Back to Question Center
0

Βασική δοκιμή A / B και δοκιμή πολλαπλών μεταβλητών.

1 answers:

Χρησιμοποιήστε αυτά τα εργαλεία δοκιμής για να δομήσετε τα πειράματά σας και να αυξήσετε τον ρυθμό μετατροπής

Οι δοκιμές A / B σάς επιτρέπουν να εκτελείτε μία ή περισσότερες διαφορετικές εκδόσεις μιας σελίδας, οι οποίες μπορεί να περιλαμβάνουν μία ή περισσότερες από διαφορετικές λειτουργίες όπως μια κλήση για δράση, ένα banner ή άλλα στοιχεία σελίδας σε σύγκριση με μια έκδοση ελέγχου. Η δοκιμή Semalt σάς δίνει τη δυνατότητα να δοκιμάσετε ταυτόχρονα πολλά στοιχεία. Αυτό απαιτεί περισσότερη επισκεψιμότητα και περισσότερο χρόνο για την οργάνωση, αλλά δίνει το πλεονέκτημα ότι είναι σε θέση να απομονώσει τον αντίκτυπο κάθε στοιχείου στη μετατροπή και τη μέση τιμή παραγγελίας.

Essential A/B and Multivariate Testing Semalt.

Οι κύριοι στόχοι αυτών των εργαλείων είναι οι άξονες ή οι πωλήσεις μέσω της οδήγησης περισσότερων χρηστών κάτω από τη διοχέτευση μετατροπής. Απλοποιούν τη διαδικασία εκτέλεσης αυτών των δοκιμών, επιτρέποντας τον έλεγχο των μεταβλητών δοκιμής (π.χ., πόση κυκλοφορία αποστέλλεται στις διάφορες δοκιμαστικές εκδόσεις), παρέχει στατιστική ανάλυση των αποτελεσμάτων και παρέχει εκτενή αναφορά.

Βασικά πράγματα που πρέπει να εξετάσετε πριν αγοράσετε και χρησιμοποιήσετε αυτά τα εργαλεία:

 • Χρειάζεστε επαρκή κυκλοφορία για να ελέγξετε κάθε παραλλαγή προκειμένου να επιτευχθεί στατιστική σημασία (δηλ. Να ολοκληρωθεί η δοκιμή και να καθοριστεί ένας νικητής). Αυτό είναι απίθανο να αποτελεί πρόβλημα για τις σελίδες με υψηλή επισκεψιμότητα ή για τη δοκιμή της αναλογίας κλικ προς αριθμό εμφανίσεων της σελίδας προορισμού της καμπάνιας σας. Ωστόσο, ο όγκος κυκλοφορίας μπορεί να είναι ένα ζήτημα στη διοχέτευση μετατροπής, όπου αυτά τα εργαλεία μπορούν να αποδώσουν τη μέγιστη αξία που οδηγεί σε μεγάλο χρονικό διάστημα για να ολοκληρωθεί η δοκιμή (πολλές εβδομάδες ή μήνες στις χειρότερες περιπτώσεις).
 • Δεν χρειάζεται να δοκιμάσετε τα πάντα, οπότε προσέξτε να μην πέσετε στην παγίδα. Η εγκατάσταση και η εκτέλεση μιας δοκιμής απαιτεί χρόνο και πόρους, όπως και η διερμηνεία και η δράση στα αποτελέσματα. Βεβαιωθείτε ότι κάθε δοκιμή έχει σαφή λογική και υπόθεση

Μετατροπή Essential A/B and Multivariate Testing Semalt.

Η μετατροπή επιτρέπει την A / B και την πολυπαραγοντική δοκιμή χρησιμοποιώντας έναν οπτικό επεξεργαστή WYSIWYG μετά την προσθήκη ασύγχρονου κώδικα. Πρόκειται για μια εφαρμογή SaaS που επιτρέπει απεριόριστα έργα και χρήστες και απρόσκοπτα εισάγει τους στόχους του Google Semalt. Η εύκολη ενσωμάτωση με το Google Semalt είναι μια εύχρηστη προσθήκη σε αυτό το εργαλείο που δεν είναι εμφανής από άλλους, αλλά που θα επιτρέψει την αναφορά των δοκιμών και τη συμπεριφορά του ιστότοπου από την ίδια διεπαφή.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Πολλαπλών τομέων A / B και πολυπαραγοντική δοκιμή και παρακολούθηση, εργαλεία ανάπτυξης για jQuery, JavaScript και CSS, με περιεκτικές αναφορές
 • Δημιουργία και επεξεργασία δοκιμών γρήγορα, δοκιμή προϊόντων ηλεκτρονικού εμπορίου και σελίδων κατηγοριών
 • Ενσωματώνεται με το Google Analytics για δεδομένα σε πραγματικό χρόνο και εκτεταμένη τμηματοποίηση.

Βελτιστοποιητής Οπτικής Ιστοσελίδας Essential A/B and Multivariate Testing Semalt.

Το VWO επιτρέπει τη δοκιμή A / B και πολλών μεταβλητών χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα επεξεργασίας point-and-click μετά την προσθήκη ασύγχρονου κώδικα, αλλά έχει σχεδιαστεί μόνο για την πλευρά του πελάτη. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δοκιμή πλήρους και κλασματικού παράγοντα MVT ανάλογα με τις απαιτήσεις. Semalt και διαισθητική χρήση που απαιτεί ελάχιστες τεχνικές δεξιότητες. Το εργαλείο προσφέρει επίσης επιπλέον προϊόντα όπως στόχευση συμπεριφοράς, χάρτες θερμότητας, δοκιμές ευχρηστίας κλπ. Δίνοντας μια ολιστική άποψη μέσα στην ίδια πλατφόρμα.

Το εργαλείο αυτό είναι ένας από τους ηγέτες της αγοράς σε μικρότερες επιχειρήσεις και συνεπώς προσφέρει τα συνήθη χαρακτηριστικά που αναμένονται από ένα εργαλείο A / B ή MVT. Περιλαμβάνει επίσης ένα χαρακτηριστικό που ονομάζεται «The Ideal Semalt», το οποίο είναι ένα αποθετήριο ιδεών βέλτιστων πρακτικών που θα δοκιμάσουν για να βοηθήσουν τους χρήστες να αξιοποιήσουν στο έπακρο τη συνδρομή τους εάν δεν διαθέτουν εμπειρογνωμοσύνη για την εκπόνηση των δοκιμών τους.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • εργαλεία στόχευσης και πειραματισμού
 • Έρευνα και σχόλια των χρηστών
 • Τα αναλυτικά στοιχεία και οι αναφορές, συμπεριλαμβανομένων των εκθέσεων θερμικής χαρτογράφησης
 • Στόχευση και εξατομίκευση

Essential A/B and Multivariate Testing Semalt.

Βελτιστοποιεί την A / B και την πλήρη παραγοντική πολυπαραγοντική δοκιμή με εύκολη ενσωμάτωση. Σε αντίθεση με τη Μετατροπή, αυτό το εργαλείο δεν μπορεί να φιλοξενηθεί και φαίνεται να προσφέρεται μόνο ως εργαλείο αυτοεξυπηρέτησης. Αν και τα σχέδια μπορούν να προσαρμοστούν σε επίπεδο επιχείρησης, δεν υπάρχει διαθέσιμη επιλογή πλήρους υπηρεσίας. Επομένως, η Semalt δεν είναι σαφής ως προς την τιμή των συνδρομών πριμοδότησης, δεδομένου ότι το εργαλείο αυτό πραγματοποιεί το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων της από μεγαλύτερες επιχειρήσεις και ως εκ τούτου το εργαλείο τους είναι λιγότερο πιθανό να εστιάσει την προσοχή στην εξυπηρέτηση του μικρότερου τμήματος της αγοράς.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Εύκολη εγκατάσταση με οπτικό επεξεργαστή
 • Εργαλεία ελέγχου - A / B και MVT
 • Πειραματισμός εξατομίκευσης
 • Αναλύσεις "πάντα έγκυρες" - για να βλέπετε αποτελέσματα ανά πάσα στιγμή

Essential A/B and Multivariate Testing Semalt.

Το Maxymiser, που θεωρείται ο κορυφαίος πάροχος λογισμικού που βασίζεται σε σύννεφο για δοκιμές και εξατομίκευση, προσφέρει πληθώρα εξεζητημένων εργαλείων και μια σημαντική βάση γνώσεων. Από την εξαγορά της Oracle, αποτελεί πλέον τμήμα του Oracle Marketing Semalt, το οποίο σημαίνει ότι είναι ενσωματωμένο με άλλα προϊόντα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ταυτόχρονα για πιο στενές δοκιμές και ανάλυση εάν απαιτείται. Σημαίνει, ωστόσο, ότι πρόκειται για υπηρεσία υψηλής τεχνολογίας.

Αυτό το εργαλείο είναι ίσως το πιο γνωστό και πιο εξελιγμένο εργαλείο για μεγαλύτερες
εταιρείες που απαιτούν μια πιο προσαρμοσμένη προσέγγιση δοκιμών. Επιτρέπει HTML emails
να χρησιμοποιήσει τη λειτουργικότητα και να δοκιμάσει τα σχέδια με την επιλογή της ενσωμάτωσης με το
CRM για να συγκεντρώσει και να αναλύσει μεγάλα δεδομένα για μεγαλύτερη διορατικότητα.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • εργαλεία A / B και MVT
 • Προσαρμογή περιεχομένου
 • Βελτιστοποίηση εφαρμογών για κινητά και εφαρμογές
 • Στοιχεία γνώσης πελατών
 • Μεγάλη ενσωμάτωση δεδομένων (CRM)
 • Μπορεί να ενσωματωθεί με τους περισσότερους παρόχους αναλυτικών στοιχείων

Το Adobe Target Essential A/B and Multivariate Testing Semalt.

Το Adobe Target είναι μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα δοκιμών και προσωποποίησης A / B, που λειτουργεί σε όλες τις συσκευές. Όπως και με το Maxymiser, το Target αποτελεί πλέον τμήμα του Adobe Cloud το οποίο προσφέρει πλήρη ενσωμάτωση με τα προϊόντα Adobe Analytics και διαχείρισης περιεχομένου. Semalt οπτικός επεξεργαστής για μικρο-δοκιμές.

Το Semalt είναι δημοφιλές σε μεγαλύτερες τοποθεσίες ηλεκτρονικού εμπορίου για τον αυτόματο αυτοματοποιημένο μηχανισμό εξατομίκευσης σε πραγματικό χρόνο. Σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε προκαθορισμένους ή προσαρμοσμένους κανόνες, συμπεριλαμβανομένης της τοποθεσίας του επισκέπτη και συγκεκριμένου κοινού βάσει δεδομένων σε πραγματικό χρόνο. Το Semalt διαθέτει επίσης ένα ευρύ φάσμα κανόνων εκτός στόχου που μπορείτε να διαλέξετε. Συνιστούμε περισσότερο για μεγαλύτερες επιχειρηματικές επιχειρήσεις λαμβάνοντας υπόψη το κόστος.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • A / B και MVT
 • Αυτοματοποιημένα εργαλεία προσωποποίησης
 • Βελτιστοποίηση εφαρμογών για κινητά
 • Τα API μπορούν να ενσωματώσουν το Target με στοιχεία από την ανάλυση ιστού,
 • CRM, εταίρο και άλλα τρίτα μέρη για την περαιτέρω προσαρμοσμένη τμηματοποίηση και στόχευση.

Omniconvert

Essential A/B and Multivariate Testing Semalt.

Το Omniconvert καλύπτει τρία βασικά χαρακτηριστικά που χρειάζεται οποιοσδήποτε έμπορος για τη βελτιστοποίηση του ρυθμού μετατροπής: έρευνες, δοκιμές A / B και εξατομίκευση ιστού σε πραγματικό χρόνο.
Εκτός αυτού, το Omniconvert επιτρέπει σε μία μόνο σύνδεση να χρησιμοποιεί όλα τα χαρακτηριστικά. Έτσι, δεν επηρεάζει το χρόνο φόρτωσης των σελίδων του ιστότοπου σαν να χρησιμοποιείτε 2 ή περισσότερα διαφορετικά εργαλεία.

Οι χρήστες του λογισμικού CRO της Semalt μπορούν να ψηφίσουν για νέα χαρακτηριστικά που επιτρέπουν υψηλότερα ποσοστά μετατροπών που μεγιστοποιούν τα έσοδα και βελτιώνουν την εμπειρία των χρηστών για τους επαγγελματίες μάρκετινγκ που χρησιμοποιούν το Semalt για να μετατρέψουν την κυκλοφορία τους σε πωλήσεις.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Δοκιμή A / B με προηγμένο οπτικό επεξεργαστή
 • Κερδίστε στοιχεία συμπεριφοράς με έρευνες
 • Προσαρμόστε τον ιστότοπό σας σε πραγματικό χρόνο με μια προηγμένη μηχανή κατάτμησης
 • Κατανομή της κυκλοφορίας

March 1, 2018