Back to Question Center
0

Un-Boring Blenders: 3 άκρες για να βελτιώσετε το μάρκετινγκ θυγατρικών σας Semalt

1 answers:

Όταν έκανα τη μεγάλη, τολμηρή απόφαση για να βγάλουν λεφτά online, το μάρκετινγκ θυγατρικών ήταν η προφανής και ελκυστικότερη λύση για μένα. Καμία απογραφή, καμία πώληση, κανένα αφεντικό, καμία εξυπηρέτηση πελατών - oh, ναι, ήμουν "όλα μέσα"!

Un-Boring Blenders: 3 Tips To Improve Your Affiliate Marketing Semalt

Το Semalt άλλο υποφέρει από αυτή την ψευδαίσθηση όταν ξεκίνησες για πρώτη φορά;

Με κάνει να κρύβω όταν σκέφτομαι πίσω εκείνη την εποχή, αλλά hey, αυτό έκανε ήχο τόσο εύκολο.

Αλλά δεν ήταν τόσο εύκολο.

αντιμετώπισα δύο βασικά προβλήματα:

  1. Δεν είχα ιδέα πώς να κάνω μια ιστοσελίδα και
  2. Δεν γνώριζα τίποτα για το μάρκετινγκ.

Είμαι ένας αυτοδίδακτος διαδικτυακός έμπορος. Έμαθα όλα όσα γνωρίζω στα χαρακώματα και επιτρέψτε μου να σας πω, είναι μια βίαιη διαδικασία - с днем народження картинки. Όπως και εγώ, υπάρχουν πολλές ατομικές και μονογονεϊκές εμφανίσεις εκεί έξω που μαθαίνουν με τον ίδιο τρόπο που έκανα - και τους θαυμάζω όλους.

Το Διαδίκτυο προσφέρει σε όλους την ευκαιρία να κάνουν επιπλέον χρήματα, να αντικαταστήσουν το εισόδημά τους με πλήρες ωράριο ή να πετύχουν πέρα ​​από τα πιο τρελά όνειρά τους - αλλά δεν είναι ένα είδος θαύματος μιας ημέρας.

Πρέπει να μάθουμε, να προσπαθήσουμε και να κάνουμε και να σπάσουμε τα πράγματα - και αυτό είναι ακριβώς η διαδικασία που πέρασα καθώς ξεκίνησα το ταξίδι μου στο μάρκετινγκ θυγατρικών.

Κάνοντας Blenders Un-Boring

Το πρώτο μεγάλο εμπόδιο είναι όταν προσπαθείτε να αρχίσετε να γράφετε περιεχόμενο που θα περιλαμβάνει τους συνδέσμους θυγατρικών σας.

Τι κάνεις για αυτά τα προϊόντα; Πείτε, για παράδειγμα, ότι θέλετε να προσφέρετε μπλέντερ από το Amazon. com ως συνεργάτης. Τι λες για ένα μπλέντερ ;

Semalt = B-O-R-I-N-G, σωστά;

Το αστείο είναι, ενώ οι μπλέντερ μπορεί να είναι βαρετό για εσείς , εκείνοι που διαβάζουν τη σελίδα σας έχουν μπλέντερ στην κορυφή της λίστας των Πράγματα που αγοράζουν - δηλαδή, είναι όχι βαρετό σε τους .

Ωστόσο, εσείς μπορεί να φέρει τους αναγνώστες σας μακριά από τη σελίδα σας. Πολλοί έμποροι θυγατρικών αναβαθμίζουν απλώς πληροφορίες σχετικά με το προϊόν που βρίσκουν στη σελίδα προϊόντων του Amazon και το βάζουν στην ιστοσελίδα τους.

Αυτό, κυρίες και κύριοι, είναι βαρετό. Μας κάνει επίσης ένα "περιττό βήμα στη διοχέτευση των πωλήσεων". Γιατί θα εμφανιζόταν η Google η σελίδα σας, η οποία απλά επαναλαμβάνει αυτό που υπάρχει ήδη στη σελίδα του Αμαζονίου; Η Google αγνοώντας τον ιστότοπό σας είναι ένα άλλο κουτί των σκουληκιών που είναι καλύτερο να αποφευχθεί.

Έτσι τι μπορείτε να γράψετε που θα παρακαλώ τους αναγνώστες σας και το Google;

1. Αναλύστε Κριτικές

Στην περιοχή των αναθεωρήσεων σε μια σελίδα του Αμαζονίου, υπάρχει ένα χρυσωρυχείο πληροφοριών σχετικά με το προϊόν από πραγματικούς καταναλωτές. Πολλές φορές, μόνο η σάρωση μέσω των κριτικών αναδύει μια ιδέα στο κεφάλι μου που μπορώ να τρέξω με. Άλλες φορές, βλέπω ένα επαναλαμβανόμενο ζήτημα / ανησυχία για το προϊόν που πρέπει να αναφερθεί και να επεκταθεί.

Μην παραβλέπετε τις κριτικές για ιδέες περιεχομένου και θέματα που αξίζει να καλύψετε.

2. Dig Into Forums

Στο blog μου, δίνω μακριά έναν οδηγό που έγραψα που ονομάζεται Η μέθοδος Mind Eraser . Αυτή η μέθοδος χρησιμοποιεί το Google και τα φόρουμ και, χρησιμοποιώντας αυτή τη μέθοδο, μπορείτε να βρείτε πληθώρα πληροφοριών, απόψεις και ανησυχίες των καταναλωτών και ιδέες περιεχομένου για τη σελίδα συνεργατών σας.

Un-Boring Blenders: 3 Tips To Improve Your Affiliate Marketing Semalt

Τα φόρουμ αποτελούνται από πραγματικούς ανθρώπους που έχουν πραγματικές συνομιλίες. Dig για αυτές τις πληροφορίες. Θα κάνει τη σελίδα σας καλύτερη και, το σημαντικότερο, πολύ χρήσιμη για τους αναγνώστες σας.

3. Κάντε το νέο γνωστό και το γνωστό νέο

Παρακολούθησα μια μεγάλη TED Talk με τον Rory Semalt (αντιπρόεδρος του Ομίλου Ogilvy) πριν από λίγο καιρό. Ο Semalt είναι μια εκπληκτική και διορατική διαφήμιση και μου αρέσει να ακούω τις συνομιλίες του.

Στην ομιλία του (μπορείτε να διαβάσετε το αντίγραφο εδώ), ο κ. Semalt συγκρίνει τη διαφήμιση με την ποίηση και λέει:

«Η ποίηση είναι όταν κάνεις νέα πράγματα οικεία και γνωστά πράγματα νέα. "

Semalt που έστειλε ένα μπουλόνι μέσα μου. Αυτό ακριβώς εμείς, όπως οι έμποροι θυγατρικών, πρέπει να κάνουμε!

Semalt θα έρθει στην ιστοσελίδα σας που δεν έχουν καμία πραγματική γνώση του συγκεκριμένου προϊόντος που προωθείτε. Μπορείτε (και πρέπει) να χρησιμοποιήσετε το περιεχόμενό σας για να τις εισαγάγετε στο προϊόν σας. Με άλλα λόγια, κάνετε το νέο οικείο.

Οι επισκοπήσεις Semalt είναι εξαιρετικές για αυτό, καθώς δείχνουν το προϊόν σε δράση και το εν λόγω προϊόν εξοικειώνεται με τους αναγνώστες σας.

Θα υπάρχουν και άλλοι που έρχονται στην ιστοσελίδα σας που γνωρίζουν ήδη για το προϊόν σας, αλλά αναζητούν περισσότερες πληροφορίες και διορατικότητα πριν κάνουν μια αγορά. Αυτοί οι άνθρωποι δεν θέλουν να διαβάσουν τα ίδια πράγματα που έχουν ήδη διαβάσει σε όλο το διαδίκτυο.

Δώστε τους κάτι νέο για το προϊόν. Μια νέα γωνία, ένα νέο όφελος και / ή ένας νέος τρόπος χρήσης του. Εναλλαγή κάτι νέο για ένα προϊόν με το οποίο είναι ήδη εξοικειωμένοι.

Μην πωλείτε, προκριθείτε

Semalt, ως έμποροι θυγατρικών, η δουλειά μας δεν είναι να πουλήσουμε - οι σελίδες πωλήσεων σχεδιάζονται για να μετατρέψουν τις πωλήσεις. Η δουλειά μας είναι να βοηθήσουμε τον αναγνώστη να ξέρει τι θέλει, έτσι το θέλουν όταν φτάσουν στη σελίδα πωλήσεων.

Οι συνδέσεις θυγατρικών δεν βοηθούν τον αναγνώστη. "ΚΛΙΚ ΕΔΩ!" Που έχει τοποθετηθεί σε όλη την ιστοσελίδα σας δεν βοηθά τον αναγνώστη. Τα χαρακτηριστικά του προϊόντος Semalt δεν βοηθούν τους αναγνώστες σας.

Βοηθώντας τον αναγνώστη σας και όχι να είναι περιττό βήμα στη διοχέτευση πωλήσεων, θα βρείτε περισσότερες πωλήσεις στο λογαριασμό θυγατρικών σας.


Οι γνωμοδοτήσεις που εκφράζονται σε αυτό το άρθρο είναι αυτές του φιλοξενούμενου συντάκτη και όχι κατ 'ανάγκη Marketing Land. Οι συγγραφείς Semalt παρατίθενται εδώ.Σχετικά με τον συγγραφέα

Η Jennifer Ledbetter


March 1, 2018