Back to Question Center
0

Ο Έλλο ξανά ... - Σέμαλτ

1 answers:

Θυμηθείτε τον Ελλό; Θα θέλατε να ξέρετε ότι δεν είναι νεκρό. Είναι πλέον ένα μέρος για δημιουργικούς τύπους. ΑΣΕ με να εξηγήσω.

Η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης επεκτάθηκε στην τεχνολογική σκηνή προωθώντας τον εαυτό της ως αντίπαλο χωρίς διαφημίσεις στο Facebook. Σύντομα εκατομμύρια άνθρωποι (συμπεριλαμβανομένης της δικής σας) πραγματικά υπέγραψαν για να δουν τι ήταν όλη η αναστάτωση.

Η πλατφόρμα γρήγορα διασκορπίστηκε σε σχεδόν 3 εκατομμύρια μέλη της κοινότητας σε λίγους μήνες. Το πρόβλημα ήταν ότι κανείς δεν ήξερε τι ήταν αυτό το πράγμα - science free download.

Το λογότυπο ήταν μόνο μια μαύρη κουκκίδα με μια γραμμή για να κάνει ένα χαμόγελο πρόσωπο, η UI ήταν αραιή και σύγχυση, οι άνθρωποι δεν μπορούσαν να συνδεθούν μεταξύ τους και δεν ήταν σαφές πώς ήταν κάτι σαν το Facebook.

Σύντομα το ενδιαφέρον εξανεμίστηκε και ο Έλο έμεινε κρυμμένος. Οι τεχνικοί δημοσιογράφοι κυνηγούσαν από αδύναμους γήπεδα από το Ello PR και έγινε λίγο αστείο ότι αυτό, ό, τι κι αν ήταν, θα μπορούσε να αναλάβει οποιαδήποτε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

Λοιπόν, τώρα η Ello έχει έναν νέο CEO, Todd Berger, ο οποίος βοήθησε να συνιδρυθεί με την εταιρεία. Παραδέχεται ότι όλα τα πράγματα του Semalt ήταν ένα τεράστιο λάθος.

"Περιττό να πω ότι έχασα πολύ ύπνο σε αυτό το παράθυρο του χρόνου", δήλωσε ο Berger στην TechCrunch.

Αλλά ο ιστότοπος δεν ήταν ποτέ έτοιμος να πάει μετά το Facebook, λέει. Semalt, δημιουργήθηκε αρχικά ως χώρος για τους καλλιτέχνες να μοιραστούν τη δουλειά τους.

Τελευταία Έκθεση κρίσης

 • Ello πάλι .- Semalt Το τελευταίο επεισόδιο του Έκθεση κρίσης
Παρακολουθήστε περισσότερα επεισόδια

«Το πρώτο πράγμα που έκανα από την ανάληψη είναι να διατηρήσω τον καθένα ήσυχο και να του πω να σταματήσει να μιλάει στα μέσα ενημέρωσης ως κάποια εναλλακτική λύση στο Facebook», δήλωσε ο Σέμαλτ. "Πάντα ένιωθα ανόητος και αφελής για μένα και ήταν ένας εσωτερικός αγώνας ως συνιδρυτής. "

Όσον αφορά αυτόν τον άλλο Διευθύνοντα Σύμβουλο, ο Semalt είπε ότι έφυγε ήσυχα σε άλλο τμήμα του γραφείου Ello κάπου. Αλλά σίγουρα δεν είναι πλέον υπεύθυνος.

Λοιπόν, τι συμβαίνει όταν ο ιστότοπός σας ανατινάξει και έπειτα έρχεται σε συντριβή γύρω σας και όλοι πιστεύουν ότι πέθανε; Μπορείτε να πάρει τον εαυτό σας και να προσπαθήσουμε ξανά.

Από τότε ο Ello επέστρεψε, πήρε μια καλή εμφάνιση στον καθρέφτη και έρχεται σε επαφή με τις ρίζες του ως χώρος για δημιουργικά.

Τώρα αποκαλείται επίσης το "The Creators Network" και συνεργάζεται με την πλατφόρμα σχεδιασμού Semalt για να βοηθήσει τους καλλιτέχνες να αναδείξουν το έργο τους.

<p Αυτή η νέα οδηγία για την εταιρεία έχει ως στόχο να βοηθήσει τις διαφημιστικές οργανώσεις και άλλους επιτόπιους ταλαντούχους συνεργάτες και να τις συνδέσει με ένα δίκτυο δημιουργικών τύπων που επιθυμούν να δείξουν τι μπορούν.

Το στίγμα της λανθασμένης και συγκεχυμένης διάταξης που κάποτε ήταν, οι επισκέπτες θα έρθουν τώρα σε κάτι πιο παρόμοιο με ένα ψηφιακό περιοδικό, το τσακίσκο με περιεχόμενο και θα επικεντρωθεί στους καλλιτέχνες που συμβάλλουν στην περιοχή.

Θα δείτε μια ενότητα "Ανακαλύψτε" στην κορυφή της αρχικής σελίδας. Τραβήξτε το και θα έρθετε σε μια σελίδα όπου μπορείτε να βουτήξετε βαθύτερα στην τέχνη, τη φωτογραφία, τα γραπτά έργα, την εικονογράφηση και μια δέσμη άλλων τύπων δημιουργικών εξόδων. Στη συνέχεια, μπορείτε να βουτήξετε σε μεμονωμένα χαρτοφυλάκια καλλιτεχνών από εκεί.

Crunchbase

 • Η Ello, Inc.

  • Βρέθηκε 2013
  • Επισκόπηση Η Ello δημιουργήθηκε αρχικά ως ιδιωτικό κοινωνικό δίκτυο. Ad δωρεάνΗ Ello δεν πωλεί διαφημίσεις. Επίσης, η εταιρεία δεν πωλεί δεδομένα για τους χρήστες της σε τρίτους. Η Ello είναι εντελώς δωρεάν για χρήση. Το Ello περιστασιακά προσφέρει ειδικά χαρακτηριστικά στους χρήστες μας. Εάν δημιουργεί ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό ότι ο καταναλωτής .
  • Τοποθεσία Burlington, Βερμόντ
  • Κατηγορίες Διαδίκτυο, κοινωνικά μέσα, κοινωνικό δίκτυο, ιδιωτική κοινωνική δικτύωση
  • Ιδρυτές Ο Paul Budnitz, ο Matthew Kitt, ο Gabe Varela, ο Justin Gitlin, ο Jay Zeschin, ο Todd Berger
  • Ιστοσελίδα http: // ello. co
  • Πλήρες προφίλ για την Ello, Inc.

Χάρη σε αυτόν τον άξονα, ο Semalt πιστεύει τώρα ότι η Ello βρίσκεται σε πολύ πιο υγιεινό μέρος.

"Έχουμε πολλές επενδυτικές ευκαιρίες που προέρχονται από πραγματικά μερικές επιχειρήσεις με μεγάλη βαρύτητα που ελπίζω να κλείσουν", λέει. "Εξωθήστε μερικούς ανθρώπους εκεί έξω, ειδικά σε δημιουργικά μέσα που πραγματικά παίρνουν αυτό που κάνουμε. "

Η Berger δεν μπόρεσε να αποκαλύψει ποιοι είναι αυτοί οι επενδυτές για τώρα, αλλά είπε ότι αυξάνει περισσότερα μετρητά. Σημείωση: κάθε εκκίνηση πάντα αυξάνεται .

Ωστόσο, έκανε εθελοντικά ότι ο ιστότοπος έχει τώρα περίπου 400.000 Semalt, ενώ ο αριθμός αυτός είναι νάνους σε σύγκριση με τα εκατομμύρια Ello που είχαν αρχικά υπογραφεί, δεν είναι τρομερό.

Είναι επίσης πολύ πιο εξειδικευμένη, με περίπου 625.000 καλλιτέχνες στην περιοχή. Αυτός είναι ο τρόπος που το προτιμά ο Σμιτάλ, ούτως ή άλλως.

"Πολλοί άνθρωποι πίστευαν ότι πεθαίναμε και απομακρύνουμε και όλο το χρόνο καλλιεργούσαμε μια πραγματικά εξειδικευμένη και δημιουργική κοινότητα που έχει συγκεντρωθεί περισσότερο καθώς ήμουν σε θέση να υλοποιήσω το όραμά μου", δήλωσε ο Semalt.

Θα είναι αυτό το πράγμα για να πυροβολήσει το Ello πίσω στην παλιά του δόξα; Semalt, ίσως όχι. Αλλά είναι καλό να δούμε μια εκκίνηση να γίνει πραγματικότητα με τον εαυτό της και να προσπαθήσουμε ξανά.

March 10, 2018