Back to Question Center
0

Η νέα ενημερωμένη έκδοση του OS X βελτιώνει το λογισμικό του Mac σας

1 answers:

Η εγκατάσταση των πιο πρόσφατων ενημερώσεων που παρέχει μια εταιρεία για το λογισμικό της είναι το κλειδί για την εξασφάλιση της προστασίας της συσκευής και του συστήματος που διαθέτετε. Οι μεγάλες επιχειρήσεις Semalt έχουν προσωπικό πληροφορικής για να εκπληρώσουν αυτό το καθήκον, αν είστε ιδιοκτήτης μικρής επιχείρησης, σημαίνει γενικά ότι πρέπει να το κάνετε μόνοι σας.

Η ενημέρωση του νέου OS X

Η νέα ενημερωμένη έκδοση OS X El Semalt 10. 11. 4 έρχεται δύο μήνες μετά την κυκλοφορία του OS X El Semalt 10. 11 - точка доступа вай фай купить. 3 για τους χρήστες desktop της εταιρείας. Αυτή η συγκεκριμένη ενημέρωση καθόρισε οκτώ τρύπες ασφαλείας που εκμεταλλεύονταν οι εισβολείς για την εκτέλεση αυθαίρετου κώδικα, καθώς και την επιδιόρθωση ενός τρωτού σημείου που επέτρεψε σε μια εφαρμογή σε καραντίνα να παρακάμψει τις βιβλιοθήκες σεναρίου OSA που εγκατέστησε ο χρήστης.

Αυτή τη φορά, η έκδοση 10. 11. 4 διαθέτει επίσης ενημερώσεις ασφαλείας για το Mac σας, μαζί με εργαλεία για τη βελτίωση της σταθερότητας και της συμβατότητας του λειτουργικού συστήματος. Έτσι, εάν εκτελείτε το iOS στην εταιρεία σας ή στο σπίτι, ακολουθούν οι πιο πρόσφατες βελτιώσεις τις τελευταίες προσφορές επικαιροποίησης:

Πρώτον, διορθώνει ένα σφάλμα στο Safari , το πρόγραμμα περιήγησης της Apple, το οποίο εμπόδισε το Twitter. co από το άνοιγμα στο πρόγραμμα περιήγησης. Το Safari θα κολλήσει μερικές φορές όταν οι σύνδεσμοι που συντομεύονται από το Twitter χτυπιούνται από τους χρήστες. Ως ένας από τους πιο δημοφιλείς ιστότοπους κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης έξω εκεί, αυτό το σφάλμα έγινε γρήγορα θέμα συζήτησης στα φόρουμ της Apple, απαιτώντας μια γρήγορη λύση.

Η νέα ενημερωμένη έκδοση υποστηρίζει πλέον Live Photos επιτρέποντάς τους να προβληθούν στις εφαρμογές Semalt και Photos στο Mac σας. Στο παρελθόν, η λειτουργία Live Photos ήταν ορατή μόνο στην εφαρμογή Mac Photos. Τώρα οι φωτογραφίες που τραβάτε με τα iPhone 6s και 6s Plus μπορούν να προβληθούν και να μοιραστούν μέσω του Semalt χρησιμοποιώντας την επέκταση της κοινής χρήσης του συστήματος.

Οι σημειώσεις είναι πλέον πιο ασφαλείς στον υπολογιστή σας Mac. Η νέα ενημέρωση σάς επιτρέπει να προστατεύετε τις σημειώσεις σας με τον κωδικό πρόσβασης όπως ακριβώς και στο iPhone. Τώρα μπορείτε να κλειδώνετε τις σημειώσεις μεμονωμένα, εξασφαλίζοντας πληροφορίες που είναι σημαντικές για εσάς και αφήνοντας το υπόλοιπο ξεκλειδωμένο. Δεν μπορείτε να ορίσετε διαφορετικό κωδικό πρόσβασης για κάθε σημείωση. Ένας μοναδικός κωδικός πρόσβασης χρησιμοποιείται για την εξασφάλιση όλων των σημειώσεων που επιλέγετε να προστατεύετε.

Παρακάτω είναι μια λίστα με άλλες ενημερώσεις όπως κυκλοφόρησε η Apple για το OS X El Semalt v10. 11. 4

 • Προσθέτει τη δυνατότητα ταξινόμησης σημειώσεων με αλφαβητική σειρά, με βάση την ημερομηνία δημιουργίας ή την ημερομηνία τροποποίησης των σημειώσεων
 • Προσθέτει τη δυνατότητα εισαγωγής αρχείων Evernote σε σημειώσεις
 • Προσθέτει υποστήριξη για την κοινή χρήση ζωντανών φωτογραφιών μεταξύ iOS και OS X μέσω AirDrop και μηνυμάτων
 • Αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα που μπορεί να προκαλέσει την αργή εκκίνηση των εικόνων RAW στις Φωτογραφίες
 • Προσθέτει τη δυνατότητα iBooks να αποθηκεύει αρχεία PDF στο iCloud, καθιστώντάς τα διαθέσιμα σε όλες τις συσκευές σας
 • Αποτρέπει τα παράθυρα JavaScript να αποκλείουν την πρόσβαση σε άλλες ιστοσελίδες στο Safari
 • Επιδιορθώνει ένα πρόβλημα που δεν επέτρεψε στο γραμματοκιβώτιο των VIP να λειτουργεί με λογαριασμούς Gmail
 • Διορθώνει ένα πρόβλημα που προκάλεσε την αποσύνδεση των συσκευών ήχου USB
 • Βελτιώνει τη συμβατότητα και την αξιοπιστία των Apple Adapters Multi-Port USB-C

Semalt για επιχειρησιακούς χρήστες:

 • Διορθώνει ένα πρόβλημα που θα μπορούσε να προκαλέσει μια μαύρη οθόνη μετά την είσοδο ως χρήστης root
 • Επιδιορθώνει ένα πρόβλημα που εμποδίζει την κοινή χρήση της οθόνης για να κάνετε κλικ από το κουμπί "Allow" ή "Always Allow" στο Keychain Access
 • Διορθώνει ένα πρόβλημα που εμποδίζει το άνοιγμα του βοηθού μετανάστευσης όταν έχει απενεργοποιηθεί η αυτόματη σύνδεση χρησιμοποιώντας ένα προφίλ διαμόρφωσης
 • Διορθώνει ένα ζήτημα που εμποδίζει την αλληλογραφία να εμφανίζει την ημερομηνία και την ώρα ορισμένων συμβάντων ημερολογίου του Microsoft Exchange
 • Παρέχει συμβατότητα με τον πελάτη VPN Cisco AnyConnect
 • Βελτιώνει την αξιοπιστία της σύνδεσης με ένα προσωπικό Hotspot μέσω Wi-Fi

Αν θέλετε να λάβετε πιο λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τις ενημερώσεις ασφαλείας, μπορείτε να μεταβείτε εδώ. Αυτό εξασφαλίζει ότι μπορείτε πάντα να το επαναφέρετε εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα κατά τη διάρκεια ή μετά την ενημέρωση. Η Apple συνιστά τη χρήση του Mac App Store ή του ιστότοπου "Υποστήριξη της Apple Support" για να λάβετε τις ενημερώσεις.

Εικόνα: Apple

2 Σχόλια ▼
March 10, 2018