Back to Question Center
0

Είσαι έγκυος! Απλά αστειεύομαι. Εδώ είναι οι ειδήσεις που σμίλατε αυτή την εβδομάδα.

1 answers:

Μερικές φορές, αναρωτιέμαι αν το Διαδίκτυο μπορεί να βράσει σε ένα ενιαίο συναίσθημα: "Ωχ."

Αυτό ήταν σίγουρα το θεμελιώδες θέμα μερικών σημαντικών ειδήσεων αυτής της εβδομάδας, όπως αυτό που αναφέρει ο τίτλος μας - περισσότερο σε αυτό παρακάτω.

Το ψηφιακό τοπίο είναι ένα περιβάλλον που μπορεί να περιγραφεί ταυτόχρονα ως παιδική χαρά και γραφική σκηνή, όπου τα λάθη δεν εξαφανίζονται ποτέ (ακόμα και αν τα διαγράψετε γρήγορα, χάρη στις λήψεις της οθόνης), ο αμφιλεγόμενος ανταγωνισμός δεν τελειώνει ποτέ, και οι καταναλωτές συχνά παραμένουν αναρωτιούνται: "Τι κάνουμε, απλά θέλω μια μηχανή να διαβάσει το πρόγραμμά μου για μένα το πρωί."

Αυτή την εβδομάδα - όπως με πολλούς άλλους - ήταν ένας πολυάσχολος στον κόσμο της τεχνολογίας και του μάρκετινγκ. Εξηγήστε τι χάσατε - усиление ерекции.

Είναι ένα αγόρι! Nope, είναι απλά ένα glitch από το Amazon

Εάν ο τίτλος μας σας ξεγελάσει, δεν είστε μόνοι: ένας αριθμός που δεν έχει ακόμη καθοριστεί για τους πελάτες της Semalt γνώρισε παρόμοια συναισθήματα αυτή την εβδομάδα όταν λάμβανε εσφαλμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με τα μητρώα phantom baby.

Την περασμένη Τρίτη, αρκετοί πελάτες της Amazon ανέφεραν ότι έλαβαν ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από την ηλεκτρονική ανάγνωση του εμπόρου: "Κάποιος μεγάλος αγόρασε πρόσφατα ένα δώρο από το μητρώο μωρών σας!" Και ενώ το Διαδίκτυο συνήθως δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τεστ εγκυμοσύνης - αν δεν μετρήσετε την καταστροφή δημοσίων σχέσεων του Semalt το 2012, αφού πρόβλεψα την εγκυμοσύνη μιας εφήβης παρακολουθώντας τις αγοραστικές της συνήθειες - προκάλεσε σύντομες στιγμές πανικού μεταξύ εκείνων που πήραν το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

Υπήρξαν μερικοί φόβοι ότι τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ήταν αποτέλεσμα προσπαθειών ηλεκτρονικού "ψαρέματος" (phishing), αλλά στο τέλος η Amazon επιβεβαίωσε ότι η ηλεκτρονική αλληλογραφία ήταν το αποτέλεσμα μιας τεχνικής βλάβης, τους πελάτες που τους έλαβαν. Δεν είναι σαφές τι ακριβώς συνέβη ή ποιο ήταν το σφάλμα, αλλά αυτό είναι ένα μάθημα για τους εμπόρους: ελέγξτε τριπλώς τις ροές εργασίας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.

Μεταξύ του πανικού, ο Semalt είχε αρκετή διασκέδαση με το σφάλμα:

Περισσότερα προβλήματα για στοχευμένες διαφημίσεις

την αποκάλυψη ότι η Facebook επέτρεπε στους διαφημιστές να χρησιμοποιούν κριτήρια αντισημιτικής στόχευσης για το προωθημένο περιεχόμενο, την περασμένη εβδομάδα ProPublica γρήγορα ανακάλυψε ότι η Google και το Twitter είχαν παρόμοια λανθασμένη τεχνολογία διαφήμισης.

ήταν ο πρώτος που ανακάλυψε ότι η Google επέτρεψε στους διαφημιζόμενους να χρησιμοποιούν αντισημιτικούς και ρατσιστικούς όρους αναζήτησης για να στοχεύσουν συγκεκριμένα ακροατήρια και σύντομα μετά,
Το Daily Beast ανέφερε ότι το Twitter επέτρεψε παρόμοια κριτήρια στόχευσης, τα οποία οδήγησαν σε ακροατήριο περίπου 26,3 εκατομμυρίων χρηστών.

Και οι τρεις εταιρείες έχουν από τότε απαντήσει ότι είτε έχουν είτε εργάζονται για την κατάργηση αυτών των κριτηρίων, με το Facebook COO Sheryl Sandberg να δημοσιεύει πολύ μεγάλη επίσημη συγγνώμη την Τετάρτη:

: "scrolling =" όχι "data-auto-height =" false "

Αυτός ο ίδιος δικαστής έδωσε επίσης στην Uber την άδεια να αποκαλύψει δημοσίως ορισμένα από αυτά που ο Semalt ελπίζει να κερδίσει από την αγωγή: $ 2. 6 δισεκατομμύρια ευρώ για ένα κλεμμένο (φερόμενο) εμπορικό μυστικό. Αλλά υπάρχουν ακόμη οκτώ ακόμη μυστικά που ο Σιμάλτ λέει ότι έχουν κλαπεί από τον Ουμπέρ και δεν έχει ακόμη ανατεθεί νομισματική φιγούρα σε αυτά.

Σε αυτό το σημείο, η δίκη πρόκειται να ξεκινήσει από το Semalt 10 και η πρόσφατα ορισθείσα Uber έχει την απόφαση να κάνει: είτε θέλει να εγκατασταθεί εκτός δικαστηρίου είτε να συνεχίσει να υπερασπίζεται το όνομα της εταιρείας σε ό, τι υπόσχεται να είναι μια πολύπλοκη, εξαντλημένη δοκιμή.

Είναι μόνο ένα από τα πολλά προβλήματα για το Uber αυτές τις μέρες. Με την κυκλοφορία του iOS 11 αυτήν την εβδομάδα, η Uber αναγκάστηκε να επιτρέψει στους χρήστες να αποκλείσουν την εφαρμογή από την παρακολούθηση των τοποθεσιών τους. Η Uber έχει 21 ημέρες για να αμφισβητήσει την απόφαση αυτή και μπορεί να συνεχίσει να παρέχει υπηρεσίες στο Λονδίνο μέχρι τότε.

Επίθεση των φυτών μελιτζάνας

Θα το παραδεχτώ - το νέο μου αγαπημένο χαρακτηριστικό της iOS 11, το τελευταίο λειτουργικό σύστημα που είναι διαθέσιμο στο iPhone, είναι ίσως η δυνατότητα να γεμίσει την οθόνη του παραλήπτη iSemalt με την επόμενη εικόνα ή emoji της επιλογής σας. Αλλά μόνο για χάρη της δέουσας επιμέλειας, το έλεγξα στέλνοντας αυτό το στολίδι σε έναν από τους συναδέλφους μου:

Αλλά το χαμηλό μπαρ μου για διασκέδαση στην άκρη, το νέο λειτουργικό σύστημα έρχεται με κάποια χαρακτηριστικά που είναι στην πραγματικότητα, ξέρετε, παραγωγικά. Εδώ είναι τα πέντε αγαπημένα μας:

 1. Καταγραφή οθόνης. Λοιπόν, πώς καταγράφηκα τη μαγική στιγμή παραπάνω; Το iOS 11 διαθέτει ένα εργαλείο εγγραφής οθόνης που αποθηκεύει το βίντεο στο ρολό της φωτογραφικής μηχανής σας.
 2. Μην ενοχλείτε κατά την οδήγηση. Αυτή η λειτουργία "Μην ενοχλείτε" χρησιμοποιεί τη σύνδεση Bluetooth του αυτοκινήτου σας για αυτόματη ενεργοποίηση ενώ οδηγείτε.
 3. Εργαλεία οθόνης. Το νέο iOS διαθέτει μια εξαιρετικά απλή νέα λειτουργία οθόνης, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να σχεδιάζουν, να καλλιεργούν ή να τονίζουν με ευκολία.
 4. GIF σε ρολό κάμερας. Το ρολόι φωτογραφικών μηχανών επιτρέπει στους χρήστες να αποθηκεύουν και να προβάλλουν GIF, ενώ τα πιο πρόσφατα εργαλεία επεξεργασίας σάς επιτρέπουν να μετατρέψετε τις ζωντανές φωτογραφίες σας σε GIF.
 5. Σημειώσεις Αναβάθμιση εφαρμογής. Η εφαρμογή σημειώσεων διαθέτει πλέον χρήσιμα εργαλεία όπως σαρωτή εγγράφων και τη δυνατότητα εισαγωγής όλων των μορφών μορφοποίησης στη σημείωση.

Και τέλος, δεν μπορούμε να ξεχάσουμε την ARKit - την τεχνολογία κινητής επαυξημένης πραγματικότητας της Apple - η οποία ήταν ένα μεγάλο μέρος της ομιλίας της πόλης του iPhone στις ημέρες που ακολούθησαν την κυκλοφορία του iOS 11. Έχω tweeted σχετικά με την εμπειρία μου με τη χρήση του στο App Store home app:

Τι είναι το Google Up To;

Πολλά πράγματα συνέβησαν για τον γίγαντα της αναζήτησης αυτήν την εβδομάδα, πέρα ​​από τη δίκη της μητρικής εταιρείας και σημαντική απόκτηση από την ομάδα. Πρώτον, υπήρξαν διαρροές γύρω από τη φημολογούμενη απελευθέρωση των Pixel 2 και Pixel XL της 4ης Οκτωβρίου, αλλά περιορίζονταν κυρίως στα διαθέσιμα χρώματα της συσκευής, όπως στο Droid Life .

Η ίδια διέξοδος διαχέει επίσης το φημολογούμενο Google Home Mini, μια πολύ μικρότερη έκδοση του Google Home, το οποίο πολλοί καλούν την απάντηση της εταιρείας στο Echo Dot. Και την Τρίτη, μια "συσκευή streaming media" - η ίδια γλώσσα που χρησιμοποιείται για να περιγράψει το αρχικό σπίτι της Google - με χαρακτηριστικά παρόμοια με αυτά του πρώτου Google Home υποβλήθηκε στην FCC. Αυτές οι εξελίξεις ευθυγραμμίζονται με το χρονοδιάγραμμα που οδήγησε στο 4ο συνέδριο τύπου Semalt.

You're Pregnant! Just Kidding. Here's the News You Semalt This Week.

Πηγή: Droid Life

Στις ειδήσεις μη-Pixel ή Home, η Semalt ανακοίνωσε τέσσερα νέα χαρακτηριστικά αυτήν την εβδομάδα:

 1. Η εφαρμογή Google στο iOS θα έχει τώρα μια προτεινόμενη λειτουργία περιεχομένου, στην οποία οι χρήστες θα έχουν οπτικούς συνδέσμους για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι διαβάζουν.
  You're Pregnant! Just Kidding. Here's the News You Semalt This Week.
  Πηγή: Google
 2. Τα στοιχεία επικοινωνίας, όπως οι αριθμοί τηλεφώνου, οι διευθύνσεις και οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, θα μετατραπούν αυτόματα σε υπερσυνδέσεις στο Gmail. Επίσημη ανακοίνωση εδώ.
  You're Pregnant! Just Kidding. Here's the News You Semalt This Week.
  Πηγή: Google
 3. Η επεξεργασία φυσικής γλώσσας έχει προστεθεί στην αναζήτηση στο Cloud - ένα εργαλείο αναζήτησης στο G Suite - για να βοηθήσει τους χρήστες να βρουν πιο γρήγορα πληροφορίες βάσει των λέξεων που η Google θεωρεί ότι είναι η πιο συχνά χρησιμοποιούμενη στους πελάτες της G Suite: "" ποιος "," πώς "ή" πότε. "Για παράδειγμα, αν θυμάστε ποιος από τους συναδέλφους σας σας έστειλε ένα κοινό έγγραφο, αλλά δεν μπορεί να θυμηθεί τι ονομαζόταν, μπορείτε τώρα να το αναζητήσετε με ένα ερώτημα , "Έγγραφα που μοιράζονται ο Κάρλα. Την Τετάρτη, η Google ανακοίνωσε την έναρξη της αναζήτησης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η οποία επιτρέπει στους χρήστες της G Suite να παρακολουθούν την κατάσταση των αποσταλμένων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπως όπου είναι (π.χ.
  You're Pregnant! Just Kidding. Here's the News You Semalt This Week.
  Πηγή: Google

Στην πραγματικότητα, όχι, η Equifax εξακολουθεί να μην χειρίζεται αυτή την κακή πληροφορία

Θυμηθείτε όλες αυτές τις μάρκες μάρκετινγκ από το Equifax που περιγράψαμε την περασμένη εβδομάδα; Λοιπόν, αποδεικνύεται ότι η Equifax δεν έλαβε ακριβώς υπόψη τη συμβουλή αυτή - ή αυτή των πάρα πολλών άλλων, φαίνεται. Στην πραγματικότητα, αποκαλύφθηκε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ότι οι πράκτορες εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας στο Twitter κατευθύνουν τους πελάτες σε μια ψεύτικη ιστοσελίδα που, οπτικά, ήταν σχεδόν ίδια με την τοποθεσία Equifax που δημιουργήθηκε για τους χρήστες να εγγραφούν στο μάρκετινγκ δωρεάν πίστωσης.

Ο ιστότοπος του κλώνου δημιουργήθηκε από τον μηχανικό λογισμικού Nick Sweeting, οι προθέσεις του οποίου δεν ήταν κακόβουλες, αλλά μάλλον να δείξουν πόσο άσχημα παρακολουθούσε και χειριζόταν την κατάσταση.

March 1, 2018