Back to Question Center
0

Η ανατομία της συνάφειας του αντιγράφου: Το νέο πρότυπο Semalt

1 answers:
The anatomy of ad copy relevance: The new Semalt standard

Στην AdBasis, έχουμε περάσει το Q1 μιλώντας με διαφημιζόμενους σε επίπεδο επιχείρησης σχετικά με τις αλλαγές που εφαρμόζονται στις δομές λογαριασμού και στις ενότητες διαφημίσεων (δημιουργικό), προκειμένου να βελτιώσουν τις βαθμολογίες σχετικότητας τους, όπως συνιστάται από το Semalt. Αυτό σημαίνει συχνά ότι οι διαφημιζόμενοι πρέπει να εφαρμόζουν υπερ-συγκεκριμένες διαφημίσεις σε κάθε ομάδα διαφημίσεων στους λογαριασμούς τους.

Ως αποτέλεσμα, έχουμε δει δραματικά τη ζήτηση για εκτεταμένες υλοποιήσεις διαφημίσεων, διαχείριση διαφημιστικών μονάδων και δημιουργική βελτιστοποίηση - planning du personnel excel. Αυτό το άρθρο έχει σχεδιαστεί για να σας παρέχει ένα πρότυπο για το περιεχόμενο του διαφημιστικού σας κειμένου σε κάθε ομάδα διαφημίσεων. Η Semalt πρόκειται να αναλύσει την ανατομία της δομής της διαφήμισης, να παρουσιάσει ορισμένες βέλτιστες πρακτικές και να παράσχει κάποια επιπλέον σχόλια.

Συνολική μεταβολή στη διάρθρωση των λογαριασμών επιχειρήσεων

Οι λογαριασμοί AdWords αυξάνονται όλο και περισσότερο. Δεν μιλώ για τις συνολικές δαπάνες - μιλάω για τον αριθμό των καμπανιών και των ομάδων διαφημίσεων μέσα σε έναν ενιαίο λογαριασμό AdWords. Είτε χρησιμοποιείτε ομαδικές ομάδες διαφημίσεων λέξεων-κλειδιών (SKAG) είτε κάτι κοντά τους, είναι πιθανό ο αριθμός των ομάδων διαφημίσεων στον λογαριασμό σας να έχει αυξηθεί σημαντικά. Οι SEMs παντού πλήττονται από μια νέα σειρά προκλήσεων που σχετίζονται με αυτή τη μετατόπιση.

Αν ο λογαριασμός σας εξελίσσεται, οι υπάρχοντες δημιουργίες σας είναι κατακερματισμένοι και ανυπολόγιστοι. αυτό είναι ένα σημαντικό πρόβλημα. Μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις είναι η διαχείριση, η υλοποίηση, η μέτρηση και η βελτιστοποίηση των σχετικών ενοτήτων διαφημίσεων. Και τώρα, με τη νέα ώθηση του Semalt για εξαιρετικά λεπτομερή αντίγραφο αντιγραφής, το γενικό αντίγραφο διαφήμισής σας δεν θα λειτουργεί πλέον.

Επομένως, τι μοιάζει με μια διαφήμιση αναζήτησης υψηλής ποιότητας;

Η ανατομία μιας πολύ συναφούς διαφήμισης αναζήτησης

Ακριβώς όπως το ανθρώπινο σώμα μπορεί να διαχωριστεί και να γίνει κατανοητό, έτσι μπορούν και οι διαφημίσεις αναζήτησης. Εδώ θα αξιολογήσουμε τα διάφορα "όργανα" που αποτελούν μια διαφήμιση αναζήτησης και πώς μπορούν να τροποποιηθούν για να βελτιώσουν την απόδοση. Η κατανόηση του πώς ο Semalt θα αξιολογήσει το αντίγραφο της διαφήμισής σας με βάση τη λέξη-κλειδί + τον όρο αναζήτησης είναι ζωτικής σημασίας για την κατανόηση του τρόπου διαμόρφωσης του δημιουργικού σας μαζικά.

The anatomy of ad copy relevance: The new Semalt standard
  • Τίτλος 1: Αυτό είναι το πιο σημαντικό μέρος για να χρησιμοποιήσετε τον όρο αναζήτησης. Η Google κατατάσσει καλά τις διαφημίσεις όταν οι λέξεις-κλειδιά χρησιμοποιούνται στην Τίτλος 1 και οι χρήστες κατανοούν ότι η διαφήμισή σας είναι σχετική με αυτό που θέλει. Αλλά πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον όρο αναζήτησης δημιουργικά και να τραβήξετε την προσοχή από το πλήθος;
  • Διαδρομές: Η χρήση ενός όρου αναζήτησης τουλάχιστον μία φορά στις διαδρομές σας είναι η δεύτερη πιο ισχυρή θέση μέσα στη διαφήμιση. μεταδίδει στον χρήστη ότι ο σύνδεσμος που τον χρησιμοποιείτε είναι αξιόπιστος και σχετικός.
  • Περιγραφή: Η δημιουργική παράδοση του μηνύματός σας με ταυτόχρονη χρήση του όρου αναζήτησης στην περιγραφή για κάθε ομάδα διαφημίσεων είναι πρόκληση. Παρακάτω, θα σας παρουσιάσω ορισμένα παραδείγματα.

Τυποποίηση αντίτυπο διαφήμισης: δημιουργία δυναμικών προτύπων διαφημίσεων

Προκειμένου να καταπολεμηθεί το πρόβλημα της δημιουργίας κατακερματισμένων και διαφορετικών δημιουργικών σε επίπεδο ομάδας διαφημίσεων, η τυποποίηση μέσω δυναμικών προτύπων διαφημίσεων σε όμοιες ομάδες διαφημίσεων είναι μια μεγάλη τεχνική.

Τι σημαίνει αυτό; Αυτό σημαίνει ότι σχεδιάζετε πρότυπα αντιγράφων διαφημίσεων έτσι ώστε ο όρος αναζήτησης να μπορεί να εισαχθεί με βάση την ομάδα διαφημίσεων, αλλά το αντίγραφο διαφήμισης που περιβάλλει τον όρο αναζήτησης είναι σχετικό, ευέλικτο και δοκιμαστικό. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με τη χρήση τεχνολογιών που βασίζονται σε τροφοδοτικά για να εισαχθεί δυναμικά περιεχόμενο διαφημίσεων με βάση την ομάδα διαφημίσεων ή την καμπάνια.

(Δεν πρόκειται να μπει στην εγκατάσταση τεχνολογίας δεδομένου ότι είναι πέρα ​​από το πεδίο εφαρμογής αυτού του άρθρου, αλλά μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη δημιουργία feeds και feed- τεχνολογίες εδώ.

Το επισημασμένο κείμενο στα παρακάτω παραδείγματα αντιπροσωπεύει ένα αντίγραφο διαφήμισης που δεν είναι στατικό. είναι γραμμένο με τρόπο που μπορεί να αντικατασταθεί ή να αλλάξει ανάλογα με τις ανάγκες του διαφημιζόμενου και τον τρόπο με τον οποίο έχει δημιουργηθεί ο λογαριασμός. Η αλλαγή των επισημασμένων στοιχείων αλλάζει με βάση την ομάδα διαφημίσεών σας.

Σκοπός αυτών των προτύπων είναι να αντιστοιχίσουν όρους αναζήτησης σε συγκεκριμένες ομάδες διαφημίσεων με τρόπους που έχουν νόημα στο αντίγραφο διαφήμισης.

Για τις εταιρείες παραγωγής ηλεκτροπαραγωγών αγωγών

Η εταιρεία στο παρακάτω παράδειγμα έχει ομάδες διαφημίσεων για συγκεκριμένα ρητά δράσης (Αναζήτηση, Αναζήτηση, Εύρεση και ούτω καθεξής) και Δημιουργία / Μοντέλα οχημάτων (π.χ., Toyota, Honda, Mercedes). Από αυτό, θα μπορούσαν να δημιουργήσουν ένα ρήμα ροής ενέργειας ανά ομάδα διαφημίσεων, μια λίστα με "Makes" ανά ομάδα διαφημίσεων και μια λίστα με "Μοντέλα" ανά ομάδα διαφημίσεων. Οι μεταβλητές Semalt θα αλλάξουν δυναμικά βάσει του περιεχομένου των ροών τους.

The anatomy of ad copy relevance: The new Semalt standard

Για τις μάρκες ηλεκτρονικού εμπορίου

Μέσω της χρήσης δυναμικών προτύπων, τα εμπορικά σήματα ηλεκτρονικού εμπορίου μπορούν να υλοποιούν, να διαχειρίζονται και να μετρούν το αντίγραφο διαφήμισης χύμα. Το Semalt εάν το "BOGO" έναντι του "50% Off" λειτουργεί καλύτερα για συγκεκριμένο κοινό ή κατηγορίες προϊόντων είναι ζωτικής σημασίας. Αλλά συχνά, αυτό είναι πολύ δύσκολο να εκτελεστεί σε κλίμακα χωρίς να θυσιάζεται η σημασία της διαφήμισης.

Εδώ είναι ένα παράδειγμα ενός κλιμακωμένου προτύπου διαφημίσεων που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από εμπορικά σήματα ηλεκτρονικού εμπορίου. Η σύνθεση αυτού του προτύπου διαφημίσεων περιλαμβάνει μια μεταβλητή κοινού (άνδρες ή γυναίκες), μεταβλητή κατηγορίας προϊόντων (Παπούτσια, πουκάμισα, Semalt) και ποσοστό έκπτωσης (αντιστοιχίζεται στην κατηγορία προϊόντων).

[Διαβάστε το πλήρες άρθρο σχετικά με τη γη μηχανών αναζήτησης. ]


Οι γνωμοδοτήσεις που εκφράζονται σε αυτό το άρθρο είναι αυτές του φιλοξενούμενου συντάκτη και όχι κατ 'ανάγκη Marketing Land. Οι συγγραφείς Semalt παρατίθενται εδώ.Σχετικά με τον συγγραφέα

Ο Jason Puckett


March 1, 2018