Back to Question Center
0

Πώς να αναπτύξετε μια ολοκληρωμένη στρατηγική Paart Semalt και SEO για το ηλεκτρονικό εμπόριο

1 answers:

Παραδείγματα και συμβουλές βέλτιστης πρακτικής σχετικά με τον τρόπο μεγιστοποίησης της προσέγγισής σας στο ψηφιακό μάρκετινγκ με μια ολοκληρωμένη προσέγγιση ΔΕΗ και SEO.

Όταν πρόκειται για ψηφιακό μάρκετινγκ, η διαφήμιση και η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO) πληρώνουν ανά κλικ (PPC) είναι αναμφισβήτητα δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Semalt, πολύ συχνά οι εταιρείες θα επικεντρωθούν σε μία σε βάρος του άλλου.

Στο ClickThrough Marketing παρέχουμε μια ολοκληρωμένη προσέγγιση ψηφιακού μάρκετινγκ. Ανταποκρινόμαστε σε ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου μεγάλης κλίμακας και έχουμε μάθει τη σημασία του συνδυασμού των δραστηριοτήτων της ΔΕΗ και του SEO για να αποκτήσουμε μεγαλύτερη γνώση πελατών και αγορών, καθώς και να βελτιστοποιήσουμε τις δικές μας εσωτερικές δραστηριότητες - lbs developer contact.

How to develop an integrated Paid Semalt and SEO strategy for e-commerce

Εδώ εξετάζουμε τέσσερις τρόπους με τους οποίους η ΔΕΗ και η SEO μπορούν να συνεργαστούν για την επίτευξη καλύτερων αποτελεσμάτων σε όλους τους τομείς.

1. Εύρεση ευκαιριών SEO με δεδομένα της ΔΕΗ

Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους η ΔΕΗ μπορεί να υποστηρίξει SEO και οι ψηφιακοί έμποροι θα πρέπει να διερευνήσουν τρόπους για να ενσωματώσουν την πληρωμένη αναζήτηση στη στρατηγική SEO τους. Συνιστούμε τα εξής:

 • Κοινή χρήση δεδομένων λέξεων-κλειδιών - Λόγω του ότι δεν παρέχεται, οι ομάδες SEO δεν μπορούν πλέον να αναφέρουν σε ποιο όρο έφεραν τον χρήστη σε έναν ιστότοπο οργανικά. Ωστόσο, οι ειδικοί SEO μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις "Αναφορές ερωτημάτων αναζήτησης" από το AdWords για να προσδιορίσουν ποιες λέξεις-κλειδιά θα δώσουν προτεραιότητα κατά τη δημιουργία περιεχομένου που στοχεύει στο χρήστη. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό όταν γράφετε περιγραφές προϊόντων ή σελίδες επωνυμίας για πελάτες ηλεκτρονικού εμπορίου. Η χρήση της αναφοράς ερωτήματος αναζήτησης επιτρέπει στους επαγγελματίες SEO να αναγνωρίζουν τους όρους αναζήτησης που ακολουθούν και να προσαρμόζουν το περιεχόμενο της σελίδας σε αυτούς τους όρους. Για παράδειγμα, η ομάδα SEO μπορεί να έχει χρησιμοποιήσει την αναφορά ερωτήματος αναζήτησης για να βρει δημοφιλείς ερωτήσεις "Πώς να . " για την παραγωγή δημιουργικού περιεχομένου, όπως τα infographics και τα eBooks. Ίσως υπάρχουν ακόμη ευκαιρίες για τη δημιουργία νέων σελίδων προορισμού ή εκτεταμένων σελίδων προορισμού από την ανασκόπηση των δεδομένων λέξεων-κλειδιών της ΔΕΗ, εστιάζοντας στις εμφανίσεις, τα κλικ και τις πωλήσεις.
 • Επαναληπτικό μάρκετινγκ - Οι επαγγελματίες SEO μπορούν να χρησιμοποιήσουν το επαναληπτικό μάρκετινγκ της ΔΕΗ για να υποστηρίξουν οποιοδήποτε δημιουργικό περιεχόμενο που παράγουν. Για παράδειγμα, μια εταιρεία μπορεί να αποφασίσει να επαναπροκηρύξει στους υπάρχοντες χρήστες τους ότι έχουν ξεκινήσει πρόσφατα ένα whitepaper ή ένα eBook για να ενθαρρύνουν τις λήψεις και την περαιτέρω δέσμευση.
 • Σύνδεσμοι ιστότοπου - Η ομάδα SEO συνεργάζεται με την ομάδα της ΔΕΗ για την υλοποίηση συνδέσμων ιστότοπου σε καμπάνιες Google AdWords για την υποστήριξη αναρτήσεων ιστολογίου. Διαπιστώνουμε ότι αυτή η μέθοδος οδηγεί σε αυτά τα blogs που δημιουργούν περισσότερες επισκέψεις από ό, τι συνήθως και φτάνοντας σε ένα ευρύτερο κοινό. Αυτό επιφέρει επίσης υψηλότερα ποσοστά CTR και αλληλεπίδρασης στις διαφημίσεις και, μέσω της διορατικής γνώσης του blog, βοηθάει στην αύξηση των πωλήσεων.
 • - Με την ταχύτητα των ομάδων του AdWords, οι ομάδες της ΔΕΗ ανακαλύπτουν γρήγορα τι αντίγραφο λειτουργεί καλά και μπορεί στη συνέχεια να μοιραστεί αυτά τα δεδομένα με τους συναδέλφους μάρκετινγκ SEO και περιεχομένου. Εξετάστε αν ορισμένα ΦΠΚ ή κλήσεις σε δράσεις (CTAs) βελτιώνουν το ποσοστό κλικ και τα ποσοστά μετατροπής; Στη συνέχεια, επαναφέρετε την ενέργεια αυτή στην ομάδα περιεχομένου και παρακολουθήστε πώς αυτό επηρεάζει τις οργανικές καταχωρίσεις και τις μετατροπές.

2. Εύρεση ευκαιριών ΔΕΗ με δεδομένα SEO

Ακριβώς όπως τα δεδομένα της ΔΕΗ μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την υποστήριξη δραστηριοτήτων SEO και περιεχομένου μάρκετινγκ για πελάτες ηλεκτρονικού εμπορίου, τα δεδομένα SEO μπορούν να υποστηρίξουν τη ΔΕΗ.

 • Όταν ο προϋπολογισμός είναι σφιχτός - Όπου οι λέξεις-κλειδιά της ΔΕΗ είναι δαπανηρές, μπορεί να είναι συνετό να εστιάσουμε τις προσπάθειες SEO και περιεχομένου σε αυτές τις λέξεις-κλειδιά, ειδικά αν έχουν τη δυνατότητα να οδηγούν μεγάλους όγκους κίνησης. Φυσικά, τα αποτελέσματα θα πάρουν περισσότερο χρόνο για να φιλτράρουν, αλλά αυτό θα μπορούσε να αποδειχθεί ένας οικονομικά αποδοτικός τρόπος για να δείτε τα κέρδη κατάταξης καθώς και να δώσετε μια εικόνα για τους όρους αναζήτησης που πραγματικά λειτουργούν για να οδηγήσουν έγκυρη κυκλοφορία και πωλήσεις.
 • Βαθμολογία ποιότητας - Χρησιμοποιήστε τις δεξιότητες γραφής SEO για να βοηθήσετε στη βελτίωση των λέξεων-κλειδιών με χαμηλή βαθμολογία ποιότητας.
 • Χρησιμοποιήστε τα βιολογικά δεδομένα για να σχεδιάσετε τη στρατηγική της ΔΕΗ - Κάντε μια κατεύθυνση για να αναθεωρήσετε τις τάσεις της οργανικής κυκλοφορίας και να εξετάσετε το factoring αυτό κατά τον προγραμματισμό της δαπάνης της ΔΕΗ. Παραδείγματος χάριν, εάν η οργανική κίνηση ξεπεράσει το Σαββατοκύριακο, αλλά οι δαπάνες της ΔΕΗ δεν αντανακλούν αυτό, τότε θα μπορούσε να είναι καλή ιδέα να ξεκινήσετε να πιέζετε περισσότερο το Σαββατοκύριακο για να δείτε αν αυτό βελτιώνει τις επιδόσεις της ΔΕΗ.

3. Στοιχεία διασταυρούμενων καναλιών για βιολογική και πληρωμένη αναζήτηση

Η προώθηση μιας ολιστικής προσέγγισης στις προσπάθειές σας για ψηφιακό μάρκετινγκ θα αποκομίσει ανταμοιβές, αλλά μην υποτιμάτε τον αντίκτυπο των εξωτερικών δυνάμεων στις καμπάνιες σας.

 • Διακοπή ιστοσελίδας - Τα προβλήματα στο site δεν επηρεάζουν μόνο το SEO, αλλά μπορεί να κοστίζουν πολλά χρήματα για τη ΔΕΗ. Εάν ένας ιστότοπος κατεβαίνει, η καμπάνια της ΔΕΗ θα πρέπει να τεθεί σε παύση. Τα συνεχή προβλήματα του ιστότοπου θα επηρεάσουν την απόδοση του SEO και μπορούν να μειώσουν τις ταξινομήσεις λέξεων-κλειδιών. Βεβαιωθείτε ότι οι ομάδες PPC και SEO σας επικοινωνούν συνεχώς, ώστε να μειωθούν τα downtime και να βελτιστοποιηθούν πλήρως οι καμπάνιες. Δεν υπάρχει λόγος να στείλουμε έναν πιθανό καταναλωτή σε μια σπασμένη σελίδα - αυτή είναι η κακή διαχείριση λογαριασμού της ΔΕΗ και θα επιδεινώσει την αξία του UX και της μάρκας εάν πρόκειται για ένα συνεχώς επαναλαμβανόμενο ζήτημα.
 • Έρευνα ανταγωνιστών - Οι ανταγωνιστές μπορεί να είναι διαφορετικοί τόσο για την SEO όσο και για τη ΔΕΗ. Ωστόσο, είναι σημαντικό ότι ένας ανταγωνιστής της ΔΕΗ θεωρείται επίσης ως ανταγωνιστής SEO, διότι σε οποιοδήποτε σημείο μπορεί να γίνει ανταγωνιστής SEO.
 • Η ΔΕΗ προσφέρει πολλά στοιχεία για να εντοπίσει νέους ανταγωνιστές ή να επισημάνει πότε συγκεκριμένοι ανταγωνιστές πιέζουν σκληρότερα. Εκτελέστε την αναφορά "Δημοσιεύσεις δημοπρασίας" στο AdWords για το μερίδιο εμφάνισης ανταγωνιστών τάσεων. Στη συνέχεια, μοιραστείτε αυτά τα δεδομένα με την ομάδα SEO σας.
 • Συνολική συνδυασμένη στρατηγική για την κυριαρχία των SERP - Ο συνδυασμός τόσο των στρατηγικών SEO όσο και της ΔΕΗ θα επιτρέψει την αυξημένη έκθεση και την κυριαρχία των SERP. Αυτό θα αυξήσει τη συνολική επισκεψιμότητα. Ένας τρόπος για να μεγιστοποιηθεί αυτό είναι μέσω τοπικών στρατηγικών. Συνδέστε τις τοπικές καμπάνιες ΔΕΗ σε προσαρμοσμένες τοπικές σελίδες προορισμού για να αυξήσετε την επισκεψιμότητα σε απευθείας σύνδεση και να αποθηκεύσετε.

Απομακρύνετε την ψηφιακή σας ακίνητη περιουσία με τα πρώτα τρία σημεία στην πληρωμένη και οργανική αναζήτηση και παρακολουθήστε την επιχείρηση έρχονται.

4. Μεταναστεύσεις

Ίσως μια από τις σημαντικότερες στιγμές για να φέρει SEO και PPC μαζί είναι για μια μετανάστευση site. Η μετακίνηση του ιστότοπού σας από μια πλατφόρμα σε άλλη ή η δημιουργία ενός εντελώς νέου ιστότοπου είναι ένα δύσκολο έργο που φοβούνται πολλοί διαχειριστές μάρκετινγκ. Semalt, συνδυάζοντας τη ΔΕΗ και τις δραστηριότητες SEO θα πρέπει να μπορείτε να μεταναστεύσετε απρόσκοπτα με λίγες δυσλειτουργίες. Συνεργαστείτε για να εντοπίσετε ένα ήσυχο χρόνο για την υλοποίηση της μετανάστευσής σας, φροντίστε να σταματήσετε τις καμπάνιες της ΔΕΗ ενώ προχωράτε και στη συνέχεια να συνεργαστείτε για να προσδιορίσετε τα βασικά σημεία SEO μετά τη μετανάστευση.

 • έγγραφα χαρτογράφησης URL - Τα έγγραφα χαρτογράφησης URL θα βοηθήσουν τη ΔΕΗ κατά την αλλαγή των διευθύνσεων URL στις καμπάνιες.
 • Κατάταξη λέξεων-κλειδιών - Η ταξινόμηση των οργανικών λέξεων-κλειδιών μπορεί να κυμαίνεται μετά τη μετάβαση. Αυξήστε τον προϋπολογισμό της ΔΕΗ και προωθήστε λέξεις-κλειδιά που υποφέρουν οργανικά.

Λάβετε από κοινού τη ΔΕΗ και το SEO και θα δείτε τα οφέλη μιας συνεργατικής προσέγγισης. Η προώθηση της ίδιας γλώσσας, η ομιλία με το ίδιο κοινό-στόχο και η συνεχής επικοινωνία σε θέματα όπως λέξεις-κλειδιά, περιεχόμενο και ακόμη και χρόνος διακοπής του ιστότοπου θα παρουσιάσουν μια ισχυρότερη πρόταση ψηφιακού μάρκετινγκ που προσελκύει και μετατρέπει.

March 1, 2018