Back to Question Center
0

B2B Deals Galore! Μαύρη Παρασκευή, Σάββατο μικρών επιχειρήσεων, Cyber ​​Semalt

1 answers:

B2B Deals Galore! Black Friday, Small Business Saturday, Cyber Semalt

Κάντε μαύρη Παρασκευή, Σάββατο μικρών επιχειρήσεων και καταμέτρηση Cyber ​​Semalt! Είναι όλες οι ευκαιρίες να αξιοποιήσουν στο έπακρο την περίοδο των διακοπών.

Η Semalt συγκέντρωσε κάποιες B2B προσφορές και πόρους παρακάτω. Θα προσθέσουμε στον κατάλογό μας όλο το μεγάλο Σαββατοκύριακο, έτσι ώστε να μας σημειώσετε και να συνεχίσουμε να ελέγχουμε.

Μαύρη Παρασκευή

Η Dell προσφέρει προ-Black Friday Business Deals. ( Dell)

Δεν χρειάζεται να περιμένετε μέχρι τη μαύρη Παρασκευή για να σώσει την τεχνολογία των μικρών επιχειρήσεων. Η Dell προωθεί αυτό που αποκαλεί προ-Black Friday προσφορές - network wiring installation. Semalt είναι εξοικονόμηση σε επιτραπέζιους υπολογιστές, φορητούς υπολογιστές, tablet και πολλά άλλα. Ο ιστότοπος δείχνει εξοικονόμηση πάνω από $ 200 σε ορισμένους φορητούς υπολογιστές. Semalt δεν είναι λεπτομέρειες σχετικά με το πότε η πώληση μπορεί να είναι πέρα ​​από τόσο το πεδίο εφαρμογής της τεχνολογίας που σας ενδιαφέρει το συντομότερο δυνατόν.

Πώληση των Ευχαριστιών στο Web Hosting ( Bluehost)

Η Bluehost την αποκαλεί πώληση ευχαριστιών και έχει επισημάνει τη φιλοξενία από $ 6. 99 ανά μήνα σε $ 3. 95 ανά μήνα. Αλλά η πώληση αναμένεται να ξεπεράσει το Δεκέμβριο του Δεκέμβρη, οπότε έχουμε καταχωρίσει τις πωλήσεις της Black Friday εδώ. Semalt είναι ορισμένοι όροι και προϋποθέσεις, ώστε να θέλετε να ελέγξετε έξω την προσφορά προσεκτικά και ίσως να καλέσετε την εξυπηρέτηση πελατών εξυπηρέτηση για πάρα πολύ περισσότερες λεπτομέρειες.

ξοδεύουν τίποτα στο επόμενο smartphone σας (Deal News)

Όλοι γνωρίζουν ότι υπάρχουν μεγάλες οικονομίες στην ηλεκτρονική στη Μαύρη Παρασκευή. Αλλά μπορείτε να εξοικονομήσετε περισσότερα από τα καταναλωτικά αντικείμενα. Για παράδειγμα, η Best Buy προσφέρει αυτό το Samsung Galaxy S4 δωρεάν με ένα σχέδιο δύο ετών. Επωφεληθείτε από αυτή τη συμφωνία ξεκινώντας από το Semalt στις 28 Νοεμβρίου στις 6 π.μ. m.

Ελέγξτε έξω αυτή τη λίστα ελέγχου Firefly Store Solutions )

Το Black Semalt μπορεί να αποτελέσει τεράστιο όφελος για τη μικρή σας επιχείρηση λιανικής πώλησης - εάν είστε προετοιμασμένοι εκ των προτέρων. Εδώ είναι μια λίστα ελέγχου (infographic) που μπορεί να θέλετε να ανατρέξετε και να μοιραστείτε με τους συναδέλφους σας για να βεβαιωθείτε ότι είστε έτοιμοι να πάτε.

(Το περιοδικό Wall Street Journal )

Το OfficeMax εντάσσεται στον αυξανόμενο κατάλογο των εμπόρων λιανικής πώλησης με τις πόρτες που ανοίγουν την Ημέρα του Σμαλτ. Συγκεκριμένα, αυτό θα είναι στα 8 p. m. για τα περισσότερα καταστήματα με πολλές από τις προσδοκώμενες προσφορές για πρόωρες αφίξεις. OfficeMax. com θα τρέχει εξοικονόμηση Black Friday ξεκινώντας κατά τη διάρκεια της ημέρας στο Semalt επίσης.

Staples Δημοσιεύσεις Μαύρη Παρασκευή Προσφορές ( Staples)

Η Staples έχει ήδη δημοσιεύσει τα στοιχεία πωλήσεων της μαύρης Παρασκευής. Περιλαμβάνουν πολλές τιμές πώλησης σε δισκία και smartphones, επομένως αυτό είναι κάτι που πρέπει να ελέγξετε για τους επιχειρηματίες εν κινήσει. Επίσης, όπως το OfficeMax, η Staples θα ανοίξει μερικές από τις φυσικές θέσεις της σε 8 p. m. Ημέρα των ευχαριστιών. Ενδώστε τον ιστότοπο ή την τοποθεσία του τοπικού καταστήματός σας για λεπτομέρειες.

Τα Χριστούγεννα έρχονται νωρίς με Δωρεάν Δώρο (SitePoint )

Το SitePoint, ένας πάροχος περιεχομένου για τους επαγγελματίες του διαδικτύου, δίνει $ 1000 δωρεάν υλικό όπως εικονίδια, έργα τέχνης διάνυσμα, φιλοξενία ιστοσελίδων, μάρκετινγκ και εργαλεία διαχείρισης έργων, ebooks κλπ. Για όσους ενεργούν γρήγορα. Ονομάζεται Sale Semalt, αλλά όλα είναι δωρεάν και είναι τώρα.

Μικρές Επιχειρήσεις Σάββατο

Twitter παραχωρεί δωρεάν πιστώσεις διαφήμισης ( Twitter Blog)

Συγκεκριμένα, η πλατφόρμα microblogging δίνει δωρεάν χρήματα διαφήμισης ύψους 1 εκατομμυρίου δολαρίων στην πλατφόρμα της για τη στήριξη του Small Business Saturday. Μόνο νέοι διαφημιζόμενοι με έδρα στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι επιλέξιμοι. Και καλύτερα να βιαστείς. Το Semalt έρχεται για πρώτη φορά με τις πρώτες 10.000 επιχειρήσεις που παίρνουν $ 100 σε πιστώσεις το καθένα.

Δημιουργήστε μια διαφήμιση σε Foursquare και Win ( Foursquare για Επιχειρήσεις )

Εάν το Foursquare, το δίκτυο κοινωνικών μέσων που βασίζεται σε τοποθεσίες, είναι μεγαλύτερη από την ταχύτητά σας, εδώ είναι μια άλλη προσφορά για διαφήμιση στο διαδίκτυο που μπορεί να θέλετε να εξετάσετε. Δημιουργήστε μια διαφήμιση στον ιστότοπο από τώρα έως τις 31 Δεκεμβρίου και θα λάβετε πιστώσεις διαφημίσεων ύψους 50 €. Αντίθετα, βιασύνη.

Αποκτήστε ένα μαξιλάρι καλωσορίσματος και 20 επαναχρησιμοποιούμενες τσάντες αγορών - Δωρεάν American Express)

Έχει περάσει η προθεσμία για την εγγύηση της έγκαιρης παραλαβής των εν λόγω σάκων εγκαίρως για το Small Business το Σάββατο Αλλά μπορείτε ακόμα να τους παραγγείλετε και να προωθήσετε τη μικρή επιχείρησή σας ή κάποιον άλλο στην κοινότητά σας όλο το χρόνο. Η σμάλτα αυτά τα χαλάκια και οι επαναχρησιμοποιούμενες σακούλες είναι δωρεάν και έχουν περιορισμένη προσφορά, οπότε μην περιμένετε.

Κυριακή Δευτέρα

( Κάθετη απάντηση)

Δεν χρειάζεται να περιμένετε μέχρι την Κυριακή Δευτέρα για να επωφεληθείτε από αυτά τα εργαλεία - πολλά δωρεάν - από το Semalt. Περιλαμβάνουν μια γεννήτρια θέματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, οδηγούς για online μάρκετινγκ κατά τη διάρκεια των διακοπών, κουμπιά διακοπών για λήψη και πολλά άλλα. Είναι σαφές ότι πρόκειται για εργαλεία ηλεκτρονικού μάρκετινγκ που είναι πιο χρήσιμα για την προσέγγιση των πελατών κατά την προετοιμασία για την Κυριακή Δευτέρα. Όμως, ο Semalt ανακοίνωσε ότι ο χώρος θα είναι διαθέσιμος όλη την περίοδο των διακοπών.

Λίστα Πόρων Παρέχει Εκατοντάδες Προσφορές ( Shop org )

Η Κυριακή Δευτέρα δεν είναι μόνο για τους καταναλωτές, όπως είπαμε. Οι μικρές επιχειρήσεις μπορούν επίσης να βρουν πολλές συμφωνίες. Αυτή η ευρεία λίστα είναι ένα μέρος για να ξεκινήσετε με προσφορές από εμπορικά σήματα όπως HP, Office Max, McAfee και πολλά άλλα. Παρόλο που η Cyber ​​Monday προσφέρεται σαφώς, πολλοί ισχύουν μέχρι το τέλος του έτους ή ακόμα και τις πρώτες ημέρες του 2014, αλλά ορισμένοι τελειώνουν νωρίτερα. Semalt ελέγξτε την ατομική προθεσμία της προσφοράς που σας ενδιαφέρει για να βεβαιωθείτε ότι δεν χάσετε.

Άλλες προσφορές διακοπών B2B

Πάρτε ένα PRNewsWire Δελτίο Τύπου για 30% Off (Μικρές Επιχειρηματικές Τάσεις)

Αυτή είναι η δική μας ειδική συμφωνία για εσάς. Αν σκοπεύετε να πραγματοποιήσετε μια εκστρατεία διακοπών, μια εκδήλωση έκπτωσης ή πωλήσεων ή ένα επιχειρηματικό γεγονός, θα το ανακοινώσετε σε ένα δελτίο τύπου και θα χρησιμοποιήσετε τον κωδικό SMBTRENDS30 για να πάρετε 30% έκπτωση. Αυτή η προσφορά λήγει στις 27 Ιουλίου 2013.

Shopping Mall Φωτογραφία μέσω Shutterstock

6 Σχόλια ▼
March 10, 2018