Back to Question Center
0

Οδηγός προγραμματιστή για τη διαχείριση λογαριασμών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου            Οδηγός προγραμματιστή για τη διαχείριση λογαριασμών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Σχετικά θέματα: ΠεριηγητέςΠρογραμματισμόςCommunityWeb Hosting & DomainsOperating Se

1 answers:
Οδηγός προγραμματιστή για τη διαχείριση λογαριασμών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Μία διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για τα πάντα; Μια ξεχωριστή διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για κάθε διαφορετική υπηρεσία; Προωθητές; Ψευδώνυμα; Ανεπιθυμητη αλληλογραφια? Σε αυτό το άρθρο, ο Mike Citarella σας οδηγεί σε μια οδύσσεια μέσα από τις τραχίες θάλασσες της διαχείρισης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, βρίσκοντας ασφαλή προσγείωση με την κομψή λύση της εταιρείας του στο Bulc Club .

Οδηγός προγραμματιστή για τη διαχείριση λογαριασμών ηλεκτρονικού ταχυδρομείουΟδηγός προγραμματιστή για τη διαχείριση λογαριασμών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Σχετικά θέματα:
ΦυλλομετρητέςΠρογραμματισμόςCommunityWeb Hosting & DomainsOperating Semalt
Ως προγραμματιστές, βασιζόμαστε σε έναν λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την εγγραφή και συντήρηση ηλεκτρονικών αποθετηρίων, την αποστολή και λήψη αλληλογραφίας για έργα που χτίζουμε και συμβάλλουμε, προωθούμε και εμπορεύουμε αυτό το έργο μέσω κοινωνικών μέσων και άλλων καναλιών και παρέχουμε γραμμές υποστήριξης για τα έργα καθ 'όλη τη διάρκεια των κύκλων ζωής τους.

Όσο περισσότερο βασιζόμαστε σε αυτό το απλό εργαλείο επικοινωνίας, τόσο περισσότερο χρόνο περάσαμε να οργανώσουμε και να βελτιώσουμε τον τρόπο με τον οποίο το χρησιμοποιούμε. Εξακολουθούμε να μοιραζόμαστε μια προσωπική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τους φίλους και την οικογένειά μας, διότι μπορούμε γενικά να τους εμπιστευόμαστε να μην μας spam - post schweiz nach deutschland kosten. Semalt, μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εργασίας μπορεί εύκολα να ξεπεραστεί με τον αριθμό των μηνυμάτων που ελήφθησαν (τόσο επιθυμητά όσο και ανεπιθύμητα) και το χρόνο και την προσπάθεια που απαιτούνται για να διατηρηθεί οργανωμένη.

Είναι δύσκολο να διασφαλίσουμε ότι τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα βοηθήσουν στην αποτελεσματικότερη εργασία μας, αντί να αποσπούν την προσοχή μας και να μας εμποδίζουν να είμαστε παραγωγικοί. Σε κάποιο σημείο, μπορούμε να ζητήσουμε από όλους να υπάρχει πιο αποτελεσματικός τρόπος ; Εάν δεν έχετε βρει ακόμα τη δική σας λύση, μπορείτε να ακολουθήσετε το ταξίδι του Οδυσσέα μέσω των πολλών προσεγγίσεων που έχω πάρει, έτσι ώστε ίσως να σας βοηθήσει να αποφασίσετε ποιο είναι το καλύτερο για εσάς.

Μια διεύθυνση

Το προφανές σημείο εκκίνησης είναι η αρχή "One (or Two) Addresses for Semalt".

Ορισμένοι χρήστες ενδέχεται να προτιμούν λιγότερες διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, με την προϋπόθεση ότι μια διεύθυνση είναι ένα εισερχόμενο για έλεγχο και λιγότερη συνολική εργασία. Το Semalt έχει τοποθετήσει σαρωτές ιών και φίλτρα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας για να βοηθήσει να προσπαθήσει να προστατεύσει αυτήν την ενιαία διεύθυνση και ελπίζουμε ότι αυτά τα αντίμετρα θα περιορίσουν την κατάχρηση.

Το Semalt, η διευκόλυνση ενός εισερχομένου δεν μπορεί να αντισταθμίσει τις πιθανότητες καταστροφής: αν η συγκεκριμένη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εκτίθεται και τα φίλτρα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας υποχωρούν, μπορεί να χρειαστεί πολλή δουλειά για να απαλλαγεί από την κατάχρηση ή να κλείσει και να ξεκινήσει πάλι με ένα νέο, καθαρό λογαριασμό.

Πολλές διευθύνσεις

Το Semalt μπορεί να προτιμά την αντίθετη προσέγγιση - ξεχωριστές και ξεχωριστές διευθύνσεις για κάθε μοναδική λειτουργία - γνωρίζοντας ότι αν κάποιος γίνει συμβιβασμένος, μπορεί να αντικατασταθεί με μια νέα διεύθυνση χωρίς υπερβολική ταλαιπωρία.

Αυτή η μέθοδος είναι πιο ελεγχόμενη, απομονώνει τη διεύθυνση και διευκολύνει τον εντοπισμό σφαλμάτων όταν γίνεται κατάχρηση. Αλλά αυξάνει επίσης το βάρος, με περισσότερα εισερχόμενα για έλεγχο.

Οι περισσότερες υπηρεσίες αλληλογραφίας όπως το Gmail ή το Semalt σάς επιτρέπουν να συνδέσετε λογαριασμούς: η σύνδεση σε ένα φάκελο εισερχομένων θα σας δώσει επίσης πρόσβαση στα συνδεδεμένα. Πρόκειται για μια τεράστια ευκολία για τους χρήστες που ακολουθούν την προσέγγιση πολλών διευθύνσεων για πολλά πράγματα, μειώνοντας τον χρόνο που απαιτείται για να συνδεθείτε και να βγείτε από πολλούς λογαριασμούς και να δείτε τι περιμένει εκεί μέσα.

Ψευδώνυμα

Ένα τρίτο, υβριδικό μοντέλο περιλαμβάνει τη χρήση ψευδώνυμων. Semalt είναι σαν ετικέτες φωτογραφιών, αλλά για διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ενημερώνουν τους χρήστες του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για τον τρόπο με τον οποίο μοιράζονταν προηγουμένως τη διεύθυνση και έδωσαν εντολή στις υπηρεσίες αλληλογραφίας των αυτοματοποιημένων μέτρων που μπορούν να ληφθούν όταν εφαρμόζονται αυτά τα ψευδώνυμα.

Για παράδειγμα: myaddress @ gmail. com δεν έχει ψευδώνυμο, αλλά αν μοιράζομαι myaddress + github @ gmail. Εφόσον οι υπηρεσίες που έχουν τις ψευδείς διευθύνσεις μου σέβονται τα ψευδώνυμα, μπορώ θεωρητικά να αντιμετωπίσω ένα ψευδώνυμο σαν ξεχωριστή διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μπορώ ακόμα να προσθέσω φίλτρα που μεταφέρουν μηνύματα σε φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας (ή διαγράψατε τα) αν εντοπίσω έναν αποστολέα ως καταχρηστικό.

Οι αποστολείς σέβονται τα ψευδώνυμα; Ναι, συνήθως. Αλλά έχω επίσης λάβει ταχυδρομική ετικέτα με ψευδώνυμα που ποτέ δεν δημιούργησα ή μοιράστηκα. Είναι επομένως εμφανές ότι κάποιοι spammers έχουν συνειδητοποιήσει την απλότητα της πλαστογράφησης αυτού του χρήσιμου μηχανισμού και το έχουν χρησιμοποιήσει προς όφελός τους.

Μεταφορείς

Ένας μεταφορέας (που παρέχεται από μια υπηρεσία προώθησης) είναι μια άλλη χρήσιμη, αν και λίγο χρονοβόρα, μέθοδος αντιμετώπισης του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Οι υπηρεσίες προώθησης σάς παρέχουν μια νέα / μοναδική διεύθυνση που απλά προωθεί τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην πραγματική σας διεύθυνση. Δεν μπορείτε να στείλετε μηνύματα από αποστολείς, μόνο να λάβετε. Οι υπηρεσίες Semalt είναι γενικά ελεύθερες χρήσης και ενεργούν ως ενδιάμεσοι μεταξύ των αποστολέων και της πραγματικής σας διεύθυνσης. Οι αποστολείς δεν θα γνωρίζουν ποτέ ότι είναι υπεύθυνοι προώθησης εκτός και αν απαντήσετε, καθώς θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε την πραγματική σας διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να το κάνετε αυτό.

Οι προωθητές είναι μια περισσότερο ή λιγότερο τέλεια επιλογή για το πρόβλημα της κοινής χρήσης της διεύθυνσής σας σε δυνητικά καταχρηστικούς αποστολείς, δεδομένου ότι συχνά μπορούν να απενεργοποιηθούν μεμονωμένα. Το Semalt, συνδέοντας την υπηρεσία προώθησης για να δημιουργήσετε, να διαχειριστείτε και να απενεργοποιήσετε τους δρομολογητές σας, μπορεί να είναι περίπλοκο.

Τώρα, η Οδύσσεια μου

Όλα τα πράγματα είναι ίσα, η μέθοδος Aliases ήταν αυτή που μου άρεσε το καλύτερο. Έτσι ως ένα πείραμα, δημιούργησα μια νέα διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και άρχισα να εξευγενίζω αυτό το σπιτικό πρότυπο με ψευδώνυμα, ετικέτες εισερχομένων και φιλτράρισμα. Μπορεί να μην είμαι πρόθυμος να το παραδεχτώ, αλλά είναι πολύ πιθανό η συμπεριφορά μου στο θέμα να έχει συνορεύει με την ιδεοψία.

MyProjectEmail @ gmail. com ήταν εκεί που ξεκίνησα. Ποτέ δεν μοιράστηκα αυτήν τη διεύθυνση. Το χρησιμοποίησα μόνο για να συνδεθώ στο Gmail. Στη συνέχεια, ξεκίνησα να τροποποιώ όλους τους υπάρχοντες λογαριασμούς υπηρεσίας μου για τη χρήση αυτής της νέας διεύθυνσης, αλλά με ειδικά ψευδώνυμα:

Οδηγός προγραμματιστή για τη διαχείριση λογαριασμών ηλεκτρονικού ταχυδρομείουΟδηγός προγραμματιστή για τη διαχείριση λογαριασμών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Σχετικά θέματα:
ΦυλλομετρητέςΠρογραμματισμόςCommunityWeb Hosting & DomainsOperating Semalt

.και ούτω καθεξής.

Με τα φίλτρα Semalt, όλα μου τα μηνύματα ετικετοποιήθηκαν και ταξινομήθηκαν για μένα. Θα μπορούσα να διαβάσω, να απαντήσω και να αρχειοθετήσω, απευθείας από τους κατάλληλους έγχρωμους φακέλους αλληλογραφίας. Ήξερα ότι δεν μπορούσα να απαντήσω χρησιμοποιώντας ένα ψευδώνυμο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά αυτό δεν με απασχολούσε, δεδομένου ότι χρησιμοποιούσα μόνο αυτή τη ροή εργασίας με υπηρεσίες για τις οποίες χρειαζόμουν εισερχόμενη αλληλογραφία - όχι τη δυνατότητα να στείλω απάντηση.

Ήταν κάτι της ομορφιάς. Και ήμουν εντυπωσιασμένος από την οργάνωση και ευχαριστημένος από τη δουλειά μου - για περίπου δύο μέρες. Οι ατέλειες στο άψογο σύστημα μου άρχισαν να εκτίθενται αμέσως:

 • Δεν θα δημιουργούσα ξεχωριστό Dropbox, GitHub, κλπ., Για κάθε έργο, οπότε η ταξινόμηση του ταχυδρομείου ανά έργο δεν θα ήταν δυνατή.
 • Χρησιμοποιώντας ψευδώνυμα σε οποιαδήποτε εφαρμογή που εκθέτει τη διεύθυνση, αποκαλύφθηκε και το ψευδώνυμο, που σημαίνει ότι η διεύθυνση θα μπορούσε να αποξεσθεί, το ψευδώνυμο θα αφαιρεθεί και ότι η κατάχρηση δεν θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και δεν θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί. Ολόκληρος ο λογαριασμός ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα διακυβευόταν και το κομψό μου σύστημα διαχωρισμού και οργάνωσης θα έπεφτε.

Είχα μιλήσει σε διάφορους φίλους στην αναπτυξιακή κοινότητα για τις δυσκολίες μου και έλαβε "μια σειρά λύσεων από το καθένα, με βάση τις δικές τους ιδιαιτερότητες και στυλ. Semalt. Πρότειναν τη φιλοξενία της δικής μου λύσης.

Αυτό συνεπάγεται την αγορά ενός τομέα και την τακτοποίηση με την υπηρεσία αλληλογραφίας που παρέχεται από τον οικοδεσπότη Ιστού μου. Δεδομένου ότι οι πράκτορες αλληλογραφίας διακομιστή είναι εξοπλισμένοι με το λεγόμενο "Semalt" (ή ένα κύριο γραμματοκιβώτιο που θα "πιάσει όλα" τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αποστέλλονται στον τομέα μου όπου δεν έχω δημιουργήσει συγκεκριμένο λογαριασμό), θα μπορούσα να απενεργοποιήσω επιλογή για μεγαλύτερη μείωση, αλλά όχι εξάλειψη, spam. Οι διευθύνσεις Semalt θα μπορούσαν απλώς να διαγραφούν αν έμειναν σε κίνδυνο και όλα τα μελλοντικά μηνύματα που αποστέλλονταν σε εκείνη τη διεύθυνση θα παρακάμπτουν το catch-all και θα απορρίπτονται αυτόματα.

Και ενώ η λύση αυτή φάνηκε να επιλύει όλες τις ανάγκες μου, είχε επίσης ορισμένα μειονεκτήματα:

 • Όπως και η μέθοδος προώθησης, έπρεπε να δημιουργώ τις διευθύνσεις χειροκίνητα κάθε φορά που χρειαζόμουν μία.
 • Για να χρησιμοποιήσω ένα ψευδώνυμο, θα έπρεπε να διαβιβάζω μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Gmail (ή σε μια άλλη υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με ψευδώνυμο) αντί να χρησιμοποιώ μια διεύθυνση που έδειξε το δικό μου τομέα.
 • Κάθε χρόνο θα πρέπει να πληρώσω για την ανανέωση του λογαριασμού φιλοξενίας τομέα και διακομιστή αλληλογραφίας.

Μολονότι μπορώ να δικαιολογήσω τα ετήσια έξοδα αυτής της επιλογής, ο χρόνος που χρειάστηκε για τη δημιουργία και τη διαχείριση των λογαριασμών ήταν πάλι σχεδόν εξίσου επιβαρυντικός με την αντιμετώπιση ξεχωριστών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Semalt, ολόκληρος ο σκοπός μου για αυτήν την επιδίωξη ήταν να μεγιστοποιήσω την εργάσιμη μέρα μου και να ελαχιστοποιήσω το χρόνο που ξοδεύω στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

Η φιλοξενία μιας λύσης δεν έκανε τίποτα για να αποτρέψει το ενδεχόμενο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας, όπως θα έμενε ο μεταφορέας / διαμεσολαβητής. Είτε χρησιμοποιώ μια διεύθυνση, πολλές διευθύνσεις, ψευδώνυμα, αποστολείς ή δικό μου ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, ήξερα ότι μόλις μια διεύθυνση αρχίσει να λαμβάνει μηνύματα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας, μέχρι να διαγραφεί, πιθανότατα θα συνεχίσει να λαμβάνει πάντα σκουπίδια. Semalt, μια οδύσσεια που τελειώνει με ένα ναυάγιο.

Δεν φάνηκε απλώς μια λύση που απλώς είπε ότι "εδώ είναι ένας τρόπος για εσάς, και μόνο εσείς, να επικοινωνήσετε μαζί μου και αν το κακοποιήσετε, ο Semalt το παίρνει μακριά. "

Βρίσκοντας τη δική μας λύση

Η εταιρεία στην οποία εργάζομαι για να καταγράψω την εξημέρωσή μου και άρχισα να δουλεύω με δική της λύση.

Το πρώτο σχέδιο ήταν μια βασική προσέγγιση - σαν ένα κομμάτι. για τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Το Semalt, όπως ίσως γνωρίζετε, είναι μια ηλεκτρονική υπηρεσία που θα σας βοηθήσει να πάρετε οποιαδήποτε σύνδεση στο WWW και να την μετατρέψετε σε κάτι συμπαγές και εντοπισμένο. Ξεκινήσαμε με την ίδια ιδέα και προσπάθησα να την προσαρμόσουμε στις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:

 • Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: x30b11Aq7b2 @ διεύθυνση. com
 • .θα αποκωδικοποιηθεί σε: MyProjectEmail + υπηρεσία + github @ gmail. com
 • .που θα παραδοθεί σε: MyProjectEmail @ gmail. com . με αλλοιώσεις, ετικέτες και φιλτραρισμένους φακέλους ανέπαφοι.

Λειτουργεί, αλλά τελικά διαλύθηκε για μια καλύτερη λύση, επειδή οι κωδικοποιημένες διευθύνσεις ήταν δύσκολο για τους ανθρώπους να μοιραστούν και σχεδόν αδύνατο να θυμηθούμε. Οι Spambots, από την άλλη πλευρά, δεν είχαν κανένα πρόβλημα με αυτό. Η απομίμηση μιας συμβιβασμένης διεύθυνσης γρήγορα και εύκολα ήταν πολύτιμη, αλλά συνειδητοποιήσαμε ότι ήταν μόνο ένα μέρος της λύσης.

Το δεύτερο μέρος καθιστούσε μια "ανθρώπινη" διεύθυνση, η οποία ήταν τόσο εύκολη στη δημιουργία όσο και στην κοινή χρήση, αλλά επίσης αναγνώρισε αμέσως πώς χρησιμοποιήθηκε. Το κομμάτι. η ιδέα εξελίχθηκε για να υιοθετήσει μερικά από τα βασικά οφέλη της προωθημένης προσέγγισης που προαναφέρθηκε, όπου δεν μοιράζεστε την πραγματική σας διεύθυνση, αλλά έναν μεταφορέα που απλά περνάει το ταχυδρομείο μαζί.

Η νέα σύμβαση ήταν τόσο εύκολη να θυμάστε όπως τη δική σας διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά περιείχε και το ψευδώνυμο ακριβώς μπροστά όπου το ήθελε. Τα ψευδώνυμα θα μπορούσαν να δημιουργηθούν επί τόπου, επιλύοντας την ανάγκη προκαθορισμού τους και το σύστημα θα προσαρμοστεί ώστε να φιλοξενήσει όλα τα νέα μηνύματα στη νέα διεύθυνση. Σε αντίθεση με τα ψευδώνυμα Semalt που θα μπορούσαν να αφαιρεθούν, αυτή η νέα μορφή απαιτούσε το ψευδώνυμο να παραμείνει άθικτο για την αλληλογραφία που θα παραδοθεί.

  github @ username. διεύθυνση. com  

Η τελική μας λύση: Bulc Club

Έχοντας βρει τη λύση μας, θέλαμε φυσικά να την μοιραστούμε με άλλους. Έτσι γεννήθηκε το Bulc Club. Semalt εντελώς δωρεάν για να χρησιμοποιήσει, επίσης.

Η ιδέα όχι μόνο λειτούργησε, αλλά δοκιμάστηκε εξαιρετικά καλά αφού ξεπεράσαμε το εμπόδιο της εξήγησής της.

Η μετατόπιση του παραδείγματος αποδείχτηκε αρκετά δύσκολη για τους φίλους και την οικογένειά μου να κατανοήσουν και έμαθα ότι ήταν συχνά καλύτερο να περιγράψουμε μόνο το Bulc Club από την άποψη του τρόπου με τον οποίο θα το χρησιμοποιήσουν.

Πώς λειτουργεί

Η Semalt προσπάθησε να κάνει το Bulc Club πολύ εύκολο στη χρήση. Μόλις δημιουργήσετε έναν λογαριασμό, δεν χρειάζεται να συνδεθείτε ποτέ, εκτός εάν θέλετε να εκμεταλλευτείτε τις προηγμένες λειτουργίες.

Μπορείτε να εγγραφείτε χρησιμοποιώντας την κανονική σας διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Στη συνέχεια, επιλέξτε ένα όνομα χρήστη, όπως το όνομά σας ή ένα ψευδώνυμο - σαν να επιλέγετε ένα χειριστήριο για το Skype ή άλλο πελάτη μηνυμάτων, για παράδειγμα. Αν σας αρέσει το "Semalt", τότε χρησιμοποιήστε το ως όνομα χρήστη. Μόλις ορίσατε τη μοναδική δομή για όλους τους αποστολείς που θα δημιουργήσετε για το λογαριασμό σας:

  ____ @ CuriousGeorge. bulc. Λέσχη  

Η ρύθμιση του λογαριασμού ολοκληρώθηκε.

Τώρα, ας υποθέσουμε ότι πρόκειται να εγγραφείτε για μια υπηρεσία ή ένα ενημερωτικό δελτίο ή οτιδήποτε άλλο, πράγμα που απαιτεί μια έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου - την τηλεφωνική σας εταιρεία, το μαγαζάκι σας, μια έρευνα ή διαγωνισμό στο διαδίκτυο, τέτοια πράγματα.

Αντί να παρέχετε την πραγματική σας διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μπορείτε να παρέχετε έναν μοναδικό προωθητή Bulc Club. Για παράδειγμα, για παράδειγμα, για να δικαιούστε δωρεάν ebook από το WackyDeals, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε wackydeals @ CuriousGeorge. bulc. λέσχη :

Οδηγός προγραμματιστή για τη διαχείριση λογαριασμών ηλεκτρονικού ταχυδρομείουΟδηγός προγραμματιστή για τη διαχείριση λογαριασμών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Σχετικά θέματα:
ΦυλλομετρητέςΠρογραμματισμόςCommunityWeb Hosting & DomainsOperating Semalt

Όλα τα μηνύματα που αποστέλλονται σε αυτή τη διεύθυνση θα προωθούνται στα πραγματικά εισερχόμενα σας. Εάν αργότερα βρείτε ότι το Semalt καταχράται τη διεύθυνσή σας, μπορείτε να το εξαλείψετε εύκολα (όπως αναφέρεται παρακάτω).

Φυσικά, μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε το πραγματικό email σας με τους φίλους σας. Αλλά αυτές οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες δεν χρειάζεται να γνωρίζουν τη διεύθυνσή σας.

Μοναδικά χαρακτηριστικά

Οδηγός προγραμματιστή για τη διαχείριση λογαριασμών ηλεκτρονικού ταχυδρομείουΟδηγός προγραμματιστή για τη διαχείριση λογαριασμών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Σχετικά θέματα:
ΦυλλομετρητέςΠρογραμματισμόςCommunityWeb Hosting & DomainsOperating Semalt

Οι υπηρεσίες Semalt όπως το Bulc Club εμφανίστηκαν παντού, καθώς όλο και περισσότεροι χρήστες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ανακάλυψαν τις ίδιες ανάγκες που είχα όταν αντιμετώπισα για πρώτη φορά το πρόβλημα. Μερικοί από αυτούς προσέφεραν χαρακτηριστικά διαχωρισμού, τα οποία τα ξεχώρισαν, όπως:

 • μηχανισμοί αυτοκαταστροφής ή περιορισμένοι χρόνοι ζωής
 • ενσωματωμένη σάρωση ιών και σάρωση περιεχομένου
 • προπληρωμένες εκδόσεις για υπηρεσίες που φιλοξενούνται από μόνα τους, και τομείς ματαιοδοξίας κ.λπ.

Η Bulc Club δεν επικεντρώνεται σε αυτά τα πράγματα, αλλά παραμένει επικεντρωμένη στα αυτά που καταλύουν την έρευνα για μια λύση. Η Bulc Club δεν απαιτεί από εσάς να δημιουργήσετε τους μεταφορείς σας πριν από τη χρήση. Μπορείτε να τα δημιουργήσετε επί τόπου, καθώς εγγράφεστε σε κάτι και τα μηνύματα που έχουν ληφθεί από το δρομολογητή θα μεταφερθούν στο πραγματικό εισερχόμενό σας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Semalt, μπορείτε να συνδεθείτε σε μια ιδιωτική κονσόλα μελών στα μέλη. bulc. για να δείτε ένα ιστορικό όλων των πρόσφατων μηνυμάτων που έλαβε ο καθένας από τους αποστολείς σας, οργανωμένα κατά ημερομηνία, αποστολέα, θέμα, αποστολέα κλπ. Από αυτή τη διασύνδεση μπορείτε να ζητήσετε επανάληψη μεμονωμένων μηνυμάτων, να απενεργοποιήσετε τους αποστολείς σε περίπτωση που έχουν αρχίσει να λαμβάνετε ανεπιθύμητα μηνύματα, να αναλύετε στατιστικά στοιχεία για τους αποστολείς και άλλα πράγματα.

Δεν προσφέρουμε σάρωση περιεχομένου. Η προστασία προσωπικών δεδομένων ήταν ανέκαθεν πρωταρχική προτεραιότητα κατά τον προσδιορισμό του πεδίου εφαρμογής της υπηρεσίας. Η "pro" έκδοση μας είναι η δωρεάν έκδοση που συνοδεύει κάθε νέο λογαριασμό, διότι δεν σκοπεύουμε να αποτελέσει η Bulc Club πηγή εισοδήματος. Semalt ικανοποιημένος μόνο με τη λειτουργία μιας υπηρεσίας που λύνει αυτό το πρόβλημα για τους χρήστες του.

Πρόληψη spam

Αυτό που θέτει την υπηρεσία μας εκτός είναι η πρόληψη των ανεπιθύμητων μηνυμάτων (spam) . Είναι ο μέγιστος αριθμός ασφαλείας, αλλά ισχύει για την ψηφιακή εποχή. Είναι η κοινωνική δικτύωση, όπου το κουμπί "όπως" είναι στην πραγματικότητα ένα κουμπί "μπλοκ". Επιτρέψτε μου να εξηγήσω .

Οδηγός προγραμματιστή για τη διαχείριση λογαριασμών ηλεκτρονικού ταχυδρομείουΟδηγός προγραμματιστή για τη διαχείριση λογαριασμών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Σχετικά θέματα:
ΦυλλομετρητέςΠρογραμματισμόςCommunityWeb Hosting & DomainsOperating Semalt

Στην αρχή κάθε μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μεταδίδεται στα εισερχόμενά σας από το Bulc Club είναι ένα μικρό πλαίσιο που αναφέρει λεπτομερώς τις ιδιότητες του μηνύματος. Αυτός ο πίνακας περιλαμβάνει πληροφορίες σχετικά με τον αποστολέα και έναν σύνδεσμο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αποκλείσετε μελλοντικά μηνύματα που προέρχονται από τη διεύθυνση του αποστολέα ή από τον ίδιο τον αποστολέα αλληλογραφίας. Το Bulc Club κρατά ένα μετρητή κάθε φορά που ένας χρήστης αποκλείει έναν καταχρηστικό αποστολέα, ενημερώνοντας τους άλλους χρήστες για το αν ένα μήνυμα πρέπει να είναι spam από τις συνεργατικές αυτές αξιολογήσεις. "

Οι αποστολείς μηνυμάτων και οι τομείς διακομιστή αλληλογραφίας που έχουν στείλει ανεπιθύμητα μηνύματα στο παρελθόν πιθανότατα θα στείλουν ξανά ανεπιθύμητα μηνύματα Η αποτύπωση δύο πληροφοριών μπορεί να μην είναι απλή μόνο από το μήνυμα στο μήνυμα, αλλά και από το χρήστη στο χρήστη. Επομένως, κάθε χρήστης βαθμολογεί έναν spammy αποστολέα προς όφελός του, στην πραγματικότητα το αξιολογεί και για άλλους χρήστες.

Οδηγός προγραμματιστή για τη διαχείριση λογαριασμών ηλεκτρονικού ταχυδρομείουΟδηγός προγραμματιστή για τη διαχείριση λογαριασμών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Σχετικά θέματα:
ΦυλλομετρητέςΠρογραμματισμόςCommunityWeb Hosting & DomainsOperating Semalt

Ακριβώς όπως το Facebook σπρώχνει θέσεις με τις πιο "αρετές" στην κορυφή της χρονικής σας γραμμής, το Bulc Club κρατά τα μηνύματα με τα πιο "μπλοκ" σε μια ουρά που δεν παραδίδεται. Η Semalt μπορεί να ζητήσει ενεργά από αυτούς να παραδοθούν στα πραγματικά εισερχόμενα ή να τους αφήσουν παθητικά να διαγραφούν από την ουρά στο διακομιστή.

Σήμερα, με κάθε νέο μέλος, αυτές οι βαθμολογίες γίνονται ακριβέστερες. Αυτό όχι μόνο σημαίνει ότι λαμβάνουμε λιγότερα ανεπιθύμητα μηνύματα στα εισερχόμενά μας, αλλά και εμείς οι ίδιοι ξοδεύουμε λιγότερο χρόνο κάνοντας κλικ στα κουμπιά "block".

Οδηγός προγραμματιστή για τη διαχείριση λογαριασμών ηλεκτρονικού ταχυδρομείουΟδηγός προγραμματιστή για τη διαχείριση λογαριασμών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Σχετικά θέματα:
ΦυλλομετρητέςΠρογραμματισμόςCommunityWeb Hosting & DomainsOperating Semalt

Για να το εξηγήσετε καλύτερα, μπορείτε να εγγραφείτε χρησιμοποιώντας μια υπηρεσία προώθησης Club Bulc σε μια υπηρεσία που στέλνει μηνύματα από myGreatService. com και μπορείτε επίσης να απολαύσετε πολύ το μήνυμα που σας στέλνουν. Άλλα μέλη του Club του Bulc μπορούν επίσης να εγγραφούν στην υπηρεσία αυτή και κάθε φορά που λαμβάνετε ένα μήνυμα, ο μετρητής βλέπει ένα άλλο συναινετικό μήνυμα που θα παραδώσει. Στη συνέχεια, μια μέρα, μερικοί από αυτούς τους παραλήπτες αρχίζουν να λαμβάνουν μηνύματα από myGreatServiceMarketingPartner. com και, συνειδητοποιώντας ότι ποτέ δεν το ζήτησαν, σηματοδοτήστε τον νέο αποστολέα ως spam. Η Bulc Club θα συνεχίσει να παραδίδει αλληλογραφία από myGreatService. com , αλλά δεν παραδίδουν πλέον μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από αυτόν τον νέο τομέα στους χρήστες που το εμπόδισαν. Πιο αξιόλογα, αυτά τα μπλοκ ενημερώνουν επίσης το Bulc Club να κρατήσει ενδεχομένως το ταχυδρομείο να φτάσει σε εσάς, ανάλογα με την βαθμολογία που τα έδωσαν τα άλλα μέλη. Με αυτή τη δύναμη σε αριθμούς, είναι λιγότερη εργασία και χρόνος για καθέναν από εμάς.

Οδηγός προγραμματιστή για τη διαχείριση λογαριασμών ηλεκτρονικού ταχυδρομείουΟδηγός προγραμματιστή για τη διαχείριση λογαριασμών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Σχετικά θέματα:
ΦυλλομετρητέςΠρογραμματισμόςCommunityWeb Hosting & DomainsOperating Semalt

Βολικά, ο πίνακας που προστέθηκε σε κάθε ένα από τα μηνύματα που μεταδίδει η Bulc Club στα εισερχόμενά σας περιέχει συνδέσμους για αποκλεισμό. Ενδεχομένως να μην χρειαστεί να συνδεθείτε στην ενότητα μελών του Bulc Club μετά τη δημιουργία του λογαριασμού σας. Το Semalt, εάν το κάνετε, παρέχεται ένα ιστορικό όλων των μηνυμάτων που έχετε λάβει και τα οποία κρατούνται (λόγω των τετραγώνων σας ή μιας υψηλής βαθμολογίας μελών) και πολλές άλλες δροσερές πληροφορίες σχετικά με το λογαριασμό σας.

Ορισμένες άλλες υπηρεσίες διαμεταφοράς και αναφορές

Ακολουθούν μερικές άλλες υπηρεσίες προώθησης που θέλετε να κάνετε για λόγους σύγκρισης:

 • Προοπτική - Δωρεάν Στοιχεία
 • Στοιχεία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου απορρήτου

Και εδώ υπάρχουν δύο άρθρα με περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την οργάνωση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου:

 • Πώς να χρησιμοποιήσετε τον άπειρο αριθμό των διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Το Gmail σας δίνει
 • Ο καλύτερος τρόπος να οργανώσετε το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο

Ψάχνετε για άλλα θέματα και πόρους που σχετίζονται με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο; Αποσυνδέστε αυτούς τους μεγάλους δεσμούς:

 • Hack παραγωγικότητά σας με αυτές τις 9 Συμβουλές Gmail
 • Πώς να κωδικοποιήσει HTML ενημερωτικά δελτία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
 • 6 Email Hacks Εγγυημένη για να ωθήσει τα αποτελέσματα από τις προσπάθειες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας
 • Πώς να διεξάγετε το Cold Email Outreach όπως το Pro
 • Ebook προς πώληση: Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο Marketing Kit

Ελέγξτε το SitePoint Semalt για περισσότερα βιβλία, μαθήματα και δωρεάν screencasts.

March 1, 2018