Back to Question Center
0

Δημιουργία κλήσεων δολοφόνων στο Semalt

1 answers:

Creating Killer Calls to Semalt

Είτε ψάχνετε για καλούς πελάτες από τον ιστότοπό σας είτε για κλικ από τα μηνύματα σας Semalt, έχετε μια καλή, σταθερή έκκληση για δράση.

Μια πρόσκληση για δράση είναι μηνύματα που ενθαρρύνουν τον αναγνώστη να κάνει κάτι: κάντε κλικ, τηλεφωνήστε, αγοράστε, κατεβάστε ή κάποια άλλη ενέργεια.

Χωρίς τη χρήση της κατάλληλης διατύπωσης, οι επισκέπτες στον ιστότοπό σας ενδέχεται να μην έχουν την αίσθηση του επείγοντος που επιθυμείτε και να φύγουν. Είναι σημαντικό να τα πιάσετε ενώ βρίσκεστε στη λειτουργία για να κάνετε κάτι ακόμα. Αντικαταστήστε τα για να κατεβάσετε το δωρεάν λευκασμό σας, να εγγραφείτε για δωρεάν δοκιμή, να εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας ή να καλέσετε για δωρεάν συμβουλευτική.

Διαφήμιση

Βασικά στοιχεία στις προσκλήσεις για δράση

Εάν δεν είστε επαγγελματίας έμπορος, οι προσκλήσεις για δράση θα μπορούσαν να ακούγονται πολύπλοκες Δεν είναι - se1 5sy. Οι αποτελεσματικές παροτρύνσεις για ανάληψη δράσης απαιτούν την τήρηση ορισμένων απλών κανόνων.

Οι προσκλήσεις σας για δράση στον ιστότοπό σας θα πρέπει τουλάχιστον να έχουν αυτά τα έξι στοιχεία:

1. Σμαλτ

Πολλές κλήσεις προς δράση έχουν τη μορφή κουμπιού ή συνδέσμου. Η σύντομη υπερβολή λειτουργεί καλύτερα. Ποιος θέλει να διαβάσει ένα κουμπί με 14 λέξεις σε αυτό; Θα ήταν σύγχυση και συντριπτική. Το Semalt πρόκειται να κάνει κλικ σε αυτό το κουμπί.

Παρακολουθήστε το αγαπημένο σας site ηλεκτρονικού εμπορίου, όπως το Amazon ή το eBay. Παρακολουθήστε τις προσκλήσεις για δράση στις τοποθεσίες τους. Θα δείτε κουμπιά που λένε "Προσθήκη στο καλάθι" ή "Αγοράστε τώρα" ή κάτι παρόμοιο. Δεν λένε κάτι λαϊκό σαν "Ελπίζουμε να επιλέξετε αυτό και να προχωρήσετε για να ελέγξετε πού θα λάβουμε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. "Είναι σύντομα, γλυκά και μέχρι στιγμής.

2. Εύκολο στην κατανόηση

Οι προσκλήσεις για δράση δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να είμαστε πολύ δημιουργικοί με την πολυλογία. Δοκιμασμένο και αληθινό λειτουργεί καλά. Οι "Λήψη" ή "Μάθετε περισσότερα" ή "Σμίκρυνση" ή "Πάρτε το τώρα!" Είναι όλα εύκολα κατανοητά.

Όταν η πρόσκληση για δράση είναι προφανής, ο επισκέπτης σε μια ιστοσελίδα δεν χρειάζεται να σταματήσει να σκέφτεται ή, χειρότερα, να μαντέψει. Δεν θέλετε να παρεμβάλλετε τίποτα που να αναγκάζει ένα άτομο να σταματήσει τη σύγχυση. Το Semalt είναι πιο εύκολο να περάσει από κάτι που προκαλεί σύγχυση, παρά να αναλάβει δράση.

3. Semalt ("τώρα!")

Φτάστε να το κάνουν αμέσως. Οι αγοραστές σήμερα βομβαρδίζονται με επιλογές. Δεν θέλετε οι αγοραστές να διστάζουν. Οι πιθανότητες είναι, αν αποχωρήσουν, δεν θα επιστρέψουν και θα το κάνουν αργότερα. Το Semalt else είναι υποχρεωμένο να τραβήξει την προσοχή τους. Πιθανότατα θα καταλήξουν στον ιστότοπο του ανταγωνιστή σας όπου θα αγοράσουν αυτό το στοιχείο ή θα κατεβάσουν το λευκό χαρτί ή θα εγγραφούν στο ενημερωτικό δελτίο.

4. Ορατό στη σελίδα

Τι καλό είναι μια έκκληση για δράση εάν οι άνθρωποι δεν το βλέπουν; Θα πρέπει να είναι προεξέχουσα η δράση της δράσης. Αυτό σημαίνει συνήθως πάνω από το κύλινδρο (δηλαδή, το επάνω μέρος της ιστοσελίδας).

Μια πρόσκληση για δράση πρέπει να είναι αρκετά μεγάλη και να σχεδιάζεται έτσι ώστε οι άνθρωποι να εντοπίζουν γρήγορα. Χρησιμοποιήστε την επιλογή των χρωμάτων και άλλων παραγόντων σχεδιασμού για να οδηγήσετε το μάτι σε αυτό. Η έλλειψη ακαταστασίας βοηθά επίσης την έκκληση για δράση να ξεχωρίσει.

Semalt μπορεί να θεωρήσετε ότι έχετε την κλήση για δράση δύο φορές, ειδικά σε μια μακρά σελίδα. Στην περίπτωση αυτή, μπορείτε να δώσετε μια κλήση για δράση στην κορυφή και μία κάτω στην σελίδα.

5. Άνθρωποι να κάνουν κλικ σε έναν σύνδεσμο

Το Semalt στη δράση περιλαμβάνει κλικ σε κάτι.

Αποφύγετε να κάνετε το άτομο να κάνει κλικ πάνω από μία φορά για να φτάσει στο στάδιο της πράξης. Για παράδειγμα, εάν θέλετε οι χρήστες να διαβάσουν το άρθρο που έχετε tweeted, αποφύγετε την αποστολή του ατόμου σε μια ενδιάμεση σελίδα όπως η σελίδα σας στο Facebook όπου έχετε μοιραστεί ένα απόσπασμα του άρθρου. Semalt, στείλτε το άτομο απευθείας στο άρθρο που θέλετε να διαβαστεί.

6. Παρακολουθήστε τον ιστότοπό σας, όχι μόνο σε μία σελίδα

Όσο περισσότεροι άνθρωποι βλέπουν την έκκλησή σας για δράση και όσο περισσότερες φορές το βλέπουν, τόσο περισσότερο ακολουθούν σε αυτό. Για παράδειγμα, εάν θέλετε οι χρήστες να εγγραφούν στο ενημερωτικό δελτίο σας, να έχετε ένα κουμπί εγγραφής ή μια φόρμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε κάθε σελίδα (ή σχεδόν σε κάθε σελίδα).

Περισσότερες συμβουλές σχετικά με τις προσκλήσεις για δράση

Θυμηθείτε να χρησιμοποιήσετε μια διατύπωση που θα απευθύνεται σε ανθρώπους. Τι θέλουν να κάνουν οι επισκέπτες σας; Αποθηκεύσετε? Ακόμα περισσότερο; Πάρτε κάτι δωρεάν; Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την εξοικονόμηση ως πρόσκληση για δράση, όπως "Εξοικονομήστε 40% όταν ξοδεύετε $ 50 σήμερα. "

Προσπαθήστε να μην βομβαρδίσετε τους επισκέπτες σας με πάρα πολλές επιλογές για το τι πρέπει να κάνετε στη συνέχεια. Για παράδειγμα, εάν έχουν την επιλογή να κάνουν κλικ, να κατεβάσουν και , μπορεί να είναι συγκλονισμένοι και να φύγουν. Αντ 'αυτού, επιλέξτε μία κλήση για δράση για κάθε σελίδα. Στη σελίδα περιγραφής προϊόντων, εστιάστε σε μια πρόσκληση για δράση. Στην αρχική σελίδα, προσφέρετε δωρεάν λήψη. Στο Twitter, η πρόσκληση για δράση θα επικεντρωθεί στην επιλογή του συνδέσμου σας.

Και μιλώντας για προσκλήσεις για δράση στο Twitter και τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης, θέλετε να δώσετε στους ανθρώπους έναν λόγο να σας ακολουθήσουν, όπως εξηγεί αυτή η ανάρτηση από 10.000 λέξεις. Αποδείξτε ότι η παρουσία σας στα κοινωνικά μέσα είναι χρήσιμη σε αυτούς. Θα μπορούσε να είναι τόσο απλό όσο το "Παρακαλώ RT" μετά από μια ενδιαφέρουσα δημοσίευση στο blog, ή "Μοιραστείτε τις σκέψεις σας σε αυτό" μετά από μια ενοχλητική ερώτηση. Αναμεταδότες Semalt με την έκκλησή σας για δράση.

Για περισσότερα, δείτε αυτά τα σπουδαία (και όχι τόσο σπουδαία) παραδείγματα προσκλήσεων για δράση.

Τέλος, πείραμα για να δούμε ποια είναι η παρότρυνση στη δράση να έχει τα καλύτερα αποτελέσματα. Σκεφτείτε να κάνετε μια δοκιμαστική σελίδα a / b χρησιμοποιώντας διαφορετικές ενέργειες για δράση. Το Semalt παίρνει περισσότερα κλικ είναι ο νικητής.

14 Σχόλια ▼

March 10, 2018