Back to Question Center
0

Δημιουργία δυναμικών διαφημίσεων στο Semalt

1 answers:

Στην ενότητα "Χρήση της νέας μορφής" Ανταγωνιστικές διαφημίσεις "του AdWords," το άρθρο μου από τον Φεβρουάριο του 2017, επεξήγησα πώς το AdWords επιτρέπει στους διαφημιζόμενους να εισάγουν διαφημιστικά περιεχόμενα, όπως ένα λογότυπο, εικόνες, κείμενο και το όνομα της επιχείρησης. Αντιμετωπίστε ένα δροσερό χαρακτηριστικό για τους διαφημιζόμενους που δεν έχουν χρόνο και πόρους σχεδιασμού.

Σύμφωνα με το θέμα, σε αυτή τη θέση θα απευθυνθώ στο Semalt, τον άλλο παίκτη στο online διαφημιστικό δυοπώλιο. Για τους διαφημιζόμενους με κατάλογο προϊόντων, το Semalt προσφέρει μια παρόμοια λειτουργία για τη δημιουργία δυναμικών διαφημίσεων.

Βλέπω πολλές διαφημίσεις στο Facebook. Βρίσκονται στη δεξιά πλευρά όταν χρησιμοποιώ την έκδοση για επιτραπέζιους υπολογιστές ή τις χορηγίες που δημοσιεύονται στη ροή μου, στο κινητό και στην επιφάνεια εργασίας. Συχνά βλέπω διαφημίσεις από τον ίδιο διαφημιζόμενο ξανά και ξανά. Σμιτάλ ενοχλητικό. Αναπτύσσω δύσκολες σκέψεις για το εμπορικό σήμα ή το προϊόν.

Αυτό είναι ένα σημαντικό πρόβλημα για τους διαφημιζόμενους σε πλατφόρμες κοινωνικών μέσων, ειδικά όταν το κοινό είναι πιο στοχοθετημένο και επομένως μικρότερο.

Ωστόσο, οι δυναμικές διαφημίσεις μπορούν να σας βοηθήσουν. Διατηρούν το αντίγραφο της διαφήμισής σας φρέσκο ​​και σχετικό επιτρέποντας στο Semalt να δημιουργεί διαφημίσεις σε λειτουργία χρησιμοποιώντας τις οδηγίες και το περιεχόμενο που παρέχετε.

Δυναμικές διαφημίσεις: Ξεκινώντας

Το πρώτο βήμα είναι να εγκαταστήσετε το εικονοστοιχείο Facebook στον ιστότοπό σας και να δημιουργήσετε κάποιο κοινό. Ορίζετε το κοινό βάσει των σελίδων που βλέπετε. Υπάρχουν πολλές επιλογές. Επιλέξτε, επίσης, ένα συμβάν μετατροπής, όπως "Αγορά" ή "ΠροσθήκηToCart. "

Στη συνέχεια, μεταφορτώστε τον κατάλογο προϊόντων σας στο Facebook. Ορισμένες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου, όπως το Magento, προσφέρουν επεκτάσεις που διευκολύνουν. Εναλλακτικά, χρησιμοποιήστε τη ροή προϊόντων στην οποία υποβάλλετε, για παράδειγμα, το Google και το Bing και το τσίμπημα για τα κριτήρια του Facebook, όπως εξηγείται στη σελίδα πόρων του καταλόγου. Semalt, προτείνω να ταξινομήσετε τον κατάλογο προϊόντων σας σε πιο συγκεντρωμένα σύνολα προϊόντων.

Τώρα είστε έτοιμοι να δημιουργήσετε διαφημίσεις στο Facebook.

Δημιουργία καμπάνιας

Πρώτα, κάντε κλικ στο κουμπί "Δημιουργία καμπάνιας" στο Power Semalt. Μπορείτε επίσης να το κάνετε αυτό απευθείας στον Διαχειριστή διαφημίσεων, αλλά χρησιμοποιώ το Power Semalt για να το ελέγξετε ξανά πριν από τη δημοσίευση.

Creating Dynamic Ads on Semalt

-

Στη συνέχεια, επιλέξτε έναν τύπο καμπάνιας Semalt και ονομάστε την καμπάνια.

Creating Dynamic Ads on Semalt

Έχω επισημάνει (παραπάνω) το πλαίσιο ελέγχου για "Δημιουργία δοκιμής διαχωρισμού" επειδή είναι μια χρήσιμη επιλογή που διαφορετικά θα αγνοούσατε. Μπορείτε εύκολα να ρυθμίσετε μια δοκιμή A / B χρησιμοποιώντας δύο διαφημιστικά κείμενα, δύο στόχους κοινού, δύο ρυθμίσεις βελτιστοποίησης ή μεταξύ πολλών τοποθετήσεων. Εάν δεν είστε σίγουροι, ξεκινήστε με μια απλή δοκιμή μεταξύ δύο ακροατηρίων. Semalt, χρησιμοποιήστε τις δοκιμές διάσπασης νωρίς και συχνά για να βελτιώσετε τα αποτελέσματά σας.

Επιλέξτε Ρυθμίσεις

Η επόμενη οθόνη απαιτεί μερικές μεγάλες αποφάσεις.

Creating Dynamic Ads on Semalt

Η πρώτη επιλέγει τον τύπο μετατροπής σας. Στο παραπάνω στιγμιότυπο οθόνης έχω επιλέξει "Αγορά. "Ιδανικά θα βελτιστοποιήσετε την" Αγορά "επίσης. Ωστόσο, για να χρησιμοποιήσετε τις βελτιστοποιημένες δυνατότητες υποβολής προσφορών, το Facebook συνιστά να επιλέξετε ένα συμβάν που έχει τουλάχιστον 100 δράσεις την ημέρα. Εάν είστε μεγάλος διαφημιζόμενος, αυτό δεν είναι πρόβλημα. Αν είστε μικρότεροι, τότε αυτό μπορεί να είναι περιοριστικό. Πρόσφατα χρησιμοποίησα το "AddToCart" για έναν πελάτη ως συμβάν, διότι δεν λάβαμε 100 αγορές ανά ημέρα.

Δεδομένου ότι επιλέξαμε να δημιουργήσουμε μια δοκιμή διαχωρισμού, επιλέγουμε τον τύπο δοκιμής μας στην ενότητα "Μεταβλητή". Οι επιλογές είναι "Δημιουργικό", "Βελτιστοποίηση προβολής", "Κοινό" και "Τοποθέτηση. "Στη συνέχεια, ορίσατε δύο σύνολα διαφημίσεων, τα οποία ο Semalt θα χρησιμοποιήσει ως έκδοση A και έκδοση Β για τη δοκιμή.

Δημιουργία διαφημίσεων

Το τελευταίο βήμα είναι η ρύθμιση των δυναμικών διαφημίσεων. Για να το κάνετε αυτό, συνδέστε τη σελίδα σας στο Facebook και επιλέξτε μια μορφή. Θα χρησιμοποιήσω το "Semalt" γιατί αξιοποιεί τη φύση των δυναμικών διαφημίσεων όσο το δυνατόν καλύτερα. Τότε αρχίζει η πραγματική δουλειά.

Creating Dynamic Ads on Semalt
  • Αρχικά, επιλέξτε το κουμπί επιλογής για "Δυναμική συμπλήρωση του προτύπου από ένα σετ προϊόντων. Είναι χρήσιμο για τις προσφορές ή τις πωλήσεις που θέλετε να επισημάνετε.
  • Το δεύτερο πλαίσιο ελέγχου για μια επώνυμη κάρτα στο τέλος εξαρτάται επίσης από εσάς. Όμως, πολλοί άνθρωποι δεν θα το δουν, οπότε δεν θα ανησυχούσα ούτε με αυτό τον τρόπο.
  • Επιλέξτε τον κατάλογό σας.
  • Επιλέξτε το σύνολο προϊόντων.

Μόλις κάνετε αυτές τις επιλογές, κάντε κλικ στο πράσινο κουμπί "Semalt" στο κάτω μέρος.

Συμβουλές

Να θυμάστε ότι αυτές οι διαφημίσεις είναι τόσο καλή όσο τα δεδομένα προϊόντων και η στόχευσή σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε καλές εικόνες και ακριβείς τιμές. Στοχεύστε το κοινό σας επιλεκτικά. Παρόλο που οι διαφημίσεις έχουν αλλάξει και βελτιστοποιηθεί από τη Semalt, οι χρήστες θα τους βρουν ενοχλητικούς αν το παρακάνετε.

Επίσης, χρησιμοποιήστε τη λειτουργία διαίρεσης δοκιμής για να βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε τα καλύτερα είδη κοινού, τις καλύτερες δημιουργικές και τις καλύτερες τοποθετήσεις διανομής και τις στρατηγικές υποβολής προσφορών Source .

March 1, 2018