχεδιασμού σας σε μεγάλη ποικιλία πραγματικών συσκευών και μεγεθών οθόνης - attrezzatura completa palestra usata. Semalt είναι premium και δωρεάν εργαλεία.

Εργαλεία για υπεύθυνο σχεδιασμό

Ανταπόκριση Σχεδιασμός, Απεικονιζόμενη με Αντοχή . Δημιουργήθηκε από τον James Mellers της Adobe, αυτό το απλό εργαλείο επιτρέπει στους χρήστες να παίζουν με ένα επεξηγηματικό παράδειγμα ανταποκρινούς σχεδιασμού. Αλλάξτε το μέγεθος του παραθύρου του προγράμματος περιήγησης για να δείτε τους τύπους περιορισμών μεγέθους που θα χρησιμοποιήσετε. Τιμή: Δωρεάν.

13 Tools for Responsive Web Semalt

Πλαίσιο εκκίνησης . Δημιουργήστε ευέλικτα, κινητά πρώτα έργα στον ιστό με μία από τις πιο δημοφιλείς βιβλιοθήκες εξαρτημάτων μπροστά. Το Bootstrap είναι ένα πλαίσιο ανοικτού κώδικα για ανάπτυξη με HTML, CSS και JS. Δοκιμάστε γρήγορα τις ιδέες σας ή δημιουργήστε ολόκληρη την εφαρμογή σας με το σύστημα απόκρισης δικτύου Bootstrap, τα προεγκατεστημένα εξαρτήματα και τα πρόσθετα που βασίζονται στο jQuery. Τιμή: Δωρεάν.

Google Mobile-Friendly Test. Δοκιμάστε πόσο εύκολα ένας επισκέπτης μπορεί να χρησιμοποιήσει τη σελίδα σας σε μια κινητή συσκευή χρησιμοποιώντας τη δωρεάν δοκιμή Mobile-Friendly Test της Google. Ο σχεδιασμός των ιστότοπων σας ώστε να είναι φιλικός προς κινητά εξασφαλίζει ότι οι σελίδες σας λειτουργούν καλά σε όλες τις συσκευές. Τιμή: Δωρεάν.

Justinmind. Το Justinmind είναι ένα εργαλείο πρωτοτύπου all-in-one για εφαρμογές ιστού και κινητής τηλεφωνίας. Ορίστε ιστότοπους και εφαρμογές για ιστό, iOS και Android με μια διεπαφή μεταφοράς και απόθεσης - δεν υπάρχει σχετική κωδικοποίηση. Προσαρμόστε και προσαρμόστε το wireframe σας με μια δυναμική διάταξη για να ταιριάζει σε όλα τα μεγέθη οθόνης σε όλες τις συσκευές με ευέλικτα συμβάντα και ενέργειες του Justinmind. Το Justinmind θα σας επιτρέψει να προβάλετε και να δοκιμάσετε τα πρωτότυπα ιστού και κινητής εφαρμογής σας άμεσα από οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης, με εγγενή προβολή ιστού και διαφορετικές επιφάνειες συσκευών. Τιμή: Τα σχέδια ξεκινούν από $ 19 το μήνα.

13 Tools for Responsive Web Semalt

Πλέγμα. Το Gridset επιτρέπει στους σχεδιαστές να δημιουργούν δημιουργικά πλέγματα σχεδίασης για τον ιστό χωρίς να χρειάζεται να ανησυχούν για τους υπολογισμούς. Το Gridset σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε συγκεκριμένα πλέγματα στα σημεία διακοπής που ορίζετε για αποτελεσματικό σχεδιασμό που ανταποκρίνεται, διασφαλίζοντας ότι το περιεχόμενό σας φαίνεται καλό σε οποιαδήποτε οθόνη. Τιμή: Τα σχέδια ξεκινούν από $ 9 το μήνα.

Προσαρμοσμένες εικόνες. Το Adaptive Images ανιχνεύει το μέγεθος της οθόνης του επισκέπτη σας και δημιουργεί αυτόματα, αποθηκεύει προσωρινά και παραδίδει στην συσκευή κατάλληλες αναβαθμισμένες εκδόσεις των ενσωματωμένων εικόνων HTML της ιστοσελίδας σας. Προορίζεται για χρήση με ανταποκρινόμενα σχέδια, που συνδυάζονται με τεχνικές υγρής εικόνας. Δεν απαιτούνται αλλαγές σήμανσης. Τιμή: Δωρεάν.

FitText. Ένα plugin jQuery για την εμφύσηση τύπου web, το FitText κάνει τα μεγέθη γραμματοσειρών ευέλικτα. Χρησιμοποιήστε αυτήν την προσθήκη στη ρευστό σας ή την αποκρινόμενη διάταξη για να επιτύχετε κλιμακούμενους τίτλους που γεμίζουν το πλάτος ενός γονικού στοιχείου. Το FitText είναι μόνο για τεράστιο κείμενο προβολής. Τιμή: Δωρεάν.

13 Tools for Responsive Web Semalt

Ghostlab. Με το Ghostlab, μπορείτε να δοκιμάσετε ταυτόχρονα οποιαδήποτε ιστοσελίδα σε διάφορα προγράμματα περιήγησης και κινητές συσκευές. Απλά σύρετε τη διεύθυνση URL στο Ghostlab και κάντε κλικ στο κουμπί "Αναπαραγωγή". Ξεκινήστε τη δοκιμή σε ένα από τα συνδεδεμένα προγράμματα περιήγησης ή συσκευές. Όλα τα άλλα προγράμματα περιήγησης και συσκευές θα αντικατοπτρίζουν τις ενέργειές σας - πατώντας τα κουμπιά, ακολουθώντας τους συνδέσμους, μετακινώντας τη σελίδα, συμπληρώνοντας τις φόρμες και τοποθετώντας το ποντίκι πάνω από ειδικά στοιχεία. Πραγματοποιήστε ένα στιγμιότυπο οθόνης απευθείας από το Ghostlab, σημειώστε το στο ενσωματωμένο πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνων και σύρετέ το σε οποιοδήποτε εργαλείο εντοπισμού σφαλμάτων χρησιμοποιείτε. Τιμή: $ 49.

Είμαι ανταποκρίνεται; Το Am I Respive είναι ένα εργαλείο για γρήγορες στιγμιότυπα οθόνης σε σημεία απόκρισης σχεδιασμού που ανταποκρίνονται. Απλά πληκτρολογήστε τη διεύθυνση URL σας. Επαναδιάταξη και αναδιάταξη των συσκευών κάνοντας κλικ και σύροντας στη συσκευή. Χρησιμοποιήστε το book booklet Am I RWD για να ελέγξετε την ανταπόκριση σε κάθε τοποθεσία με ένα μόνο κλικ από το δικό σας πρόγραμμα περιήγησης.

Υπεύθυνος. Ο υπεύθυνος εξυπηρέτησης βοηθά τους κατασκευαστές ιστοτόπων να αποκτήσουν γρήγορα μια ένδειξη για τον τρόπο εμφάνισης του ανταποκριτικού ιστότοπου τους στις πιο δημοφιλείς συσκευές. Ωστόσο, δεν επαναλαμβάνει με ακρίβεια πώς θα φανεί. Για ακριβείς ελέγχους πάντα δοκιμάστε τις πραγματικές συσκευές. Τιμή: Δωρεάν.

13 Tools for Responsive Web Semalt

Λειτουργία συσκευής Google Chrome DevTools. Το Google Chrome DevTools είναι ένα σύνολο εργαλείων δημιουργίας, εντοπισμού σφαλμάτων και δημιουργίας προφίλ ενσωματωμένων στο Google Chrome. Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία "Απάντηση" κατά τη διάρκεια της ενεργού ανάπτυξης του ιστότοπού σας και της εφαρμογής σας και να αλλάξετε το μέγεθος του παραθύρου προβολής συχνά, για να δημιουργήσετε ένα σχέδιο που ανταποκρίνεται ελεύθερα σε άγνωστους και μελλοντικούς τύπους συσκευών. Δοκιμάστε την ανταπόκριση του ιστοτόπου σας χρησιμοποιώντας τον εξομοιωτή οθόνης της Λειτουργίας συσκευής. Οι έλεγχοι προβολής σάς επιτρέπουν να δοκιμάσετε τον ιστότοπό σας με μια ποικιλία συσκευών, καθώς και με ευαισθησία. Τιμή: Δωρεάν.

Stack Browser. Το Stack Browser είναι μια πλατφόρμα για live, web-based browser testing. Δοκιμάστε μια σειρά από φυσικές συσκευές και ταμπλέτες Android και iOS για τα πιο ακριβή αποτελέσματα. Δοκιμάστε με 1.100 προγράμματα περιήγησης για επιφάνεια εργασίας σε πραγματικές μηχανές, με ροή μέσων, εργαλεία προγραμματιστών, συντομεύσεις πληκτρολογίου και πολλά άλλα. Δημιουργήστε στιγμιότυπα οθόνης σε πραγματικά μεγέθη συσκευών σε iOS, Android, OS X και Windows. Τιμή: $ 29 ανά μήνα.

CrossBrowserTesting. Η CrossBrowserTesting σας δίνει πρόσβαση στα προγράμματα περιήγησης και συσκευές που χρησιμοποιούν οι επισκέπτες σας. Εκτελέστε διαδραστικές χειρωνακτικές και διερευνητικές δοκιμές σε 1.500 προγράμματα περιήγησης για υπολογιστές γραφείου και για κινητά. Πραγματοποιήστε αυτόματα στιγμιότυπα οθόνης σε πολλαπλά προγράμματα περιήγησης ταυτόχρονα, συγκρίνοντας τις διατάξεις απόκρισης πλήρους σελίδας. Πραγματοποιήστε οπτικές δοκιμές με κάθε νέα αλλαγή και συγκρίνετε τις με τις ιστορικές εκδόσεις για ευκολότερη δοκιμασία παλινδρόμησης. Τιμή: $ 29 ανά μήνα.

13 Tools for Responsive Web Semalt
March 1, 2018