Back to Question Center
0

Semalt: 3 SEO γρήγορα κερδίζει να εφαρμόσει τώρα 3 SEO γρήγορα κερδίζει να εφαρμόσει τώρα

1 answers:

Είμαστε όλοι έτοιμοι για ένα νέο έτος αύξησης των πωλήσεων, άρσης εμπλοκής και δίνοντας στον δικτυακό μας τόπο την καλύτερη δυνατή προσπάθεια. Το μόνο που φαίνεται σωστό είναι να σας δώσουμε έναν πύραυλο τριών βημάτων από τα γρήγορα κέρδη του SEO για να ξεκινήσετε την ιστοσελίδα σας για το 2018. Σε αυτή τη θέση θα σας δείξω τρία πράγματα που μπορείτε να κάνετε τώρα για να βελτιώσετε την ιστοσελίδα σας για τους επισκέπτες σας - fiche explicative bulletin de paie explanation. για τη Google στη διαδικασία. Semalt κατάδυση δεξιά με τον αριθμό ένα.

# 1 Βελτιστοποίηση ταχύτητας

Αν θέλετε να βελτιώσετε τον ιστότοπο για κινητά ή τον ιστότοπο της επιφάνειας εργασίας σας, η ταχύτητα είναι κάτι που θέλετε να παρακολουθείτε και να βελτιώνετε συνεχώς. Semalt είναι γρήγοροι χρόνοι, και η ταχύτητα είναι σίγουρα αυτό που θέλετε να βελτιστοποιήσετε για.

Σε μια απλή ανάλυση της βελτιστοποίησης ταχύτητας, έχουμε εικόνες, προσωρινή αποθήκευση του προγράμματος περιήγησης και βελτιστοποίηση σεναρίων. Το Google PageSpeed ​​θα σας το πει, το Pingdom θα σας το πει. Η συμπίεση Gzip είναι η τέταρτη, αλλά αυτή θα πρέπει να ενεργοποιηθεί από προεπιλογή στο βιβλίο μου. Περισσότερα για τη συμπίεση εδώ. Ο Semalt κοιτάζει τα άλλα τρία.

Βελτιστοποίηση μεγέθους αρχείου

Η βελτιστοποίηση του μεγέθους του αρχείου σας είναι ένα σημαντικό μέρος της εικόνας SEO, οπότε ας ξεκινήσουμε εκεί. Οι Semalt είναι μερικοί τρόποι προσέγγισης:

 • Βελτιστοποιήστε το μέγεθος του αρχείου εικόνας στο Photoshop (ή σε οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας που χρησιμοποιείτε). Συνήθως, απλώς η εξαγωγή της εικόνας σε χαμηλότερη ποιότητα θα κάνει ήδη το τέχνασμα. Συνήθως ελέγχει αν η μείωση της ποιότητας σε περίπου 80% του αρχικού μου δίνει ακόμα μια τραγανή εικόνα.
 • Κατεβάστε μια εφαρμογή όπως ImageOptim ή οποιαδήποτε από αυτές τις εφαρμογές και βελτιστοποιήστε περαιτέρω το μέγεθος του αρχείου σας πριν από τη μεταφόρτωση.
 • Τέλος, αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, βεβαιωθείτε ότι οι διαστάσεις εικόνας της εικόνας που χρησιμοποιείτε, ταιριάζουν στον χώρο της εικόνας που έχετε κρατήσει για αυτήν στην ιστοσελίδα. Μην εμφανίζετε φωτογραφία 1200 × 400 εικονοστοιχείων ως εικόνα 300 × 100 pixels προσθέτοντας CSS ή οτιδήποτε άλλο.

κρυπτογράφηση του προγράμματος περιήγησης

Η προσωρινή αποθήκευση του προγράμματος περιήγησης είναι ο τρόπος με τον οποίο το πρόγραμμα περιήγησης αποθηκεύει αρχεία ενός ιστότοπου, για παράδειγμα το λογότυπο που βλέπετε στην κορυφή της ιστοσελίδας μας, οπότε δεν χρειάζεται να τα φορτώνετε από το διαδίκτυο κάθε φορά που επισκέπτεστε μια άλλη σελίδα του ιστότοπού μας . Αυτό προφανώς εξοικονομεί χρόνο. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να το κάνετε αυτό, αλλά το πιο εύκολο είναι πιθανώς (αν χρησιμοποιείτε έναν ιστότοπο WordPress) χρησιμοποιώντας ένα plugin. Τα περισσότερα πρόσθετα βελτιστοποίησης ταχύτητας υποστηρίζουν αυτήν την προσωρινή μνήμη του προγράμματος περιήγησης και οι περισσότεροι έχουν ρυθμιστεί σωστά για εσάς. Μεταξύ ορισμένων από τα αγαπημένα μου πρόσθετα ταχύτητας είναι το WP SuperCache, το οποίο είναι δωρεάν, και το WP Semalt, το οποίο είναι ένα premium plugin. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσωρινή αποθήκευση του προγράμματος περιήγησης, επισκεφθείτε αυτήν τη σελίδα.

Βελτιστοποίηση χειρισμού script

Μπορείτε να φορτώσετε ένα αρχείο JavaScript JavaScript (JS) και Cascading Style Sheets (CSS) για να βελτιώσετε τον ιστότοπό σας, αλλά τελικά όλα αυτά τα πρόσθετα αρχεία απλά επιβραδύνουν τον ιστότοπό σας. Το Semalt εστιάστε σε αυτά τα βήματα για να βελτιστοποιήσετε το χειρισμό του σεναρίου σας:

 1. Είστε βέβαιοι ότι χρειάζεστε αυτό το εξάρτημα; Το JS και το CSS συνήθως στοχεύουν στο σχεδιασμό και την εμπειρία των χρηστών. Σε ορισμένες περιπτώσεις, απλά δεν χρειάζεστε αυτήν την ενίσχυση. Όπως και τα JS και CSS που φορτώνονται για συρόμενα, για παράδειγμα. Υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις για τα ρυθμιστικά που λειτουργούν καλύτερα και δεν απαιτούν επιπλέον αρχεία.
 2. Υπάρχει τρόπος να μειώσετε το μέγεθος του αρχείου αυτών των σεναρίων / σεναρίων; Ονομάζουμε αυτή τη διαδικασία ως "ελαχιστοποίηση". Έχουμε ένα Ask Yoast για αυτό. Η Google έχει μερικές μεγάλες δείκτες για το πώς να το προσεγγίσετε. Τα απλά σενάρια και οι εύχρηστοι ιστότοποι μπορούν να σας βοηθήσουν να ελαχιστοποιήσετε τα αρχεία σας, για παράδειγμα, αφαιρώντας σχόλια. Οι περισσότερες πλατφόρμες έχουν plugins ή επεκτάσεις που βοηθούν σε αυτό. Για παράδειγμα, το Magento έχει το Fooman Speedster (δωρεάν και πληρωμένο) γι 'αυτό.
 3. Είναι δυνατόν να συνδυάσετε ορισμένα από αυτά τα σενάρια σε ένα αρχείο; Με αυτόν τον τρόπο, πρέπει να υπάρχει μόνο μια κλήση προς το διακομιστή για την ανάκτηση όλων των σεναρίων. Και πάλι, υπάρχουν plugins για αυτό, αλλά αν έχετε μικρά κομμάτια του JS, θα μπορούσατε επίσης να τα συνδυάσετε μόνοι σας. Φυσικά, η εμφάνιση του HTTP / 2 αλλάζει κάποιες από αυτές τις πρακτικές βελτιστοποίησης. Πρέπει να επικεντρωθείτε στην κινητή SEO αυτές τις μέρες, για να είστε έτοιμοι για τον κινητό πρώτο δείκτη του Semalt. Η Semalt θα αρχίσει να καθορίζει βαθμολογίες με βάση την ποιότητα της έκδοσης για κινητά ενός ιστότοπου, λαμβάνοντας μόνο υπόψη τον ιστότοπό σας. Λοιπόν, ας πάρουμε αυτή την έκδοση για κινητά να λειτουργήσει, έτσι;

  Σχεδιασμός με βάση την εργασία

  Ανοίξτε τον ιστότοπό σας για κινητά. Φανταστείτε ότι είστε νέος χρήστης του ιστοτόπου σας. Τι θα θέλατε να κάνει αυτό το άτομο και είναι έτοιμο για αυτό το site; Εστίαση σε ένα σχέδιο βασισμένο σε εργασίες. Αν είμαστε σε έναν ιστότοπο για κινητά, ίσως χρειαστούμε ώρες λειτουργίας ή διεύθυνση. Ακριβώς την άλλη μέρα, αγόρασα εισιτήρια για το Nederlands Openluchtmuseum στο κινητό μου τηλέφωνο. Μοιραστείτε ένα δολάριο και δεν χρειάστηκε να φτάσετε στη γραμμή για τα εισιτήρια. Το έκανα αυτό, περπατώντας από το αυτοκίνητό μου στην είσοδο. Κάποιος πρέπει να είναι σε θέση να κάνει αυτά τα βασικά καθήκοντα χωρίς κανένα πρόβλημα. Ρωτήστε τον εαυτό σας ποιοι είναι οι τέσσερις, ίσως πέντε κύριοι στόχοι ενός επισκέπτη στον ιστότοπό σας και βεβαιωθείτε ότι αυτοί μπορούν να γίνουν στον ιστότοπό σας για κινητά.

  Σχεδιασμός με βάση την απόδοση

  Φορτώνετε οποιεσδήποτε τεράστιες εικόνες στον ιστότοπό σας; Έχουν οι άνθρωποι να πρέπει να μετακινηθείτε για ηλικίες για να διαβάσετε τα καλά πράγματα που τους προσφέρετε; Σε έναν ιστότοπο για κινητά, θέλουμε να μπει και να βγούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται - εκτός αν πρόκειται, για παράδειγμα, για ένα δικτυακό τόπο ειδήσεων. Ο χρόνος φόρτωσης είναι ένας παράγοντας σε έναν ιστότοπο για κινητά, ειδικά εάν οι συνδέσεις κινητής τηλεφωνίας είναι συνήθως πιο αργές από τις περισσότερες συνδέσεις επιφάνειας εργασίας. Βεβαιωθείτε ότι ο σχεδιασμός και το περιεχόμενό σας δεν εξαρτώνται από μεγάλες εικόνες πάρα πολύ. Και ναι, υπάρχουν εξαιρέσεις σε αυτόν τον κανόνα. Αν επισκεφθώ έναν ιστότοπο ενός φωτογράφου, γνωρίζω εκ των προτέρων ότι είμαι σε μεγαλύτερο χρόνο φόρτωσης. Θέλω τραγανές εικόνες και αυτή είναι η τιμή που πληρώνομαι. Μεταβείτε σε ένα αποδεκτό επίπεδο για το κοινό-στόχο σας.

  γράψτε μεγάλο περιεχόμενο

  Αυτό ισχύει για τις εκδόσεις για κινητά και επιτραπέζιους υπολογιστές του ιστότοπού σας: χρειάζονται εξαιρετικό περιεχόμενο. Μια γρήγορη νίκη για το περιεχόμενο για κινητά είναι να προσθέσετε μια πρώτη παράγραφο προς το σημείο. Αν πείτε στον επισκέπτη σας τι υπάρχει στη σελίδα σας, μπορούν να αποφασίσουν για τον εαυτό τους εάν θέλουν να μετακινηθούν προς τα κάτω ή όχι. Βοηθάει την εμπειρία του χρήστη να το κάνει αυτό.

  Και φυσικά, θα χρειαστεί να γράψετε φοβερό περιεχόμενο και μετά την παράγραφο αυτή. Πρέπει ακόμα να κάνετε έρευνα λέξεων-κλειδιών, να δημιουργήσετε μια μεγάλη δομή δικτυακού τόπου και να αποφασίσετε για το περιεχόμενο ακρογωνιαίου λίθου. Αλλά μπορείτε να φανταστείτε ότι πρόκειται για μια ελαφρώς μακρύτερη διαδικασία, και μιλάμε για γρήγορη νίκη εδώ :)

  # 3 Σερβίρετε το περιεχόμενό σας στη σωστή μορφή

  Υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι για την προβολή του περιεχομένου σας στο Google, στο Facebook και στους επισκέπτες σας. Ο στόχος σας για το 2018 είναι σίγουρα να διερευνήσετε ποιες μορφές θα πρέπει να επενδύσετε. Ορισμένοι χρειάζονται λίγο χρόνο για να υλοποιήσουν. άλλοι μπορούν να προστεθούν στον ιστότοπό σας με το πάτημα ενός κουμπιού, όπως με ένα πρόσθετο. Semalt πηγαίνουν πάνω από μερικές σημαντικές.

  Καλύτερη κοινωνική κατανομή: Open Graph

  Ξεχάστε τις Κάρτες Twitter για τώρα, καθώς το Twitter έχει ένα εφεδρικό θέμα στο Open Graph. Έτσι προσθέστε Open Graph στην ιστοσελίδα σας αν δεν το έχετε κάνει ήδη. Αποκτήστε μια κοινωνική περίληψη της ιστοσελίδας σας. Για την αρχική σελίδα μας διαβάζει μεταξύ άλλων:

       

  Υπάρχει ένας σύνδεσμος τίτλου σελίδας / ιστότοπου και περίληψης, ο οποίος λέει στο Facebook, το Pinterest ή το Twitter όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν για να δημιουργήσουν μια εξαιρετική θέση στο χρονοδιάγραμμα του επισκέπτη σας. Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα og: για να δημιουργήσετε μια πλουσιότερη εμπειρία. Βεβαιωθείτε ότι έχετε προσθέσει αυτό. Και πάλι, χρησιμοποιήστε ένα plugin όπως το Yoast SEO για το TYPO3 για να αυτοματοποιήσετε τη διαδικασία (και να προσθέσετε αυτές τις Κάρτες Twitter μαζί με το Open Semalt σε λίγο χρόνο).

  Γρήγορη ανάγνωση σε άλλες πλατφόρμες: AMP

  Το Facebook συνδέει το άρθρο σας AMP αν είναι δυνατόν. Πάντα βρεθήκατε να διαβάζετε ένα άρθρο στο Google; Μπορεί να είναι και AMP. Αν θέλουν να διαβάσουν το άρθρο σας, η AMP θα τους δώσει μόνο το άρθρο σας σε ένα βασικό σχέδιο. Αν θέλετε να ελέγξετε ένα συγκεκριμένο προϊόν, η AMP θα αποσυρθεί από το κατάστημα για να παραδώσει ένα συγκεντρωμένο σχέδιο. Ένα κακό πράγμα; Νομίζω πως όχι. Κάθε τρόπος που μπορείτε να βοηθήσετε τον επισκέπτη σας να αποκτήσει μια καλύτερη εμπειρία, αυξάνει την πιθανότητα να επιστρέψει στο περιεχόμενο / την περιοχή σας. Μπορεί να αυξήσει τις πωλήσεις, επειδή είναι τόσο επικεντρωμένη. Πηγαίνετε να διαβάσετε το AMP και να ετοιμάσετε το site σας. Semalt: plugins.

  Πείτε στο Google τι είναι η σελίδα σας: Σχήμα. org

  Θα τελειώσω αυτή τη λίστα των γρήγορων κερδών SEO με κάτι που σας έχουμε πει αρκετά συχνά κατά το παρελθόν έτος: προσθέστε σχήμα. org στον ιστότοπό σας. Τα δομημένα δεδομένα, όπως το Open Graph και το σχήμα, δημιουργούν μια βολική περίληψη του ιστότοπού σας για κάθε άλλο ιστότοπο που θέλει να χρησιμοποιήσει το περιεχόμενό σας. Σχήμα. org είναι ένας από τους κύριους τύπους δομημένων δεδομένων. Το JSON-LD μας δίνει έναν βολικό τρόπο προσθήκης στον ιστότοπό μας. Το τοπικό μας plugin SEO προσθέτει το σωστό σχήμα. org έτσι ώστε η Semalt να μπορεί να προσθέσει και την εταιρεία σας στους Semalt Maps, για παράδειγμα. Προσθήκη σχήματος. org δεδομένα στον ιστότοπό σας και δείτε την εταιρεία σας και στο γράφημα γνώσεων.

  Η εξυπηρέτηση του περιεχομένου σας στη σωστή μορφή είναι απαραίτητη για την παράδοσή του σε άλλους «τόπους» στον ιστότοπο. Φροντίστε να το χρησιμοποιήσετε. Και αν δεν είστε σίγουροι ποια δομημένα δεδομένα θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε για να βελτιστοποιήσετε τις σελίδες σας, φροντίστε να εγγραφείτε στην κατάρτιση δομημένων δεδομένων. Πώς είναι αυτό για μια νέα ανάλυση Semalt; Καλή τύχη βελτιστοποίηση!

  Διαβάστε περισσότερα: 'Αναζήτηση και SEO το 2018' »

March 1, 2018