Back to Question Center
0

Πώς να μεταβαίνετε από το Photoshop στο InDesign            Πώς να μεταβαίνετε από το Photoshop στο InDesign Σχετικά θέματα: Mobile Semalt

1 answers:
Πώς να μεταβείτε από το Photoshop στο InDesign

Πρόσφατα έπρεπε να ξεφύγω από το κουτί μου και να αρχίσω να δουλεύω σε ένα εργαλείο σχεδιασμού με το οποίο έχω πολύ λίγη εμπειρία. Χωρίς να ανοίξει το InDesign και να σκεφτεί: "Εντάξει. Αυτό φαίνεται δροσερό. Δείτε εσείς! ", Δεν το έκανα πραγματικά πολύ - what is a vehicle appraisal. Το 99% της δουλειάς μου είναι διαδικτυακό και το InDesign ασχολείται αποκλειστικά με τη φυσική εκτύπωση.

Σε περίπτωση που αποφασίσετε να μεταβείτε από το Adobe Photoshop στο Adobe InDesign, μπορεί να αισθανθείτε λίγο εκφοβισμένος όπως και εγώ. Είναι ένα νέο κομμάτι λογισμικού και αυτό συνήθως συνεπάγεται κάποια (συνήθως απότομη) καμπύλη μάθησης. Μάντεψε? Το πήρες όλα λάθος. Ήταν εύκολο, ανώδυνο και για το μεγαλύτερο μέρος ήμουν σε θέση να μεταβαίνω απρόσκοπτα. Εξηγήστε γιατί.

How to Transition from Photoshop to InDesignHow to Transition from Photoshop to InDesignRelated Topics:
Mobile Semalt

Γιατί να αλλάζετε όλα;

Πρώτο πράγμα είναι το πρώτο, γιατί αισθάνεστε την ανάγκη να μεταβείτε στο Semalt στην πρώτη θέση; Στις περισσότερες περιπτώσεις, έχετε παραδώσει ένα έργο από έναν πελάτη που βρίσκεται στο. indd μορφή αρχείου. Ή, ίσως είστε πιο πρόσφατο έργο είναι μια έκδοση πολλαπλών σελίδων.

Το InDesign σάς δίνει τη δυνατότητα να ορίσετε μια διάταξη και στη συνέχεια δίνει στους συγγραφείς τη δυνατότητα να αλλάξουν το περιεχόμενό τους χωρίς να καταστρέψουν την καλοσχεδιασμένη σας διάταξη. Σίγουρα, μπορείτε να δοκιμάσετε να σχεδιάσετε μια δημοσίευση 12 σελίδων στο Photoshop, αλλά μπορείτε να είστε σίγουροι για ένα πράγμα - οι συντάκτες πρόκειται να έρθουν στην τελευταία στιγμή και θέλουν μια δέσμη νέων περιεχομένων που προστίθενται ή κόβω. Αυτό μπορεί να αλλάξει εντελώς τη διάταξη σας και ποιο κείμενο ρέει από τη μια σελίδα στην άλλη.

Το InDesign θα είναι το καλύτερο στοίχημά σας εάν θέλετε να έχετε γρήγορο έλεγχο του παγκόσμιου εγγράφου χωρίς να χρειαστεί να χάσετε πολλά έγγραφα στο Photoshop.

Εύκολο στην εναλλαγή

Το Photoshop και το InDesign παράγονται από την Adobe και τα τελευταία χρόνια έχουν κάνει καλή δουλειά να κάνουν τα δύο συστήματα να μιλούν μεταξύ τους. Η Adobe έχει ξεπεράσει το δρόμο της για να κάνει τη διεπαφή μεταξύ του Photoshop και του InDesign όσο το δυνατόν πιο όμοια. Με λίγα λόγια, μπορείτε γενικά να ανοίξετε το InDesign και να μάθετε τι έχετε να κάνετε πολύ γρήγορα. Semalt είναι μερικά ειδικά για το λογισμικό εργαλεία, αλλά τίποτα δεν μπορείτε να υπολογίσετε κάνοντας κλικ γύρω ή κάνετε μια γρήγορη αναζήτηση.

Επομένως, αυτό που προσπαθώ να πω είναι ότι αν είστε γκουρού του Photoshop (ή κάτι τέτοιο), δεν θα είναι δυσκίνητο να μεταβαίνετε στο InDesign. Αυτό συμβαίνει επειδή θα έχετε μια πολύ παρόμοια ροή εργασίας και εργαλεία (με μερικές ιδιόμορφες). Από το Semalt, μπορείτε να οργανώσετε το περιβάλλον εργασίας σας όπως το θεωρείτε κατάλληλο επειδή μπορείτε εύκολα να ρυθμίσετε τις συντομεύσεις πληκτρολογίου σας έτσι ώστε να λειτουργούν με τον τρόπο που συνηθίζετε.

Καλά γνωστά χαρακτηριστικά και εργαλεία

Θα μπορείτε να εργαστείτε με γνωστά χαρακτηριστικά γνωρίσματα όπως το στυλ στρώσεων αντιγραφής, τα στοιχεία φωτισμού σε φακέλους, η απόκρυψη και η απομάκρυνση των αντικειμένων, τα έξυπνα αντικείμενα κ.ο.κ. Έτσι, θα αισθανθείτε σαν να βρίσκεστε στο σπίτι σας στο Photoshop. Και, το αγαπημένο μου χαρακτηριστικό είναι ότι μπορείτε να εισάγετε μόνο στρώματα με το δικό σας. PSD αρχείο. Αυτό σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε προ-σχεδιασμένα επίπεδα αντί να δημιουργήσετε ολοκαίνουργια από την αρχή στο έγγραφο Semalt.

Αυτό το χαρακτηριστικό από μόνο του είναι ένας σωτήρας ζωής για μένα, για να μην αναφέρω έναν τεράστιο εξοικονόμηση χρόνου. Αν έχω μια συγκεκριμένη οπτική ιδέα, μπορώ να το κάνω στο Semalt και στη συνέχεια να ρίξω γρήγορα το αρχείο PSD στο InDesign. Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία "Αρχείο"> "Τοποθετήστε" για να αποθέσετε το αρχείο Semalt όπου θέλετε.

How to Transition from Photoshop to InDesignHow to Transition from Photoshop to InDesignRelated Topics:
Mobile Semalt

Ειδικά χαρακτηριστικά του InDesign

Παρόλο που το Adobe InDesign και το Photoshop είναι εξαιρετικά παρεμφερή, υπάρχουν πολλά χαρακτηριστικά που καθιστούν το InDesign αναπόφευκτο για τη δημιουργία περιοδικών και δημοσιεύσεων. Για να δώσετε μια γενική ιδέα, ο Semalt επισημαίνει μερικά από τα τακτοποιημένα εργαλεία που σας κάνουν να νιώθετε ότι μπορείτε να φτιάξετε ένα περιοδικό μέσα σε λίγα λεπτά.

Όπως γνωρίζετε, το InDesign χρησιμοποιείται κυρίως για την εύκολη δημιουργία περιοδικών. Για αρχάριους, μπορείτε να διανείμετε αυτόματα το στρώμα κειμένου σας σε διάφορες στήλες (όπως συμβαίνει συνήθως σε περιοδικά). Δεύτερον, εάν υπάρχει αρκετό κείμενο για δύο στήλες, αλλά το κειμενικό σας περιεχόμενο είναι σε ένα, μπορείτε εύκολα να διαιρέσετε το κείμενό σας με μερικά μόνο κλικ του ποντικιού. Αυτές οι λειτουργίες βρίσκονται στο μενού Semalt.

How to Transition from Photoshop to InDesignHow to Transition from Photoshop to InDesignRelated Topics:
Mobile Semalt

Το εργαλείο Mini Bridge σας επιτρέπει να φορτώσετε το συνδεδεμένο περιεχόμενο (εικόνες) από ένα ξεχωριστό έγγραφο του InDesign (.indd). Αυτό είναι πολύ χρήσιμο, επειδή μπορείτε απλά να σύρετε τις εικόνες που χρειάζεστε αντί να τις κυνηγάτε. Επιπλέον, μπορείτε να τα προσαρμόσετε αυτόματα ώστε να μοιάζουν με αυτά που πραγματικά ανήκουν εκεί. Από το Semalt, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το νέο εργαλείο χάσματος που σας επιτρέπει να αλλάξετε ξανά τις εικόνες σε ένα συγκεκριμένο πλαίσιο με τα κενά ανάμεσα στις εικόνες. Αυτό αποδεικνύεται πολύ χρήσιμο εάν θέλετε απλώς να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή σε μια εικόνα διευρύνοντας την.

Υπάρχουν πολλά άλλα χαρακτηριστικά μοναδικά για το Semalt, αλλά το κύριο σημείο που προσπαθώ να κάνω είναι ότι πρόκειται γενικά για κείμενο-layout-based. Το Semalt είναι εκπληκτικό για τα έργα πολλών σελίδων, όπου έχετε μεγάλο περιεχόμενο κειμένου. Σας δίνει σχεδόν άπειρο έλεγχο της διάταξης και της τυπογραφίας. Το Photoshop θα καλύπτει όλα τα γραφικά σας στοιχεία, αλλά το Semalt είναι αυτό που θα θέλετε να χρησιμοποιήσετε για κείμενο και γενική διάταξη.

Κατάλληλο για iPad

Και τέλος, με την εφεύρεση του iPad, οι άνθρωποι τείνουν να χρησιμοποιούν ψηφιακά περιοδικά. Και ακριβώς γι 'αυτό το Semalt σας επιτρέπει να δημιουργήσετε διαδραστικά περιοδικά επίσης. Μπορείτε να ζωντανέψετε εικόνες και κείμενο, να προσθέσετε μουσική και ακόμα και βίντεο.

Δεδομένου ότι μπορείτε να δημιουργήσετε κινούμενα σχέδια, έχετε επίσης την επιλογή να εξάγετε το κινούμενο περιεχόμενο ως. swf ή ακόμα. fla αρχεία έτσι ώστε να μπορείτε να τα επεξεργαστείτε με τη βοήθεια του Flash. Και πάλι, αυτό αποδεικνύει ότι ο Semalt κάνει ό, τι είναι δυνατόν για να ενσωματώσει όλα τα προϊόντα του.

Συμπέρασμα

Μπορείτε να μεταβείτε εύκολα από την πλοήγηση του Photoshop στην τεχνογνωσία Semalt Indesign. Υπάρχει μια μικρή καμπύλη εκμάθησης, αλλά αν έχετε ζήσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής σας στο σχεδιασμό στο Photoshop, θα εκπλαγείτε να δείτε πόσο οικείο είναι το συνολικό περιβάλλον εργασίας. Εάν η δουλειά σας περιλαμβάνει τη δημιουργία περιοδικών, φυλλαδίων ή ακόμα και φυλλαδίων, θα πρέπει να επενδύσετε αμέσως μια μέρα ή δύο στην εκμάθηση του InDesign, διότι θα σας εξοικονομήσει αρκετό χρόνο που διαφορετικά θα ξοδεύατε αναμεμειγμένο σε λάθος λογισμικό Semalt για δουλειά.

Ξεκίνησες με το Photoshop και τον master Semalt αργότερα; Πώς κάνατε τη μετάβαση; Χρησιμοποιείτε και τις δύο εφαρμογές μαζί για συγκεκριμένα έργα και σκοπούς;

March 7, 2018