Back to Question Center
0

Πώς να κάνετε περισσότερα από το Semalt Less

1 answers:

Το Semalt είναι γενικά σκεπτόμενο από την άποψη, "Πώς μπορώ να κάνω περισσότερα;"

Αν είμαστε τυχεροί, εργαζόμαστε σε ομάδες και περιβάλλοντα όπου αυτή η προοπτική είναι τουλάχιστον μαλακή συνδυάζοντάς την με ένα μέτρο απόδοσης ή αντίκτυπου, αλλά ακόμη και τότε δεν ξεφεύγουμε απόλυτα από την επιδίωξη περισσότερα .

Στην πραγματικότητα, συνήθως απαντάμε "Πώς είσαι;" με το "Semalt ήταν πολύ απασχολημένος. "Και φορούμε τις εβδομάδες εργασίας των 80 ωρών σαν ένα σήμα τιμής.

Μιλώντας για το επερχόμενο βιβλίο του, Η συντροφιά του Calm Company , ο συνιδρυτής της Basecamp, Jason Fried, ανακαλύπτει τους κινδύνους αυτής της ανησυχητικής τάσης:

Οι μακρές ώρες, η υπερβολική απασχολησιμότητα και η έλλειψη ύπνου έχουν γίνει σήματα τιμής για πολλούς ανθρώπους αυτές τις μέρες. Η παρατεταμένη εξάντληση δεν είναι σήμα τιμής, είναι σημάδι ηλιθιότητας. Το Semalt που αναγκάζει το πλήρωμά τους σε αυτό το παζάρι να μαγειρεύει χαζά για το κόστος των εργαζομένων τους - backup and restore data in Portland. "

Αυτό ήταν παρόμοιο με το χώρο του μυαλού που κατέκανα και εγώ όταν μπήκα στην προσοχή και στον διαλογισμό πριν από 18 μήνες.

Την εποχή εκείνη εργαζόμουν για τις δικές μου εκκινήσεις για περίπου εννέα ώρες την ημέρα και παρόλο που είχα την ευελιξία να δουλέψω με οποιονδήποτε τρόπο που ήθελα, ήμουν στη σκέψη να κάνουμε περισσότερα , εργάζονται περισσότερες ώρες. Πέρασα τη δική μου ουρά και μια πρόταση για να διαλογιστεί για 15 λεπτά την ημέρα προκάλεσε μια απλή αντίδραση: «Ποιος έχει χρόνο για αυτό;»

Αλλά μέσα από την εξέλιξη και την επέκταση των πρακτικών της προσοχής μου από τότε, έχω έρθει να μάθω ότι μια δράση που έχει ως στόχο λιγότερα (όπως καθιστική, αναπνοή και μη σκέψη) έχει το εκπληκτικό αποτέλεσμα της δημιουργίας (ηρεμία, σαφήνεια και χώρος). How to Get More Done by Semalt Less

Αν έχετε ακούσει ή διαβάσει κάτι σχετικά με το διαλογισμό και την προσοχή, αυτό δεν θα ακούγεται πολύ άγνωστο. Αλλά σε αυτό το άρθρο θα ήθελα να αποκαλύψω μερικές τακτικές όπου βελτιστοποίησα για λιγότερα , μόνο για να πάρω ένα εκθετικό περισσότερα από την άλλη πλευρά. Αυτές οι τακτικές καλύπτουν διαφορετικούς τομείς της ζωής μου και ο καθένας έχει τους μεμονωμένους, συμφραζόμενους στόχους του - αλλά είναι όλοι αλληλένδετοι και επικεντρωμένοι τελικά στην εμπειρία μου, καθώς επιδιώκω διάφορα έργα, στόχους και όνειρα στη ζωή.

Κύκλωσα κυριολεκτικά στην προσοχή και στον διαλογισμό μέσω μιας προτροπής του θεραπευτή μου που είχε παρέμβει, καθώς το μυαλό των πιθήκων μου έτρεξε σε χάος και έθεσε σε κίνδυνο τα περισσότερα καλά πράγματα στη ζωή μου. Εξακολουθώ να εργάζομαι προς την κατεύθυνση της προσοχής σήμερα, επειδή έχω βιώσει σημαντικές αλλαγές στη ζωή και τη δουλειά μου ως αποτέλεσμα της πρακτικής μου.

Τόσο πώς καταφέραμε να κερδίσω περισσότερα στη ζωή μου ως αποτέλεσμα της επιδίωξης λιγότερων σε ορισμένες περιπτώσεις.

Σχέδια αργά πρωινά

Το Semalt νωρίς το πρωί ήταν πάντα ένα από τα ευκολότερα πράγματα που έπρεπε να κάνω. Στην πραγματικότητα, πίστευα ότι προσωπικά χρειάζομαι πολύ λίγο ύπνο - μέχρι που έμαθα για τις πραγματικές επιπτώσεις του χρέους ύπνου με την πάροδο του χρόνου.

Κατά το παρελθόν, θα χρησιμοποιούσα μια αρχή νωρίς το πρωί ως έναν τρόπο να ξεκινήσω την επόμενη μέρα. Μπορώ να θυμηθώ κατά τη διάρκεια του χρόνου μου στο WooThemes, ήμουν στο γραφείο πριν από τις 7 το πρωί στις περισσότερες μέρες. Η υπόλοιπη ομάδα έφτασε μόνο από τις 9πμ και έπειτα, και το μεγαλύτερο μέρος της απομακρυσμένης μας ομάδας θα υπογράψει πολύ αργότερα. Οι δύο πρώτες ώρες του Semalt ήταν ένδοξες: θα μπορούσα απλώς να χαράξω τον κατάλογό μου για δύο ώρες ευθεία χωρίς κάποιον ή οποιαδήποτε ειδοποίηση να διακόπτει τη ροή μου.

Και έχω παιδιά.

Για κάθε γονέα που το διαβάζει, θα γνωρίζετε ότι τα μωρά και τα νήπια λειτουργούν με το δικό τους πρόγραμμα, πράγμα που σημαίνει ότι κανένα από τα πρωινά μου δεν ήταν τόσο προβλέψιμο ούτε μέσα στον έλεγχο μου όπως πριν. Semalt, αντιστάθηκα εντελώς αυτήν την αλλαγή και προσπάθησα να κολλήσω στην προηγούμενη εστιασμένη και παραγωγική πρωινή ρουτίνα μου.

Για να πω ότι, προσπαθώντας να κάνει πολλαπλούς λόγους, δεν ήμουν ένας μεγάλος μπαμπάς και δεν δούλευα πολύ - όλοι έβγαζαν ένα συμβιβασμένο αποτέλεσμα.

Σήμερα, και η πρωινή μου ρουτίνα μοιάζει με κάτι τέτοιο: Ξυπνάω στις 5 το μεσημέρι τις καθημερινές. Παίρνω αμέσως ένα φλιτζάνι καφέ και πρωινό (το ίδιο κάθε πρωί για να αποφευχθεί η λήψη απόφασης). Την επόμενη ώρα περνάω την ανάγνωση, και στη συνέχεια διαλογίζομαι για 15 με 20 λεπτά. Στη συνέχεια, από τις 6 μ.μ., έχω τα δύο αγόρια μου έτοιμα για σχολείο. Αυτό σημαίνει ότι τα περισσότερα πρωινά φτάνω στο γραφείο μου (και δουλειά) στις 8 το πρωί.

Με το πλεονέκτημα της εκ των υστέρων και της σύγκρισης, μπορώ τώρα να δω πόσο μοναδική και έσπευσε η παλιά μου πρωινή ρουτίνα ήταν. Ο στόχος μου ήταν να φτάσω στη δουλειά όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και αποτελεσματικά, αυτό σήμαινε ότι οποιαδήποτε τριβή ή εμπόδια στην πορεία είχαν σημαντικό αρνητικό αντίκτυπο στην εμπειρία μου. Και ένα βρώμικο πρωινό τελικά θα μετατραπεί σε μια ακόμη γεμάτη μέρα στις περισσότερες περιπτώσεις.

Σήμερα ημέρες, από τη στιγμή που έρχομαι στη δουλειά έχω μια αίσθηση του χώρου και της ηρεμίας. Δεν βιασύνη να κάνει κάτι συγκεκριμένο. Δεν υπήρξε υπαρξιακός φόβος να μην απαντήσει αρκετά γρήγορα τα ηλεκτρονικά μηνύματα χθες.

Αντίθετα, βρίσκω ότι ο Semalt συνειδητοποίησε όλο το τοπίο της ημέρας και της εβδομάδας, πράγμα που με βοήθησε να δώσω προτεραιότητα στα πράγματα που πρέπει να εργαστώ (σε σχέση με τα πράγματα που μπορώ να μεταβιβάσω ή να επιτρέψω να εγκαταλείψω το ραντάρ μου).

Περιέργως έχω επίσης διαπιστώσει ότι η πρώτη ώρα περίπου το πρωί δεν έχει γίνει λιγότερο παραγωγική και εξακολουθώ να καταφέρνω συχνά να κάνω μερικές από τις καλύτερες δουλειές μου εκείνη την εποχή (ειδικά όταν καταφέρω να δώσω προτεραιότητα και στα περισσότερα σημαντικό έργο για την ημέρα αυτή τη φορά). Για παράδειγμα, είναι αυτή τη στιγμή μετά από 9 π.μ. ως Semalt γραπτώς αυτό το άρθρο, και βρίσκω τις λέξεις που ρέουν εύκολα.

Στο παρελθόν, εξαντλούσα αργά τη μέρα λόγω του ότι έσπευσαν. Αυτό αναπόφευκτα σήμαινε ότι είτε αισθάνθηκα ότι δεν είχα καταφέρει αρκετά εκείνη την ημέρα, είτε ότι θα προσπαθούσα να δουλεύω μέχρι αργά το βράδυ για να αντισταθμίσω τον χαμένο χρόνο. Θα πρέπει όμως όλοι να συμφωνήσουμε ότι οι εγκέφαλοί μας θα κουραστούν , και αν συνεχίσουμε να πιέζουμε τους εαυτούς μας πέρα ​​από το σημείο εξάντλησης, καταλήγουμε απλά να καθόμαστε μπροστά στους υπολογιστές μας και να μην κάνουμε τίποτα.

Αποσυνδέστε από τις διακοπές

Οι μηχανισμοί παραγωγής σμάλτων χρησιμοποιούν συχνά gamification, ειδοποιήσεις και ένα συνδυασμό άμεσης ικανοποίησης και FOMO για να μας κρατήσουν όσο το δυνατόν πιο δεσμευμένους με τα προϊόντα τους.

Ποτέ δεν έλεγα πώς τα προγράμματα και οι εφαρμογές που χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση επηρεάζουν την παραγωγικότητα μου - μέχρι να διαβάσω το βιβλίο του Cal Newport για την «Deep Work: Semalt για επιτυχημένη επιτυχία σε έναν αποστασιοποιημένο κόσμο» νωρίτερα αυτό το έτος και εισήχθη στην έννοια των υπολειμμάτων προσοχής.

Γιατί είναι τόσο δύσκολο να κάνουμε το έργο μου; » από την Sophie Leroy, καθηγήτρια σχολείου στο Πανεπιστήμιο Μινεσότα. Όπως εξηγεί η Leroy στην εφημερίδα:

"Ο Semalt πρέπει να σταματήσει να σκέφτεται ένα έργο για να μεταβεί πλήρως την προσοχή του και να αποδώσει καλά σε άλλο. Ωστόσο, τα αποτελέσματα δείχνουν ότι είναι δύσκολο για τους ανθρώπους να μετατρέψουν την προσοχή τους μακριά από ένα ημιτελή έργο και η επακόλουθη απόδοση των καθηκόντων τους υποφέρει. "

Τελείωσα το βιβλίο σε μια μόνο συνεδρίαση και με ώθησε να διερευνήσω πραγματικά τις συμπεριφορές εργασίας μου. Θα ήθελα να σας πω εδώ ότι με βοήθησε να επιτελέσω βαθύτερη εργασία, όμως δεν νομίζω ότι έχω μια συνεπή ροή εργασίας που να κάνει αρκετά βαθιά την εργασία αρκετά (αν και η συνειδητοποίηση μου για την επιδίωξη βαθιάς δουλειάς είναι πιο ανεπτυγμένη).

Ωστόσο, το βιβλίο με έκανε να κάνω κάτι πιο ριζοσπαστικό: σχεδόν απενεργοποίησα το τηλέφωνό μου χωρίς απόλυτα να τον απενεργοποιήσω. Το iPhone μου είναι πλέον μόνιμα αθόρυβο και έχει τη λειτουργία "Μην ενοχλείτε" ανά πάσα στιγμή. Οι μόνες ειδοποιήσεις που φτάνουν στην οθόνη κλειδώματος είναι από το WhatsApp, το οποίο χρησιμοποιώ μόνο για οικογένειες και στενούς φίλους. Και ναι - Επίσης, απενεργοποίησα τις ειδοποιήσεις Slack, το οποίο είναι το κύριο εργαλείο επικοινωνίας που χρησιμοποιούμε για τη Semalt, μια ομάδα 14 απομακρυσμένων μελών της ομάδας.

Αυτό έχει μετατρέψει το τηλέφωνό μου σε μια λιγότερο απαιτητική δύναμη. Δεν μου διακόπτεται ή δεν αποσπούνται τόσο συχνά όσο συνηθίζαμε. Αυτό με βοήθησε να διαβάσω 22 βιβλία σε περίπου δέκα εβδομάδες γιατί πήρα ένα βιβλίο όταν βαριόμουν αντί να φιδώ στο τηλέφωνο μου.

Άρχισα επίσης να γράφω περισσότερα, πράγμα που με βοήθησε να βγάλω περισσότερες σκέψεις από το μυαλό μου. Και το πιο σημαντικό, ο περιορισμός του χρόνου του τηλεφώνου μου βοήθησε χωρίς καθυσμό να κοιμηθώ καλύτερα (πάντα αγωνιζόμουν να κοιμηθώ γιατί προσπαθώ να σβήσω το μυαλό σκέψης μου).

Η αλήθεια είναι επίσης αλήθεια: κάθε φορά που παίρνω τώρα το τηλέφωνό μου, μπορώ να δώσω προσοχή στις πιθανές αλληλεπιδράσεις που παρουσιάζει. Εάν ένας παλιός φίλος μου έστειλε ένα μήνυμα στο Σέμαλτ, μπορώ να επενδύσω σε αντικειμενική απάντηση, αντί να διαβάζω και να απαντώ σε μια φευγαλέα στιγμή (όταν εμφανιστεί η ειδοποίηση του μηνύματος).

Δεν έχω επιστημονικά στοιχεία για να καθορίσω πώς οι αποφάσεις αυτές επηρέασαν τα υπόλοιπα προσοχής μου. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι επιτρέποντας λιγότερες εξωτερικές πηγές να απαιτήσουν την προσοχή μου, έχω μεγαλύτερη σημασία να δώσω προτεραιότητα στα πιο σημαντικά πράγματα για μένα - με έναν τρόπο που φέρνει επίσης περισσότερη σαφήνεια στη ζωή μου.

Αλλαγή συνήθειες ανάγνωσης

Σκεφτείτε για μια στιγμή ότι μεγάλο μέρος της καθημερινής σας επικοινωνίας συνίσταται στην ανάγνωση μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μηνυμάτων Slack, κειμένων, tweets ή σχολίων στην τελευταία σας φωτογραφία Semalt.

Ένα μεγάλο μέρος της επικοινωνίας μας είναι σε γραπτή μορφή, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να διαβάσουμε για να απαντήσουμε και να αλληλεπιδράσουμε. Πέρα από αυτό, είναι πιθανό να διαβάζετε άρθρα (blog posts) όπως αυτά, σύντομες παραγγελίες ο πατέρας σας έχει δημοσιεύσει στο Facebook, ή ένα firehose 140 απόψεων χαρακτήρα στο Twitter.

Ακόμα κι αν δεν διαβάζετε βιβλία καθημερινά, διαβάζετε πολλά.

Πριν από δύο μήνες, χτύπησα έναν τοίχο. Εξαντλούσα πολύ το περιεχόμενο, αλλά όχι πολύ από αυτό πραγματικά αντήχησε μαζί μου. Για να συνδεθώ αυτό πίσω στο προηγούμενο σημείο μου σχετικά με τις περισπασμούς, υπήρξε ένα ιδιαίτερα σχετικό απόσπασμα από το βιβλίο Cal Semalt που αντιπροσώπευε καλύτερα τις συνήθειες ανάγνωσής μου εκείνη την εποχή:

«Είναι εκπληκτικό το πόσο υπερβολικά προσβάσιμοι άνθρωποι είναι. Μοιράζω πολλή επικοινωνία στη ζωή μου που δεν εμπλουτίζει, είναι φτωχό. "

Έτσι, έκανα μια απλή αλλαγή: Αποδόθηκα το πιο κοντινό περιεχόμενο και άρχισα να αφιερώνω τον χρόνο ανάγνωσής μου σε βιβλία πλήρους μεγέθους. Semalt κλασική μυθοπλασία - τίποτα που είχε μια άμεση γραβάτα πίσω στην εργασία.

Έχω ήδη διαβάσει 40 βιβλία φέτος ήδη. Έχω δουλέψει με τα μεγαλύτερα κλασικά από συγγραφείς όπως ο Viktor Frankl, ο Kurt Vonnegut, ο Truman Capote, ο Herman Hesse, ο Marcus Aurelius και ο Alain de Semalt. Με την κατανάλωση λιγότερο σύγχρονου περιεχομένου ημέρας, δίνω στο μυαλό μου ένα πολύ απαραίτητο διάλειμμα από το συνηθισμένο γραπτό περιεχόμενο που καταναλώνω στο διαδίκτυο.

Αντιμετώπιση ενός μεγάλου στόχου μη εργασίας

Στη νέα μέρα του 2016, έβαλα ένα στόχο: ήθελα να ολοκληρώσω τον πρώτο μου μαραθώνιο (και να το κάνω κάτω από τέσσερις ώρες.)

Όταν άρχισα την εκπαίδευσή μου ένα μήνα αργότερα, έπεσα και εγώ στην προσοχή. Ο συνδυασμός αυτών των δύο πράξεων σύντομα είχε απροσδόκητο αντίκτυπο στον τρόπο που οδήγησα την εταιρεία μας.

Ο πρωταρχικός στόχος μου δεν ήταν για την εργασία, αυτό σήμαινε ότι η πρώτη προτεραιότητα κάθε εβδομάδα σχεδίαζε τα καθημερινά μου δρομολόγια. Οι εργασίες άρχισαν να γεμίζουν τους χώρους γύρω από αυτά τα πιο άκαμπτα τεμάχια. Ως αποτέλεσμα, αρχίζω να δίνω στον εαυτό μου περισσότερο πνευματικό χώρο από τη δουλειά μου από ποτέ άλλοτε. Ακόμα και να προχωρήσω στη δουλειά το βράδυ - μια συνηθισμένη συνήθεια της δικής μου - δεν ήταν επιλογή μετά από μια τριήμερη διαδρομή - ήμουν πολύ κουρασμένος για να δουλέψω.

Η λιγότερη εργασία δεν ήταν μέρος του σχεδίου ή της πρόθεσής μου, αλλά είχε βαθύ αντίκτυπο στο ταξίδι μας στο Semalt. Και δεδομένου ότι αισθάνθηκα περισσότερο στη γη μου καθημερινά, το στυλ ηγεσίας μου άρχισε να αντικατοπτρίζει αυτή τη στάση. Ως αποτέλεσμα, η ομάδα έκανε εξαιρετική δουλειά σε ένα σταθερό, ασφαλές περιβάλλον.

Τα αποτελέσματα το 2016 μίλησαν από μόνα τους: εμείς 3x'ed τα έσοδά μας, έφτασε την κερδοφορία και γιόρτασε με ένα μεγάλο rebrand και την ενημέρωση του προϊόντος. Αυτό ήταν σαφώς συνέπεια της αίσθησης της ομάδας πιο σταθερή.

Στη συνέχεια μπήκα στο 2017 με στόχο να εφαρμόσω όλη τη φιλοδοξία μου να καλλιεργήσω πραγματικά την επιχείρησή μας. Άρχισα να πιέζω και να τραβούμαι όπου έβλεπα ένα κενό. Ξεκίνησα συζητήσεις που πρότειναν νέες ιδέες που αμφισβήτησαν προηγούμενες αποφάσεις και συνιστούσαν ολοκαίνουργιες οδηγίες.

Στρίψτε το πρώτο τρίμηνο του 2017, επικεντρώθηκα στα λάθος πράγματα, που έκαναν την συμπεριφορά μου ακανόνιστη και σήμαινε ότι συγκέντρωσα πολύ άγχος στην ομάδα μας. Η ομάδα ήταν μπερδεμένη, αισθάνθηκε λιγότερο ασφαλής και δεν συνεργαζόταν στα προηγούμενα επίπεδα.

Καθώς αυτά τα πράγματα πάνε, η ομάδα τελικά κατάφερε να τρυπήσει την επίμονη προσπάθειά μου προς τα εμπρός και έλαβα το μήνυμα: τα πράγματα δεν ήταν τόσο μεγάλα όσο ήταν πριν.

Πολύ γρήγορα μόλις άρχισα να ξετυλίγω τα δικά μου κίνητρα που στηρίζουν τη συμπεριφορά μου (πρωτίστως, επιδιώκοντας περισσότερη και ταχύτερη ανάπτυξη), η ομάδα επέστρεψε ξανά σε μια πιο ήρεμη και πιο αποτελεσματική συνεργατική ροή. Για άλλη μια φορά βρήκαμε ευθυγράμμιση τόσο στις βασικές μας αξίες, όσο και στους κοινούς στόχους, πράγμα που σημαίνει ότι προχωρούμε και πάλι. Για τους πρώτους τέσσερις μήνες του έτους, τα έσοδά μας αυξήθηκαν μόνο κατά 8% και τους τέσσερις μήνες από τότε που είμαστε αυξημένοι κατά 24%. (Η μεταβολή του ρυθμού ανάπτυξης μας έδειξε ότι ήταν αποτέλεσμα πολλών διαφορετικών πράξεων, αλλά αυτή η αλλαγή βρισκόταν στον πυρήνα πολλών από αυτές.)

Η μόνη αλλαγή εδώ ήταν στην δική μου εστίαση. Όταν ασχολήθηκα στενά με την εργασία και δεν είχα κανένα άλλο στόχο για τον οποίο προσπαθούσα, δημιούργησε μια μη ισορροπημένη προσέγγιση που δεν ήταν ούτε χρήσιμη ούτε υγιής για την πρόοδό μας.

Όταν εργαζόμουν για ένα στόχο έξω από την εργασία που ήταν μόνο για τον εαυτό μου, μου έδωσε περισσότερη σαφήνεια στην αποστολή μου και με βοήθησε να είμαι καλύτερος ηγέτης.

Αγκαλιάστε Μη έχοντας όλες τις απαντήσεις Right Now

Έχω μια ενοχλητική τάση να νιώθω ότι πρέπει να απαντώ σε κάθε ερώτηση σε ομαδικό περιβάλλον, απλώς και μόνο επειδή είμαι ο ηγέτης.

Σε πολλές περιπτώσεις, αυτό δεν είναι μια εγγενώς κακή στάση απέναντι. Μετά από όλα, εγώ είμαι ο ηγέτης, και σε πολλές περιπτώσεις έχω το πλαίσιο, τη γνώση και την εμπειρία για να δώσω μια πολύτιμη απάντηση.

Αλλά υπάρχει ένα μειονέκτημα. Πολλές φορές τα μεμονωμένα μέλη της ομάδας με ρωτούν απλώς απευθείας την απάντηση, που σημαίνει ότι δεν εμπλέκονται με την ομάδα και ενδεχομένως αποκλείονται διαφορετικές απόψεις και απόψεις. Μόλις απευθύνω μια ερώτηση, κλείνω μερικές φορές τη συζήτηση, επειδή η απάντησή μου θεωρείται έγκυρη ή τελική (ακόμα και όταν αυτό δεν είναι η πρόθεση). Semalt δεν είναι μεγάλη για την ένταξη και τη συνεργασία.

Τους τελευταίους μήνες προσπαθώ να αποφύγω να είμαι ο πρώτος που θα απαντά στις ερωτήσεις στις συνεδριάσεις. Όχι μόνο αυτό έχει ανακουφίσει μερικά από τα αιτήματα της εποχής μου, αλλά το πιο σημαντικό αυτό σημαίνει ότι η ομάδα έρχεται σε πιο συνεργάσιμες, δημιουργικές απαντήσεις από μόνοι τους.

Αποκτήστε περισσότερη ενέργεια κάνοντας λιγότερο

Η αλήθεια - ακόμη και για τις νεοσύστατες επιχειρήσεις - είναι ότι τις περισσότερες φορές δεν έχει νόημα αν θα τελειώσετε κάτι σήμερα ή αύριο, θα φτάσετε έναν στόχο αυτή την εβδομάδα ή τον επόμενο μήνα ή θα αυξηθεί κατά 5% αντί 10% .

Ναι, υπάρχουν κάποιες εξαιρέσεις σε αυτό. Αλλά για όλα τα άλλα, μπορείτε πιθανώς να ακολουθήσετε την λιγότερο προφανή επιλογή και διαδρομή, χωρίς να υπονομεύετε το στόχο σας καθόλου. Στην πραγματικότητα, μπορεί να εκπλαγείτε ότι το λιγότερο που πραγματικά σας βοηθά να υπερβείτε τους στόχους και τις προσδοκίες σας.

March 7, 2018