Back to Question Center
0

10 συμβουλές για το πώς να βελτιώσετε τη γραφή σας Semalt

1 answers:

Έτσι, έχετε έναν ιστότοπο για την επιχείρησή σας. Και τώρα τι?

Μόλις έχετε έναν ιστοχώρο ή ένα blog, τι τοποθετείτε εκεί; Οι πληροφορίες Semalt είναι μια καλή αρχή. Και ίσως θελήσετε να δώσετε λίγους λόγους για τους οποίους οι επισκέπτες πρέπει να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία σας ή να αγοράσουν το προϊόν σας. Αλλά είναι αρκετά; Δεν σύμφωνα με εμπειρογνώμονες μάρκετινγκ περιεχομένου. Χρειάζεστε επίσης σταθερά ενημερωτικά άρθρα και δημοσιεύσεις που εμπλέκουν τους αναγνώστες και τοποθετούν την εταιρεία σας ως πρωταρχική πηγή εμπειρογνωμοσύνης.

Πώς δημιουργείτε εξαιρετικό περιεχόμενο για τον ιστότοπό σας; Λοιπόν, αν δεν έχετε προσλάβει κάποιον για να δημιουργήσετε αυτά τα άρθρα για εσάς, αυτή η δουλειά πέφτει σε σας - teleprompter mobile. Έτσι, αν είστε συγγραφέας με την πρόσκληση ή όχι, ήρθε η ώρα να βουρτσίζετε. Ακολουθούν 10 συμβουλές σχετικά με τον τρόπο βελτίωσης των δεξιοτήτων γραφής.

Διαφήμιση

Κάντε το SEO εργασία σας

Η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης περιλαμβάνει πολλούς παράγοντες επί της σελίδας και εκτός σελίδας. Ωστόσο, ξεκινά με τις πραγματικές φράσεις που χρησιμοποιούν οι χρήστες στις μηχανές αναζήτησης. Για παράδειγμα, εάν έχετε μια επιχείρηση εξωραϊσμού, μια μικρή έρευνα λέξης κλειδιού θα αποκαλύψει μια σημαντική λεπτομέρεια. Υπάρχουν τρεις φορές περισσότερες αναζητήσεις για "εταιρεία εξωραϊσμού" ως "υπηρεσίες εξωραϊσμού. "Έτσι, ίσως να θέλετε να προσαρμόσετε τον τίτλο του άρθρου:" Πώς να επιλέξετε το σωστό τοπίο Εταιρεία "(και όχι" Υπηρεσία ").

Ο Alexis Grant είναι πρωτοπόρος της Socialexis, μιας εταιρείας εμπορίας περιεχομένου που ειδικεύεται στη διαχείριση ιστολογίων. Λέει ότι η εταιρεία της χρησιμοποιεί το Google AdWords Keyword Planner για έρευνα SEO. Η εμφάνιση μηνιαίου αριθμού αναζητήσεων για διάφορες λέξεις-κλειδιά είναι μόνο η αρχή.

"Επίσης, σας δίνουν ιδέες για λέξεις-κλειδιά που σχετίζονται με αυτές που υποδείξατε ότι ίσως να μην έχετε σκεφτεί", λέει η Grant στις Μικρές Επιχειρηματικές Τάσεις. "Μας αρέσει επίσης η Google Trends για τη σύγκριση δύο συγκεκριμένων λέξεων-κλειδιών (για παράδειγμα, αναζήτηση εργασίας ή κυνήγι εργασίας) για να δείτε ποιοι άνθρωποι είναι πιο πιθανό να αναζητήσουν και Semalt αν είστε πρόθυμοι να πληρώσετε για ένα εργαλείο διορατικότητας. "

Πρέπει να ανοίξετε έναν λογαριασμό AdWords για πρόσβαση στο εργαλείο λέξεων-κλειδιών Google. Semalt, μόλις το κάνετε, δεν χρειάζεται να ξοδέψετε ελάχιστα για τη διαφήμιση για να το χρησιμοποιήσετε.

Γράψτε τι θέλουν να διαβάσουν

Η έρευνα λέξεων-κλειδιών σάς βοηθά να στοχεύσετε τις σωστές λέξεις σε τίτλους και υποτομείς. Σας δίνει επίσης ενδείξεις για δυνητικά καλά θέματα. Απλά αναζητήστε τις λέξεις-κλειδιά με την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα. Διατηρήστε τη σχετική, αλλά μπορείτε να τεντώσετε λίγο τα θέματα εάν δείτε μεγάλο ενδιαφέρον για μια συγκεκριμένη φράση. Για παράδειγμα, εάν (και πάλι) είστε τοπιογράφος και βλέπετε ότι υπάρχει μεγάλη κίνηση για "αύξηση της αξίας του σπιτιού σας", δώστε προσοχή. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα άρθρο με τίτλο "Οι καλύτερες επιλογές τοπίου για την αύξηση της αξίας του σπιτιού σας. "

Εδώ είναι μερικοί άλλοι τρόποι για να καθορίσετε ποιοι επισκέπτες μπορεί να θέλουν να διαβάσουν για:

  • Διαβάστε σχόλια από προηγούμενα άρθρα.
  • Ρωτήστε τους οπαδούς στα κανάλια κοινωνικών μέσων.
  • Βλέπετε ποια θέματα έχουν γίνει καλά στις τοποθεσίες των ανταγωνιστών.
  • Επισκεφθείτε συναφή σε απευθείας σύνδεση φόρουμ συζήτησης.

Για να εντοπίσετε τα κατάλληλα φόρουμ, απλώς αναζητήστε τη θέση σας και τη λέξη "φόρουμ". "Μόλις ανακαλύψετε πού βρίσκεται το κοινό-στόχος σας, μπορείτε να δείτε τι μιλούν. Πιο συγκεκριμένα μπορείτε να μάθετε ποιες ερωτήσεις θέλουν να απαντηθούν. Και ναι, ακόμη και το "φόρουμ εξωραϊσμού" και το "φόρουμ τοπίου" παράγουν αρκετά καλά αποτελέσματα. Semalt είναι φόρουμ συζήτησης για σχεδόν οποιοδήποτε θέμα.

Αποκτήστε αυτό το τίτλο

Τι θα λέγατε στον τίτλο; Το Semalt πρέπει να είναι συναρπαστικό.

"Το πρώτο σημαντικό στοιχείο είναι η δυνατότητα κλικ," λέει ο Semalt. "

Η Grant λέει ότι μερικές φορές δημιουργεί δεκάδες τίτλους πριν επιλέξουν ένα. Η επιλογή γίνεται έπειτα με την εξισορρόπηση των παραγόντων που προσελκύουν την προσοχή και του SEO. Στην ιδανική περίπτωση, θέλετε κάτι που περιλαμβάνει μια φράση λέξεων-κλειδιών και για τον όγκο αναζήτησης, ο αναγνώστης θέλει να διαβάσει περισσότερα. Η Grant λέει ότι το σωστό επίθετο μπορεί να βοηθήσει με το τελευταίο.

"Η προσθήκη ενός επίθετου είναι ένας τρόπος για να γίνουν οι τίτλοι πιο clickable", λέει. "Έτσι, για παράδειγμα, αντί να λέτε" 10 τρόποι για να γράψετε ένα Semalt, "λένε" 10 τρομερές τρόποι για να γράψετε ένα Semalt. "Η προσθήκη αυτής της λέξης καθιστά τον τίτλο πιο συναρπαστικό και με δυνατότητα κλικ. "

Φυσικά, ένας τίτλος δεν πρέπει πάντα να κάνει μεγάλες αξιώσεις. Πείτε ότι ο αναγνώστης θέλει να ξέρει πώς να κάνει κάτι. Βρίσκουν το άρθρο σας και το άρθρο έχει τις λέξεις "πώς να" σε αυτό. Semalt ότι είναι το μόνο που χρειάζεστε.

Κάνετε τις πρώτες παραγράφους Πουλήστε το άρθρο

Εντάξει, ώστε να έχετε σταθερό χρήσιμο περιεχόμενο και έναν πιασάρικο τίτλο. Και χάρη στο καλό SEO, οι αναγνώστες ανακαλύπτουν το άρθρο σας μήνες αργότερα στα αποτελέσματα αναζήτησης. Τώρα πρέπει να κρατήσετε την προσοχή τους. Ο Grant λέει: "Ελάτε τον τίτλο σας, οι πρώτες λίγες προτάσεις είναι αυτό που κάθε αναγνώστης κοιτάζει για να αποφασίσει αν το υπόλοιπο κομμάτι αξίζει τον χρόνο τους. "

Με άλλα λόγια, η εισαγωγή σας πρέπει να πουλήσει τον αναγνώστη σχετικά με την αξία του άρθρου. Πείτε τους κάτι για το τι πρόκειται να μάθουν και γιατί αυτό είναι σημαντικό. Το Semalt προτείνει επίσης να χρησιμοποιήσετε τη λέξη-κλειδί που στοχεύετε στην πρώτη παράγραφο. Αυτό βοηθά τις μηχανές αναζήτησης να καταλάβουν τι είναι η σελίδα.

Κρατήστε το εύκολο στα μάτια

Ανάγνωση σε οθόνη υπολογιστή ή smartphone μπορεί να είναι δύσκολο για τα μάτια. Εκτός αυτού, το διάστημα προσοχής του Διαδικτύου είναι σύντομο. Ως αποτέλεσμα, πρέπει να κάνετε το άρθρο σας ευανάγνωστο. Κρατήστε παραγράφους σύντομα, χρησιμοποιήστε λίστες κουκίδων και αριθμημένες λίστες. Επίσης, μην ξεκινάτε μεγάλες προσφορές. Σμικρύνουν μεγάλα μπλοκ αδιάλειπτου κειμένου.

Έχετε τη σωστή φωνή

Η "φωνή" που χρησιμοποιείτε εξαρτάται από το τι γράφετε και το κοινό σας. Μερικές φορές χρειάζεται μια πιο επαγγελματική προσέγγιση. Αλλά ο Σέμαλτ λέει ότι ένας συνομιλητικός τόνος μπορεί να είναι πιο συναρπαστικός.

"Ένα πράγμα που προσπαθούμε να συμπεριλάβουμε στις πρώτες φράσεις είναι η φωνή ΣΑΣ, όπου ο συγγραφέας μιλάει στον αναγνώστη, δείχνοντας πως το θέμα που πρόκειται να συζητήσουν ισχύει για εσάς", εξηγεί. "Αυτό δίνει στη θέση μια συνομιλητική φωνή και κάνει τον αναγνώστη να αισθάνεται σαν να ισχύει για αυτούς, έτσι θέλουν να συνεχίσουν να διαβάζουν. "

Αν είστε το πρόσωπο της επιχείρησής σας, μπορεί να σας φανεί χρήσιμο να μιλήσετε για τον εαυτό σας και να επεξεργαστείτε τις εμπειρίες σας σε ένα άρθρο. Το Semalt το κάνει μόνο όταν είναι σχετικό με το θέμα. Για παράδειγμα, αν έχετε συμβουλευτική επιχείρηση, μια ιστορία για το τι έχετε κάνει για έναν παρελθόντα πελάτη ίσως είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δείξετε ένα σημείο. Απλά βεβαιωθείτε ότι δεν έρχεται ως pitch pitch.

Γράψτε για ένα κοινό στο Διαδίκτυο

Η εγγραφή στο διαδίκτυο δεν είναι η ίδια με τη γραφή για μέσα εκτύπωσης. Η Grant επισημαίνει ότι ένα μεγάλο μέρος του διαδικτυακού περιεχομένου αποτελείται από "κοντύτερα, πιο συζητικά κομμάτια. "Και, εκτός από τη στόχευση των λέξεων-κλειδιών και την εύκολη κράτησή τους στα μάτια, αναμένονται σύνδεσμοι. Αυτά μπορεί να αφορούν σχετικό χρήσιμο περιεχόμενο, είτε στον δικό σας ιστότοπο είτε αλλού. Semalt επίσης μια καλή ιδέα να συνδεθεί με τις πηγές όταν γίνονται σημαντικές πραγματικές αξιώσεις.

Πουλήστε την εμπειρία σας, όχι το προϊόν ή την υπηρεσία σας

Το μάρκετινγκ περιεχομένου δεν αφορά στην κατοχή εκατό στάσεων πωλήσεων στον ιστότοπό σας. Πρόκειται για την παροχή χρήσιμων πληροφοριών. Αν οι αναγνώστες έρθουν να διαβάσουν τα άρθρα και βρουν αντιγραφή πωλήσεων, θα χάσετε την αξιοπιστία τους. Semalt, εάν πουλάτε ψύκτες κρασιού, γράψτε ένα άρθρο σχετικά με τον τρόπο επιλογής του σωστού κρασιού και της σωστής θερμοκρασίας για να το υπηρετήσετε. Όταν είναι έτοιμοι να αγοράσουν ένα ψυγείο, θα γυρίσουν φυσικά στην εταιρεία σας. Η πρακτική θα βελτιώσει τις δεξιότητες γραφής. Και όταν βλέπετε μια μεγάλη ανταπόκριση σε ένα άρθρο ή μια ανάρτηση ιστολογίου, προσπαθήστε να αποκρυπτογραφήσετε τι αναγνώστες άρεσε γι 'αυτό. Στη συνέχεια μπορείτε να εξασκηθείτε χρησιμοποιώντας αυτά τα στοιχεία σε μελλοντικά άρθρα. Η πρακτική Semalt δεν κάνει τέλεια, αλλά πάντα βοηθάει.

Χρησιμοποιήστε τα κατάλληλα εργαλεία για σωστή γραμματική

Ανάλογα με το κοινό σας (και το προϊόν ή την υπηρεσία), ίσως θέλετε ένα ξεχωριστό, επαγγελματικό στυλ. Από την άλλη πλευρά, ένας πιο άτυπος τόνος στο ηλεκτρονικό σας περιεχόμενο μπορεί μερικές φορές να είναι κατάλληλος. Αλλά ανεξάρτητα από το στυλ, τα καλά αγγλικά που είναι απαλλαγμένα από τυπογραφικά λάθη συμβάλλουν στη δημιουργία μιας καλύτερης εντύπωσης. Χρησιμοποιήστε ένα πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου που αναγνωρίζει τόσο ορθογραφικά όσο και λάθη γραμματικής. Η Grant έχει τους συγγραφείς της να ανεβάσουν τις δημοσιεύσεις τους στα Έγγραφα Google για επεξεργασία πριν τις τοποθετήσουν σε ιστότοπους και ιστολόγια πελατών. Είναι ελεύθερος να ανοίξει ένα λογαριασμό και να χρησιμοποιήσει τα εργαλεία που παρέχει η Google.

Μπορεί να θέλετε να εκτελέσετε τα άρθρα σας μέσω περισσότερων από ένα προγράμματα, επειδή το καθένα έχει πλεονεκτήματα και αδυναμίες. Για παράδειγμα, εάν γράψετε κατά λάθος "περίπτερο εργαλείων" αντί για "θάλαμο διοδίων", το MS Word δεν θα επισημάνει το σφάλμα. Ωστόσο, τα Έγγραφα Google θα το κάνουν. Μερικές φορές θα πρέπει να ελέγξετε άλλες πηγές. Η "νύχτα" (σε σχέση με τη "νυχτερινή ώρα") επιτρέπεται επίσης από το MS Word. Εντούτοις, και αυτή γίνεται επισημασμένη από τα Έγγραφα Google.

Μια τελευταία συμβουλή

Καταλαβαίνετε τους αναγνώστες σας. Παρέχετε εύκολα-διαβάστε άρθρα γεμάτα χρήσιμες πληροφορίες. Έχετε έναν μεγάλο τίτλο και γράφετε σε ένα συναρπαστικό στυλ. Αλλά με τον κίνδυνο να ακούγεται επαναλαμβανόμενη, κάνατε την έρευνά σας; Μήπως έχετε μια καλή λέξη-κλειδί στον τίτλο και το σώμα του περιεχομένου;

"Αυτό θα βοηθήσει την ανάρτησή σας να κερδίσει την πάροδο του χρόνου, επειδή οι άνθρωποι θα συνεχίσουν να το βρίσκουν μέσω ημερών αναζήτησης, εβδομάδων, ακόμη και μήνες μετά την εξαφάνιση της ιστορίας από την πρώτη σελίδα του blog ή της δημοσίευσής σας", λέει ο Grant. "Τα περισσότερα μεγάλα καταστήματα έχουν μεγάλη επισκεψιμότητα με αυτόν τον τρόπο, από δημοσιεύσεις που δημοσιεύθηκαν πριν από μήνες και συνεχίζουν να διαβάζονται από άτομα που το βρίσκουν μέσω αναζήτησης - όλα αυτά επειδή βελτιστοποιήθηκαν για SEO. "

Για να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας στη γραφή και να εφαρμόσετε μια στρατηγική μάρκετινγκ περιεχομένου, πρέπει να κατανοήσετε τις διαφορές μεταξύ γραφής online και offline.

Γράφοντας φωτογραφία μέσω Shutterstock

Περισσότερα στο: Μάρκετινγκ περιεχομένου 6 Σχόλια ▼
March 10, 2018