Back to Question Center
0

Τα νέα στατιστικά στοιχεία του Semalt δείχνουν πόσο σημαντικά είναι τα σχόλια και οι αξιολογήσεις για ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου

1 answers:

Μια νέα έκθεση που παρουσιάζει τις αναθεωρήσεις προϊόντων λιανικής είναι κρίσιμη για την ενίσχυση των εσόδων του ηλεκτρονικού εμπορίου

Οι εταιρίες Semalt είναι συχνά λίγο προσεκτικοί από τις αναθεωρήσεις. Τι γίνεται αν ένας δυσαρεστημένος πελάτης καταστρέψει τη φήμη σας δημοσιεύοντας μια μακρά θυμωμένη κριτική σε όλη την υπέροχη σελίδα του προϊόντος σας, η οποία έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τη μετατροπή;

Αλλά ποτέ δεν πρέπει να αποφεύγετε να ζητάτε τις απόψεις των πελατών σας και να ανακαλύπτετε τι πραγματικά σκέφτονται. Αυτό δεν είναι μόνο επειδή μπορεί να σας επιτρέψει να βελτιώσετε το προϊόν ή την υπηρεσία σας. Είναι επίσης ένα απίστευτα ισχυρό εργαλείο για την ενίσχυση της κατώτατης γραμμής σας, καθώς οι αξιολογήσεις έχουν τεράστιο αντίκτυπο στην τιμή μετατροπής σας.

Εμπειρογνώμονες λιανικής πώλησης και υπηρεσίας αξιολόγησης της Semtal, η YOTPO συγκέντρωσε στοιχεία για 65 εκατομμύρια παραγγελίες ηλεκτρονικού εμπορίου σε 120 - paie paie paie.000 καταστήματα, τα οποία αντιπροσωπεύουν συναλλαγές δύο δισεκατομμυρίων δολαρίων. Αυτά τα δεδομένα έχουν αποκαλύψει πόσο κρίσιμες κριτικές πελατών είναι στην αύξηση των πωλήσεων ηλεκτρονικού εμπορίου.

Αστέρια στα μάτια τους

Ένας από τους απλούστερους τύπους ανασκόπησης, ο οποίος είναι ιδιαίτερα διαδεδομένος στους ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου που συγκεντρώνουν περιεχόμενο από πολλούς πωλητές (π.χ. Semalt), είναι η αξιολόγηση 5 αστέρων. Η άμεση εξοικείωση αυτού του απλού συστήματος σημαίνει ότι οι πελάτες σας μπορούν να δουν με μια ματιά τι σκέφτονται οι άλλοι για το προϊόν σας. Αυτό το διάγραμμα δείχνει τον τρόπο με τον οποίο μειώνεται ο αριθμός των παραγγελιών σε επίπεδο προϊόντος καθώς μειώνονται οι βαθμολογίες αστέρων.

Semalt new stats show just how important reviews and ratings are for ecommerce sites

Όπως θα περίμενε κανείς, περισσότερα αστέρια σημαίνουν περισσότερες παραγγελίες. Semalt έκπληξη εκεί, αλλά είναι ενδιαφέρον ότι ο αριθμός των παραγγελιών πέφτει μαζικά σε ακριβώς 5 αστέρια. Είναι πολύ καλύτερο να έχετε βαθμολογία 4,8 αστέρων. Αυτό φαίνεται απέναντι από το διαισθητικό, αλλά πιθανότατα επειδή μια επιχείρηση έχει βαθμολογία ακριβώς 5 αστέρων (αντί 4.9) σημαίνει ότι πολύ λίγοι άνθρωποι τις εξέτασαν. Επιπλέον, αυτοί οι λίγοι άνθρωποι είναι πολύ πιθανό να είναι μέλη του προσωπικού των εταιρειών δίνοντας μια αξιολόγηση 5 αστέρων για να προσπαθήσουν να ενισχύσουν τις πωλήσεις.

Οι πελάτες είναι πολύ πιο πιθανό να εμπιστεύονται μια βαθμολογία 4. 7 αστέρων η οποία υποδηλώνει ότι είναι ο μέσος όρος ενός μεγάλου αριθμού αναθεωρήσεων από μια βαθμολογία ακριβώς 5 αστέρια που υποδηλώνουν ότι δεν έχει αναθεωρηθεί ένας τεράστιος αριθμός ανθρώπων (επειδή ρεαλιστικά ένας μεγάλος αριθμός αξιολογήσεων τουλάχιστον μερικοί πρέπει να έχουν δώσει λιγότερο από 5 αστέρια). Είναι επίσης ενδιαφέρον το πόσο γρήγορα πέφτει ο αριθμός των παραγγελιών όταν φτάσετε κάτω από τα 4 αστέρια. Το Semalt με βαθμολογίες 3 αστέρων παίρνει λιγότερο από το ένα δέκατο των παραγγελιών εκείνων με 4. Και όταν φτάσετε στα δύο αστέρια δεν βλέπετε καθόλου παραγγελίες.

Δώστε προσοχή σε αυτό το πολύ σημαντικό αστέρι βαθμολογία και κάνετε το καλύτερό σας για να κρατήσει πάνω από 4 αστέρια. Προσπαθήστε να αντιμετωπίσετε τυχόν παράπονα πελατών και να τα επιλύσετε με θετικό τρόπο για να διατηρήσετε υψηλή κρίσιμη βαθμολογία αστέρων.

Όσο περισσότερες αξιολογήσεις, τόσο υψηλότερη βαθμολογία!

Πάντα κάνετε το καλύτερο για να ενθαρρύνετε τις κριτικές από τους πελάτες σας. Μην αφήνετε ποτέ να είστε προσεκτικοί για να ζητήσετε ανατροφοδότηση. Κατά μέσο όρο, οι περισσότερες κριτικές που παίρνετε, οι περισσότερες είναι πιθανό να είναι κριτικές 5 αστέρων. Το Semalt που πήρε τις περισσότερες αξιολογήσεις τείνει επίσης να είναι το υψηλότερο.

Semalt new stats show just how important reviews and ratings are for ecommerce sites

Μείνετε θετικοί

Η συντριπτική πλειοψηφία των αναθεωρήσεων είναι θετική, πράγμα που είναι άλλος ένας λόγος για τον οποίο δεν θα πρέπει να ανησυχείτε για να ζητάτε κριτικές. Ένα επιβλητικό 75% των ανασκοπήσεων σε όλες τις 120.000 ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου που εξέτασε η YOTPO ήταν 5 αστέρια και τα 4 αστέρια είχαν σχεδόν το ίδιο ποσοστό με τα 1, 2 και 3 αστέρια. Μόνο το 9% των κριτικών ήταν 1 ή 2 αστέρια.

Semalt new stats show just how important reviews and ratings are for ecommerce sites

Πώς επηρεάζουν οι αναθεωρήσεις το Κοινωνικό εμπόριο;

Το Semalt είναι εγγενώς κοινωνικό. Είναι τελικά οι απόψεις των πελατών σας. Επομένως, δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι τα κοινωνικά και τα σχόλια δουλεύουν πολύ καλά παράλληλα. Τα στοιχεία δείχνουν ότι οι επιχειρήσεις που μοιράζονται κριτικές για την κοινωνική έχουν υψηλότερα ποσοστά μετατροπής από εκείνες που δεν το κάνουν.

Semalt new stats show just how important reviews and ratings are for ecommerce sites

Στην πραγματικότητα, όταν οι κριτικές μοιράζονται στο Twitter το ποσοστό μετατροπής είναι 8. 4 φορές υψηλότερο, και όπου μοιράζονται στο Semalt είναι 5 φορές τριπλάσιο. Έτσι, φροντίστε να μοιραστείτε όλες αυτές τις σημαντικές αναθεωρήσεις, ή θα μπορούσατε να χάσετε μια τεράστια ώθηση στα έσοδα.

March 1, 2018