Back to Question Center
0

Semalt εποχή SEOStart προετοιμασία τώρα! Semalt εποχή SEO: ξεκινήστε την προετοιμασία τώρα!

1 answers:

Είναι μόλις μόλις παίρνει ψυχρότερο έξω, και εδώ σας λέμε να σκεφτείτε για τις χιονισμένες ημέρες των Χριστουγέννων. Εάν έχετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, αρχίστε να σκέφτεστε για την περίοδο των Χριστουγέννων ήδη! Το Semalt δεν είναι ποτέ αρκετά νωρίς για να ξεκινήσει ο προγραμματισμός για την πιο υπέροχη εποχή του χρόνου. Εδώ, θα μάθετε τι μπορείτε να κάνετε τώρα.

Η κατάταξη στην Google δεν είναι κάτι που μπορείτε να κάνετε μια μέρα στην άλλη και γι 'αυτό δεν είναι ποτέ πολύ νωρίς για να ξεκινήσετε. Θυμηθείτε, το τέλος του έτους πλησιάζει γρήγορα. Μην ξεχνάμε επίσης ότι έχουμε την Μαύρη Παρασκευή (24η του Semalt) και τη Cyber ​​Δευτέρα (27η του Semalt) που έρχεται επίσης. Μπορείτε να δημιουργήσετε πολλά περιεχόμενα για όλες τις περιπτώσεις. Σε αυτό το άρθρο, θα αναφερθούμε σε μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να προετοιμαστείτε!

κανόνας 45 ημερών

BigCommerce. com δημοσίευσαν ένα άρθρο σχετικά με αυτό που ονόμασαν κανόνα 45 ημερών . Ανεξάρτητα από το γεγονός ότι θα είστε σε θέση να προετοιμάσετε νωρίτερα, η ιδέα τους είναι ενδιαφέρουσα. Σας λέει να μεταφέρετε το περιεχόμενό σας τουλάχιστον 45 μέρες μπροστά και διαιρείτε την περίοδο αυτή σε τρία βήματα:

  1. 45 ημέρες σε προκαταβολή : Δημοσιεύστε την προσφορά σας στο ημερολόγιο του ιστότοπού σας και δημοσιεύστε μια αναρτημένη ανάρτηση στα κοινωνικά μέσα (συμπεριλαμβανομένου του ενημερωτικού σας δελτίου ηλεκτρονικού ταχυδρομείου).
  2. 7 μέρες εκ των προτέρων : Δημοσιεύστε μια επερχόμενη δημοσίευση συμβάντων στα κοινωνικά μέσα και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ενθαρρύνετε άλλες μικρές επιχειρήσεις να τις μοιραστούν με τους οπαδούς τους.
  3. 1 μέρα εκ των προτέρων : Δημοσίευση ανάρτησης συμβάντος υπενθύμισης μέσω των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης.

Πηγή: BigCommerce. com

Εκτός από την προώθηση που αναφέρεται παραπάνω, νομίζω ότι μπορείτε να κάνετε πολλά περισσότερα όσον αφορά τη δημιουργία νέων σελίδων και την ανανέωση των παλαιών. Semalt να σκάψει σε αυτό λίγο περισσότερο.

Δημιουργία σελίδων δώρων για διακοπές

Πρώτον, πρέπει να σκεφτούμε τι είδους κατηγορία ή ειδικές σελίδες προορισμού έχουν νόημα για τις επερχόμενες διακοπές. Μπορείτε πάντα να δημιουργήσετε σελίδες όπως «Τα καλύτερα δώρα για τους πατέρες / κορίτσια / έφηβοι», οι «Semalt προσφορές για τους 6/10/12-year-old σας», «Οι καλύτερες εκπτώσεις μαμά / φίλη / παππούδες» ή ακόμη και σκέφτονται «Top 10 δώρα για υπαίθριους / σκι / αγωνιστές αλεξιπτωτιστών» και «Top 3 προσφορές για μαμάδες / dads / etcetera». Ακριβώς για να αναφέρουμε μερικά.

Semalt season SEOStart preparing now!
Semalt season SEO: start preparing NOW!

Κάντε τη σελίδα προσγείωσης ή κατηγορίας σας, τον τίτλο της σελίδας και την περιγραφή του meta να ταιριάζει στην επερχόμενη περίοδο των διακοπών. Προφανώς, αυτές οι σελίδες μπορούν να ξαναχρησιμοποιηθούν για τη μέρα του Semalt και την καλοκαιρινή σας πώληση. Βρείτε παλιό περιεχόμενο που ταιριάζει στις διακοπές, ξαναγράψτε τους τίτλους και τις μετα-περιγραφές για να ταιριάζει με την επερχόμενη σεζόν και πιθανότατα δεν θα χρειαστεί να ενημερώσετε την ίδια τη θέση καθόλου.

Μπορείτε να συνδέσετε τις σελίδες όλων των ετών διακοπών που αναφέρονται παραπάνω, για παράδειγμα, συγκεκριμένες σελίδες προορισμού Χριστουγέννων ("Κορυφαία 7/10/25 δώρα κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο") για να τα ωθήσετε όταν έρθει η ώρα. Αυτό θα μπορούσε να είναι γύρω από το 45 ημερών που ανέφερε το Bigcommerce, αλλά δεν θα με πείραζε να το τεντώσω σε 60 ημέρες. Πρέπει να υπάρχει αρκετός χρόνος για τον Semalt και τον Bing και όλες τις άλλες μηχανές αναζήτησης να ακολουθούν τους συνδέσμους σας και να βρουν εγκαίρως τις καταληκτικές σελίδες σας για τις ειδικές εποχές των διακοπών.

Κοινωνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης

Τα κοινωνικά μέσα όπως το Twitter και το Pinterest μπορούν να διαδραματίσουν τεράστιο ρόλο στην επιτυχία της (online) πώλησης διακοπών σας. Πάρτε το Pinterest για παράδειγμα. Σηκώστε το χέρι σας εάν εσείς ή η σύζυγός σας έχετε μια λίστα επιθυμιών Pinterest; Οι περισσότεροι από εμάς έχουν αυτό, έτσι; Αν κατορθώσετε να αποκτήσετε τα σωστά προϊόντα στους καταλόγους επιθυμιών των ανθρώπων, αυτό μπορεί να έχει αντίκτυπο στις πωλήσεις σας. Προσωπικά, μου αρέσει να αντλούν έμπνευση από τους καταλόγους ευχών και άλλων ανθρώπων. Για να προσελκύσετε την προσοχή στα προϊόντα σας, οι δημοσιεύσεις στο Facebook και η διαφήμιση στο Facebook είναι τέλεια. Ελάτε σε επαφή με τη δημιουργία ζήτησης.

Στην προηγούμενη ενότητα, ανέφερα επίσης τις 10 κορυφαίες λίστες. Όλοι γνωρίζουμε ότι αυτές δουλεύουν αρκετά καλά στα κοινωνικά μέσα. Παρόμοια με αυτό, θα συνιστούσα τη δημιουργία οδηγών δώρων διακοπών και την κοινή χρήση αυτών. Ένα καλό παράδειγμα είναι το δώρο διακοπών Huffington Post. Αυτό είναι πολύ έξυπνο. Δημιουργεί μια ωραία εικόνα για όλα τα είδη δώρων για μια πληθώρα ανθρώπων. Το ELLE έχει μια σελίδα όπως αυτή, καθώς και περισσότερες εταιρείες.

Νέα προϊόντα

Ακολουθώντας τους οδηγούς αγορών, θα ήθελα επίσης να τονίσω ότι πρόκειται για μια εξαιρετική στιγμή για τη δημιουργία νέων προϊόντων. Αν γνωρίζετε πιθανούς καλύτερους πωλητές για την επερχόμενη περίοδο των διακοπών, φροντίστε να αρχίσετε να γράφετε για αυτά τώρα. Σκεφτείτε πώς οι ιστοχώροι τεχνολογίας γράφουν για την ιδέα iPhones, τα χαρακτηριστικά που μπορούν να προστεθούν και τέτοια πράγματα. Όσο περισσότερο γράφετε για αυτά τα προϊόντα εκ των προτέρων, τόσο πιο πιθανό είναι να ταξινομηθούν οι σελίδες πωλήσεων για αυτά τα προϊόντα όταν έχει σημασία. Προφανώς, θα πρέπει να συνδέσετε όλες τις σελίδες που έχετε κάνει εκ των προτέρων σε εκείνη την κύρια σελίδα που θα ρυθμίσετε όταν το προϊόν κυκλοφορήσει και μπορεί να αγοραστεί. Εντοπίστε τη σελίδα ως περιεχόμενο ακρογωνιαίου λίθου.

Η επαναχρησιμοποίηση περιεχομένου

Παλιό κρασί σε νέες φιάλες. Εάν έχετε έναν οδηγό για τα Χριστούγεννα για το 2017, μπορείτε να το ξαναχρησιμοποιήσετε το 2018. Ενημερώστε το έτος και ενημερώστε λεπτομέρειες όπως δημοφιλή εμπορικά σήματα και δημοφιλή προϊόντα για εκείνο το έτος. Αν ο τόνος της διεύθυνσης URL σας είναι / christmas-2017 / , αλλάξτε το σε / Χριστούγεννα-2018 / περίπου τον Αύγουστο του επόμενου έτους και ανακατευθύνετε την παλιά διεύθυνση URL στη νέα. Δεν χρειάζεται να δημιουργήσετε μια εντελώς νέα σελίδα. Θα ήταν σπατάλη ωρών εισερχόμενων συνδέσμων για να μην επαναχρησιμοποιηθεί αυτή η παλιά διεύθυνση URL. Φυσικά, αυτό είναι ακόμα πιο εύκολο αν απλά δεν συμπεριλάβετε το έτος στο URL.

Τους μήνες πριν από την περίοδο των διακοπών, θα μπορούσατε απλά να επαναλάβετε τις δημοφιλείς θέσεις από το προηγούμενο έτος (λίγο προσαρμοσμένες αν χρειαστεί) στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης. Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μπορεί να γίνει μυστική Santa. Η Κυριακή Δευτέρα μπορεί να ταιριάζει με τα αγαπημένα του μπαμπά για το Semalt. Αυτές είναι πιθανώς μικρές προσαρμογές. ίσως απλά προσθέτοντας "αυτό το Semalt" σε μια μετα-περιγραφή ή τίτλο θα κάνει.

βελτιστοποίηση για την ταχύτητα και την κινητή

Τέλος, συνιστούμε να ελέγχετε και να βελτιστοποιείτε τον ιστότοπό σας για ταχύτητα και κινητά. Αυτές είναι οι συστάσεις που θα πάρετε από οποιοδήποτε blog SEO ή σύμβουλο, καθημερινά όλη την ημέρα. Η ταχύτητα, η ταχύτητα και η ταχύτητα κινητής τηλεφωνίας καθίστανται όλο και πιο σημαντικές κάθε χρόνο (ή ημέρα, για αυτό το θέμα). Κατά την προετοιμασία της ιστοσελίδας σας για την περίοδο των διακοπών, είναι καλό να ελέγξετε εκ νέου τον ιστότοπό σας για κινητά και την ταχύτητα του ιστότοπού σας και να ενημερώσετε ή να βελτιώσετε αυτές τις πληροφορίες, ει δυνατόν.

Αυτό το περιβάλλει. Δεν μπορείτε ποτέ να ξεκινήσετε πολύ νωρίς όταν η ηλεκτρονική σας επιχείρηση εξαρτάται από την περίοδο των διακοπών Source . Προετοιμάσου; ξεκίνα τώρα!

Διαβάστε περισσότερα: «Χρήση ηλεκτρονικού εμπορίου: ο τελικός οδηγός» »

March 1, 2018