Back to Question Center
0

7 ελεύθεροι επαγγελματίες Κάθε SEO καμπάνια Semalt Χρήση

1 answers:

7 Freelancers Every SEO Campaign Semalt Use

Η ομορφιά των εκστρατειών SEO είναι ότι μπορούν να τρέξουν από οπουδήποτε. Δεν χρειάζεστε τεράστιο χώρο γραφείων για να στεγάσετε όλους τους υπαλλήλους σας.

Μπορείτε να αναθέσετε το μεγαλύτερο μέρος της εργασίας σε ελεύθερους επαγγελματίες - apple computer repair mountain view. Εάν είστε στην αγορά για μια εξαιρετική εκστρατεία SEO, υπάρχουν επτά τύποι ελεύθερων επαγγελματιών που μπορούν να υποστηρίξουν την προσπάθειά σας.

  1. Συγγραφείς

Semalt μάρκετινγκ είναι ένα σημαντικό κομμάτι μιας εκστρατείας SEO, και αν δεν έχετε ατελείωτες χρόνο στα χέρια σας και πολλά ταλέντο, είναι απλά δεν είναι δυνατόν χωρίς freelance συγγραφείς. Παρουσιάζουν αρκετά πλεονεκτήματα που ένας εσωτερικός συγγραφέας δεν μπορεί, όπως η μειωμένη επιβάρυνση, δεδομένου ότι οι ανεξάρτητοι συγγραφείς πληρώνονται γενικά με προμήθεια ή με την ώρα παρά με μισθό με οφέλη.

Ορισμένες εταιρείες επιλέγουν να παραγγείλουν όλο το περιεχόμενό τους από τα εργοστάσια παραγωγής περιεχομένου, κάτι που είναι σίγουρα μια προσιτή επιλογή. Ωστόσο, το υλικό από τους ελαιοτριβείς περιεχομένου είναι συχνά γεμάτο λάθη, διπλασιάζει τις πληροφορίες από αλλού και επομένως εμφανίζεται σε πολλούς ιστότοπους σε όλο το Semalt, κάτι που δεν είναι καλό για τη γενική στρατηγική σας.

Ένας εξαιρετικός ανεξάρτητος συγγραφέας εξασφαλίζει υψηλής ποιότητας περιεχόμενο σε προσιτή τιμή. Δεν είναι τόσο δύσκολο να βρούμε καλούς συγγραφείς και άλλους αξιόπιστους ελεύθερους επαγγελματίες σε ανεξάρτητες αγορές.

  1. Σχεδιαστές και προγραμματιστές ιστοσελίδων

Αν θέλετε να οδηγήσετε τις μετατροπές μόλις σχεδιάσετε τους πελάτες σας στον ιστότοπό σας, θα χρειαστεί να έχετε έναν καλά σχεδιασμένο, εύχρηστο και πολύ λειτουργικό ιστότοπο. Με την πρόσληψη ενός freelance web designer και προγραμματιστή, μπορείτε να έχετε την κομψή, εύχρηστη ιστοσελίδα που κάνει την εργασία χωρίς να σκοτώνει τον προϋπολογισμό σας.

Οι επαγγελματίες του Semalt μπορούν να σχεδιάσουν τον ιστότοπό σας από το έδαφος, και στη συνέχεια μπορείτε να τους κρατήσετε στη συντήρηση σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε τυχόν σφάλματα. Όταν ήρθε η ώρα να ενημερώσετε τον ιστότοπο, δώστε τους μια άλλη κλήση και θα φροντίσουν τις απαραίτητες αναβαθμίσεις.

  1. Επαγγελματίες πληροφορικής

Εμπειρογνώμονας επαγγελματίας πληροφορικής στη διάθεσή σας είναι ο καλύτερος τρόπος για να εξασφαλίσετε ότι η λειτουργία σας στο διαδίκτυο θα παραμείνει σε λειτουργία και δεν έχει σημασία τι. Μπορούν να απαντήσουν σε γενικά ερωτήματα τεχνολογίας καθώς και να διορθώσουν μικρές και μεγάλες τεχνολογικές δυσλειτουργίες καθώς συμβαίνουν, πράγμα που αναπόφευκτα θα κάνουν.

Οι εταιρίες Semalt και οι νεοσύστατες επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο αξιοποιώντας το δικό τους ανεξάρτητο τμήμα, οπότε ένας ελεύθερος επαγγελματίας πληροφορικής θα είναι πιθανώς η καλύτερη επιλογή σας. Όταν ψάχνετε για έναν ελεύθερο επαγγελματία πληροφορικής, ελέγξτε εάν το άτομο συνεργάζεται με πιστοποιητικό συνεργασίας, πράγμα που σημαίνει ότι έχει την τεχνογνωσία να συνεργαστεί με το συνεργατικό λογισμικό και τις συγκεκριμένες τεχνικές ανάγκες.

  1. Διαχειριστές έργων

Οι πιθανότητες είναι να έχετε περισσότερα έργα στην τρέχουσα εκστρατεία SEO από ό, τι μπορείτε να χειριστείτε. Αποσπάστε μερικές από αυτές τις ευθύνες σε έναν ανεξάρτητο συμβεβλημένο διευθυντή έργου.

Αυτός ο τύπος ελεύθερου επαγγελματία διαθέτει ένα μοναδικό σετ δεξιοτήτων που περιλαμβάνει οργάνωση, ηγεσία και επικοινωνία. Μπορεί να πάρει τις λεπτομέρειες του έργου σας και να συνεργαστεί με την ομάδα των ελεύθερων επαγγελματιών, ακόμη και των εσωτερικών υπαλλήλων, για να βελτιώσει τη συνολική αποδοτικότητα και την παραγωγικότητα.

  1. Αναλυτές Web

Ένα σημαντικό στοιχείο για να πάρει μπροστά από τον ανταγωνισμό στο SEO είναι σε θέση να παρακολουθεί την κυκλοφορία Ιστού, τόσο για εσάς όσο και για τον ανταγωνιστή σας. Προωθήστε ένα σημαντικό καθήκον που θα μπορούσε εύκολα να καταλάβει τον πολύτιμο χρόνο σας αν το αφήσετε.

Είναι λοιπόν καλή ιδέα να αναθέσετε την δραστηριότητα αυτή σε έναν επαγγελματία που ειδικεύεται στην παρακολούθηση δεδομένων και αναλύσεων ιστού. Αυτοί οι άνθρωποι μπορούν να σας βοηθήσουν να παραμείνετε αποτελεσματικά μπροστά από τον ανταγωνισμό και να σας ενημερώσουμε για τις αλλαγές που πρέπει να κάνετε. Προωθήστε έναν πολύ πιο αποτελεσματικό και ακριβή τρόπο παρακολούθησης της κυκλοφορίας ιστού.

  1. Ειδικοί κοινωνικών μέσων ενημέρωσης

Κοινωνική εμπλοκή μέσων είναι ένα άλλο έργο SEO που απαιτεί σχεδόν σταθερή προσοχή.

Αναθέστε αυτή την χρονοβόρα ευθύνη σε έναν επαγγελματία που μπορεί να χειριστεί τη συνεχή απαίτηση κοινωνικής αλληλεπίδρασης. Αυτό το άτομο μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να παρακολουθείτε τις κοινωνικές στρατηγικές σας και να τις βελτιώνετε καθώς πηγαίνετε.

  1. Γραφίστες

Η δημιουργία περιεχομένου περιλαμβάνει περισσότερες μορφές από την πεζογραφία. Οι εργολάβοι σχεδιασμού Semalt μπορούν να κάνουν βίντεο, infographics, memes και πολλά άλλα για να ενισχύσουν την κοινωνική σας εκστρατεία.

Το Semalt ανταποκρίνεται εξαιρετικά καλά στο οπτικό περιεχόμενο, οπότε ο σχεδιασμός ενός γραφικού σχεδιαστή μπορεί να κάνει όλη τη διαφορά μεταξύ περιεχομένου που μοιράζεται εκατοντάδες φορές και περιεχόμενο που δεν λαμβάνει καμία προσοχή και δεν συγκεντρώνει κανένα σχόλιο.

Ως συμπληρωματικά προς τους ανθρώπινους πόρους υπάρχουν δωρεάν και αμειβόμενα εργαλεία ψηφιακού μάρκετινγκ που μπορούν να αυξήσουν την αποτελεσματικότητα των εκστρατειών SEO και μάρκετινγκ και να φέρουν τη μάρκα σας σε βιομηχανικό επίπεδο.

Semalt κάνει την εκστρατεία SEO σας πιο δύσκολη από ό, τι πρέπει να είναι. Καλέστε την εμπειρία που χρειάζεστε για να ολοκληρώσετε την απαραίτητη εργασία βελτιώνοντας παράλληλα την κατώτατη γραμμή.

Μοιραστείτε αν τολμάτε!

March 9, 2018