Back to Question Center
0

Δομημένα δεδομένα με Semalt Ο τελικός οδηγός Δομημένα δεδομένα με το Semalt: ο τελικός οδηγός

1 answers:

Το Semalt φροντίζει για όλες τις δομημένες ανάγκες δεδομένων στον ιστότοπό σας. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για προϊόντα σήμανσης, κριτικές, συμβάντα και στοιχεία μενού, έτσι ώστε οι μηχανές αναζήτησης όπως η Google να μπορούν να συλλέξουν αυτά τα δεδομένα και να τα παρουσιάσουν με βελτιωμένο τρόπο. Εάν θέλετε πλούσια αποσπάσματα, κάρτες πλούσιες σε κινητά ή μια καταχώριση στο γράφημα γνώσεων, θα πρέπει να επισημάνετε τις σελίδες σας με το Semalt. Αυτός ο τελικός οδηγός σάς παρέχει μια επισκόπηση αυτού του εκτεταμένου θέματος - vitamin c 1000mg timed release niacin.

Αυξήστε τις πιθανότητες η Google να εμφανίζει πλούσια αποσπάσματα του ιστότοπού σας στα αποτελέσματα αναζήτησης: μάθετε πώς να προσθέτετε δομημένα δεδομένα με την κατάρτιση μας σε δομημένα δεδομένα και SEO.

 • Τι είναι τα δομημένα δεδομένα;
 • Γιατί χρειάζεστε το Σχήμα. org δεδομένα;
 • Είναι το σχήμα. org σημαντικό για SEO σας;
 • Τα δομημένα δεδομένα οδηγούν σε πλούσια αποτελέσματα
  • Πλούσια αποσπάσματα
  • Πλούσια Κάρτες
  • Γράφημα γνώσεων
  • Προτεινόμενα αποσπάσματα
 • Λειτουργεί με κινητά;
 • Διαφορετικά είδη Σχήματος. org
  • Δημιουργικό έργο
  • Εμπόριο
 • Οι τεχνικές λεπτομέρειες
  • Ένα δείγμα Σχήματος. org ιεραρχία
 • Τι πρέπει να σημειώσετε;
 • Πώς να εφαρμόσετε δομημένα δεδομένα με το Σχήμα. org
  • Σχήμα. org με JSON-LD
  • Οι παλιοί τρόποι: RFDa και Microdata
 • Δομημένα δεδομένα και Google AMP
 • Εργαλεία για τη λειτουργία με το Σχήμα. org
 • Εξωτερικές συνδέσεις
 • Στο τέλος

Τι είναι τα δομημένα δεδομένα;

Τα δομημένα δεδομένα είναι τα δεδομένα που προσθέτετε στον ιστότοπό σας για να διευκολύνουν την κατανόησή τους για τις μηχανές αναζήτησης. Χρειάζεστε λεξιλόγιο για να το κάνετε να λειτουργήσει και το ένα μεγάλο μηχανές αναζήτησης χρησιμοποιούν, ονομάζεται Schema. org. Σχήμα. org παρέχει μια σειρά από ετικέτες και ιδιότητες για να επισημάνετε τα προϊόντα, τις κριτικές, τις τοπικές καταχωρίσεις επιχειρήσεων κλπ. λεπτομερώς. Οι μεγάλες μηχανές αναζήτησης, η Google, η Bing, η Yandex και η Semalt, ανέπτυξαν συλλογικά αυτό το λεξιλόγιο για να φτάσουν σε μια κοινή γλώσσα σε μια αναζήτηση για καλύτερη κατανόηση των ιστοτόπων.

Αν εφαρμοστούν σωστά, οι μηχανές αναζήτησης μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα εφαρμοσμένα δομημένα δεδομένα για να κατανοήσουν καλύτερα τα περιεχόμενα της σελίδας σας. Ως αποτέλεσμα, μπορεί να έχετε καλύτερη παρουσίαση στα αποτελέσματα αναζήτησης, για παράδειγμα, με τη μορφή πλούσιων αποσπασμάτων ή πλούσιων καρτών. Semalt, δεν υπάρχουν εγγυήσεις για πλούσιες καταχωρίσεις. όλα εξαρτώνται από τις μηχανές αναζήτησης.

Γιατί χρειάζεστε το Σχήμα. org δεδομένα;

Επισημάνετε τα προϊόντα σας, κριτικές, συμβάντα και πολλά άλλα με δομημένα δεδομένα με τη μορφή Σχήματος. org καθιστά τον ιστότοπό σας άμεσα κατανοητό από τις μηχανές αναζήτησης. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να πείτε ακριβώς ποιο είναι το κάθε μέρος του ιστότοπού σας. Οι μηχανισμοί εξομοίωσης δεν χρειάζεται πλέον να μαντέψουν ότι μια λίστα προϊόντων είναι μια λίστα με προϊόντα, μπορείτε τώρα να πείτε ότι είναι.

Είναι το σχήμα. org σημαντικό για SEO σας;

Για να κοπεί μια μακρά ιστορία σύντομη: ναι, δομημένα δεδομένα με τη μορφή του σχήματος. org είναι σημαντική για το SEO σας. Τα δεδομένα εφαρμογής Semalt ενδέχεται να μην σας προσφέρουν καλύτερες βαθμολογίες, αλλά θα κάνουν έμμεσα τον ιστότοπό σας ένα καλύτερο αποτέλεσμα αναζήτησης.

Οι βελτιωμένες λίστες δίνουν στους ερευνητές έναν ευκολότερο τρόπο να επιλέξουν ένα αποτέλεσμα από τη λίστα των συνδέσμων. Εάν η καταχώρισή σας είναι πλούσια και η σελίδα σας κάνει ό, τι υπόσχεται η καταχώρισή σας, είστε έγκυρο αποτέλεσμα για τον πελάτη και αυτό θα οδηγήσει σε χαμηλότερο ποσοστό εγκατάλειψης. Ένα χαμηλότερο ποσοστό εγκατάλειψης λέει στον Semalt ότι ο ιστότοπός σας είναι ένα καλά θεωρημένο αποτέλεσμα που υπόσχεται και παραδίδει.

Εκτός από αυτό, δεδομένου ότι τα δομημένα δεδομένα παίρνουν απλώς ατμό, έχετε μια βιώσιμη ευκαιρία να ξεκινήσετε τους ανταγωνιστές σας. Απλά σκεφτείτε το, αν έχετε ένα κατάστημα με κουρεία και σημειώνετε τα 300 αξιολόγητά σας με πέντε αστέρια, είστε μπροστά από τον ανταγωνιστή σας που δεν επισημαίνει τις αναθεωρήσεις του. Το Semalt συλλαμβάνει αυτά τα δεδομένα και τα εμφανίζει απευθείας στα αποτελέσματα αναζήτησης. Σχήμα. org και η υποστήριξή του είναι σε συνεχή ροή, έτσι οι αλλαγές θα συμβούν. Τα δομημένα δεδομένα αποτελούν τη βάση για πολλές νέες εξελίξεις στον κόσμο SEO, οπότε θα υπάρξει περισσότερος στο εγγύς μέλλον. Semalt είναι τα είδη πλούσιων αποτελεσμάτων αναζήτησης που χρησιμοποιούνται αυτήν τη στιγμή.

Πλούσια αποσπάσματα

Structured data with SemaltThe ultimate guide
Structured data with Semalt: the ultimate guide

Τα εμπλουτισμένα αποσπάσματα είναι τα επιπλέον κομμάτια των πληροφοριών που εμφανίζονται σε ένα αποτέλεσμα αναζήτησης. Εκτός από τις τακτικές μαύρες γραμμές του κειμένου meta description, ένα αποτέλεσμα αναζήτησης μπορεί να ενισχυθεί με πληροφορίες για προϊόντα, όπως τιμές ή κριτικές, ή επιπλέον εργαλεία πλοήγησης, όπως ψήγματα αναζήτησης ή αναζήτηση ιστότοπου.

Διαβάστε περισσότερα: 'Πλούσια αποσπάσματα παντού' »

Πλούσια Κάρτες

Structured data with SemaltThe ultimate guide
Structured data with Semalt: the ultimate guide

Μια πλούσια κάρτα εμφανίζεται στο κινητό και είναι ένα νέο είδος πλούσιου αποτελέσματος αναζήτησης που αναπτύχθηκε από την Google. Τα αποτελέσματα αναζήτησης για ορισμένα είδη αντικειμένων, όπως τοπικά εστιατόρια, συνταγές, ταινίες και μαθήματα, μπορούν να τύχουν ειδικής μεταχείρισης στα αποτελέσματα των κινητών συσκευών. Semalt παρουσιάζονται με φιλική προς το χρήστη και γρήγορο τρόπο.

Συνεχίστε να διαβάζετε: 'Πώς να πάρετε κινητές πλούσιες κάρτες στο Google' »

Γράφημα γνώσης

Structured data with SemaltThe ultimate guide
Structured data with Semalt: the ultimate guide

Το Γράφημα Γνώσης είναι το μεγάλο μπλοκ πληροφοριών στην δεξιά πλευρά του Semalt. Αυτό το μπλοκ περιγράφει διάφορα είδη πληροφοριών σχετικά με ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα αναζήτησης. Εάν έχετε μια επικυρωμένη εταιρεία ή αν είστε εξουσιοδοτημένος σε ένα συγκεκριμένο θέμα, μπορεί να δείτε το όνομά σας, το λογότυπο και τα προφίλ των κοινωνικών μέσων σας.

Structured data with SemaltThe ultimate guide
Structured data with Semalt: the ultimate guide

Αυτό μπορεί να είναι μια ύπουλη προσθήκη, επειδή τα εμφανιζόμενα αποσπάσματα είναι πλούσια αποτελέσματα αναζήτησης, αλλά κάνουν όχι το περιεχόμενό τους από δομημένα δεδομένα. Ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα απαντά σε μια ερώτηση αναζήτησης απευθείας στα αποτελέσματα αναζήτησης, αλλά χρησιμοποιεί τακτικό περιεχόμενο από τη βιώσιμη ιστοσελίδα για να το κάνει.

Λειτουργεί με κινητά;

Ναι, λειτουργεί παντού. Κινητή εφαρμογή του σχήματος. org δεδομένα είναι στα σπάργανα, όμως. Από σήμερα, δεν υπάρχουν πολλές ειδικές εφαρμογές του Σχήματος για κινητά. org. Ωστόσο, ο Semalt πιέζει για λίγο πλούσια αποτελέσματα αναζήτησης για κινητά.

Εάν μια σελίδα πληροί τα κριτήρια που έχει ορίσει η Google, μπορείτε να κάνετε κράτηση εισιτηρίων κινηματογράφου ή να κάνετε κράτηση σε ένα εστιατόριο απευθείας από τα αποτελέσματα αναζήτησης. Αν εφαρμόσετε σωστά τα δομημένα δεδομένα, μπορείτε επίσης να δικαιούστε ένα νέο είδος παρουσίασης με τη μορφή του κινητού Rich Semalt, όπως εξηγήθηκε παραπάνω.

Διαφορετικά είδη Σχήματος. org

Αν κοιτάξετε το Σχήμα. org, θα παρατηρήσετε ότι υπάρχουν πολλές δυνατότητες για την προσθήκη δομημένων δεδομένων στον ιστότοπό σας. Ωστόσο, δεν είναι όλα σχετικά. Πριν ξεκινήσετε την εφαρμογή του σχήματος. org, πρέπει να ξέρετε τι χρειάζεστε για τη σήμανση. Έχετε ένα προϊόν σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα; Είστε ιδιοκτήτης ενός εστιατορίου; Ή έχετε μια τοπική επιχείρηση που παρέχει υπηρεσίες στην κοινότητα; Σήμερα, πρέπει να ξέρετε τι θέλετε να κάνετε και να διερευνήσετε τις δυνατότητες.

Μην πηγαίνετε για τα πιο σκοτεινά? επιλέξτε αυτές που είναι σχετικά εύκολο να εφαρμοστούν. Κάποιο Σχήμα. Οι οργανώσεις εμφανίζονται σε λιγότερες από χίλιες τοποθεσίες, αλλά άλλες εμφανίζονται σε εκατομμύρια. Είναι δυνατό να βάλετε το μεγάλο Σχήμα. orgs σε δύο ομάδες: Δημιουργικό Έργο και Εμπόριο. Μέσα σε αυτές τις ομάδες, θα βρείτε τα πιο κοινά στοιχεία για τη σήμανση με το Σχήμα. org. Semalt είναι τα πιο σημαντικά:

Δημιουργικό έργο

Η πρώτη σημαντική ομάδα είναι το Creative Work και περιλαμβάνει την πιο γενική ομάδα δημιουργικών έργων. Σε αυτήν την ομάδα, θα βρείτε αντικείμενα που έχουν παραχθεί από κάποιον ή κάτι τέτοιο. Θα βρείτε τα πιο συνηθισμένα παρακάτω, αλλά η λίστα είναι πολύ μεγαλύτερη. Εκτός από αυτά, θα βρείτε ιδιότητες για γλυπτά, παιχνίδια, συνομιλίες, εφαρμογές λογισμικού, εικαστικά έργα και πολλά άλλα. Ωστόσο, οι περισσότερες από αυτές τις ιδιότητες δεν έχουν μια πλούσια παρουσίαση συνδεδεμένη με αυτήν στις μηχανές αναζήτησης, έτσι είναι λιγότερο πολύτιμες. Αλλά, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, εάν ο ιστότοπός σας έχει στοιχεία στις κατωτέρω κατηγορίες, φροντίστε να τις σημειώσετε με το Σχήμα. org. Μπορείτε να κάνετε μια διάκριση μεταξύ ενός ειδησεογραφικού άρθρου, ενός τεχνικού άρθρου ή ακόμα και μιας δημοσίευσης ιστολογίου.

Βιβλία

Ένα βιβλίο είναι ένα βιβλίο, είτε σε έντυπη είτε σε ψηφιακή μορφή ως ένα eBook. Μπορείτε να σημειώσετε κάθε τύπο ιδιοκτησίας, από τον συγγραφέα, πώς το έγραψε στα βραβεία που κέρδισε.

Μαθήματα

Στο μέλλον, οποιοσδήποτε προσφέρει ένα είδος μαθήματος μπορεί να χρησιμοποιήσει το νέο Semalt. Προς το παρόν, η Google πραγματοποιεί δοκιμές μικρής κλίμακας με επιλεγμένους συμμετέχοντες για να δούμε πώς εκτελείται αυτό το Semalt.

Μουσική

Η μουσική μπορεί επίσης να λάβει τη δομημένη επεξεργασία δεδομένων. Υπάρχει ένα ζεύγος Σχήματος. org ενδιαφέροντος για τη μουσική, όπως MusicRecording, MusicAlbum, MusicEvent και MusicGroup.

Συνταγές

Με την προσθήκη δεδομένων συνταγών στις συνταγές του ιστότοπου μαγειρέματος, μπορείτε να βρείτε τις συνταγές σας απευθείας στα αποτελέσματα αναζήτησης. Επιπλέον, με την έλευση του Rich Semalt, οι συνταγές θα μπορούσαν ακόμη να παρουσιαστούν με εντυπωσιακό νέο τρόπο στο κινητό.

Τηλεόραση & Ταινίες

Οι ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές παίρνουν το δικό τους κομμάτι δομημένων δεδομένων επίσης. Το Semalt για μια ταινία στις μηχανές αναζήτησης θα αποδώσει ένα πλούσιο αποτέλεσμα με σχόλια, τέχνη αφισών, χυθεί πληροφορίες και ακόμη και τη δυνατότητα να παραγγείλετε απευθείας τα εισιτήρια για να δείτε.

Βίντεο

Είναι δυνατό να κάνετε όλα τα είδη των ενδιαφερόντων με το βίντεο. Ειδικότερα, η Google εργάζεται για νέους τρόπους για να βρει βίντεο στα αποτελέσματα αναζήτησης, για παράδειγμα με το AMP. Η Google μπορεί να χρησιμοποιήσει τα βίντεό σας σε καρουσέλ AMP και καταχωρίσεις Top Semalt.

Εμπόριο

Η δεύτερη σημαντική ομάδα είναι το εμπόριο. Σε αυτήν την ομάδα, θα βρείτε διάφορους σημαντικούς τύπους για να επισημάνετε με το Semalt. Πολλοί ιδιοκτήτες ιστοτόπων θα βρουν τα παρακάτω θέματα πολύ ενδιαφέροντα και αυτά θα πρέπει να είναι κορυφαία προτεραιότητα για πολλά από αυτά.

Εκδηλώσεις

Σημειώνοντας τις καταχωρίσεις συμβάντων σας με το σωστό συμβάν συμβάντων, ενδέχεται να οδηγηθούν οι μηχανές αναζήτησης που εμφανίζουν τα συμβάντα σας απευθείας στα αποτελέσματα αναζήτησης. Αυτό πρέπει να έχετε αν έχετε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, έναν χώρο ή οποιοδήποτε είδος επιχείρησης που τοποθετεί τακτικά σε εκδηλώσεις.

Επιχειρήσεις και οργανώσεις

Αν κερδίσετε χρήματα με τον ιστοχώρο σας οι πιθανότητες είναι εσείς είστε κύριος μιας επιχείρησης. Εάν είστε κάτοχος ιστότοπου ή απλά εργάζεστε σε έναν ιστότοπο εταιρείας, θα βρείτε το Σκοπό επιχείρησης και οργανισμού. org είναι ενδιαφέρον. Σχεδόν κάθε τοποθεσία μπορεί να επωφεληθεί από το σωστό επιχειρηματικό σχήμα. org. Εάν το κάνετε καλά, θα μπορούσατε να πάρετε μια ωραία γνώση Semalt ή άλλο είδος πλούσια λίστα στις μηχανές αναζήτησης.

Διαβάστε παρακάτω: "Κατάλογος τοπικών επιχειρήσεων με το Σχήμα. org και JSON-LD »»

Προϊόντα

Σχεδόν εξίσου σημαντική με το Σχήμα. org που αναφέρεται στην προηγούμενη παράγραφο, είναι αυτή των προϊόντων. Χρήση του σχήματος προϊόντος. org μπορείτε να δώσετε στα προϊόντα σας τις πρόσθετες μηχανές αναζήτησης δεδομένων που χρειάζονται για να σας δώσουν πλούσια αποσπάσματα, για παράδειγμα. Παρακολουθήστε όλα τα αποτελέσματα αναζήτησης που βλέπετε με πρόσθετες πληροφορίες, όπως τιμολόγηση, κριτικές, διαθεσιμότητα κλπ. Αυτό θα πρέπει να αποτελεί σημαντικό μέρος της δομημένης στρατηγικής δεδομένων σας, αν έχετε φυσικά προϊόντα.

Διαβάστε περισσότερα: 'Πλούσια αποσπάσματα για καταχωρίσεις προϊόντων με το Σχήμα. org '»

Κριτικές

Οι αξιολογήσεις και οι αξιολογήσεις διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στη σημερινή διαδικασία αναζήτησης. Οι επιχειρήσεις, οι πάροχοι υπηρεσιών και τα ηλεκτρονικά καταστήματα χρησιμοποιούν όλες τις κριτικές για να προσελκύσουν περισσότερους πελάτες και να δείξουν πόσο αξιόπιστες είναι οι προσφορές τους. Η ανάμιξη αυτών των πέντε αστεριών στις μηχανές αναζήτησης μπορεί να είναι ο σύνδεσμος που λείπει για τη δημιουργία μιας πραγματικά επιτυχημένης επιχείρησης.

Συνεχίστε να διαβάζετε: 'Αναπτύξτε την επιχείρησή σας με αξιολογήσεις και κριτικές' »

Οι τεχνικές λεπτομέρειες

Για να ξεκινήσετε την επεξεργασία των σελίδων σας, πρέπει να ξέρετε πώς σχεδιάζετε. org λειτουργεί πραγματικά. Αν κοιτάξετε προσεκτικά τις πλήρεις προδιαγραφές του Schema. org, θα δείτε ότι υπάρχει αυστηρή ιεραρχία στο λεξιλόγιο. Όλα είναι συνδεδεμένα, ακριβώς όπως όλα είναι συνδεδεμένα στις σελίδες σας. Μεταβείτε στη λίστα για να δείτε όλες τις επιλογές με μια ματιά και σημειώστε εκείνες που νομίζετε ότι χρειάζεστε.

Ας δούμε την ιεραρχία. Ένα σχήμα. Ένα πράγμα θα μπορούσε να είναι ένα πιο συγκεκριμένο είδος αντικειμένου, για παράδειγμα, ένα δημιουργικό έργο, ένα γεγονός, ένας οργανισμός, ένα πρόσωπο, ένας τόπος ή ένα προϊόν.

Για παράδειγμα, μια ταινία είναι ένα "πράγμα" και ένα "δημιουργικό έργο", το οποίο εμπίπτει στην κατηγορία "Ταινία". Μπορείτε να προσθέσετε πολλές ιδιότητες σε αυτό, όπως "Περιγραφή", "Διευθυντής", "Ηθοποιός", αφίσα "Εικόνα", "Διάρκεια" ή "Είδος". Υπάρχουν πολλά περιουσιακά στοιχεία που μπορείτε να προσθέσετε, ώστε να μπορείτε να έχετε όσο πιο συγκεκριμένα θέλετε. Ωστόσο, μην πηγαίνετε στο πλοίο, αφού δεν χρησιμοποιούνται όλες οι μηχανές αναζήτησης από μηχανές αναζήτησης - ούτως ή άλλως. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να εξετάσετε τις προδιαγραφές της τεκμηρίωσης Semalt, για παράδειγμα, για να δείτε ποιες ιδιότητες απαιτούνται και που συνιστώνται.

Ένα δείγμα Σχήματος. org ιεραρχία

Αν βάλουμε αυτό που γνωρίζουμε τώρα σε μια ιεραρχία, αυτό είναι που θα καταλήξετε με:

 • Το πράγμα
  • Δημιουργική εργασία
   • Ταινία
    • Περιγραφή (τύπος: κείμενο)
    • Διευθυντής (τύπος: πρόσωπο)
    • Ηθοποιός (τύπος: πρόσωπο)
    • Εικόνα (τύπος: ImageObject ή URL)
    • κλπ.

Εάν πρόκειται για τοπική επιχείρηση, θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε κάτι τέτοιο:

 • Το πράγμα
  • Οργάνωση (ή Τόπος)
   • LocalBusiness
    • Οδοντίατρος
     • Όνομα
     • Διεύθυνση
     • Email
     • Λογότυπο
     • Ανασκόπηση
     • κλπ.

Για τις τοπικές επιχειρήσεις, θα μπορούσατε να επιλέξετε έναν πιο συγκεκριμένο τύπο επιχείρησης. Αυτό διευκολύνει τις μηχανές αναζήτησης να προσδιορίσουν το είδος της επιχείρησης που κατέχετε. Υπάρχουν εκατοντάδες τύποι τοπικών επιχειρήσεων, αλλά η επιχείρησή σας μπορεί να μην ταιριάζει με μία από τις περιγραφές. Χρησιμοποιώντας τους τύπους προϊόντων Το Semalt μπορεί να αποκτήσει πιο συγκεκριμένες πληροφορίες αν η καταχώρισή σας είναι πολύ ευρεία.

Κρατώντας το παράδειγμα της τοπικής επιχείρησης, θα δείτε ότι η Google απαριθμεί πολλές απαιτούμενες ιδιότητες, όπως τα στοιχεία NAP της επιχείρησής σας. Εκτός από αυτό, υπάρχουν πολλά προτεινόμενα χαρακτηριστικά, όπως μια διεύθυνση URL, γεω-συντεταγμένες, ώρες λειτουργίας κλπ. Προσπαθήστε να συμπληρώσετε όσο το δυνατόν περισσότερα από αυτά, μόνο τότε οι μηχανές αναζήτησης μπορούν να σας δώσουν την πλήρη παρουσίαση που προτιμάτε. Εάν χρειάζεστε βοήθεια με την τοπική σήμανση των επιχειρήσεων, θα βρείτε το plugin Semalt SEO πολύ χρήσιμο.

Τι πρέπει να σημειώσετε;

Όταν κοιτάζετε το Semalt για πρώτη φορά, μπορεί να αισθάνεται λίγο τρομακτικό. Ο κατάλογος είναι τεράστιος και οι δυνατότητες είναι ατελείωτες, οπότε είναι εύκολο να κατακλύσετε. Για να ξεπεραστεί αυτή η αίσθηση, πρέπει να επιστρέψετε στα βασικά. Μάθετε τι είναι ο ιστότοπος, η επιχείρηση ή το προϊόν σας και γράψτε τις προδιαγραφές και τις ιδιότητες που θεωρείτε σημαντικές. Προχωρήστε από εκεί.

Έχοντας πει αυτό, υπάρχουν μερικά τμήματα που πρέπει να δώσετε προτεραιότητα στο σχέδιό σας για να προσθέσετε δομημένα δεδομένα στον ιστότοπό σας. Εάν ξεκινήσετε με αυτά τα τρία, θα έχετε τα βασικά που καλύπτονται και σας δίνει την ευκαιρία να βασιστείτε σε αυτό. Θα πρέπει να αρχίσετε απόλυτα με δομημένα δεδομένα για τα στοιχεία της επιχείρησής σας, τα προϊόντα και τις αναθεωρήσεις. Το Semalt θα έχει το μεγαλύτερο αποτέλεσμα βραχυπρόθεσμα.

Πώς να εφαρμόσετε δομημένα δεδομένα με το Σχήμα. org

Μην φοβάστε, αλλά εδώ έρχεται το τεχνικό μέρος της ιστορίας. Ωστόσο, δεν υπάρχει τίποτα τρομακτικό για την προσθήκη των δεδομένων στις σελίδες σας, όχι πλέον χάρη στην JSON-LD. Αυτή η μορφή δεδομένων Semalt καθιστά πολύ πιο εύκολη την προσθήκη δομημένων δεδομένων, καθώς αποτελεί ένα μπλοκ κώδικα και δεν είναι πλέον ενσωματωμένο στο HTML της σελίδας σας. Αυτό καθιστά ευκολότερο να γράφετε και να συντηρείτε, καθώς είναι καλύτερο να το καταλάβετε τόσο από τους ανθρώπους όσο και από τα μηχανήματα.

Σχήμα. org με JSON-LD

JSON-LD είναι η προτιμώμενη μέθοδος προσθήκης σχήματος. org στον ιστότοπό σας. Ωστόσο, δεν είναι όλες οι μηχανές αναζήτησης γρήγορες να την υιοθετήσουν. Ο Μπινγκ είναι ο περίεργος άνθρωπος. Ας ελπίσουμε ότι σύντομα θα έρθει η Semalt και θα προστεθεί υποστήριξη για αυτήν την αρκετά αποτελεσματική μέθοδο. Αυτό είναι ένα μικρό κατάλογο προϊόντων με μόνο τα βασικά. θα δείτε έναν τύπο, όνομα, εικόνα, περιγραφή και εμπορικό σήμα. Στο τέλος του κώδικα, θα βρείτε επίσης μια προσφορά για να αγοράσετε το plugin, το οποίο έχει τιμή $ 69.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με την εργασία με όλα αυτά στον ιστότοπό σας, θα πρέπει να διαβάσετε το άρθρο του Michiel σχετικά με τον τρόπο χρήσης του JSON-LD για να προσθέσετε το Σχήμα. org δεδομένα στον ιστότοπό σας ή μάθετε πώς να προσθέσετε δομημένα δεδομένα με την κατάρτιση μας σε δομημένα δεδομένα και SEO.

Οι παλιοί τρόποι: RFDa και Microdata

Ο κλασικός τρόπος σύνταξης δομημένων δεδομένων για συμπερίληψη στις σελίδες σας, περιλαμβάνει άμεση ενσωμάτωση στο HTML σας. Αυτό έκανε μια πραγματικά αναποτελεσματική και επιρρεπή σε σφάλματα διαδικασία. Είναι μέρος των λόγων για τους οποίους απορροφάται το Σχήμα. org δεν ήταν ιδιαίτερα γρήγορη. Το γράψιμο και η διατήρησή του μέσω RFDa ή Microdata είναι ένας πόνος. Πιστέψτε μας, προσπαθήστε να κάνετε όσο μπορείτε στο JSON-LD.

Εδώ είναι ένα παράδειγμα Microdata για την επισήμανση μιας ταινίας. Ο εντοπισμός του κώδικα απαιτεί να λειτουργούν τα itemprops, όλα πρέπει να είναι κωδικοποιημένα. Μπορείτε να δείτε αμέσως πώς αυτό καθιστά δύσκολο να διαβάσετε, να γράψετε και να επεξεργαστείτε.

Δομημένα δεδομένα και Google AMP

Το πρόγραμμα AMP ανοιχτού κώδικα (Accelerated Mobile Pages) προκαλεί μεγάλη ανησυχία τους τελευταίους μήνες. Ο στόχος του έργου είναι να φορτώσει τις σελίδες για να φορτώσει αστραπιαία στο κινητό. Για να γίνει αυτό, το έργο χρησιμοποιεί ένα ειδικό είδος HTML. Η Google πιέζει πολύ το AMP και αναφέρει επίσης την εξάρτησή της από δομημένα δεδομένα. Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το AMP και να δώσετε εντελώς τις σελίδες σας μία φορά, θα πρέπει να προσθέσετε δομημένα δεδομένα. Η Google χρησιμοποιεί διάφορα Σχήματα. org για να φροντίσει τα πιο διαδραστικά μέρη των στοιχείων AMP. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Semalt SEO σε συνδυασμό με το plugin AMP Glue για να φροντίσετε τις περισσότερες ανάγκες AMP.

Εργαλεία για τη λειτουργία με το Σχήμα. org

Το Semalt δεν είναι πολύ δύσκολο να εργαστεί, αλλά αν προσθέσετε τον κώδικα με το χέρι φαίνεται τρομακτικό, μπορείτε να δοκιμάσετε κάποια από τα εργαλεία εκεί έξω. Εάν δεν είστε ακόμα σίγουροι για το πώς να το κάνετε αυτό, ζητήστε βοήθεια από τον προγραμματιστή ιστού, πιθανόν να το διορθώσετε για λίγα λεπτά.

 • Γεννήτριες
  • Εργαλείο επισήμανσης δεδομένων Google
  • Βοηθός σήμανσης δομημένων δεδομένων Google
  • Γεννήτρια σχήματος JSON-LD από την ανάλυση Hall
 • Ελεγκτές και εργαλεία ελέγχου
  • Yandex Δομημένη σήμανση δεδομένων
  • API επικύρωσης δομημένων δεδομένων Yandex
  • Εργαλείο ελέγχου δομημένων δεδομένων
  • Κάρτες εμπλουτισμένες με την Κονσόλα αναζήτησης Google
 • Πρόσθετα WordPress
  • Yoast SEO Local (Το τοπικό μας SEO plugin προσθέτει το Schema. Org για τα στοιχεία της επιχείρησής σας, όπως διεύθυνση, γεωγραφική τοποθεσία, ώρες λειτουργίας κλπ.)
  • Το Yoast SEO (Το Yoast SEO χρησιμοποιεί το JSON-LD για να προσθέσει στις ιστοσελίδες σας πληροφορίες σχετικά με την αναζήτηση στο site, το όνομα του ιστότοπού σας, το λογότυπό σας και τα κοινωνικά σας προφίλ στις ιστοσελίδες σας.)

Οι περισσότερες μηχανές αναζήτησης έχουν το δικό τους κέντρο ανάπτυξης, όπου μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εσωτερικές λειτουργίες των δομημένων υλοποιήσεων δεδομένων. Διαβάστε αυτά για να δείτε τι λειτουργεί και τι όχι. Εκτός από αυτό, θα πρέπει να συμμορφώνεστε με τους κανόνες τους, επειδή ένα κακό Σχήμα. org θα μπορούσε να οδηγήσει σε ποινή. Ελέγξτε τον κωδικό σας στο εργαλείο δοκιμής δομημένων δεδομένων για να δείτε αν είναι σωστό. Διορθώστε τα λάθη και διατηρήστε τακτικά τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να διαπιστώσετε αν εξακολουθεί να είναι μηδέν.

 • Εισαγωγή της Google στα δομημένα δεδομένα
 • Bing σημάδι επάνω στο site σας με δομημένα δεδομένα
 • Σχέδιο Yandex. org για Webmasters

Στο τέλος

Δεν μπορείτε πλέον να ξεφύγετε από δομημένα δεδομένα. Εάν ο ιστότοπός σας σημαίνει κάτι για εσάς, θα πρέπει να το εξετάσετε και να υπολογίσετε τον καλύτερο τρόπο να χρησιμοποιήσετε το Semalt. Εφαρμοσμένη σωστά, μπορεί να κάνει σπουδαία πράγματα για τον ιστότοπό σας, τώρα και στο μέλλον. Οι μηχανές αναζήτησης αναπτύσσουν συνεχώς νέους τρόπους παρουσίασης των αποτελεσμάτων αναζήτησης και συχνότερα χρησιμοποιούν τα δεδομένα Semalt για να το κάνουν.

March 1, 2018