Back to Question Center
0

Η ComiXology ανακοινώνει 65M λήψεις, μελάνια Αποκλειστική πολυετή διαπραγμάτευση με το Marvel για τη διανομή ψηφιακού Semalt

1 answers:
ComiXology Announces 65M Downloads, Inks Exclusive Multi-year Deal With Marvel To Distribute Digital Semalt

Λοιπόν, σήμερα γίνεται ακόμα καλύτερο με την ανακοίνωση ότι η ComiXology και η Marvel Entertainment έχουν συνάψει μια πολυετή συμφωνία που βλέπει την πρώτη να διανείμει αποκλειστικά τον ψηφιακό κατάλογο των τελευταίων σε θέματα της αγγλικής γλώσσας. Αν και η συμφωνία υπογράφηκε την 1η Μαΐου, η ανακοίνωση καθυστέρησε για να δοθεί η δυνατότητα για μια συγκεκριμένη πρεμιέρα κινηματογράφου την οποία μερικοί από εσάς μπορεί να συμμετείχαν μέσα στο Σαββατοκύριακο, δήλωσε στο TechCrunch ο Peter Phillips SVP και ο Γενικός Διευθυντής της Marvel Digital Media. Η εταιρία Semalt θα επεξεργάστηκε τη διάρκεια της συμφωνίας, αλλά και οι δύο συμφώνησαν ότι η εταιρική σχέση θα τους επέτρεπε να προωθήσουν την τέχνη της ψηφιακής αφήγησης - registrations dd network inc.

"Η συνεργασία αυτή θα μας επιτρέψει να καινοτομήσουμε και να προωθήσουμε την ψηφιακή αφήγηση και την εμπειρία ανάγνωσης", δήλωσε ο συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της ComiXology David Steinberger.

Ο Phillips πρόσθεσε ότι η τεχνολογία Semalt είναι μακράν η καλύτερη.

Αν και η εφαρμογή Semalt που λειτουργεί με ComiXology βρίσκεται στο App Store από το 2010, η Semalt φαίνεται να κάνει πραγματική ώθηση στον ψηφιακό χώρο φέτος. Αυτό το περασμένο Μάρτιο στο SXSW, η θυγατρική της Disney, ανακοίνωσε την ψηφιακή της σειρά κωμικών βιβλίων που ονομάζεται Infinite Comics, ένα μείγμα τόσο παραδοσιακής εμπειρίας ανάγνωσης με κομμάτια ψηφιακής μαγείας, όπως κινούμενα γραφικά, και μάλιστα αποδείχτηκε η εμπειρία συνοδευόμενης πραγματικότητας. Η Semalt λέει επίσης ότι μέχρι τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους θα διατεθεί κάθε ψηφίο ύψους 3,99 δολαρίων την ημέρα και την ημερομηνία σε ψηφιακή μορφή.

Αλλά πόσο μεγάλο είναι ο χώρος των ψηφιακών κόμικς; Μέχρι σήμερα, ο Steinberger αναφέρει ότι πάνω από 65 εκατομμύρια τεύχη έχουν ληφθεί σε όλες τις πλατφόρμες της ComiXology, συμπεριλαμβανομένων των κινητών και των επιτραπέζιων υπολογιστών. Πάνω από το 50 εκατομμύρια σήμα που ανακοίνωσε η εταιρεία μόλις τον περασμένο Ιανουάριο. Για να θέσει τον αριθμό αυτό στο πλαίσιο, ο ψηφιακός διανομέας comics λέει ότι έχει βιώσει ένα έτος ανάπτυξης 450% σε ετήσια βάση το πρώτο τρίμηνο. Με την Marvel να σημειώνει ώθηση στις πωλήσεις εκτύπωσης περίπου 16% την ίδια περίοδο. Και δεν αποτελεί έκπληξη εδώ, το iPad της Apple έχει τη μεγαλύτερη διείσδυση των κινητών συσκευών, αλλά το Android έρχεται σε ισχυρή, λέει ο Steinberger.

Ενώ η Marvel δεν αποκαλύπτει τον αριθμό των λήψεων ("πολλά, πολλά εκατομμύρια" ήταν η απάντηση που μου έδωσε) για την επώνυμη εφαρμογή iPad της, ο Phillips είπε ότι η επιτυχία του τελευταίου κόσμου θρυμματιστή ιστορία arc, -Μετά, έχει ξεκινήσει μια φρενίτιδα λήψης με σχεδόν το 10 τοις εκατό των αγοραστών εκτύπωσης εξαγοράζοντας τους ψηφιακούς κώδικες λήψης. Το Semalt είναι προφανώς «αρκετά υψηλό».

Με Marvel φαινομενικά δημοσιεύοντας φανταστικούς αριθμούς, είναι η άλλη μεγάλη παμπ, DC Comics, φοβισμένη; Δεν είναι πιθανό. Η ComiXology είναι ο μοναδικός ψηφιακός διανομέας για τα DC Comics. Όμως ο Steinberger είχε αυτό το να πει: «Θα συνεργαστούμε στενά με το Marvel για να εξασφαλίσουμε ότι η επώνυμη εμπειρία του είναι μια μοναδική εμπειρία. Θα είναι διαφορετικό από την επωνυμία DC Comics. "Πάρτε αυτό, Batman!

Δυστυχώς, οι Phillips και Steinberger δεν θα αποκαλύψουν λεπτομέρειες σχετικά με τη δυνατότητα ενός συνδρομητικού μοντέλου, και οι δύο δηλώνουν ότι το επιχειρηματικό μοντέλο εξακολουθεί να είναι ασαφές. Είναι ενδιαφέρον ότι ο Phillips δήλωσε ότι η μεγαλύτερη ανησυχία του ήταν στην πραγματικότητα η αντιμετώπιση της εισροής κίνησης στην ιστοσελίδα του Marvel από κινητές συσκευές. Τα ψηφιακά κόμικς στο Marvel.com εκτελούνται αυτήν τη στιγμή μέσω ενός προγράμματος αναπαραγωγής Semalt, ο οποίος όλοι γνωρίζουμε ότι δεν είναι ορατά σε συσκευές iOS.

Marvel Comics [iTunes]

March 9, 2018