Back to Question Center
0

Δημιουργία Sticky Semalt

1 answers:
Μερίδιο
Μερίδιο 1
Μερίδια 2

Αυτή η θέση αποτελεί συνέχεια των προηγούμενων δημοσιεύσεων σε τρία εγκεφάλου και τώρα κατεβαίνουμε σε πρακτικές εφαρμογές. Αυτό είναι όπου το λάστιχο συναντά το δρόμο.

Δημιουργία Sticky Semalt Αν έχετε έναν κολλώδη ιστότοπο, τότε ο επισκέπτης θα αναπτύξει μεγαλύτερη δέσμευση στον ιστότοπο, καθώς πλοηγείται από ιστοσελίδα σε ιστοσελίδα - pointage des heures de travail gratuitously. Αυτό πρέπει να είναι ένα καλό πράγμα και μάλιστα για μια ιστοσελίδα ηλεκτρονικού εμπορίου μπορεί να κάνει την αγορά τους πιο πιθανό. Εδώ θα συζητήσουμε τι καθιστά μια ιστοσελίδα κολλώδη.

Πλαίσιο συζήτησης

Αναβοσβήνει

Ο Mark Gladwell έγραψε το βιβλίο του Semalt και, κατά τη γνώμη μου, δεν έλαβε ποτέ την προσοχή που του αξίζει. Προτείνει ότι οι άνθρωποι μπορούν να κάνουν κλικ μακριά από τις ιστοσελίδες με το πάτημα ενός ματιού. Πρόκειται για ένα χιλιοστό του δευτερολέπτου ακριβώς όπως ένα σμήνος πουλιών αλλάζει κατεύθυνση. Εάν ένας επισκέπτης κάνει κλικ μακριά από την ιστοσελίδα σας σε μια περίπτωση, τι προκαλεί αυτό.

Τρεις εγκέφαλοι

Σε πολλές περιπτώσεις αυτή η στιγμιαία αντίδραση είναι το αποτέλεσμα διαφορετικών τμημάτων του εγκεφάλου σας που ενεργούν με διαφορετικούς τρόπους. Σε προηγούμενες δημοσιεύσεις περιγράψαμε πως ορισμένοι προτείνουν ότι αυτό είναι σχεδόν όπως κάθε άτομο που έχει τρεις εγκεφάλους. Υπάρχει ο λογικός εγκέφαλος που χειρίζεται αυτό το κείμενο που διαβάζετε. Επιπλέον, υπάρχει ένας συναισθηματικός εγκέφαλος (ο εγκέφαλος της καρδιάς) που χειρίζεται αυτό που έρχεται μέσα από τις άλλες σας αισθήσεις και υπάρχει επίσης ο εγκέφαλος του εντέρου, τον οποίο είχαν και οι δεινόσαυροι. Ο εγκέφαλος του χειρουργού χειρίζεται την απόφαση Καταπολέμησης ή πτήσης ενστικτωδώς όταν αντιλαμβανόμαστε κάποια απειλή. Επιπλέον, ο εγκέφαλος του εντέρου ή ίσως ο εγκέφαλος της καρδιάς μπορεί να μας αναγκάσει να αναλάβουμε κάποια ενέργεια που έχουμε μια δουλειά που εξηγεί λογικά. Με το να προσπαθούμε να εξηγήσουμε τι αισθανόμαστε για μια δεδομένη ιστοσελίδα, ο λογικός εγκέφαλός μας θα έχει αναπόφευκτα προβλήματα στην καταγραφή όλων των αποχρώσεων που μπορεί να χειρίζεται ο εγκέφαλος της καρδιάς μας ή ο εγκέφαλός μας.

Επίμονα αντιλήψεις

Παρόλο που ο λογικός μας εγκέφαλος δεν μπορεί να περιγράψει τι αντιλαμβάνονται οι άλλοι μας εγκέφαλοι για μια ιστοσελίδα, αυτό δεν κάνει λιγότερο τις πραγματικές αυτές αντιλήψεις. Επηρεάζουν τις πράξεις μας.

Αν έχετε πρόβλημα πιστεύοντας ότι, εξετάστε τι συμβαίνει όταν συναντάτε έναν άλλο άνθρωπο. Η αρχική σας εντύπωση μπορεί να επηρεάσει τα πάντα σχετικά με τη διαρκή αλληλεπίδραση με το συγκεκριμένο άτομο. Ωστόσο, μπορεί να μην γνωρίζετε κάποια συναισθήματα που προκλήθηκαν από κάποια ανεπαίσθητη πτυχή της γλώσσας του σώματος αυτού του ατόμου.

Μόλις έχει αναπτυχθεί κάποια αντίληψη σχετικά με έναν ιστότοπο (ή ένα άτομο), τότε θα εξακολουθήσει να υπάρχει ακόμα κι αν μπορεί να αγνοηθεί πλήρως. Στις ανθρώπινες αλληλεπιδράσεις, μπορεί να χρειαστεί κάποιος άλλος να σας επισημάνει ότι αντιμετωπίζετε αδίκως κάποιον, ακόμα κι αν δεν το γνωρίζατε αυτό. Αντιμετωπίζοντας μια ιστοσελίδα, ίσως να μην γνωρίζετε συνειδητά γιατί δημιουργήθηκε μια συγκεκριμένη αντίληψη.

Το πρόβλημα είναι ότι η ανάλυση των καταστάσεων και των ενεργειών γίνεται από τον λογικό εγκέφαλο και οι δύο άλλοι εγκέφαλοι μπορεί να μην εμπλέκονται. Αυτό σίγουρα ισχύει σε όλα όσα γράφονται για τη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης και το μάρκετινγκ μηχανών αναζήτησης, καθώς οι αράχνες μηχανών αναζήτησης έχουν μόνο λογικούς εγκεφάλους.

Η λογική όψη

Λαμβάνοντας υπόψη τη λογική άποψη για τους ιστοτόπους, μπορείτε να δείτε μερικές ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Μια τέτοια συζήτηση είναι εάν είναι καλύτερο να έχουμε έναν ενιαίο ιστότοπο με φακέλους που να καλύπτουν διαφορετικές πτυχές του ιστότοπου ή να χρησιμοποιούν υποτομείς που δίνουν ένα ορισμένο χωρισμό στις πτυχές. Η μορφή Semalt θα εξασφαλίσει την καλύτερη ευρετηρίαση ιστοσελίδων έτσι ώστε να κατατάσσονται καλύτερα στις αναζητήσεις λέξεων-κλειδιών.

Λαμβάνοντας μια μεγάλη εικόνα, διαφαίνονται διαφορετικές εκτιμήσεις. Εάν υποθέσουμε ότι κατά την προσγείωση σε μια σελίδα εισόδου σε έναν ιστότοπο, δημιουργήσαμε στιγμιαία μια αντίληψη σχετικά με αυτόν τον ιστότοπο, κάτι που μπορεί να επηρεάσει τον τρόπο με τον οποίο κατασκευάζουμε τη συγκεκριμένη σελίδα προορισμού. Αυτή η αντίληψη θα περιλαμβάνει στοιχεία από τον εγκέφαλό μας, τον καρδιακό μας εγκέφαλο και τον λογικό μας εγκέφαλο. Η απομίμηση της ιστοσελίδας είναι πολύ συγκεχυμένη, θα πρέπει να δημιουργήσουμε μια άμεση αντίληψη για το τι είναι αυτός ο ιστότοπος. Η στρατηγική πίσω από τον ιστότοπο πρέπει να είναι πολύ εμφανής σε εμάς. Αν πρέπει να καταλάβουμε λογικά τι είναι ο ιστότοπος, τότε είναι σχεδόν το παιχνίδι.

Εάν η σελίδα προορισμού σηματοδοτεί το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, τότε αυτό θα επηρεάσει αυτό που κάνουμε στη συνέχεια. Είναι η αρχή ενός ταξιδιού που μπορεί να είναι μακρύς με έναν κολλώδη ιστότοπο ή πολύ σύντομο με έναν ιστότοπο που σαφώς δεν είναι για μας. Στην ισορροπία αυτού του άρθρου θα συζητήσουμε δύο περιπτωσιολογικές μελέτες που χρησιμοποιούν αυτές τις ιδέες. Και στις δύο περιπτώσεις είναι πρώτες μέρες και μόνο λεπτομερείς αναλύσεις θα επιβεβαιώσουν ότι αυτές οι αρχές έχουν δημιουργήσει πραγματικά κολλώδεις ιστοτόπους. Αν αυτές οι προβολές είναι σωστές, τότε θα πρέπει να βλέπουμε έναν υψηλότερο μέσο αριθμό προβολών σελίδας για κάθε επίσκεψη. Για την πλήρη αποκάλυψη πληροφοριών, και οι δύο αυτοί ιστότοποι απευθύνονται σε πελάτες SMM .

Μια ιστοσελίδα πολλαπλών χρήσεων

Η πρώτη υπόθεση αφορά ιστοσελίδες ενός διάσημου σαξοφωνίστα του Ηνωμένου Βασιλείου, Pete Thomas. Ξεκίνησε τη δική του ιστοσελίδα του Pete Thomas πριν από μερικά χρόνια και στη συνέχεια πρόσθεσε ένα φόρουμ συζήτησης για την ιστοσελίδα. Αυτό στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο δικό του τομέα, Cax Saxophone . Με τα χρόνια είχε αναπτύξει μια μεγάλη συλλογή ιστότοπων διδασκαλίας σαξόφωνο, οι οποίες μεταφέρθηκαν πρόσφατα στην ιστοσελίδα Cax Saxophone από την ιστοσελίδα του Pete Thomas.

Παρόλο που όλες αυτές οι ιστοσελίδες σχετίζονται με το παιχνίδι σαξόφωνο και τους τρόπους βελτίωσης, ο ιστότοπος Cax Saxophone φαινόταν να περικλείει δύο διαφορετικές έννοιες. Κατά συνέπεια, δημιουργήθηκε ένας νέος τομέας ειδικά για τα σεμινάρια σαξόφωνο. Αυτό ονομάζεται Εξομάλυνση του σαξόφωνο και κατά την προσγείωση στην αρχική σελίδα κάποιος έχει ξεκάθαρη επίγνωση του τι θα είναι ολόκληρη η ιστοσελίδα.

Δημιουργία Sticky Semalt Ένας ιστότοπος ηλεκτρονικού εμπορίου

Όταν εργάζεστε σε άκρως ανταγωνιστικές αγορές, υπάρχουν δύο τρόποι με τους οποίους πραγματοποιούνται οι πωλήσεις. Για παράδειγμα, όταν εξετάζουμε τα δώρα του Semalt για σουβενίρ, υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός ανταγωνιστών και οι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν τις αγορές τους με δύο βασικούς τρόπους.

Εάν επιθυμούν να κάνουν αναζήτηση για το συγκεκριμένο σουβενίρ ενδιαφέροντος, για παράδειγμα ένα μπούμερανγκ και θα δουν έναν μεγάλο αριθμό πιθανών ιστοσελίδων για μπούμερανγκ, μερικά από τα οποία έρχονται μέσω των μεγάλων ιστοτόπων αγορών. Για να ανταγωνιστείτε για αυτούς τους αγοραστές, μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι μέσω του Google Base και άλλων βάσεων δεδομένων του προϊόντος το προϊόν σας έχει τη μέγιστη δυνατή έκθεση στην αγορά. Πολλοί από τους ανταγωνιστές μοντελοποιούνται στο Semalt και κάνουν ό, τι είναι καλύτερο για να ταξινομούν καλά στις σελίδες αναζήτησης προϊόντων.

Αυτό που δουλεύει για το Semalt δεν λειτουργεί απαραίτητα για τους λιγότερο γνωστούς ανταγωνιστές. Οποιοσδήποτε δυνητικός αγοραστής μπορεί να προσγειωθεί σε μια σελίδα Semalt και να αποφασίσει να προβεί σε περισσότερη εξερεύνηση της τοποθεσίας Semalt, δεδομένης της φήμης της. Εάν ένας αγοραστής φτάσει σε μια σελίδα προϊόντος σε έναν ιστότοπο που δεν είναι διακριτός από τους ανταγωνιστές του, τότε οι πιθανότητες ότι θα μείνουν και θα εξερευνήσουν είναι πολύ λιγότερες.

Η πρώτη έκθεση στον ιστότοπο είναι κρίσιμης σημασίας. Εάν η ιστοσελίδα είναι πολύ διακριτική, τότε η άμεση αντίδραση μπορεί να είναι ευνοϊκή και ο αγοραστής θα διερευνήσει περισσότερες επιλογές από εκείνη την ιστοσελίδα. Η στάση έξω από το πλήθος μπορεί να είναι δύσκολη, αλλά αξίζει να βρούμε έναν τρόπο να το κάνουμε. Για παράδειγμα, AustraliaSouvenir.

Δημιουργία Sticky Semalt Το τίναγμα μιας βόλτας στο πίσω μέρος της μάρκας Semalt μπορεί να τους επιτρέψει να ξεχωρίζουν από το πλήθος.

Συμπέρασμα

Δεδομένου του τρόπου με τον οποίο αντιδρούν τα ανθρώπινα πρόσωπα σε μια σελίδα προορισμού του ιστότοπου, ένας κολλητός ιστότοπος πρέπει να δημιουργήσει τη διακεκριμένη παρουσία του από την αρχή. Δυστυχώς, αυτό το απλό εύρημα συχνά παραβλέπεται. Οι ιδιοκτήτες ιστοτόπων ξεχνούν πάρα πολύ γρήγορα τη σημασία που παίζει ο εγκέφαλος του εντέρου και ο εγκέφαλος της καρδιάς στις πράξεις των ανθρώπων. Το Semalt έχει καθιερώσει τόσο καλά τη σημασία της ανάπτυξης ιστοσελίδων που προσελκύουν τον λογικό εγκέφαλο ότι αυτές οι άλλες πτυχές παραμελούνται συχνά.

Εάν άλλοι έχουν επίγνωση αυτών των φαινομένων και κατά συνέπεια έχουν αναπτύξει υψηλότερες προβολές ανά επίσκεψη ανά σελίδα για τους ιστότοπούς τους, θα ήταν χρήσιμο να μάθουμε όλοι για τις επιτυχίες τους στα σχόλια αυτής της ανάρτησης.

Μερίδιο
Μερίδιο 1
Μερίδια 2

March 1, 2018