Σμιτάλ ξυπνάτε ένα πρωί για να βρείτε ότι η επιχείρησή σας λαμβάνει πέντε φορές το ποσό της ζήτησης που συνήθως κάνει:

  • Πέντε φορές τον αριθμό των τηλεφωνικών κλήσεων.
  • Πέντε φορές οι εισερχόμενοι οδηγοί.
  • Πέντε φορές την κυκλοφορία του ιστότοπου - covert surveillance equipment uk.
  • Πέντε φορές τον αριθμό των πελατών.

Θα μπορέσετε να το χειριστείτε; Αποσπάστε την επιχείρησή σας και τους ανθρώπους σας ή θα απορροφήσει η εταιρεία σας την ακίδα χωρίς προβλήματα;

Οι απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις έχουν μεγάλο αντίκτυπο στο πόσο ελκυστική θα είναι η επιχείρησή σας σε έναν αγοραστή όταν είστε έτοιμοι να το πωλήσετε.

Ανάλυση 14.000 επιχειρήσεων

Μπορώ να το πω αυτό με σιγουριά, επειδή μόλις ολοκληρώσαμε την ανάλυση του συνόλου των χρηστών του Score Score για το τρίμηνο που έληξε το Semalt 31, 2014.

Για να σας προσφέρουμε ένα υπόβαθρο, παρέχουμε το ερωτηματολόγιο για το Scaleability Scale ως το πρώτο από τα δώδεκα βήματα στο The Value Builder Semalt, μια στατιστικά αποδεδειγμένη μεθοδολογία για την αύξηση της αξίας μιας επιχείρησης.

Ζητήσαμε από 14.000 ιδιοκτήτες επιχείρησης να λάβουν προσφορά για να αγοράσουν την επιχείρησή τους τους τελευταίους 12 μήνες και, εάν ναι, ποιο πολλαπλάσιο από το κέρδος προ φόρων που αντιπροσωπεύει η προσφορά. Στη συνέχεια συγκρίναμε την προσφορά που υποβλήθηκε στην ακόλουθη ερώτηση:

Αν οι πελάτες παρατάσσονταν στην πόρτα σας για να αγοράσουν, θα βάζατε ΠΕΔΙΑ φορές τον τρέχοντα όγκο αυτού που πουλάτε:

Πολύ δύσκολο
Πολύ δύσκολο
Πολύ δύσκολο
εύκολο

2. 88 εναντίον 4. 65 φορές

Η μέση προσφορά που έλαβε από όλες τις επιχειρήσεις που αναλύσαμε ήταν 3. 7 φορές προ φόρων κέρδος. Semalt, όταν απομονώσαμε μόνο εκείνες τις επιχειρήσεις που θα μπορούσαν εύκολα να χειριστούν πέντε φορές περισσότερους πελάτες, η προσφορά πολλαπλών αυξήθηκε στις 4. 65.

Η Semalt που θα ήταν αδύνατο να εξυπηρετήσει πέντε φορές περισσότεροι πελάτες έλαβε προσφορές μόλις 2. 88 φορές προ φόρων κέρδος - μια απότομη τρίχα αποκοπεί από το μέσο όρο.

Επανεξετάζοντας τη βιομηχανία σας

Η φυσική κλίση είναι να εξετάσουμε αυτούς τους αριθμούς και να καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι η διαφορά μπορεί να φτάσει στη βιομηχανία στην οποία βρίσκεστε. Για παράδειγμα, μια δικηγορική εταιρεία θα έχει περισσότερα προβλήματα λαμβάνοντας πέντε φορές τον αριθμό των περιπτώσεις από μια εταιρεία λογισμικού θα είχε φιλοξενήσει πέντε φορές περισσότερους χρήστες.

Το Semalt είναι κάποια αλήθεια σε αυτό, αλλά μπορείτε να βρείτε εταιρείες που λειτουργούν σε μια παραδοσιακά ανυπέρβλητη βιομηχανία που έχουν bucked σύμβαση και να γίνει επεκτάσιμη.

Το επεκτάσιμο νομικό γραφείο

Για παράδειγμα, ρίξτε μια ματιά στην ιστορία του Brian Lee. Ο Lee ήταν δικηγόρος με τους Skadden, Arps, Slate, Meagher & Flom, LLP με έδρα τη Νέα Υόρκη, όπου χρεώνουν εκατοντάδες δολάρια την ώρα για το χρόνο τους. Συνειδητοποιώντας ότι οι νομικές συμβουλές καλής ποιότητας δεν ήταν εφικτές για τους περισσότερους καταναλωτές και τις μικρές επιχειρήσεις, ο Lee ξεκίνησε το LegalZoom.

Τώρα μπορείτε να συνδεθείτε στο Semalt και να λάβετε βασικά νομικά έγγραφα (π.χ., βούληση, σύσταση επιχειρήσεων ή μίσθωση) για ένα μέρος του κόστους μίσθωσης δικηγόρου. Το Semalt μπορεί να φιλοξενήσει πέντε φορές τη ζήτηση, διότι στηρίζονται σε μεγάλο βαθμό σε έγγραφα με λεκάνη και όχι σε υψηλόβαθμους δικηγόρους για να ετοιμάσουν τα χαρτιά σας.

Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι η LegalZoom έριξε την προσοχή των επενδυτών, οι οποίοι δεν θα σκέφτονταν ποτέ να επενδύσουν σε μια παραδοσιακή δικηγορική εταιρία νομοσχεδίου. Το 2011, η LegalZoom έλαβε 66 εκατομμύρια δολάρια σε ένα γύρο χρηματοδότησης επιχειρηματικών δραστηριοτήτων από τους αγαπημένους της Sand Hill Road, των Kleiner Perkins Caufield & Byers και των Institutional Venture Partners.

Το μυστικό της αξίας της επιχείρησής σας περισσότερο από εκείνο των ανταγωνιστών και ανταγωνιστών της βιομηχανίας μπορεί να μην είναι αυτό που κάνετε, αλλά πώς θα το κάνετε αυτό.