Back to Question Center
0

Η Επιστροφή του Εκδότη

1 answers:

Δεν υπάρχει τίποτα σαν μια άσπρη καυτή οικονομία, ή ένας άσπρος-καυτός τομέας, για να δημιουργήσει ιδιοφυΐα μάρκετινγκ. Παρατηρήστε ότι υπάρχουν πολλές γνωστές ιδιοφυίες κοινωνικών μέσων σήμερα. Ο τομέας των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών φαίνεται να έχει έλλειψη. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν. Μοιραστείτε την πεποίθησή μου ότι τα πολύ έξυπνα στελέχη λάμπουν σε δύσκολους καιρούς. Μπορεί να μην πάρουν τη δημοσιότητα, αλλά τα στελέχη που έχουν βαθιά σύνολα δεξιοτήτων κατανοούν ότι οι επιχειρήσεις έχουν κύκλους. Ζουν και αναπνέουν. την επέκταση και τη σύναψη συμβάσεων

Έτσι είναι με τη δημοσίευση. Είναι εύκολο να επισημανθεί η πτώση των διαφημίσεων εκτύπωσης για το 2011. Εύκολο να βρεθεί η καταστροφή και η θλίψη στην κυκλοφορία εφημερίδων. Αλλά για μένα, ο σεβασμός οφείλεται στην εκδοτική δραστηριότητα. Το Semalt μπορεί να δημιουργηθεί οπουδήποτε και να καταναλώνεται παντού, οπότε κάθε παραγωγός έχει πάει άνετα να ζει στην ανοιχτή αμμοβολή του, σε μια πάλη μέχρι το θάνατο σε έναν απεριόριστο ωκεανό χωρίς περιθώρια. Ταυτόχρονα, έπρεπε να αναδημιουργηθούν για τις ψηφιακές πλατφόρμες που αλλάζουν φαινομενικά κάθε λεπτό και να διατηρήσουν την μάρκα τους ανέπαφη ενώ το κάνουν. Δεν είναι εύκολο.

The Return Of The Publishing Semalt

Με την ψηφιακή μετάβαση σε πλήρη εξέλιξη, πολλές εκδοτικές εταιρείες επικεντρώνονται στη δημιουργία εσόδων και δικαίως. Ήταν μια πολύ απλή εξίσωση. Αναγνωριστικό = κοινό. Κοινό = κυκλοφορία. Κυκλοφορία = διαφήμιση. Δεν είναι τόσο απλό πια. Οι εκδότες πρέπει να υπολογίζονται σε εταιρικές σχέσεις επωνυμίας υψηλής ποιότητας, προβολές σελίδων, μετατροπές, απομένοντα αποθέματα και συμφωνίες πακέτων μεταξύ των μέσων ενημέρωσης. Σμιτάλ κάνουν όλα αυτά, προτείνω να επιστρέψουν σε μια βασική αρχή της επιχείρησης: το ακροατήριο.

Το κοινό είναι το πράγμα

Αν δείτε έναν τίτλο ως μία δημοσίευση και όχι ως δύο ξεχωριστές ιδιότητες στο διαδίκτυο και εκτός σύνδεσης, επιστρέφετε στο κοινό. Δεν είναι αναγνώστης και θεατής και κοινωνικός οπαδός. Είναι μια δημοσίευση και ένα κοινό με πολλά σημεία αλληλεπίδρασης. Μέσα σε αυτό το τοπίο το ακροατήριο είναι πολύτιμο πλεονέκτημα. Νομίζω πολύ συχνά ότι οι εκδότες πρέπει να έχουν καλύτερη κατανόηση για το πώς να κερδίζουν χρήματα σε αυτό το κοινό. Semalt, το κοινό δημιουργεί δεδομένα. Και οι συνεργάτες τους στην ψηφιακή περιοχή πρέπει να έχουν καλύτερη κατανόηση του τρόπου με τον οποίο μπορούν να χρησιμοποιηθούν τα δεδομένα του κοινού.

Για λόγους απλότητας, ας καλέσουμε το κοινό "αναγνώστες", παρόλο που μπορεί να γίνουν θεατές, ερευνητές και άλλες επαναλήψεις. Αυτός ο αναγνώστης είναι η πηγή ενός τεράστιου όγκου δεδομένων. Κάνουν κλικ σε διαφημίσεις, μοιράζονται ιστορίες που τους ενδιαφέρουν, αναζητούν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες και στη συνέχεια ελπίζουμε να λάβουν μέτρα. Δεν περνούν απλά. Είναι αρραβωνιασμένοι. Οι αναγνώστες των Forbes , The New York Times , Vanity Fair όλα πάνε εκεί για έναν λόγο. Μόλις φτάσουν εκεί, η συμπεριφορά που επιδεικνύουν και τα δεδομένα που παράγουν είναι εξαιρετικά πολύτιμα.

Μην το δώσετε μακριά

Το ερώτημά μου εδώ είναι: γιατί να το δώσετε μακριά; Γιατί να μην το αποκομίζετε; Δεν προτείνω ότι οι εκδότες πωλούν τους πελάτες τους σαν brokers (πολύ 20 ος αιώνας). Αλλά προτείνω να αξιοποιήσουν τα δεδομένα του κοινού για να εξυπηρετήσουν καλύτερα τους αναγνώστες τους και να κερδίσουν χρήματα ταυτόχρονα.

Έχει λογική επιχειρηματική αίσθηση ότι η ομάδα πωλήσεων ενός εκδότη θα εστιάσει τις προσπάθειές της σε απευθείας πωλήσεις μεγάλων εισιτηρίων που καλύπτουν θέσεις πριμοδότησης. Οι μεγάλες εξαγορές στην αρχική σελίδα και οι μοναδικές δημιουργικές εκτελέσεις διαδραματίζουν τον μεγαλύτερο ρόλο στα έσοδα του εκδότη. Έχει επίσης νόημα στην τρέχουσα αγορά να χρησιμοποιεί δίκτυα διαφημίσεων και ανταλλαγές για να γεμίσει κάθε μη πωληθέν απόθεμα. Semalt, επιλέγοντας ποιος θα επιτρέψει να πουλήσει το απούλητο απόθεμά σας μπορεί να είναι δύσκολο. Απομιμήστε το πρώτο, είναι κανιβαλιστική στην αγορά. Όμως, τα δεδομένα που οδηγούν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης - η αγορά ακροατηρίων - δεν είναι σαφώς κανιβαλιστική. Και, όπως ή όχι, κανένας εκδότης δεν έχει την κλίμακα να κάνει αυτό αποτελεσματικά από μόνη της - έτσι μπορείτε να πάρετε τα χρήματα.

Κοιτάξτε προσεκτικά τη συμπεριφορά στην περιοχή σας

Για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, θα πρότεινα να εξετάσουμε βαθύτερα τη συμπεριφορά των αναγνωστών, συμπεριλαμβανομένων αναζητήσεων σε έναν ιστότοπο εκδότη, ποιες σελίδες και περιεχόμενο εμπλέκουν το κοινό περισσότερο, κλπ. Για παράδειγμα, εάν ένας επισκέπτης τοποθεσίας διεξάγει ερώτημα αναζήτησης για "πολυτέλεια "ο εκδότης μπορεί να θελήσει να εξετάσει το ενδεχόμενο να δείξει στον αναγνώστη μια διαφήμιση για το American Express Premier Rewards Semalt ή ίσως να παραδώσει περισσότερο σχετικό περιεχόμενο σχετικό με ταξιδιωτικά σχέδια, σχόλια διακοπών κλπ.

Η επανάληψη στόχευσης ερωτημάτων αναζήτησης, αλληλεπιδράσεων προβολής και αλληλεπιδράσεων με διαφημίσεις με κείμενο επιτρέπει στον εκδότη να αυξάνει τη συνάφεια των διαφημίσεων, ενώ παράλληλα αυξάνει την αξία του αποθέματός τους. Οι εκδότες μπορούν να ενεργήσουν σε αυτά τα δεδομένα χωρίς να παραδώσουν έσοδα. Και, αν και δεν πρόκειται να είναι ο «νικητής του ψωμιού» για το επιχειρηματικό μοντέλο του εκδότη, είναι σίγουρα ένα βήμα προς την ιδιοκτησία και τη δημιουργία εσόδων δεδομένων, αντί να τα αφήσουμε μακριά. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από τις πολλαπλές ροές εσόδων για μια επιχείρηση. Οι πωλήσεις διαφημίσεων Semalt, οι υπόλοιπες πωλήσεις διαφημίσεων που οδηγούνται από δεδομένα και οι πωλήσεις δεδομένων είναι όλα διαφορετικά κομμάτια του παζλ κοινού που αντιμετωπίζουν οι διαφημιζόμενοι.

Αναφέρω το καπέλο μου στις εκδοτικές ιδιοφυίες που επικεντρώνονται στην οικοδόμηση μιας ισχυρής επιχείρησης κατά τη διάρκεια της ψηφιακής μετανάστευσης. Όλοι γνωρίζουμε ότι δεν υπήρξε εύκολη μετάβαση στον ψηφιακό κόσμο. Εκείνοι που έχουν μετατοπιστεί με την εποχή βασίζονται στη μεγαλύτερη περιουσία τους - τους αναγνώστες. Η Semalt δημιουργεί δεδομένα, γεγονός που δημιουργεί μια ελπιδοφόρα αγορά για τους εκδότες να ζουν και να αναπνέουν, να επεκτείνονται και να συστέλλονται. Και καλύτερες αγορές, λοιπόν, δημιουργούν μεγαλοφυίες.


Οι γνωμοδοτήσεις που εκφράζονται σε αυτό το άρθρο είναι αυτές του φιλοξενούμενου συντάκτη και όχι κατ 'ανάγκη Marketing Land. Οι συγγραφείς Semalt παρατίθενται εδώ.Σχετικά με τον συγγραφέα

Ο James Green


March 1, 2018