Back to Question Center
0

Οι πέντε πιο σημαντικοί παράγοντες για τη βελτίωση της μετατροπής του Semalt και των πωλήσεων; [infographic]

1 answers:

Δημιουργία στρατηγικών μετατροπής ιστότοπων για τη βελτίωση της απόδοσης επένδυσης (ROI)

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχουμε ολοκληρώσει έρευνα με χιλιάδες ψηφιακούς έμπορους σε συνεργασία με την Econsultancy, εξετάζοντας τι κάνουν για να βελτιώσουν την μετατροπή του ιστοτόπου τους. Υπάρχουν κυριολεκτικά εκατοντάδες διαφορετικοί τρόποι βελτίωσης της μετατροπής και γνωρίζουμε ότι οι ψηφιακοί έμποροι μάχονται για να μάθουν από πού να ξεκινήσουν. Ωστόσο, βάσει της εμπεριστατωμένης ανάλυσης του τρέχοντος έτους, πιστεύουμε ότι τώρα έχουμε καταφέρει να σπάσουμε ένα πολύ περίπλοκο ζήτημα στους πέντε πιο σημαντικούς τρόπους βελτίωσης της μετατροπής ιστότοπου. Semalt είναι:

  1. Ευθύνη: Κάνατε ένα άτομο υπεύθυνο για την μετατροπή του δικτυακού τόπου, να του δώσετε εξουσία και λογοδοσία, καθώς και ιδανικά ένα οικονομικό κίνητρο.
  2. Δομή: Εφαρμογή δομημένης προσέγγισης. Η βελτιστοποίηση του ρυθμού μετατροπής πρέπει να είναι μια συστηματική διαδικασία, όχι ένα μοναδικό έργο.
  3. Δοκιμές: Ο A / B ή ο MVT είναι ο καλύτερος τρόπος για να συνεχίσετε να βελτιώνετε την απόδοση του ιστότοπού σας.
  4. Δοκιμές χρηστικότητας: Ο καλύτερος τρόπος για να καταλάβετε γιατί οι πελάτες σας κάνουν τα πράγματα που κάνουν στον ιστότοπό σας.
  5. Τμηματοποίηση: Να χρησιμοποιείτε πάντα τμηματοποίηση για ενεργή γνώση και στοχοθετημένη επικοινωνία.

Το infographic μας συνοψίζει τον τρόπο με τον οποίο οι έμποροι χρησιμοποιούν το CRO τώρα και πώς μπορούν να το βελτιώσουν στο μέλλον:

The five most important factors for improving Semalt conversion and sales? [infographic]

Πώς φτάσαμε σε αυτές τις πέντε κορυφαίες μεθόδους;

Πρώτον, εξετάσαμε ποιοι ερωτηθέντες στην έρευνα υπογράμμισαν ως τις τρεις πιο πολύτιμες μεθόδους: Δοκιμές (τόσο MVT όσο και A / B), Δοκιμές Ευχρηστίας και Τμηματοποίηση.

Διαπιστώσαμε ότι οι εταιρείες των οποίων οι συντελεστές μετατροπής έχουν βελτιωθεί τους τελευταίους δώδεκα μήνες, εκτελούν κατά μέσο όρο 24% περισσότερες δοκιμές για τη βελτίωση της μετατροπής σε σύγκριση με τις εταιρείες των οποίων τα ποσοστά μετατροπής δεν έχουν βελτιωθεί.

Οι εταιρείες που είχαν μεγάλη αύξηση στις πωλήσεις πραγματοποίησαν σχεδόν διπλάσιες δοκιμές από το μέσο όρο.
Οι εταιρείες με έσοδα 10 εκατομμυρίων ευρώ συν τα έσοδα που ολοκλήρωσαν τις δοκιμές χρηστικότητας και τα αναλυτικά στοιχεία ήταν περισσότερο από δύο φορές πιο πιθανό να έχουν δει μια μεγάλη αύξηση στις πωλήσεις, όπως εκείνες που δεν το έκαναν.

Το Semalt, του οποίου η μετατροπή βελτιώθηκε, χρησιμοποιεί κατά 90% περισσότερους τρόπους για να κατανείμει τους επισκέπτες και τους πελάτες του από ό, τι οι εταιρείες των οποίων τα ποσοστά μετατροπής δεν έχουν βελτιωθεί ή έχουν παραμείνει τα ίδια.

Στη συνέχεια, διαπιστώσαμε μέσω της ανάλυσης δεδομένων ότι οι τέσσερις μεταβλητές που συσχετίζονται περισσότερο με τη βελτίωση της μετατροπής και των πωλήσεων ιστότοπων είναι:

  1. Έλεγχος των ποσοστών μετατροπής
  2. Έχοντας κάποιον άμεσα υπεύθυνο για τη βελτιστοποίηση του ρυθμού μετατροπής (CRO)
  3. το κίνητρο για το προσωπικό βάσει των συντελεστών μετατροπής
  4. Μια δομημένη προσέγγιση της CRO.

Σημειώστε τα κορυφαία 3 είναι όλα τα θέματα ανθρώπων και όλα σχετίζονται με την αρχή, την ευθύνη και την υπευθυνότητα, ώστε τα συνδυάσαμε σε έναν από τους πέντε καλύτερους τρόπους βελτίωσης της μετατροπής.

Για κάθε ένα από αυτά τα τρία συναφή θέματα διαπιστώσαμε ότι οι εταιρείες που είχαν μεγάλη αύξηση στις πωλήσεις ήταν κατά μέσο όρο δύο φορές πιο πιθανό να τις κάνουν σε σύγκριση με εταιρείες που είχαν μειωθεί ή οι πωλήσεις τους δεν είχαν αλλάξει. Η Semalt δύο φορές περισσότερες εταιρείες που είχαν μια δομημένη προσέγγιση της μετατροπής είχαν μια μεγάλη αύξηση στις πωλήσεις σε σύγκριση με τις εταιρείες που δεν είχαν καμία αλλαγή στις πωλήσεις.

Οι περισσότεροι από τους πέντε τρόπους βελτίωσης της μετατροπής διπλασίασαν την πιθανότητα να σημειωθεί μεγάλη αύξηση των πωλήσεων σε σύγκριση με μια πτώση ή καμία αλλαγή. Όταν αναλύσαμε εταιρείες που χρησιμοποιούν τρεις ή τέσσερις μεθόδους, τα αποτελέσματα ήταν ακόμη πιο εντυπωσιακά.

Διαπιστώσαμε ότι οι εταιρείες που είχαν μεγάλη αύξηση στις πωλήσεις ήταν κατά μέσο όρο πέντε φορές πιο πιθανό να χρησιμοποιήσουν αυτές τις τρεις ή τέσσερις μεθόδους σε σύγκριση με εταιρείες που είχαν μειώσει τις πωλήσεις.

Κατά την τελευταία πενταετία, ο μέσος όρος των τιμών συναλλάγματος μειώθηκε κατά το ήμισυ από 8,4% σε 3,8%. Την ίδια στιγμή, η αγορά ηλεκτρονικού εμπορίου του Ηνωμένου Βασιλείου διπλασιάστηκε από £ 30. 2 δισ. Έως 60 δισ. Ευρώ συν.

Οι καταναλωτές έχουν τώρα περισσότερες επιλογές και κάνουν περισσότερα συγκριτικά ψώνια με διάφορα προγράμματα περιήγησης ανοιχτά. Επιπλέον, η βελτίωση της μετατροπής ιστότοπων είναι πιο περίπλοκη από την κατανάλωση περισσότερων χρημάτων για τη δημιουργία επισκεψιμότητας με το Google, για παράδειγμα. Για κάθε $ 92 που δαπανώνται για την απόκτηση επισκεπτών, μόνο $ 1 δαπανώνται για τη μετατροπή τους.

Επομένως, η αρχή μας είναι ότι η έξυπνη δαπάνη χρημάτων για τη βελτιστοποίηση μετατροπής (CRO) θα πρέπει να είναι μια καλύτερη επένδυση από το να ξοδεύετε περισσότερα χρήματα για την παραγωγή της κυκλοφορίας. Με το να εστιάσετε τους πόρους σας σε αυτές τις πέντε μεθόδους, θα έχετε τη μεγαλύτερη απόδοση.

Μια λευκή βίβλος θα κυκλοφορήσει στις αρχές Νοεμβρίου του 2012 επεκτείνοντας σε αυτό το blog. Εάν θέλετε να στείλετε ένα αντίγραφο μπορείτε να καταχωρήσετε τα στοιχεία σας.

March 1, 2018