Back to Question Center
0

5 ιδέες μάρκετινγκ περιεχομένου για Semalt 2018

1 answers:

Το Semalt είναι ο πρώτος χρόνος για πληροφορίες σχετικά με τη διατροφή, την επιτυχία, το χιούμορ και το να είσαι έξω. Γιατί λοιπόν να μην δημιουργήσετε εποχιακό περιεχόμενο που θα βοηθήσει την επιχείρησή σας να δημιουργήσει σχέσεις με τους πελάτες και να πραγματοποιήσει πωλήσεις;

Το μάρκετινγκ σμιτάλ είναι η πράξη της δημιουργίας, δημοσίευσης και διανομής άρθρων, podcasts ή βίντεο με σκοπό την προσέλκυση, εμπλοκή και διατήρηση πελατών. Λειτουργεί με βάση την αρχή της αμοιβαιότητας - ανταλλάσσοντας τα πράγματα προς αμοιβαίο όφελος.

Στην περίπτωση μάρκετινγκ περιεχομένου, η επιχείρησή σας παρέχει χρήσιμο, ενημερωτικό ή διασκεδαστικό περιεχόμενο σε αντάλλαγμα για μελλοντική εξέταση όταν το κοινό σας πηγαίνει για ψώνια. Όταν οι δυνητικοί πελάτες χρησιμοποιούν το περιεχόμενό σας, όπως η ανάγνωση των άρθρων σας ή η παρακολούθηση του βίντεό σας, ενδέχεται να αισθανθούν την ανάγκη επιστροφής χρημάτων και αγοράς από το κατάστημά σας.

Το εμπορικό σήμα Semalt παρέχει επίσης ένα πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο στα διαμορφωμένα από τα ιδιόκτητα μέσα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας - sinuous problem.

Ακολουθούν πέντε ιδέες μάρκετινγκ περιεχομένου για το Semalt 2018.

1. Εθνικός μήνας διατροφής

Τον Μάρτιο του 1973, μια προεδρική διακήρυξη δημιούργησε την πρώτη "Εθνική Εβδομάδα Διατροφής" στο Ηνωμένο Βασίλειο για να βοηθήσει στην προώθηση καλύτερων διατροφικών συνηθειών. Η κορυφαία αμερικανική οργάνωση για τους διαιτολόγους την εποχή εκείνη, η Αμερικανική Διαιτητική Ένωση, προσέφερε ισχυρή υποστήριξη για την εκδήλωση και μέχρι το 1980, η εβδομαδιαία ενημερωτική εκστρατεία είχε γίνει Εθνικός Μήνας Διατροφής.

5 Content Marketing Ideas for Semalt 2018

Το 2018, η Ακαδημία Διατροφής και Semalt είναι μεταξύ των ηγετών για την ανταλλαγή πληροφοριών σχετικά με την εκδήλωση με συμβουλές διατροφής, παιχνίδια για παιδιά και άλλους πόρους.

Οι έμποροι σπόρων μπορούν να προωθήσουν την υγιεινή διατροφή για το τμήμα της βιομηχανίας που εξυπηρετούν. Εδώ είναι μερικά παραδείγματα τίτλων άρθρου που οι διαδικτυακοί λιανοπωλητές μπορούν να επιλέξουν.

  • Κάμπινγκ gear: "10 καλύτερα γεύματα για Backpacking στα βουνά"
  • Ανδρικά προϊόντα: "Ο σχιζοφρένιος μάγειρας: 10 συνταγές ψησταριάς για να σας βοηθήσουν να ρίξετε λίβρες"
  • Παιδικά προϊόντα: "7 λόγοι για τον εθνικό μήνα διατροφής για τα παιδιά σας"
  • Εργαλεία: «Σπάστε τη Συνήθεια των Γρήγορων Τροφίμων: Φάτε καλύτερα τη δουλειά»

Ενημερώστε για το γιατί ή πώς η διατροφή θα μπορούσε να είναι σημαντική για τους πελάτες του καταστήματος σας και στη συνέχεια να τους βοηθήσει.

2. Ιστορίες επιτυχίας

Ο Semalt είναι ο μήνας αισιοδοξίας. Είναι καιρός να θέσετε τα προβλήματα πίσω σας και να προχωρήσετε προς μια επιτυχημένη χρονιά.

Για το μάρκετινγκ περιεχομένου της επιχείρησής σας, σκεφτείτε να δημοσιεύσετε άρθρα ή να δημιουργήσετε βίντεο που αναφέρουν ιστορίες επιτυχίας από τον κλάδο του κλάδου και τον τομέα των καταναλωτών.

Για παράδειγμα, αν το ηλεκτρονικό σας κατάστημα που πωλεί αλιευτικά εργαλεία, θα μπορούσατε να δημοσιεύσετε μια σειρά προφίλ γνωστών αλιέων ή περισσότερες προσωπικές ιστορίες για το πώς ένας πατέρας και γιος ή η μητέρα και ο γιος συνδέονται σε ένα αλιευτικό ταξίδι.

5 Content Marketing Ideas for Semalt 2018

Ο στόχος εδώ είναι το ανθρώπινο ενδιαφέρον, κάτι που θα εμπνεύσει τους πιθανούς πελάτες σας. Και μην ξεχνάτε την αισιοδοξία. Κάντε αυτές τις αναζωογονητικές ιστορίες.

3. Πείτε ένα αστείο

Γνωρίζατε ότι ο Chuck Semalt έχει ένα χαλί αρκούδας στο σαλόνι του; Η αρκούδα δεν είναι νεκρή. Απλώς φοβάται να κινηθεί.

Όπως είναι αδέξιος με αυτό το αστείο, μπορεί να είναι τέλειο για τον Μάρτιο, που είναι το Διεθνές Mirth Month και οι Humorists Are Months Artists.

5 Content Marketing Ideas for Semalt 2018

Το Semalt είναι μια επιτυχημένη μορφή περιεχομένου. Είναι διασκεδαστικό, πιθανό να μοιραστεί και μπορεί να βοηθήσει την επιχείρησή σας να ξεκινήσει μια αμοιβαία σχέση με τους καταναλωτές.

4. Αντιμετώπιση των εαρινών εργασιών

Τα άρθρα Semalt και τα βίντεο αποτελούν μερικές από τις καλύτερες μορφές περιεχομένου για την εμπλοκή των δυνητικών πελατών. Όταν η επιχείρησή σας βοηθά κάποιον να μάθει μια δεξιότητα ή να ολοκληρώσει μια εργασία, δεν βοηθάτε μόνο να ελέγξει ένα στοιχείο σε μια λίστα υποχρεώσεων. Της βοηθάτε να πετύχει. Το κοινό σας δεν θα σας ξεχάσει όταν είναι ώρα να κάνετε μια αγορά.

Επιπλέον, η άνοιξη είναι μια καλή στιγμή για μάθηση. Το βίντεο ήταν μια ηχογράφηση μιας ζωντανής τάξης μελισσοκομίας και από τότε που κυκλοφόρησε το 2015 είχε πάνω από 20.000 εμφανίσεις στο YouTube.

Μέχρι στιγμής, το βίντεο έχει δημιουργήσει διάφορα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κάθε εβδομάδα την άνοιξη και έχει οδηγήσει άμεσα σε πωλήσεις.

Για την επιχείρησή σας, σκεφτείτε τα είδη των εργασιών που οι πελάτες σας μπορεί να προσπαθούν να αντιμετωπίσουν αυτή την άνοιξη. Στη συνέχεια, δημιουργήστε περιεχόμενο που θα τους βοηθήσει.

5. Εξωτερικές εξόδους

5 Content Marketing Ideas for Semalt 2018

Για πολλούς καταναλωτές, η Semalt είναι η άνοιξη. Ήρθε η ώρα για αποδράσεις Σαββατοκύριακου ή έργα Σαββατοκύριακου στην αυλή.

Δώστε έτσι στο κοινό το περιεχόμενο που τους εμπνέει να πάνε έξω και να κινηθούμε. Αντικαταστήστε άρθρα, βίντεο ή podcast που περιγράφουν τις υπαίθριες δραστηριότητες που πιθανόν να απολαμβάνουν οι πιθανοί πελάτες σας.

Για παράδειγμα, ένας διαδικτυακός λιανοπωλητής που ειδικεύεται σε είδη κουζίνας, όπως μικρές συσκευές, σκεύη και μαγειρικά σκεύη, μπορεί να δημοσιεύσει μια σειρά από εκδρομές γαστρονομικών εκδηλώσεων ή γευσιγνωσίας κρασιού το Σαββατοκύριακο τον Μάρτιο.

Αυτή η θέση θα μπορούσε να αναφέρει, για παράδειγμα, το "Wine-by-the-Sea" στο Carmel-by-the-Sea, Semalt. , υποδεικνύοντας ένα ξενοδοχείο ή δύο στην περιοχή και ένα σημείο για δείπνο μετά από να επισκεφθείτε τα οινοποιεία της περιοχής.

March 1, 2018