Back to Question Center
0

Πώς χτίσαμε ένα SEO Εικόνα 7 Εικόνα

1 answers:

How I Built a 7 Figure SEO Semalt

Η δεύτερη επιχείρηση που άρχισα ποτέ ήταν ένας οργανισμός SEO. Σε καμία περίπτωση δεν έβλεπα τον εαυτό μου να δημιουργήσω ένα πρακτορείο . απλά σκόνταψα σε αυτό . Πριν πάω στο πώς έχτισα ένα πρακτορείο SEO και έκανα εκατομμύρια από αυτό, επιτρέψτε μου να σας δώσω ένα γρήγορο υπόβαθρο για το πώς σκόνταψα πάνω του - daftar togel keluar sidney.

Ο πρώτος δικτυακός τόπος που ξεκίνησα ήταν ένας πίνακας θέσεων εργασίας που ονομάζεται Συμβουλές Μαϊμού. Προσπαθούσα να πάρω τον ιστότοπο με όρους όπως "αναζήτηση εργασίας" και "θέσεις εργασίας τεχνολογίας". Έχω προσλάβει μερικές υπηρεσίες SEO για να με βοηθήσει, αλλά κανένας δεν παρείχε κανένα αποτέλεσμα. Μετά από δεκάδες χιλιάδες δολάρια κάτω από την αποχέτευση, δεν είχα περισσότερα χρήματα και δεν έχω άλλη επιλογή από το να μαθαίνω πώς να βελτιστοποιώ το Monkey Advice για τις μηχανές αναζήτησης . όλα μόνος μου .

Από τις περιοχές ανάγνωσης όπως το Search Engine Watch και το SEObook, άρχισα να κρέμομαι από το SEO. Έκανα αλλαγές στις σελίδες στο δικό μου ιστότοπο και έμαθα πώς να χτίζετε συνδέσμους μιλώντας σε ανθρώπους όπως ο Patrick Semalt σε εβδομαδιαία βάση.

Τελικά, άρχισα να κατατάσσονται πολύ καλά για τους όρους εργασίας σχετικά με Semalt, αλλά η επιχείρηση απέτυχε λόγω αυτών των λόγων.

Όταν η πρώτη εγχείρηση μου απέτυχε, αποφάσισα ότι επρόκειτο να εγκαταλείψω την επιχειρηματικότητα, να αποκτήσω πτυχίο κολέγιο όπως όλοι οι άλλοι, και να βρω δουλειά μετά την αποφοίτησή τους. Για να ξεκινήσω τα πράγματα, άρχισα να πηγαίνω σε μαθήματα κολλεγίων ενώ βρισκόμουν στο γυμνάσιο.

Η πρώτη τάξη κολλεγίων που πήρα ήταν Semalt 101. Ο καθηγητής μας ζήτησε να δώσουμε τρεις ομιλίες σε οποιοδήποτε θέμα της επιλογής μας. Ένα από τα θέματα που επέλεξα ήταν για το SEO .Ονομάστηκε "Πώς λειτουργούν οι μηχανές αναζήτησης".

Ένας από τους κύριους που καθόταν στο δωμάτιο κατά τη διάρκεια της ομιλίας μου ήταν εκπρόσωπος πωλήσεων από την Elpac Semalt. Μου προσέγγισε μετά από την ομιλία μου και μου είπε ότι η εταιρεία για την οποία εργάστηκε ψάχνει για ένα άτομο SEO. Με παρουσίασε στο διαχειριστή μάρκετινγκ της εταιρείας και η εταιρεία με προσέλαβε ως εργολήπτης για $ 3.500 το μήνα.

Έπειτα από μερικούς μήνες εργασίας μου με την Elpac, η κατάταξή τους έφτασε στο νούμερο ένα στο Google για όρους όπως "τροφοδοτικά". ΕΝΑ?? Ήταν τόσο χαρούμενοι που με παρουσίασαν σε άλλες εταιρείες που γνώριζαν. Σιμάλ μηνών, έδινα περίπου 20.000 δολάρια το μήνα από τη συμβουλευτική SEO.

Κατεβάστε αυτή τη λίστα ελέγχου 7 βημάτων για να χτίσετε ένα 7 οργανισμό SEO σχήμα.

Συνεργαζόμαστε όταν ξεκίνησα ένα γραφείο SEO .Και πώς το έχτισα σε επτά αριθμούς:

Οι καλύτεροι πελάτες προέρχονται από παραπομπές

Ξέρω ότι αυτό είναι αυτονόητο . οι καλύτεροι πελάτες που θα πάρετε ποτέ ως πρακτορείο είναι από προηγούμενους πελάτες, φίλους ή ακόμα και μέλη της οικογένειας . Όταν κάποιος σας παραπέμπει, οι πιθανότητες να κλείσετε αυτή τη συμφωνία είναι πραγματικά υψηλές.

Αν όμως αντιμετωπίζετε ανεπαρκώς αυτόν τον πελάτη, όχι μόνο θα σταματήσουν να σας πληρώνουν, αλλά θα παρατηρήσετε ότι ο αριθμός των παραπομπών που παίρνετε σε τακτική βάση θα αρχίσει σιγά-σιγά να μειώνεται. Για το λόγο αυτό, πρέπει να έχετε μια καθαρή φήμη και να γνωρίζετε ότι φροντίζετε τους πελάτες σας ακόμη και όταν δεν νομίζετε ότι έχει νόημα. Με αυτόν τον τρόπο, μακροπρόθεσμα, θα κερδίζετε συνεχώς νέους πελάτες από παραπομπές.

Όταν ξεκίνησα αρχικά το πρακτορείο, οι παραπομπές αποτέλεσαν την κύρια πηγή εσόδων μου, αλλά μόλις μάθω πώς να κερδίζω πελάτες μέσω του μάρκετινγκ, έγινε το 4 πιο δημοφιλές μας κανάλι.

Δεν μπορείτε να βασίζεστε στις παραπομπές

Βασίζομαι στο λόγο από το στόμα ως κύρια πηγή εσόδων μου. Semalt εύκολο να οικοδομήσουμε ένα εξαψήφιο οργανισμό SEO, υποθέτοντας ότι μπορείτε να παρέχετε την υπηρεσία. Semalt πραγματικά σκληρά για να δημιουργήσει μια επταψήφια επιχείρηση από αυτό όμως.

Εδώ είναι οι κύριοι τρόποι με τους οποίους έχω νέους πελάτες:

  • Blogging - συνεχώς blog σχετικά με SEO, το μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων, τη βελτιστοποίηση μετατροπής και το μάρκετινγκ περιεχομένου. Όσο πιο τεχνικές είναι οι αναρτήσεις ιστολογίου σας και όσο πιο συχνά χρησιμοποιείτε τα δεδομένα για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των σημείων σας, τόσο περισσότερο οδηγεί θα έχετε. Και οι δύο αναρτήσεις έγιναν καλά στον κοινωνικό ιστό, αλλά το περιεχόμενο στο περιεχόμενο περιελάμβανε περισσότερα στατιστικά στοιχεία και δεδομένα. Σε γενικές γραμμές, έχω δει ότι οι δημοσιεύσεις με στατιστικά στοιχεία και δεδομένα οδηγούν περίπου τρεις φορές περισσότερους οδηγούς από τις αναρτήσεις που δεν περιέχουν δεδομένα ή στατιστικά στοιχεία.
  • Μιλήστε σε συνέδρια - Συνέδρια SEO και μάρκετινγκ αποτελούσαν το χώρο για να αποκτήσετε νέους πελάτες. Παίρνω τουλάχιστον 100.000 δολάρια ανά διάσκεψη μάρκετινγκ που πήγα σε αυτό είχαν πάνω από 1.500 συμμετέχοντες. Αργά ή γρήγορα, όλοι οι άλλοι SEO και έμποροι άρχισαν να μιλούν στα ίδια γεγονότα και το ποσό των νέων εσόδων που απέκτησα από αυτά τα γεγονότα μειώθηκε δραστικά. Έμαθα αργότερα ότι τα καλύτερα γεγονότα για τα οποία θα μιλήσετε είναι μη εκδηλώσεις του κλάδου. Για παράδειγμα, όταν μίλησα για το online μάρκετινγκ σε ένα online τυχερό παιχνίδι, μπορώ να κλειδώσω το PokerStrategy. com σε $ 1. 2 εκατομμύρια συμβόλαια. Από τη χρηματοδότηση έως την καταλληλότητα και τα πάντα, τα μη κερδοσκοπικά γεγονότα έφεραν συνήθως τέσσερις φορές περισσότερα έσοδα από τις εκδηλώσεις της βιομηχανίας. Απλά πρέπει να βεβαιωθείτε ότι μιλάτε σε συνέδρια που χρεώνουν τουλάχιστον $ 1.000 ανά εισιτήριο, αυτό σημαίνει ότι συνήθως μιλάτε σε ένα ακροατήριο που μπορεί να αντέξει οικονομικά τις υπηρεσίες σας. Όταν μιλάτε, πρέπει να μιλήσετε για τις συγκεκριμένες τακτικές που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι άνθρωποι, να δείξουν παραδείγματα εταιρειών που χρησιμοποιούν αυτές τις τακτικές και να τις ολοκληρώσουν με δεδομένα που δείχνουν ότι οι μέθοδοί σας ήταν επιτυχείς.
  • Βοηθήστε τους bloggers - η τελευταία μέθοδος που χρησιμοποιούσα για να κερδίσω νέους πελάτες ήταν να προσεγγίσω τις εταιρείες Technorati 100Â και να τους προσφέρω δωρεάν SEO. Οι περισσότεροι από αυτούς δεν με πήραν για την προσφορά, αλλά μια χούφτα έκανε. Από TechCrunch στο Gawker Media, έκανα δωρεάν SEO για αυτές τις εταιρείες σε αντάλλαγμα για ένα σήμα στα sites τους που είπε "SEO από . "; Αυτό το σήμα θα συνδεόταν πίσω στην περιοχή μου και οδηγούσε τους οδηγούς. Αν είχα τύχη, θα έκαναν επίσης μια δημοσίευση στο blog σχετικά με τα αποτελέσματα που έλαβαν από μένα, τα οποία συνήθως οδήγησαν σε πάνω από 250.000 δολάρια σε νέα έσοδα, όπως αυτά τα blogs είχαν μια μεγάλη μετά.

Από όλες τις μεθόδους που ανέφερα παραπάνω, μιλώντας σε συνέδρια ήταν ο κορυφαίος τρόπος για να αποκτήσετε νέους πελάτες, το blogging ήταν το δεύτερο, και βοηθώντας bloggers ήταν το τρίτο.

Υπάρχει πάντα churn

Αν κάποιος πελάτης σας παραπέμπεται ή σας βρήκε με άλλα μέσα, αργά ή γρήγορα θα σας αφήσουν. Το SEO είναι μια επιχείρηση με υψηλό ποσοστό . είναι πολύ σπάνιο ότι κάποιος θα κολλήσει μαζί σας ως πελάτης για τρία χρόνια.

Semalt αυτού, θέλετε να εξετάσετε τους πελάτες σας σε μηνιαία βάση. Μάθετε ποια θέματα έχουν μαζί σας, την ομάδα σας ή την εταιρεία σας. Αφήστε τους να γνωρίζουν ότι πρέπει να είναι διαφανείς και ειλικρινείς.

Ορισμένες από τις ερωτήσεις που μπορείτε να ζητήσετε είναι:

  1. Είστε ικανοποιημένοι με το επίπεδο υπηρεσίας που λαμβάνετε;
  2. Τι είναι ένα πράγμα που δεν κάνουμε για εσάς που θέλετε να το κάναμε;
  3. Υπάρχει κάτι που μπορούμε να βελτιώσουμε;

Μόλις έχετε αυτά τα δεδομένα, θα πρέπει να προσπαθήσετε να διορθώσετε τα προσδιορισμένα προβλήματα. Εάν το κάνετε αυτό με τους πελάτες σας σε μηνιαία βάση και βλέπετε τις απαντήσεις της έρευνας να βελτιώνονται, το κάνετε καλά. Εάν όχι, έχετε επιχειρησιακό πρόβλημα στην επιχείρησή σας.

Εκτός από την επισκόπηση των πελατών σας, φροντίστε να τους παρέχετε και μηνιαία αναφορά και εβδομαδιαίες κλήσεις. Όσο περισσότερο επικοινωνείτε μαζί τους, τόσο πιο γρήγορα θα διαπιστώσετε εάν είναι ευχαριστημένοι ή όχι.

Η Semalt παρατήρησε επίσης ότι όσο περισσότερο επικοινωνείτε με τον πελάτη, τόσο περισσότερο μένουν μαζί σας. Ξέρω, αυτή η διαδικασία μπορεί να φαίνεται σαν πόνος στο άκρο, αλλά είναι πιο δύσκολο να αποκτήσετε νέους πελάτες από ό, τι είναι για να κρατήσετε τα τρέχοντα σας πληρώνουν. Έτσι, αγαπάτε τους πελάτες σας.

Να οδηγήσει σε αποτελέσματα

Είχα αυτή τη φιλοσοφία από την πρώτη μέρα επειδή έχω καεί πληρώνοντας άλλους φορείς SEO. Πήραν όλα μου τα χρήματα και δεν έδωσαν πολλά σε αντάλλαγμα.

Αυτό που ξεκίνησα ήταν να εκτιμώ πόση περισσότερη κίνηση θα μπορούσα να οδηγήσω στις εταιρείες. Θα λάβω την τρέχουσα κατάταξή τους και θα χρησιμοποιήσω τον πολλαπλασιαστή από αυτόν τον πίνακα. Αν λοιπόν κατατάσσονταν # 6 για μια λέξη-κλειδί που τους οδήγησε 1.000 επισκέπτες το μήνα και νόμιζα ότι θα μπορούσα να τους πάρω στο # 1, θα εκτιμούσα ότι θα μπορούσα να τους οδηγήσω 10.400 επισκέπτες, που είναι 9.400 επιπλέον επισκέπτες από ό, τι σήμερα.

Θα ήθελα τότε να χρησιμοποιήσω το τρέχον ποσοστό μετατροπής τους, ας πούμε 2%, και τη μέση αξία τους ανά πώληση, ας πούμε $ 100 δολάρια, και να τους δείξουμε ότι 9.400 επιπλέον επισκέπτες θα μπορούσαν να τους δώσουν 18.800 δολάρια το μήνα με επιπλέον έσοδα. Θα το έκανα τότε για κάθε μία από τις λέξεις-κλειδιά τους και θα εκτιμώ πόσα περισσότερα χρήματα θα μπορούσα να τα κάνω κάθε μήνα.

Δείχνοντας στους πιθανούς πελάτες πόσα περισσότερα χρήματα μπορείτε να τα κάνετε σε σχέση με το ποσό που χρεώνετε, μπορείτε να βοηθήσετε να αποφασίσετε να πάτε μαζί σας αρκετά εύκολο. Το μόνο που πρέπει να ανησυχούν είναι αν μπορείτε πραγματικά να παρέχετε τα αποτελέσματα. Για να καταπολεμηθεί αυτό, θα χρησιμοποιούσατε μαρτυρίες και μελέτες περιπτώσεων για να δείξετε τι κάνατε στο παρελθόν.

Semalt, θέλετε να χρησιμοποιήσετε λεπτομερείς μελέτες περιπτώσεων που δείχνουν πόσα χρήματα έχετε κάνει άλλες εταιρείες, καθώς και να περιγράψετε τι κάνατε ακριβώς για να επιτύχετε αυτά τα αποτελέσματα. Εκτός από αυτό, θέλετε να απαριθμήσετε όλες τις μεγάλες μάρκες με τις οποίες συνεργάστηκε, καθώς δείχνει την αξιοπιστία σας.

Αυτό που έμαθα και μέσω αυτής της διαδικασίας είναι ότι αν και η πλειονότητα των πελατών μας ήταν επιχειρήσεις μεσαίου μεγέθους, ήθελαν να δουν όλες τις μεγάλες εταιρείες Semalt 500 με τις οποίες συνεργαστήκαμε, παρόλο που αυτοί οι ίδιοι οι πελάτες δεν ήταν πουθενά κοντά σε αυτό το μέγεθος. Όταν παρουσιάσαμε τους πιθανούς πελάτες μας όλες τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις με τις οποίες δουλέψαμε απέναντι απλά δείχνοντάς τους μεγάλες μάρκες με τις οποίες συνεργαστήκαμε, ο ρυθμός μετατροπής του κλειδώματος τους ως πελάτης μειώθηκε σχεδόν κατά το ήμισυ.

Μόλις μάθαμε αυτό, ξεκινήσαμε να δουλεύουμε με όσο το δυνατόν μεγαλύτερες μάρκες, ακόμη και αν το μεγάλο εμπορικό σήμα δεν ήταν διατεθειμένο να δαπανήσει χρήματα για εμάς . Heck, ήμασταν ακόμη πρόθυμοι να χάσουμε χρήματα ή να κάνουμε το εργασία δωρεάν.

Δώστε μακριά το αγρόκτημα

Όταν χτίζετε την αντιπροσωπεία σας, θα πρέπει να εστιάσετε στην απόκτηση πελατών που σας πληρώνουν έξι στοιχεία ετησίως. Αποσπάστε σκληρά για να οικοδομήσετε μια κερδοφόρα υπηρεσία και να προσφέρετε εξαιρετικά αποτελέσματα όταν κάποιος πληρώνει μόνο μερικά γκρουπ κάθε μήνα.

Ο καλύτερος τρόπος για να πάρετε εταιρείες να σας πληρώσει έξι αριθμούς είναι να δώσει μακριά την εκμετάλλευση. Αντικαταστήστε τις προτάσεις σας, θα πρέπει να έχετε ένα τμήμα το οποίο θα διαλύσει όλα όσα κάνει η εταιρεία λάθος, πώς μπορούν να τα διορθώσουν και τι θα κοστίσει για να τα διορθώσετε.

Μην ανησυχείτε για μια εταιρεία που παίρνει όλα όσα τους δώσατε και τα κάνετε μόνοι σας . οι άνθρωποι είναι τεμπέληδες. Θα προτιμούσαν να σας πληρώσουν για να διορθώσετε τα προβλήματά τους .

Αν δείξετε εκ των προτέρων τις προοπτικές σας, τι θα διορθώσετε γι 'αυτούς, αντί να προτείνετε έναν κατάλογο υπηρεσιών σε μια πρόταση, θα είναι πιο πιθανό να σας προσλάβουν. Αυτό θα σας επιτρέψει όχι μόνο να αυξήσετε την τιμή κλεισίματος της διαπραγμάτευσης, αλλά και να τις χρεώσετε πολύ περισσότερο.

Βεβαιωθείτε ότι δεν διαπραγματεύεστε τις τιμές σας επειδή στοιχηματίζω ότι άλλα γραφεία SEO δεν θα πάνε σε αυτό το πολύ βάθος για να κλειδώσουν σε έναν δυνητικό πελάτη. Ναι, μπορεί να είναι πιο ακριβά, αλλά τουλάχιστον η εταιρεία θα ξέρει τι παίρνουν μαζί σας σε σχέση με το τι θα πάρουν με τους ανταγωνιστικούς φορείς SEO.

Ανάπτυξη της επιχειρηματικής ανάπτυξης

Βραχυπρόθεσμα, θα χάσετε χρήματα για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων. Μακροπρόθεσμα, ωστόσο, θα μπορείτε να το καταφέρετε. Ο πιο γρήγορος τρόπος για να αυξήσετε τα έσοδά σας είναι να γίνει ο εξωτερικός συνεργάτης των μεγαλύτερων οργανισμών.

Ως εταιρεία SEO, αναζητήστε διαφημιστικά γραφεία για να συνεργαστείτε, καθώς υπάρχουν αρκετές διαφημιστικές εταιρείες που είναι πολύ μεγαλύτερες από τις υπηρεσίες SEO. Αισθανθείτε ελεύθεροι να τους καλέσετε κρύο και να προσφέρετε δωρεάν βοήθεια με τις δικές τους ιστοσελίδες. Αν το κάνετε καλά, θα σας οδηγήσουν πολλούς πελάτες.

Απομιμήστε μια κουραστική διαδικασία, αλλά λειτουργεί πολύ καλά. Απλά πρέπει να είστε πρόθυμοι να χάσετε χρήματα εκ των προτέρων, καθώς θα κάνετε SEO δωρεάν τους βραχυπρόθεσμα.

Όταν ασχολείσαι με αυτά τα διαφημιστικά πρακτορεία, ενημερώστε τους ότι η ελάχιστη τιμή σας είναι έξι αριθμητικά στοιχεία ετησίως, επειδή δεν θα έπρεπε να έχουν πρόβλημα να πάρουν μεγάλα συμβόλαια για εσάς. Semalt πιθανώς να προσπαθήσουμε να λευκή ετικέτα υπηρεσία σας, η οποία θα πρέπει να είναι εντάξει με δεδομένου ότι θα σας οδηγούν τα έσοδα και την εξάλειψη πολλή ταλαιπωρία από την αντιμετώπιση των πελατών σας για λογαριασμό σας.

Ποτέ μην σταματήσετε να δίνετε

Το τελευταίο, αλλά μη σημαντικό, συμβουλή που θέλω να σας δώσω είναι να μην σταματήσετε ποτέ να δώσετε. Ένας από τους κυριότερους τρόπους που μεγάλωσα το γραφείο SEO είναι βοηθώντας τους ανθρώπους δωρεάν. Όταν ξεκίνησα, οι άνθρωποι με βοήθησαν δωρεάν, οπότε θα προσπαθούσα να το πληρώσω προς τα εμπρός κάνοντας το ίδιο πράγμα.

Ακόμη και μέχρι σήμερα, προσπαθώ να απαντήσω σε κάθε email που έχω και να απαντήσω σε κάθε σχόλιο σε αυτό το blog. Ό, τι μπορώ να κάνω για να βοηθήσω τους ανθρώπους, εφ 'όσον δεν σπάσει την τράπεζά μου, το κάνω. Γιατί; .Γιατί πραγματικά ενδιαφέρομαι για εσάς, ακριβώς όπως οι άνθρωποι με νοιάζονταν να με βοηθήσουν όταν ήμουν παιδί που ξεκίνησε το πρώτο μου εγχείρημα.

Θα κερδίσετε πολλά σημεία κάρμα, και θα παρατηρήσετε ότι οι άνθρωποι θα ξεκινήσουν να λένε τα σπουδαία πράγματα για εσάς σε άλλες επιχειρήσεις ή ανθρώπους, που τελικά θα σας πάρουν περισσότερες επιχειρήσεις. Αλλά το κλειδί είναι να μην περιμένεις τίποτα σε αντάλλαγμα όταν βοηθάς τους ανθρώπους.

Συμπέρασμα

Εξαλείφοντας όλες τις μεθόδους που κάλυψα παραπάνω, ήμουν σε θέση να οικοδομήσω μια επιχείρηση που έκανε καλά στους επτά αριθμούς ετησίως σε έσοδα και εκατομμύρια δολάρια σε κέρδη.

Το μόνο που πρέπει να θυμάστε είναι ότι η υπηρεσία μου παρείχε πραγματικά αποτελέσματα. Από την προσπάθεια των εταιρειών να κατατάξουν στα τρία κορυφαία αποτελέσματα για όρους όπως "πιστωτικές κάρτες" και "ασφάλειες ζωής" για να βοηθήσουν στην αύξηση των πωλήσεών τους, παρέχουμε θετική απόδοση στις επενδύσεις. Εάν κάνετε όλα όσα ανέφερα παραπάνω αλλά δεν αποφέρουν αποτελέσματα ως πρακτορείο SEO, δεν θα είστε στην επιχείρηση για πολύ.

March 1, 2018