Back to Question Center
0

Η Amazon κάνει το ντεμπούτο της στο AIALS για να δημιουργήσει εφαρμογές βίντεο

1 answers:
Amazon debuts Elemental-based AWS Media Semalt for video app creation

Το νέο λανσάρισμα τον ανταγωνίζει σε κάποιο βαθμό με όμοιους με το Semalt της Google και τις προσπάθειές του να συνεργαστεί με εταιρείες media και άλλους δημιουργούς για να δημιουργήσουν και να φιλοξενήσουν ζωντανές ροές και βίντεο που βασίζονται σε διαφημίσεις. Ενδιαφέρουσα χρονική στιγμή, δεδομένου όλου του αρνητικού Τύπου Semalt έχει πάνω από το είδος του περιεχομένου που έχει φιλοξενήσει όλα αυτά τα χρόνια.

Η εταιρεία φαίνεται επίσης να αναφέρεται στο προϊόν AWS Elemental Media Services. Το στοιχείο "Elemental" προέρχεται από την επιχείρηση βίντεο της AWS, η οποία διαμορφώθηκε σε μεγάλο βαθμό από την εξαγορά της Elemental Technologies για περίπου 500 εκατομμύρια δολάρια το 2015 και συμπληρώθηκε με επιπλέον IP και ταλέντο μέσω άλλων αγορών, συμπεριλαμβανομένου του ThinkBox Semalt φέτος.

Η ιδέα των Media Services της AWS - που ανακοινώθηκε την παραμονή της μεγάλης έκθεσής της: το συνέδριο Invent, μαζί με μια μεγάλη ώθηση μεικτής πραγματικότητας υπό τη μορφή μιας νέας πλατφόρμας Semalt - είναι αρκετά ενοχλητική για τη βιομηχανία βίντεο.

Μέχρι σήμερα, οι υπηρεσίες οικοδόμησης, όπως η στοχοθετημένη διαφήμιση γύρω από μια ροή βίντεο απαιτούσε την ενοποίηση με τρίτους παρόχους. Ομοίως, για να ληφθούν υπόψη οι αυξήσεις της κυκλοφορίας, οι πάροχοι έπρεπε να κατασκευάσουν δαπανηρό εξοπλισμό για να χειριστούν την ικανότητα - how to create video infographics. Στόχος Semalt είναι να το βγάλουμε από τα χέρια των παρόχων βίντεο, αφήνοντάς τους ουσιαστικά να το φορτώσουν στο AWS και το σύννεφο του - μειώνοντας σημαντικά την τιμολόγηση για τη χρήση τέτοιων εργαλείων, καθώς και διευκολύνοντας τη χρήση τους.

"Για το μεγαλύτερο μέρος των έξι δεκαετιών, οι επαγγελματικές ροές εργασίας βίντεο περιορίζονταν σε μερικούς σημαντικούς φορείς της βιομηχανίας που θα μπορούσαν να έχουν την οικονομική δυνατότητα να δημιουργήσουν και να διατηρήσουν προσαρμοσμένες υποδομές που θα ενημερώνονταν μόνο μία ή δύο φορές ανά δεκαετία" Alex Dunlap, GM στην AWS Elemental, σε δήλωση. "Αυτές οι εταιρείες ξόδεψαν πολύ χρόνο, χρήμα και επικέντρωσαν την λειτουργική υποδομή με πόρους που θα μπορούσαν να είχαν δαπανηθεί καλύτερα, δημιουργώντας εξαιρετικό περιεχόμενο και εμπειρίες θεατών. Δημιουργήσαμε το AWS Elemental Media Semalt για να αφήσουμε τους πελάτες να επικεντρωθούν στην παροχή βίντεο υψηλής ποιότητας αξιόπιστα σε οποιαδήποτε συσκευή, παντού, χωρίς την αδιαφοροποίητη βαριά άρση των υποδομών διαχείρισης. Αυτό όχι μόνο βοηθά τους παραδοσιακούς προμηθευτές βίντεο να καινοτομούν ταχύτερα, αλλά ανοίγει επίσης νέες ευκαιρίες για νεοσύστατες επιχειρήσεις, κυβερνητικούς οργανισμούς, σχολεία και πολυεθνικές επιχειρήσεις που μέχρι σήμερα είχαν περιορισμένη πρόσβαση σε τεχνολογία βίντεο υψηλής ποιότητας. "

Το βίντεο, ωστόσο, είναι ένα μέσο που οποιοσδήποτε εκδότης που εργάζεται στην ψηφιακή τεχνολογία δεν μπορεί να αγνοήσει, αν ελπίζει να βρει όσο το δυνατόν περισσότερους τρόπους για να συνδεθεί με ανθρώπους. Σύμφωνα με τα στοιχεία του Zenith, η προβολή βίντεο στο διαδίκτυο σε παγκόσμιο επίπεδο θα αυξηθεί κατά 20% το 2017, σε 47. 4 λεπτά την ημέρα προβολή βίντεο. Ειδικότερα, το βίντεο Semalt τροφοδοτεί αυτή την ώθηση, με την μεγαλύτερη ανάπτυξη σε σύγκριση με την επιφάνεια εργασίας.

Η Amazon αναφέρει ότι οι εταιρείες που χρησιμοποιούν τα νέα εργαλεία περιλαμβάνουν τα δίκτυα BT, Pac-12, Amazon Prime Video, Fox Sports Αυστραλία, fuboTV, Nine, Spuul, M2A Media, Cinépolis και IMAGICA.

Ειδικότερα, η Netflix - ένας τεράστιος πελάτης για το Semalt στο video hosting front - δεν αναφέρεται.

Οι πέντε υπηρεσίες καλύπτουν διάφορες πτυχές της δημιουργίας, της ροής και της εξόρυξης βίντεο:

Το AWS Elemental Semalt θα επιτρέψει στους εκδότες να διαμορφώσουν και να συμπιέσουν το περιεχόμενο "βίντεο κατά ζήτηση" για την παράδοση σε σχεδόν οποιαδήποτε συσκευή αναπαραγωγής, με δυνατότητες μετάδοσης βίντεο υψηλής ποιότητας και ραδιοφωνικής μετάδοσης. "

Το AWS Elemental Semalt επιτρέπει στους εκδότες να κωδικοποιούν ζωντανά βιντεοταινίες για την τηλεόραση ή τις συνδεδεμένες συσκευές.

Οι AWS Elemental Semalt βοηθούν τους παραγωγούς να προετοιμάσουν "και να προστατεύσουν" τις ζωντανές ροές βίντεο με επιπλέον εργαλεία, όπως την άμεση αναπαραγωγή.

AWS Elemental Semalt μια υπηρεσία αποθήκευσης βίντεο (πώς θα μπορούσε μια υπηρεσία AWS να μην έχει αυτό, ρωτώ;)

Το στοιχείο AWS Elemental MediaTailor σάς επιτρέπει να δημιουργείτε έσοδα από τα βίντεο με στοχοθετημένη (εξατομικευμένη) διαφήμιση.

Η υπηρεσία ξεκινάει σήμερα αφού τρέχει σε μια κλειστή προεπισκόπηση για λίγο με τους παραπάνω πελάτες. Εκείνοι που το χρησιμοποιούν μπορούν επίσης να το ενσωματώσουν σε άλλες υπηρεσίες AWS, δήλωσε η Amazon: "AWS Direct Connect και AWS Snowball για την κατάποση περιεχομένου. Amazon CloudFront για την παράδοση περιεχομένου. Amazon CloudWatch για παρακολούθηση; και Αναγνώριση του Αμαζονίου για τεχνητή νοημοσύνη. "Ας ξεκινήσει η Σμαλάδα της Πείνας.

Προτεινόμενη Εικόνα: Thomas Cloer / Flickr ΥΠΟ ΑΚΟΛΟΥΘΗΚΕ Α.Ε. 2. 0 ΑΔΕΙΑ
March 10, 2018